Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Poll μονο για γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 10 Ιουνίου 2008.

?

το πιστευετε

Poll closed 20 Ιουνίου 2008.
  1. Ναι

    4 vote(s)
    19,0%
  2. Οχι

    17 vote(s)
    81,0%
  1. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    τι να σου πω...ξερεις πως ειμαι!! απλή και μετρημένη τις βαριέμαι τις τζιριτζαντζουλες...(ωραια λεξη πρωτη φορα τι γραφω...)
    τι να τον κανω εγω τον τυπά με το "σεις" και με το "σας" που επιτηδευμένα θα προσπαθεί να μου βγάλει ένα προφίλ που δεν υπάρχει και τελικά θα σκέφτεται ότι και όλοι οι υπόλοιποι "θα πηδηχτούμε?" ή στην καλύτερη "που να πάω να κλάσω?"
    ουφφ και πάλι
    keep it simple....
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    α) Πώς εμφιλοχωρεί η έννοια της ευγένειας στο παρόν νήμα που πραγματεύεται αποκλειστικά τον πλούτο και κυρίως γιατί παρουσιάζεται ως αντιστρόφως ανάλογη της οικονομικής κατάστασης; Η θεωρία πως όλοι οι οικονομικά ευκατάστατοι έχουν φτωχό εσωτερικό κόσμο, ελλιπή κοινωνική μόρφωση και εν γένει χωλαίνουν σε ό,τι άλλο πλην των οικονομικών, είναι απόρροια απροσδιόριστης πηγής λαϊκισμού, και θεωρώ πως τις νεότερες γενιές, δεν θα έπρεπε να τις επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Μεταξύ των ανθρώπων που εντυπωσιάζονται από ένα ακριβό αυτοκίνητο και εκείνων που περνούν στον αντίποδα καταλήγοντας απαξιωτικοί, υπάρχουν πολλές ενδιάμεσες περισσότερο δίκαιες και νηφάλιες προσεγγίσεις.

    β) Η έμφυτη καχυποψία πως η ευγένεια είναι αποτέλεσμα επιτήδευσης, είναι βέβαια ίδιον πολλών ανθρώπων πλην όμως είναι αμιγώς αυτοαναφορικώς ανακύπτον, και φρονώ πως καθόλου δεν αφορά στις όποιες συγκυρίες που ενίοτε ενδεχομένως το επιβεβαιώνουν. Δεν χρησιμοποιούν όλοι οι άνθρωποι την ευγένεια ή το λόγιο λόγο μόνο για να εντυπωσιάσουν, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν πλένονται όλοι οι άνθρωποι μόνο πριν παραβρεθούν σε κάποιο rendez-vous. Η ποιότητα ζωής είναι για να την καταναλώνει το υποκείμενο και η απομίμησή της για να την καταναλώνουν εκείνοι τους οποίους προσπαθεί, το υποκείμενο, να εντυπωσιάσει. Ενδείξεις δύο διαμετρικά αντίθετων κοσμοθεωριών, διαφορετικών όσο η μέρα με τη νύχτα.
     
  3. kali crow

    kali crow Guest

    τουλαχιστον εγω οσους αντρρες εχω γνωρισει που να διαθετουν πορσε ,φεραρι,βιλες,σκαφ κτλ (ο,τι εχει να κανει με πλουτο) ηταν τοσο αντισεξουαλικοι και ψωνια που ουτε για ψωνια δε θα βγαινα μαζι τους....
     
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Poll μονο για γυναικες

    Kali, με αδικείς.
    Από μικρός πλενόμουνα σε σκάφη κι όμως είμαι φοβερά σεξουαλικός.
     
  5. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member


    α) Σαφέστατα και κάθε άνθρωπος αξιολογείται ξεχωριστά και σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστή η ενιαία προσέγγιση ατόμων με ίδια, κατά μία έννοια, χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ όμως και να μην παρατηρήσω ότι οι νεόπλουτοι Έλληνες είναι απαίδευτοι σε σημείο απορίας και ασχολούνται διαρκώς με αυτοκίνητα, ρούχα, παπούτσια και δίαιτες.. Δεν είναι όλοι έτσι αλλα η πλειοψηφία τους. Όπως έχω ξαναπέι πολλές πολλές φορές δεν είμαι εδω μέσα για να γράφω δοκίμια για την ορθή κοινωνική συμπεριφορά κτλ αλλα για να καταθέσω βιωματικές αποψεις με ειλικρίνια...Δυστύχως απέναντι σε έναν από τους προαναφερόμενους διατηρώ μία πιο διευρενητική στάση γιατί το προσπάθησα και δεν πέτυχε επανειλημμένως..("είναι απόρροια απροσδιόριστης πηγής λαϊκισμού";;; λαϊκίζω επειδή επιλέγω να δω την κοινωνία όπως είναι και όχι όπως θα ήθελα να είναι; Δυστυχώς δεν έχω άλλο χρόνο να ζω σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο... Αδημονώ για την έκπληξη παρόλα αυτά!)

    β) ένας πραγματικά ευγενικός άνθρωπος δεν φαίνεται ποτέ επιτηδευμένος αλλά προσιτός. Η ευγένεια δε αυτή δεν εξαφανίζεται όταν συνομιλούμε με το γκαρσόνι η επισκεπτόμαστε το super market ή πολύ περισσότερο όταν όδηγούμε...και στατιστικά πάλι εχω καταλήξει οτι υπάρχουν πολλοι επιτηδευμένα ευγενικοί, με λεφτάκια φρέσκα, που ματαίως προσπαθούν να γίνουν σαν και αυτούς που μεγάλωσαν με αυτά και διακρίνονται για μια άλλη ποιότητα ("πλην όμως είναι αμιγώς αυτοαναφορικώς ανακύπτονκαι φρονώ πως καθόλου δεν αφορά στις όποιες συγκυρίες που ενίοτε ενδεχομένως το επιβεβαιώνουν"....ναι όντως αυτό λέμε τόση ώρα, αλλά όταν αυτές οι συγκυρίες στις οποίες αναφέρεσαι αγγίζουν το 90% -για να μην είμαι υπερβολικη και δώσω "ακραία" ποσοστά- μήπως πρέπει να αλλάξω και λίγο οπτική; )
     
  6. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Poll μονο για γυναικες

    Ευτυχως που μεσα σε αυτο το φορουμ υπαρχουν μονο γυναικες που απαξιουν το χρημα σε οποιαδηποτε μορφη του. Οι αλλες , οι παραδοπιστες ειναι ολες εξω. Α να χαθουν οι ξετσιπωτες!!


    Αν και cornilios ειναι λιγο ασαφες αυτο που ρωτας.

    1.Να σου ειναι εντελως αποκρουστικος, ξενερωτικος, ανοητος, μιζερος, γκρινιαρης ...κλπ ο αλλος και λογω χρηματος να τον δεις κουκλο.
    2. Να σου ειναι απλα συμπαθης και λογω μπερντε, να επηρεαστεις και ερωτικα.
    3. Να δειχνει οτι εχει καποια στοιχεια πλουτου αλλα στην ουσια να ειναι μπατιρλεμες.
    4. Να εχει χρημα, να ξερει να το χαλαει, αλλα παραλληλα να ειναι και αξιολογος, εξυπνος, κοινωνικος, ευγενικος....

    τι απο ολα εννοεις?
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Γιατί ο πλούσιος (ανεξάρτητα από το πότε απέκτησε χρήματα) πρέπει κατά τις επιταγές κάποιου ιδεολογήματος να είναι απαίδευτος; Και πώς ανακύπτει το στατιστικό συμπέρασμα που αναφέρεται στο όλον ή έστω στην πλειοψηφία;

    Ο λόγος για τον οποίο έγραψα ότι η θεώρησή σου είναι επηρεασμένη από λαϊκίστικα ιδεολογήματα απροσδιόριστης πηγής είναι ότι δεν υπάρχει τεκμηρίωση για τα παραπάνω. Δεν διεξήγαγες στατιστική έρευνα, έχεις την απροσδιόριστης πηγής εντύπωση. Σε ένα πιο αισιόδοξο σενάριο γνωρίζεις (αρκετά καλά ώστε να στέκει να εκφέρεις άποψη αναφορικά με το υπόβαθρο της κοινωνικής τους μόρφωσης) ολίγους ανθρώπους που οδηγούν Ferrari, και εξ αυτών συμπεραίνεις επί του συνόλου των κατόχων παρόμοιων αυτοκινήτων. Ασφαλώς αν έχει διεξαχθεί έρευνα αναφορικά με τη συνάφεια αξίας αυτοκινήτου / κοινωνικής μόρφωσης, και με παραπέμψεις εκεί, θα αναθεωρήσω.

    Πόθεν ανακύπτει το θέσφατο πως ο ευγενικός άνθρωπος ΠΟΤΕ δεν φαίνεται επιτηδευμένος αλλά ΠΑΝΤΑ φαίνεται προσιτός; Πώς τεκμηριώνεται πως η ευγένεια του νεόπλουτου είναι αποτέλεσμα χειρισμών και εν τέλει δεν τον εκφράζει; Πώς τεκμηριώνετα πως όσοι έχουν ανατραφεί με οικονομική άνεση διακρίνονται για ποιότητα που οι προσφάτως πλούσιοι αγνοούν; Ποια στατιστική έρευνα τεκμηριώνει την αναφορά σου στο 90%;

    Αν δεν είναι ρητορική η ερώτησή σου, ναι. Είναι άλλο πράγμα να βλέπεις την κοινωνία αποψιλωμένη από κάθε εξωραϊστική παρέμβαση, και άλλο να την βλέπεις με καχυποψία και απαισιοδοξία.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Βρε Συρα, βρε καμάρι μου, βρε κοριτσάκι μου, δεν αναφέρονται όλα σε ένα στατιστικό δείγμα. Δεν μπορεί για όλα να υπάρχει μια στατιστική μελέτη. Λέει η κοκκινοφορούσα μαδάμ «Δεν μπορώ όμως και να μην παρατηρήσω ότι οι νεόπλουτοι Έλληνες είναι απαίδευτοι σε σημείο απορίας και ασχολούνται διαρκώς με αυτοκίνητα, ρούχα, παπούτσια και δίαιτες..». Αυτό είναι μια εμπειρική παρατήρηση η οποία προφανώς και δεν έχει πίσω της ένα ασφαλές δείγμα. Μπορεί να είναι ως τα λέει μπορεί και όχι. Κάνει μια παρατήρηση εξ εμπειρίας. Έχεις εσύ ανάλογη παρατήρηση εξ εμπειρίας ή στατιστική μελέτη που να λέει το αντίθετο;
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Heinrich von Kleist,

    α) Η παρατήρηση προαπαιτεί δείγμα. Η εντύπωση/εικασία όχι.

    β) Δεν έχω παρατηρήσει ούτε γνωρίζω κάποια έρευνα που αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πλούσιων είναι κοινωνικά αμόρφωτη, για τούτο και δεν ισχυρίζομαι κάτι τέτοιο. (Σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό, η διαφωνία μου έγκειται στην ύπαρξη ή όχι συνάφειας μεταξύ πλούτου και κοινωνικής μόρφωσης, και όχι στο αν οι πλούσιοι υπερέχουν σε καλλιέργεια έναντι των φτωχών ή το αντίθετο.)
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Δηλαδή κοκόνα μου με πόσους ματσωμένους θα μπορούσαμε να βγάζαμε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το αν υπάρχει η σχετική συνάφεια;
     
  11. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Εχω μια απορια εδω και καιρο: τι θα πει κοκονα?
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Είμαι η δεύτερη που απάντησα ναι. Με επηρεάζει θετικά ή αρνητικά, αλλά με επηρεάζει. Αμα τον γουστάρω δηλαδή σαν άντρα, να του πω όχι γιατί έχει φεράρι? Αμα δεν τον γουστάρω όμως και φεράρι να έχει, δεν κάθομαι...










    είμαι η δεύτερη που απάντησα