Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

straight to lesbian sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος TangoHotel, στις 3 Ιουνίου 2008.

  1. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Συμφωνώ με τα λεγόμενα τις Emma και προσθέτω :

    Καλό είναι να τις το φέρεις λάου, λάου.. να μη νιώσει πίεση, να τις δώσεις παραδείγματα που θα την κάνουν, σκέπτοντας την άλλη γυναίκα να νιώσει διέγερση έστω εγκεφαλικά αν όχι σωματικά. Μπορείς να τσεκάρεις επίσης το γούστο τις ως προς τι γυναίκα θα ήθελε δίπλα τις αν τυχόν δεχτεί, μέσο κριτικής σε κάποια περαστική του δρόμου ή ακόμα και μέσο τις tv, έτσι στο να ξέρεις κ εσύ προς τα πού βαδίζεις…

    Είπες είναι αυστηρά str8, της είπες δηλαδή :

    “Φαντάσου να είσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να έχεις μια κοπέλα επίσης sub/slave που θα τηρεί τις εντολές μου και θα σε έχει στα πούπουλα.. θα σε παίζει, θα σε γλύφει, θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει εμένα και εσένα.. Εγώ θα κάθομαι, θα σας κοιτάζω και μόνο από την εικόνα θα φτάνω σε οργασμό….»

    και πάει λέγοντας.. και σου απάντησε :

    “ Μα τι είναι αυτά που λες????? Δεν με φτιάχνει καθόλου το σκηνικό ή δεν ερεθίζομαι από γυναίκες..??”


    Για μένα είναι θέμα μυαλού, τσέκαρέ την συζητώντας το θέμα διακριτικά αλλά με καλά καυτά παραδείγματα για να δεις αντιδράσεις..

    Λογικό να νιώσει άβολα στην αρχή ή περίεργα, δώσε τις όσο χρόνο χρειαστεί χωρίς περιορισμούς.
    Χμμ... από προσωπική εμπειρία… Δοκίμασε να δείτε μια τσόντα με τρίο ή έστω λεσβιακό ,αλλά όχι τίποτα παρατραβηγμένο πιο πολύ ερωτικοσυνεσθιματική!
    Εκεί μπορείς να τσεκάρεις αντιδράσεις και να στο πω και πιο χίμα. Αν υγρανθεί βλέποντας τις 2 κοπέλες μαζί είναι υπέρ σου.. Αν όχι δυστυχώς είσαι ο χαμένος…
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Αυτό είναι καθαρά στο άτομο L. Εμένα π.χ. όχι απλά δεν με φτιάχνουν οι λεσβιακές τσόντες αλλά με ξενερώνουν κιόλας κι αυτό γιατί συνήθως είναι γυρισμένες από άντρες και προβάλουν το πώς νομίζουν ότι γίνονται τα πράγματα, παρά το πώς όντως γίνονται.

    Αν δεν καβλώσει δηλαδή η κοπέλα με την τσόντα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το ευχαριστηθεί κιόλας αν και όταν το ζήσει η ίδια  
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames



    Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν ισχύει πάντα, την ανέφερα επειδή το τρίο που έτυχε να κάνω εγώ κάποτε (και έλεγα ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ) έγινε μετά από ταινία λεσβιακή και οι άλλες δύο ήταν κάρα str8 όπου οι ίδιες μου το ξεκινήσανε και έπειτα μπήκα σε ανάλογο ρόλο.  
     
  4. TangoHotel

    TangoHotel New Member

    Εχω γνωρισει αρκετες str8 που σε καποια φαση εκαναν λεσβιακο, και παντα πιστευα οτι με τις καταλληλες συνθηκες ολες θα το εκαναν, μια και δεν εχει καμμια σχεση με την αβαρια που συνεπαγεται το αντιστοιχο ομοφυλοφιλκο των "ανδρων". Αλλα ειναι μερικες φορες που η αρνηση ειναι τοσο καθετη, που σε βαζει σε σκεψεις, σε απο8αρρυνει. Εν πασει περιπτωσει, δεν σημαινει οτι οριζω κανενος τα γουστα, απλα ειναι ενδιαφερον, και για καποια που ρωτησε κατι σχετικο προηγουμενως, αντιθετα με οτι φαινεται, οτι δηλαδη θα το κανω για την πλακα μου, μαλλον εμπεριεχει και τον κινδυνο για μενα να της αρεσει, οποτε, τι χαντακωμα αντρικης αυτοεκτιμησης και φαλλοκρατικου βαυκαλισμου τοτε!  ))
     
  5. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Mε το ζόρι bi δεν γίνεται κανείς. Ασχέτος του κλίματος, του περιβάλλοντος, των κεριών που είναι αναμένα, της αναλάφρης μουσικής που παίζει, του κρασιού (εκτός αν μεθύσει για τα καλά και πάλι δύσκολο το βλέπω). Αν δεν υπάρχει προδιάθεση παρά μονάχα κάθετη αρνητικότητα δεν βλέπω λόγους να γίνει το οτιδήποτε. Και για να προσθέσω γνωρίζω μία φίλη μου που ήταν συναισθηματικά δεμένη με κάποιον, ο οποίος της είχε προτείνει κάτι τέτοιο, εκείνη αμφιταλαντεύτηκε πολύ αλλά τελικά ενέδωσε. Η εμπειρία (κατά τα λεγόμενα της) ήταν φρικτή παρά το ειδυλλιακό του κλίματος που επικρατούσε από την πρώτη κιόλας επαφή με την άλλη γυναίκα, οπότε και αμέσως σηκώθηκε και έφυγε. Περιττό να σου πω πού πήγε το όποιο συναισθηματικό δέσιμο... Στον κάλαθο των αχρήστων μια και χώρισαν τελικά (για την ακρίβεια τον χώρισε). Γι'αυτό λοιπόν τέτοιες κινήσεις που αντιμετωπίζουν κάθετη αρνητικότητα μάλλον καταδικασμένες σε αποτυχία είναι. Με το ζόρι ρε αδερφέ τέτοια πράγματα δε γίνονται.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    μα μιλαμε για sub ..... ή αλλαζει αφεντη ή δεχεται τις επιθυμιες του ...
    δεν ξερω .... ειναι λιγακι ποιο απλα για μενα .......
    γιατι εγκλωβιζεστε στο πως θα γινει να της αρεσει ? ... της αρεσει να υπηρετει τον αφεντη της .. αυτο φτανει (φυσικα τα ρισκα ειναι και απο τις δυο πλευρες .. οταν παιζεις , παιζεις ...)
     
  7. kali crow

    kali crow Guest

    θεωρω οτι οταν καποια ειναι αυστηρα στρειτ οπως ανεφερες ειναι δυσκολο τατο εως αδυνατον να ερεθιστει και να λειτουργησει ερωτικα με μια αλλη γυναικα.
    εκτος κιαν εσυ μπορεις ανετα εαν εισαι στρειτ να πας με αντρα....
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ηι TangoHotel...
    Για αρχή θα σου πρότεινα να αλλάξεις το status σου, από Μaster σε Dom. Έτσι ίσως και να μην Μ/μας έκανε τόσο εντύπωση ο τρόπος της γραφής σου, που αφορά τα όσα λες και θέλεις, από την υποτακτική σου. Θα σε "κρίναμε" ίσως με περισσότερη επιείκεια. Μπορεί να μην είμαι bi και sub, αλλά έχω εμεπιρία και αυτό σημαίνει ότι έχω "χρησιμοποιήσει" γυναίκες υποτακτικές, συμμετέχοντας σε ομαδικά παιχνίδια.

    Το θέμα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου στην περίπτωση σου, είναι αυτό που θέλει εκείνη και όχι αυτό που ονειρεύεσαι εσύ. Όπως έχουμε πει άπειρες φορές, είναι ότι η υποτακτική πλευρά θέτει τα όρια της κι εμείς οι Κυρίαρχοι τα σεβόμαστε.

    Πέραν αυτού …για να "σπάσει" κάποιος Κυρίαρχος τα όρια που θέτει ένα υποτακτικό άτομο και για να τα καταφέρει να πάει πέρα από αυτά….θα πρέπει να έχει φάει πολλά καρβέλια μαζί του, έχοντας εκτός από επιμονή και σεβασμό, τεραστία υπομονή με βασική προϋπόθεση να έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

    Απ όσα περιγραφείς με στόμφο για την δική σας σχέση, αντιλαμβανόμαστε ότι ολ’ αυτά τα απαραίτητα σε μια σχέση τέτοιου είδους, δεν συμβαίνουν…
    Οπότε Μaster Mου, ας μη το βασανίζουμε το θέμα χωρίς λόγο.
    Καλή συνέχεια ...
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Κοιτα μπορουμε να το δουμε οτι σαν υποτακτικη θα πρεπει να υπακουσει.
    Ομως αφου η κοπελια ειναι ετερο, δεν ειναι διαστροφικο το να την εξαναγκασεις σε κατι που δεν της αρεσει????????????????
    Γνωμη μου φυσικα!
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    isnogood ξαναδιάβασε το κείμενο του TangoHotel...Κατάλαβες εσύ ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι υποτακτική ή σκλάβα και μάλιστα συνειδητοποιημένη?
    Μην κοιτάς εσένα που είσαι Καραμάστερ και Ο/όλες κάνουν ότι γουστάρεις χωρίς καμία συζήτηση!!

     
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: straight to lesbian sub

    Έχει γίνει της μοδός σε πολλά βανιλα ζευγάρια να ψάχνουν τριο (1male+2fem) και συνήθως αυτός που το ψάχνει είναι ο άντρας του ζευγαριού..
    Μια χαρά ειναι το εν λόγω τριο..
    Θα ήταν χρήσιμο για τον φίλο μας αν μας ξεκαθάριζε τι πραγματικά θέλει.. συμβουλές ή bifem..
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: straight to lesbian sub

    Έλα τώρα... Δε χρειάζεται φαντασία για να καταλάβεις τι θέλει