Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 5 Ιουνίου 2008.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Ευα νομιζω οτι απο κεκτημενη ταχυτητα εβαλες το ποστ σου σε λαθος νημα, το νημα μου δεν πραγματευεται τον μεταθανατιον χαιρετισμον του Νικου Σεργιανοπουλο αλλα τα προτυπα που προσπαθουν να μας πλασαρουν τα ΜΜΕ, ανοιξε λοιπον ενα δικο σου νημα με τιτλο "αντιο Νικο" οπως γραφει το ποστ σου, (απορω πως οι μοντ επιτρεπουν την αλλαγη τιτλου στο ποστ ενος μελους που γραφει σε ενα νημα που εχει αλλον τιτλο), και απεσυρε το ποστ σου απο το νημα μου, πολλα μελη θα ηθελαν νομιζω να αποχαιρετησουν τον Σεργιανοπουλο, δωσε τους λοιπον την ευκαιρια να το κανουν ανοιγωντας δικο σου νημα με τον τιτλο του ποστ σου "αντιο Νικο", αποσυροντας το ομως απο το νημα μου γιατι δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου ποστ.
    Ευχαριστω.
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2008
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Καλημέρα ...
    Το post Moυ θα ήθελα να το εκλάβεις Perri, ως μια μικρή παρένθεση στο δικό σου.
    Δεν διαφωνώ με τα όσα λες για υπερβολές των MME, αλλά προσωπικά δεν με έχουν αγγίξει, μια που το πένθος που νιώθω για κάποιον άνθρωπο, που συνάντησα δυο- τρεις φορές στην ζωή Μου, είναι μεγαλύτερο απ’ οτιδήποτε άλλο κακώς κείμενο.

    Λυπάμαι για την παρέμβαση και όσους αυτή ενόχλησε.
    Ευχαριστώ όμως και για την κατανόηση ….
    Παραβλέψτε το και συνεχίστε παρακαλώ!
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    [Το είχα βάλει σε λάθος νήμα - 'Τί σκέπτεσαι τώρα;' - και το μεταφέρω εδώ που ταιριάζει καλύτερα]


    Ας αποφύγουμε ορισμένα στερεότυπα.
    Αν ο δρόμος που επέλεξε ο Σεργιανόπουλος είχε μόνο αυτό το τέλος (όπως ορισμένοι ισχυρίζονται), πόσες φορές θα είχε δολοφονηθεί, αυτοκτονήσει έστω, ο Μικ Τζάγκερ, ο Νταίηβιντ Μπάουι, ο Γουίλιαμ Μπάροουζ, η Μάριαν Φαίηθφουλ, ο Άντυ Γουόρχολ και δεκάδες, εκατοντάδες άλλοι 'πλούσιοι και διάσημοι' ή ένα εκ των δύο - όσοι επέζησαν και δοξάστηκαν, βαδίζοντας σε παρόμοια μονοπάτια;
    Κανένα ναρκωτικό δεν σκοτώνει, μόνο του, περισσότερο από οποιοδήποτε φάρμακο. Ο τρόπος ζωής που συνδέεται με ορισμένες, ιδιαίτερα, ουσίες είναι δυνάμει δολοφονικός ή αυτοκτονικός και την κατάσταση επιδεινώνει, στις μέρες μας ο απαγορευτισμός σε συνδυασμό με τον αναπόφευκτο και ευεργετικό για τον καταναλωτικό καπιταλισμό, 'εκδημοκρατισμό της κοκαϊνης' - όλη η 'πραγματική' ζωή, η 'αυτοέκφραση', συμπυκνώνεται σε ένα σαββατοκύριακο έντασης, και για την έκλυση της χρειάζεται ισχυρός, ταχύρρυθμος καταλύτης.
    Πολλοί γνωρίζουν τρόπους να διαχειρίζονται το κενό βίου, μέσα στο οποίο οι ζωές τους διαδραματίζονται ερήμην τους, δίχως να θωπεύουν τα 'όρια', αποφεύγοντας να φλερτάρουν με την αυτοκαταστροφή. Αυτοί είναι οι πυλώνες της κυρίαρχης εργασιακής ηθικής και οι πιονέροι όλων των καταναλωτικών συρμών.
    Θα είχε, επιπλέον, ενδιαφέρον να αναλύσει κανείς την υπόθεση Σεργιανόπουλου σε αντιπαραβολή με δύο παρεμφερείς: Του Παζολίνι και του Ταχτσή. Οι μεγάλες διαφορές εστιάζονται, όντως, στην καταθλιπτική παρουσία της κοκαϊνης, στην πιό πρόσφατη περίπτωση (ο Παζολίνι είχε άλλη τεχνοτροπία, μετακομμουνιστική, και ο Ταχτσής αρκείτο σε λουγγρισμό πολλά βαρύ και σκέτο).
    Αλλά συνάπτονται, ίσως, και στον Ποινικό Κώδικα. Μπορεί κανείς να είναι βέβαιος ότι ο Σεργιανόπουλος, ελεύθερος, παρά την κατοχή ποσότητας υπεραρκετής για την εξάντληση των ορίων προφυλάκισης, δεν πλήρωσε την προφανή, θαρρώ, αξιοποίηση εκ μέρους του, των ευεργετικών διατάξεων για τους καταδότες εμπόρων;
     
  4. Δεν ήταν παρατρεχαμενος της TV ήταν ηθοποιός. Αν ήταν καλός ηθοποιός
    η κακός είναι υποκειμενικό και δεν το εξετάζουμε. Ούτε και μπαίνω στην
    ουσία των όσων λες αλλά έχω μια ερώτηση-απορία για σένα.
    Αν για κάποιο λόγω τα ΜΜΕ πρόβαλαν την δουλειά σου η σε καλούσαν
    να πεις τη γνώμη σου για κάποιο θέμα η να πάρεις μέρος σε μια συζήτηση ,
    με αποτέλεσμα να διαφημιστείς και να βγάλεις λεφτά και να έχεις και διάφορα
    αλλα οφέλη , δεν θα πήγαινες? Δεν θα γινόσουν παρατρεχαμενος της TV?

    Σε περίπτωση που η απάντηση σου είναι αρνητική πρέπει να σου πω ότι
    Σε αυτά τα θέματα μόνο τους χορτασμένους πιστεύω

    Υ.Γ Από συναισθηματική νοημοσύνη πως τα πας?  
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν Μου αρέσει να εισβάλω στις ψυχές των ανθρώπων με τα λασπωμένα Μου παπούτσια.
    Αν αυτό συμβαίνει σε εμένα τότε γίνομαι θηρίο.
    To θέμα αυτό δύσκολα προσφέρεται για φιλοσοφικούς διαλόγους, αναλύσεις ή διαπραγματεύσεις.
    Αυτό που σήμερα μοιάζει να Μ/μας τρομάζει και να Μ/μας φοβίζει, είχε και "χθες".
    Παρεμπιπτόντως θα Σ/σας πληροφορήσω μετά λύπης Μου, για όσους δεν το ξέρουν ή ηθελημένα το αγνοούν ή κατάσταση.... θα έχει και "αύριο".
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2008
  6. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    απο δραμα με αγαπη.και μια σκεψη απλη.........για τους γαμους τον γκευ κατακραυγη..........για την κηδεια του γκευ πανελλινιο πενθος......... μεσα σε μια βδομαδα ολα αυτα.ελλαδα το μεγαλειο σου.........
     
  7. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Re: Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......


    Καθ' όλα εύστοχος συνειρμός. Ωστόσο, ο τρόπος της δολοφονίας του - 21 μαχαιριές - εκ πρώτης τουλάχιστον όψεως, καταδεικνύει ερωτικό πάθος, παραπέμποντας σε αντίστοιχες, ad hoc, περιπτώσεις, των ελληνικών και όχι μόνο εγκληματολογικών χρονικών. Δε συνάδει με επαγγελματικό "ξεκαθάρισμα λογαριασμών". Εκτός και εάν υπήρξε, εν τέλει, τόσο επαγγελματικό ώστε όφειλε να φανεί ερωτικό..
     
  8. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Έυα, φοβάμαι ότι με παρεξήγησες.
    Θεωρώ το νόμο για τα ναρκωτικά, δεινή επίθεση ενάντια στο περιώνυμο Κράτος Δικαίου. Ας μην αναλύσω τους λόγους.
    Σημείωσα, λοιπόν, ότι η εφαρμογή του νόμου περί ναρκωτικών είναι αναμενόμενο να προκαλέσει τα αντίποινα των κυκλωμάτων εμπορίας και διερωτήθηκα εμμέσως ποιός ωφελείται από τον παρωπιδικό απαγορευτισμό και τί θετικό αποφέρει, σε εγκληματολογικώς σημαίνουσα κλίμακα, η δικαστική επιβράβευση της κατάδοσης κάποιων μικροπρομηθευτών (συνήθως) στις Αρχές.
    Η πεποίθηση μου είναι πως θα ανοίξει τους κρουνούς του αίματος, χωρίς να συμβάλει στην ανάσχεση της εξάπλωσης των ναρκωτικών ή να αντιμετωπίσει τον προϊόντα 'εκδημοκρατισμό της κοκαϊνης' - τη διάδοση της, δηλαδή, στις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις.
    Η περίπτωση του άτυχου ηθοποιού δεν με απασχολεί εξατομικευμένη, ούτε φιλοδόξησα να τον ψυχογραφήσω.

    ΥΓ Αυτό ακριβώς υποψιάζομαι Atroce : Επαγγελματική εκτέλεση, άριστα σκηνοθετημένη, άσχετη από ερωτικοσεξουαλικές συνάφειες.
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......



    @cornilios ειμαι τις αποψης οτι ολοι αυτοι που τρεχουν στην TV παραθυρα κ.λ.π. ειναι παρατρεχαμενοι της TV, στο ποστ μου ομως δεν μιλησα συγκεκριμενα για τον Σεργιανοπουλο αυτος ηθοποιος ηταν η δουλεια του ηταν και στην TV, το νημα μου μιλαει για τον υπερβαλοντα ζηλο των ΜΜΕ και την πληση εγκεφαλου που μας κανουν επι ημερες στο να μας περασουν ως "προτυπα" ατομα τα οποια αν δεν ηταν επωνυμα με τη ζωη που ζουνε θα ηταν στο περιθωριο της κοινωνιας.

    Παρεπιπτωντος θα πρεπει να σου πω οτι σημερα κλεινει εναμιση χρονος απο τον θανατο ενος φιλου μου, εργαζονταν στην ΔΕΗ, επεσε απο κολονα 30 μετρων υψηλης τασης καθως προσπαθουσε μεσα στα χιονια λογο βλαβης να δωσει ρευμα σε πολλους συνανθρωπους του που το ειχαν αναγκη, δεν ξερω αν το μεταδωσε καποιο καναλι και για ποσο χρονικο διαστημα, και δεν ξερω αν ηταν πιο συμαντικος ο ηθοποιος η ο φιλος μου για την κοινωνια, αυτο που ξερω ειναι οτι δεν πεθανε απο ναρκωτικα (πως να παρει ναρκωτικα αλλωστε με 800 ευρω μισθο....) ουτε επαιζε Ρωσικη ρουλετα μαζευοντας στο σπιτι του απο τα παρκα καθε καρυδιας καρυδι, (δεν μιλαω για την ιδιαιτεροτητα του Σεργιανοπουλου και του καθε Σεργιανοπουλου, ουτε και με ενδιαδερει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του, θελω να πω ομως οτι ο τυπος επαιζε με την φωτια με τον τροπο που ευρισκε τους ερωτικους του παρτερνερ, και επομενο ηταν καποτε να καει), απλα προσπαθουσε να ζησει αυτος και η οικογενεια του με τα 800 ευρω αλλα τελικα δεν τα καταφερε.....ισως γιατι ηταν ενας ανωνυμος βιοπαλεστης των 800 ευρω.......και οχι ενας επωνυμος ηθοποιος που ρισκαρε στην ζωη του προσπαθωντας να βρει τον παραδεισο μεσα απο με τεχνικους παραδεισους.........







    Ακου φιλε εχεις την εντυπωση οτι ολοι αυτοι οι παρατρεχαμενοι της TV πανε για να διαφημιστουν και να βγαλουν χρηματα, οι περισσοτεροι ψωνια του κερατα ειναι που τους χρησιμοποιουν οι ιθυνοντες της TV για να εχουν τηλεθεαση και κερδη τα καναλια τους.
    Οσο για εμενα που ρωτας αν θα πηγαινα, θα πρεπει να σου πω οτι εχω φροντισει με δικους μου τροπους και οχι χρησιμοποιωντας την ΤV να ειμαι απο τους χορτασμενους και να προσπαθω τωρα να χονεψω........ 





    Εχω μια καλπαζουσα αναισθησια........  
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2008
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Dolmance Δεν σε παρεξήγησα… Πως θα μπορούσα άλλωστε?
    Ξέρω τις θέσεις σου για τα ναρκωτικά και για κάθε είδους εξαρτήσεις. Σε αυτά που λες συμφωνώ, απλά έγραψα σε απάντηση σου, ότι δεν πρόκειται σε αυτή την Ελλαδα να αλλάξει τίποτε…Ότι ίσχυε χθες,, δυστυχώς ισχύει και σήμερα και το κακό είναι ότι, προβλέπω να ισχύει και αύριο. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δυστυχώς τα συμφέροντα από τα έσοδα των ναρκωτικών ουσιών είναι μεγάλα….Ποιος θα τολμήσει να πάει ενάντια σε αυτά? Κάτι τόλμησε κάποτε και είπε ο Γιωργάκης και έγινε ο κόσμος άνω κάτω…
     
  11. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    MasterPerris έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα που λες.Πες μου όμως έναν τρόπο να αλλάξουμε όλα αυτά κι εγώ μαζί σου.Αμφιβάλλω αν υπάρχει.Δεν έχουμε τη δύναμη νομίζω.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις την tv (όπως πρότεινε ο Lost boy) ή να τα ακούς και από το ένα αυτί να μπάινει και στο άλλο να βγαίνει.Μια χαρά μου φαίνεται.
    Πες μου αγαπητέ ποιό @#@$#$#$ κανάλι θα δείξει στον κόσμο αυτόν τον φίλο σου και όλους τους συγγενείς του,τον τρόπο με τον οποίο πέθανε κάνοντας την δουλεία του για μένα και για σένα.Κανένα...Δε γαμεί...εμείς πλέον τον ξέρουμε και ελπίζουμε να είναι καλά εκεί που είναι...

    υπάκουο σκυλάκι
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......



    @ Ευα οκ οι εξηγησεις σου με καλυψαν, μπορεις να αφησεις το ποστ σου στο νημα μου.