Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζουμερο η στεγνο το bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 5 Ιουνίου 2008.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ζουμερο η στεγνο το bdsm?

    αμεεεεεεε 


    +/-
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2008
  2. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    @thelma
    Καποια στιγμη πρεπει να παραδεχθουμε οτι ειμαστε "κοινοτητα". Το γεγονος οτι εχουμε συγγενειες στην ερωτικη εκφραση, οπως ειπες, μαζι με το γεγονος οτι μονο μεταξυ μας μπορουμε να σηζητησουμε για αυτην την ερωτικη εκφραση, το γεγονος οτι ειμαστε μια μειονοτητα, και επισης το γεγονος οτι συναντιομασται καπου-καπου και δημιουργουμε φιλιες, σχεσεις, εχθροτητες, μας κανει μια κοινοτητα. Η ενα μικρο χωριο. Η ακομη και ενα special interest group.
    Κι ας μην ταιριαζουμε ολοι. Κι αυτο μες το προγραμα ειναι.
    Ειναι κακο αυτο?
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ζουμερο η στεγνο το bdsm?

    Ασφαλώς και συμφωνώ μαζί σου Master_PieR. Η έκφρασή μου ήταν κάπως απόλυτη.
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Το γεγονός ότι κάποιοι άφυλλοι, ανέραστοι, άμυαλοι, απαίδευτοι, ανόητοι, ανίκανοι, άνευροι, αρλουμπολόγοι, αποψίλωσαν το bdsm από το σεξ.
     
  5. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: Ζουμερο η στεγνο το bdsm?

    κοινότητα η [kinótita] Ο28: 1. α. η ιδιότητα, το γνώρισμα του κοινού· ό, τι ανήκει σε πολλούς, ό, τι αφορά ή χαρακτηρίζει πολλούς: Κοινότητα ιδεών / αισθημάτων / συμφερόντων. β. Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ), παλαιότερη ονομασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διεθνής κοινότητα, όλες οι χώρες. 2. α. οργανωμένο σύνολο ομοεθνών ή ομοθρήσκων, που ζουν σε μια ξένη χώρα: Οι ελληνικές κοινότητες της Αυστραλίας. Η ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης. β. η μικρότερη διοικητική υποδιαίρεση στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης: Οι περισσότερες κοινότητες συγχωνεύτηκαν σε δήμους με νόμο που ψηφίστηκε το 1998. Πρόεδρος της κοινότητας. Τα γραφεία της κοινότητας. Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων. Οι ορεινές κοινότητες. γ. Μαθητικές κοινότητες, οργάνωση των μαθητών κατά τάξη ή σχολείο. [λόγ. : 1α: αρχ. κοινότης, αιτ. -ητα· 1β, 2α: σημδ. γαλλ. communauté· 2β: σημδ. γαλλ. commune· 2γ: με βάση τη σημ. 2β]

    http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides

    Τι απ ολα αυτα μας χαρακτηριζει;
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    τόσο καιρό που ασχολούμε ,το μόνο που με ξενέρωσε είναι οι άσχετοι που δεν άσχολούντε/αρέσκοντε και κριτικάρουν ,γιατί το κάνουν για το καλό μας ;
    πέρα από αυτούς τους μίζερους ,σιγά μη βαρεθώ αυτό που με καυλώνει ... πόσο μάλλον που διαδικτυακώς έχω γνωρίσει αρκετούς/ες ενδιαφέρων προσωπικότητες με τις οποιές (προσωπικότητες   ) ανταλλάσω απόψεις και στις καλλίτερες των περιπτώσεων υγρά (στο ένα τις εκατό συμβαίνει )

    οπότε ψηφίζω ζουμερά όσο η καρδία ενός καρπουζιού  
     
  7. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Ζουμερο η στεγνο το bdsm?

    αυτης που κατα την Tropical Strom πρεπει επιτελους να παραδεχτουμε οτι υπαρχει.....


    Αν καποιοι αισθανονται μειονοτητα και νιωθουν την αναγκη να ενταχθουν καπου, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους το ιδιο. Δεν υπαρχουν κοινοι στοχοι. Μια γενικη συγγενεια στις ερωτικες προτιμησεις και καποιες συναντησεις για καφε δεν μας κανουν γκρουπ , κοινοτητα, δημο η χωριο. Παρεες υπαρχουν που συχνα πυκνα αλλαζουν τα προσωπα.

    Αν ψαξεις στο φόρουμ πρόσφατα και παλιοτερα θα βρεις πολλά πανω σ' αυτο. Αν παλι βαριεσαι να ψαχνεις, περίμενε και θα'χεις περισσοτερες εμπειρίες για να κρινεις.
     
  8. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Είμαι κι εγώ της ζουμερής προσέγγισης. Όπως και η zinnia, αισθάνομαι οτι οι φαντασιώσεις αποδεικνύονται παρασάγγας κατώτερες της πραγματικότητος.  
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    εγω μεχρι στιγμης παω ερχομαι στα παρτυ εντελως αδιαφορετα ... μου αξιζει μια καλη μουτζα .... ομως γνωριζω κοσμο , ειναι καλο και μου αρεσει ... ααα ... και καποια φορα που μου αρεσε μια κοπελα παρα πολυ αλλα καθομουν σαν χαζος να την βλεπω διχως να παω να της μιλησω ...
    ε τωρα μην πω οτι μου φταιει ο χωρος ... το κεφαλι μου φταιει .....
     
  11. naida

    naida Regular Member

    Σίγουρα ζουμερό.Δεν το προλαβαίνεις και στάζει πάνω σου.
    Υπάρχει στο τραπέζι και στεγνή μερίδα και οι εναλλαγές είναι αναπόφευκτες.
    Η πρώτη αίσθηση ήταν λανθασμένη, σκηνοθεσία δεν υπήρχε παρά μόνο μερικές εικόνες.Σαν κομματάκια απο παζλ.Χωρίς να έχουν όνομα, θέση και οδηγίες.Το συμπλήρωμα των κομματιών ασφαλώς και ήταν/είναι καλύτερο.
    Απογοήτευση-Ξενέρωμα υπήρξε ανα διαστήματα αλλά μετά απο αποχή γινόταν ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη και το πάθος για το bdsm.Απλά προσέχεις περισσότερο και δεν δίνεις σημασία σε αυτά που σε ξενερώνουν.
    Η αλήθεια είναι πως με τόσες συζητήσεις και αναλύσεις δεν βλέπω (ενδεχομένως λανθασμένα) αυτό το πολύ βασικό (για μένα) που αναφέρθηκε στο αρχικό ποστ της thelma.Το πάθος.
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ζουμερο η στεγνο το bdsm?

    Δεν έχεις δίκαιο, φιλτάτη.
    Έχω, λόγου χάρη, ασίγαστο πάθος για την απάθεια.
    Αν απομακρύνεις τα καλοψημένα τεμάχια, κατάλληλα για ορεσίβιους και Έλληνες τσομπάνους, θα απολαύσεις καλύτερα τα περίπου ωμά.