Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Poll μονο για γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 10 Ιουνίου 2008.

?

το πιστευετε

Poll closed 20 Ιουνίου 2008.
  1. Ναι

    4 vote(s)
    19,0%
  2. Οχι

    17 vote(s)
    81,0%
  1. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Poll μονο για γυναικες

    Αυτά με τις στατιστικές και τα δείγματα έχουν αρχίσει να μου τη δίνουν σοβαρά στα νεύρα και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα παρεκτραπώ. Άλλος αυτοαποκαλείται σπαστικός και εντέλει άλλος είναι. Άιντε πια.
     
  2. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Συμφωνώ απολύτως.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Η συνάφεια δεν τεκμηριώνεται στατιστικά, μόνο η σύμπτωση. Για την απόδειξη της συνάφειας χρειάζεται και ορθολογιστική τεκμηρίωση. Συνεπαγωγές που να δείχνουν πως

    α) ο πλούτος και η ελλιπής κοινωνική μόρφωση έχουν κοινή αφετηρία ή
    β) ο πλούτος οδηγεί σε ελλιπή κοινωνική μόρφωση ή
    γ) η ελλιπής κοινωνική μόρφωση οδηγεί στον πλούτο.

    Αν ορθολογιστικά δεν τεκμηριώνεται, έχοντας ένα δείγμα, μπορούμε μονάχα να πούμε πως στο δείγμα αυτό παρατηρείται σύμπτωση πλούτου και ελλιπούς κοινωνικής μόρφωσης και ανάλογα με το βαθμό αντιπροσωπευτικότητας του δείγματος να οριστεί ένα ποσοστό σφάλματος, απόκλισης από την πραγματικότητα.

    Αν μιλάμε για το προσωπικό δείγμα του καθενός, αξιολογείται κατά περίπτωση. Εν προκειμένω αν γνώριζα πέντε αμόρφωτους ιδιοκτήτες Ferrari δεν θα θεωρούσα εαυτόν ικανό να εξάγει συμπέρασμα επί του συνόλου ή της συντριπτικής πλειοψηφίας των οδηγών και μάλιστα να το εκθέτει σε δημόσια γραπτή συζήτηση. Αν δώσει η συνομιλήτριά μου πληροφόρηση αναφορικά με το μέγεθος του δικού της δείγματος, το συζητάμε εκτενέστερα, μέχρι τότε φρονώ πως δεν έχει νόημα περαιτέρω ανάπτυξη.
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Σωστά.
     
  5. gallant

    gallant Regular Member

    [Αν μιλάμε για το προσωπικό δείγμα του καθενός, αξιολογείται κατά περίπτωση. Εν προκειμένω αν γνώριζα πέντε αμόρφωτους ιδιοκτήτες Ferrari δεν θα θεωρούσα εαυτόν ικανό να εξάγει συμπέρασμα επί του συνόλου ή της συντριπτικής πλειοψηφίας των οδηγών και μάλιστα να το εκθέτει σε δημόσια γραπτή συζήτηση. Αν δώσει η συνομιλήτριά μου πληροφόρηση αναφορικά με το μέγεθος του δικού της δείγματος, το συζητάμε εκτενέστερα, μέχρι τότε φρονώ πως δεν έχει νόημα περαιτέρω ανάπτυξη.]

    Μπορεί θεωρητικά να έχετε δίκιο αλλά...
    αν την είχατε πατήσει 5 φορές δεν θα είχατε κάποιες επιφυλάξεις για τον έκτο από την ίδια συνομοταξία που θα συναντούσατε; (ο καμένος φυσάει και το γιαούρτι).
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Εξακολουθείς να μπερδεύεις τον τρόπο εξαγωγής με το ίδιο το συμπέρασμα. Βαριέμαι να κάνω τα καρβέλια άλλου παραδείγματος , φερράρι.

    Για την οικονομία, οι ιδιοκτήτες φερράρι στην Ελλάδα δεν είναι παραπάνω από 10. Πολύ πιθανόν η συνομιλήτριά σου να τους γνωρίζει.
     
  7. gallant

    gallant Regular Member

    [Για την οικονομία, οι ιδιοκτήτες φερράρι στην Ελλάδα δεν είναι παραπάνω από 10.]


    Ω ναι το μοντέλο ήταν μια σκέτη αποτυχία... μονο 10 κομματια πούλησε.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Αν είχα επιφυλάξεις, αλλά θα ήμουν εξαιρετικά συντηρητική στο πώς τις διατυπώνω έτσι ώστε να μην προσβάλω από παραδρομή συλλήβδην όσους έχουν ακριβά αυτοκίνητα, και να μην παραπληροφορώ τους λοιπούς αναφορικά με το μορφωτικό τους υπόβαθρο.

    Προσωπικά δεν θα είχα επιφυλάξεις, γιατί τίποτα δεν εμπιστεύομαι περισσότερο από τη Λογική. Αν μία σειρά συμπτώσεων δεν τεκμηριώνεται ορθολογιστικά εν προκειμένω βάσει της αρχής του αποχρόντος λόγου για εμένα είναι μόνο σύμπτωση, τίποτα άλλο.

    Πιθανό να τους γνωρίζει ή να γνωρίζει το 90% εξ αυτών. Ας της δοθεί χρόνος να απαντήσει σχετικά, και κατόπιν το πραγματευόμαστε.
     
  9. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    Δεν είμαι εδώ για να διαφωνήσω με την "λογική" σας. Τον καθένα τον εξυπηρετεί για να πορεύεται ανάλογα. Θα διαφωνήσω με το ότι "εκφράζομαι δημόσια".. Έκτος του ότι είμαστε πολλοί λίγοι εδω μέσα και αυτο το νήμα θα το διαβάζουν ακόμα λιγότεροι ουσιαστικά όλοι εσεις βλέπετε ένα ψευδώνυμο να λέει τα δικά του, όποια κι αν είναι αυτα...Και όλο αυτό εξυπηρετεί ακριβώς την ανάγκη του καθενός να μιλήσει ανοιχτά και ανεπιτήδευτα για αυτά που σκέφτεται... αρνούμαι λοιπόν να φιλτράρω τις αντανακλαστικές μου αντιδράσεις πια, υπό το πρίσμα του ορθολογισμού και του "φαίνεστε"

    Ως προς το δείγμα μου έχω την τύχη ή την ατυχία να συναναστρέφομαι τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια με οικογένειες όλων των κοινωνικών στρωμάτων(μην ρωτήσετε τι και πώς). Δεν θεωρώ ότι είναι αντιπροσωπευτικό για τα 10.000.000 και πλέον των Ελλήνων και σαφώς υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις.. Αν με ρωτούσε κάποιος από όλους αυτούς τα ίδια θα έλεγα κι εγω.. άλλα στην καθημερινότητα μου και στον χρόνο που διαθέτω στις προσωπικές μου συναναστροφές, τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί. Και αυτό ακριβώς εκφράζω και σε αυτό το νήμα. Μπορεί το κάρβουνο να κρύβει διαμάντι αλλά αυτό είναι δουλειά άλλου. Δεν δήλωσα ποτέ αισιόδοξη και όποιος έχει διαβάσει και πέντε πράγματα από αυτά που έχω πει, θα έχει ήδη καταλάβει ότι είμαι σε φάση κυνισμού και εξαιρετικής δυσπιστίας απέναντι στους ανθρώπους. Καλώς ή κακώς από ανθρώπους έγινε και αυτό... Και για να μην αρχίσω να βαράω ανεξαιρέτως τα λέω εδω μέσα και λίγο παραπέρα και ξεθυμαίνω...

    Καλή σας μέρα
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλώς.
     
  11. Eri

    Eri


    Κ να βγεις λεει με εναν τετοιον, να σ επαει στα καλυτερα κ στο κρεβατι να τον εχει πιο μικρο απο την κλειτοριδα σου η ακομα χειροτερα να εχει ικανοποιητικο μεγεθος κ να μην ξερει να το χρησιμοποιησει.......Που να τη βρεις την ερωτικη διαθεση μετα, στις ζαντες, στις εξατμισεις η στο πανακριβο καγκελο του σκαφους του.......




    Ε αντικουκου ειναι ρε συ......Μπορεις να την πηδηξεις?????
    Ταξιδι με ιστιοφορο μπορεις καλλιστα να πας κ με την παρεα σου κ να περασεις απειρως πιο ομορφα........
    Αμα σου κανει κουκου εσενα ελα την επομενη φορα μαζι μας να χυσεις κ να ηρεμησεις.....  



    Συμφωνω απολυτα......Ειδικα δε σ'αυτο με τη σκηνη.....Ε οχι δλδ συγκρινεται το Ντουμπαϊ κ οι ψευτικες αναγκες του με διακοπες σε ενα ελληνικο νησι με σκηνουλα πλαϊ στη θαλασσα?????

    Χαρισμα τους τα φραγκα, εγω κραταω την απολαυση κ την ηδονη των μικρων στιγμων......
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Έχω ακούσει πως ο πλούτος είναι ισχυρό αφροδισιακό για κάποιους οπότε όπως τέθηκε το ερώτημα ψηφίζω ναι. Μπορεί να ερεθιστώ τρελάααααά με ένα χρυσό κλουβί και κολλάρο με μπριγιάν αχαχαχα