Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 30 Μαϊου 2008.

  1. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων


    Καμμία σχέση.

    Ο Άρης ο Σπηλιωτόπουλος είναι Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης.
    Πρόεδρος του ΕΟΤ είναι ο Γιάννης ο Πατέλλης.
    Όσο για Προϊσταμενους έχει πλείστους όσους ο ΕΟΤ,
    σε κάθε υπηρεσία και τμήμα του.

     
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Εννοούσε προϊστάμενος υπουργός φαντάζομαι.
    Όπως και να χει ο δήμαρχος Τήλου αποδείχθηκε μεγάλη γάτα.
     
  3. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member


    Είναι πράκτορας γενικώς.. και μάλιστα με ισχύ.. Ως εκ τούτου και εφόσον, ιδίως στην Ελλάδα, τα πάντα σχεδόν κινούνται στα πλαίσια σκοπιμοτήτων, άπαξ και "ενδιαφέρθηκε", για το προκείμενο θέμα, ο συγκεκριμένος, σκούρα τα πράγματα.. Μην ξεχνάμε πως ποινικές διώξεις δύνανται να ασκηθούν, όχι μόνο κατά του εν λόγω δημάρχου αλλά και κατά των ζευγαριών που ενυμφεύθησαν.. και είμαι σίγουρη πως δεν θα το αμελήσει.. Εξάλλου, στο σημείο αυτό έγκειται σημαντικό μέρος της ισχύος του : Ποιός θα "τολμήσει", εκ των μελών του δικαστικού σώματος, εν τοις πράγμασι υφιστάμενών του, εάν και εφόσον φτάσει ενώπιόν τους τέτοιας φύσεως υπόθεση, να αναιρέσει τα υπό του ιδίου επιτασσόμενα, να συγκρουστεί μαζί του, να διακινδυεύσει την προαγωγή του ?
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Νομίζω οτι ήταν ενήμεροι για την δικαστική διαδρομή που θα ακολουθηθεί, μετά την τέλεση των γάμων.. και ο σκοπός ηταν αυτός.. να τελειώσει η ένδικη διαδικασία εδώ στην Ελλαδα, ώστε να καταλήξουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Ναι ε; Ας ανασκευάσω τότε γιατί τα βλέπω σκούρα τα πράγματα.
    «Συγχαρητήρια στον Αγιατολάχ Χριστόδουλο Άνθιμο Σανιδά ο οποίος πιστός στο δόγμα πατρίς, θρησκεία, οικογένεια αντέδρασε με ποινικές διώξεις στον γάμο των ομοφυλοφίλων στην Τήλο. Ελπίζω ότι στα άμεσα σχέδια του να είναι η επαναποινικοποίηση της μοιχείας καθώς και ή επαναφορά του νόμου 4000.»
     
  6. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Re: Απάντηση: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων


    Πιθανότατα. Επομένως, Θα πρέπει ομοίως να γνωρίζουν πως η δικαίωσή τους ή μη πρόκειται να επέλθει ιδαιτέρως μακρυπρόθεσμα και δη με ρυθμούς χελώνας. Όλα του γάμου δύσκολα ..


    Του δικαστικού σώματος είστε ? Τέτοια υποταγή και συμμόρφωση, μόνον ετσι εξηγείται ..
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2008
  7. ΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Τοση ανεξαρτησια η Ελληνικη δικαιοσυνη? Πως την αντεχει?
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Αν η δικαιοσύνη ήταν ανεξάρτητη, μάλλον θα την είχαν καταργήσει  
     
  9. Caesar

    Caesar New Member

    Δεδομένου ότι δεν μπορώ να είμαι μέσα στο αυτοκίνητο που φαίνεται καθαρό και κινείται στο δρόμο, για να ξέρω εάν αυτό που βλέπω αντιπροσωπεύει και την πραγματικότητα, αναφέρω με σαφή, πιστεύω, διάθεση χιούμορ μία κατάσταση όπως τη βιώνει κάποια μικρή ίσως μερίδα του (παντρεμένου) κόσμου. Σίγουρα και δεν καλύπτει το 100% των ζευγαριών. Από την άλλη όμως, από τη στιγμή που συμβαίνει έστω και σε ένα ζευγάρι αμφιφυλόφιλων, μπορεί να συμβεί και σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων. Συνεπώς είμαστε μπροστά σε μία νέα πραγματικότητα, τόσο εμείς που αντιμετωπίζουμε ίσως με χιούμορ ίσως με επιφύλαξη το νέο δεδομένο του γάμου των ομοφυλόφιλων, αλλά σίγουρα και οι ίδιοι, που θα αντιμετωπίσουν μία πραγματικότητα που δεν φαντάζονταν.
     
  10. llazouli

    llazouli Contributor

    Πανέξυπνη η κίνηση του δημάρχου, έφερε την Τήλο στο προσκήνιο των εξελίξεων.
    Παρόλο που συντάσσομαι με την αμφισβήτηση του θεσμού, μ' αρέσει που αυτοί οι άνθρωποι συμβολικά δημοσιοποιύν την ένωσή τους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους το αρνηθεί κι ένα μεγάλο μπράβο στο δήμαρχο που το τόλμησε, έχοντας υπόψιν τις δικαστικές ανακατωσούρες που θα πάνε μακριά όπως φαίνεται. Και πέραν αυτού έχει διατηρήσει το θαυμάσιο αυτό νησάκι, πραγματικό στολίδι με σεβασμό στην ιστορία του, μακράν από τουριστικές αρπαχτές.

    Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια, είχα περάσει εκεί πρωτόγνωρες και ιδιαιτέρως απολαυστικές διακοπές.
    Να συμπληρώσω ότι ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα παλαιοντολογικά ευρήματα παγκόσμιας σημασίας: Τον Νοέμβριο του 1971 παλαιοντολογική ανασκαφή στο σπήλαιο Χαρκαδιό έφερε στο φως πλήθος από οστά νάνων ελεφάντων που έζησαν πριν από 50.000 έως πριν από 4-3000 χρόνια, ελαφιών, που έζησαν πριν από 140,000 χρόνια και νεολιθικών κεραμικών και λίθινων εργαλείων. Οστά των νάνων ελεφάντων υπάρχουν στο μουσείο του Μεγάλου Χωριού μαζί με άλλα ευρήματα. Επίσης, στην Τήλο γεννήθηκε και έζησε η τρυφερή ποιήτρια Ήριννα, που πέθανε πολύ νέα και οι συγγραφείς της εποχής τη θεωρούσαν ισάξια της Σαπφούς .
     
  11. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Άρα ο εισαγγελέας κατάγεται από την Τήλο. Έτσι εξηγούνται όλα!  
     
  12. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Τι ειναι ο νομος 4000?