Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχος, αλλά υπό στο κρεβάτι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 3 Ιουνίου 2008.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    @sapfw & dora

    Αν ο σκλάβος δεν έχει καμια χρησιμότητα για τον Αφέντη γιατί να τον κρατήσει????
    Αν Κάποιος έκανε το "έγκλημα" να πάρει κάποιο για σκλάβο, είναι υποχρεωμένος να τον κρατήσει ακόμη κι αν αυτός γίνει γαιδούρι ή άχρηστος? Με πια λογική? Γιατί να είναι υποχρεωμένος να ανέχεται καν την ύπαρξη του οποιουδήποτε στη ζωή του που δεν του προσφέρει απολύτως τίποτα? Από οίκτο? Από ανθρωπιά? Από σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση?!!!

    Πέραν του ότι είμαι πεπεισμένη πως κάτι τέτοιο είναι παράλογο, θεωρώ πως στην ουσία δουλεύει και αντίστροφα. Αν δηλαδή οι ανάγκες κάποιου υπο δεν καλύπτονται και δεν παίρνει απολύτως τίποτα πλέον από τον Κ. γιατί να μείνει?
    Από αλτρουισμό?

    Και γιατί να επιθυμώ καν σαν σκλάβα να παραμένω δήθεν στην υπηρεσία κάποιου από τη στιγμή που δεν επιθυμώ να του προσφέρω καμιά υπηρεσία ή δεν έχω τίποτα να του προσφέρω που να επιθυμεί? Για να λέω πως είμαι απλά με κάποιο κι ας μην έχω καμια αξία γι αυτόν? Δεν λέω δεν έχω και ιδιαίτερα ψηλή αυτοεκτίμηση κατά καιρούς, αλλά όχι κι έτσι. Κι Αυτός τι μου χρωστάει στην τελική να με ανέχεται? Τι είναι δούλος των αναγκών και επιθυμιών μου και υποχρεωμένος εφόρου ζωής να φροντίζει ακόμη και κάποια που δεν του γεννά με κανένα τρόπο τέτοια διάθεση? Γιατί να το κάνει?

    Οποιαδήποτε σχέση αν δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στους εμπλεκόμενους σ αυτή, δεν έχει και λόγο να υφίσταται κατά την άποψη μου. Ακόμη κι ένα αδέσποτο γατί να περιμαζέψεις έχετε κι οι δύο κάτι να κερδίσετε. Το γατί ένα σπίτι με αγάπη προς αυτό και εσύ την εκπλήρωση της ανάγκης για συμπόνια και καλωσύνη ή/και την επιθυμία ΣΟΥ να προσφέρεις αγάπη ή/και την απόλαυση να το παρατηράς πόσο χαριτωμένο είναι.

    Ξαναρωτάω. Αν δεν έχω να πάρω ή να δώσω απολύτως τίποτα ποια η χρησιμότητα της διατήρησης μιας ανάλογης σχέσης?
    Απλά δεν μπορώ να δω έστω ένα λόγο γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
     
    Last edited: 12 Ιουνίου 2008
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    DRD, γιατί πιστεύεις ότι το εκπαιδεύει, αν όχι για τους λόγους που περιγράφονται εδώ:

    Δεν έχει κίνητρο να τον κρατήσει (ως σκλάβο).
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Κυρίαρχος, αλλά υπό στο κρεβάτι.

    lara[E-p] η ένστασή μου δεν ήταν επί της ουσίας αλλά με τον τρόπο που αυτή εκφράστηκε... φυσικά και όταν μια σχέση δεν καλύπτει τους εμπλεκόμενους σ' αυτήν, οφείλει να τερματίζεται
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Κυρίαρχος, αλλά υπό στο κρεβάτι.

    Γι' αυτό είπα να ρωτήσω, σ ευχαριστώ sis.
     
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Οι αυτάρκεις άνθρωποι δεν χρειάζονται και δεν χρησιμοποιούν άλλους ανθρώπους. Κάνουν σχέσεις, είτε σαδομαζοχιστικές είτε όχι.

    Πιστεύεις πραγματικά ότι ο Κύριός σου θα σε άφηνε ποτέ να γίνεις άχρηστη; Χωρίς να τον γνωρίζω, γνωρίζοντας μόνο την αντανάκλασή του σε σένα, και αυτό μόνο από τις σκέψεις σου που αφήνεις να διαφαίνονται σε διαδικτυακές συζητήσεις, λέω πως όχι.

    Ήμουν σαφής:

    Το οποίο σαφώς και ισχύει και αντίστροφα, όπως λες κι εσύ, και όπως είπα κι εγώ.

    Η διαφορά μας είναι ότι εσύ το βλέπεις ως αλισβερίσι. Εγώ το βλέπω ως ένα σχετίζεσθαι, αλλά όχι βάσει αναγκών. Και μάλιστα το βλέπω ως ισότιμη σχέση.

    Δεν τα καταλαβαίνω αυτά με τις υπηρεσίες. Σόρρυ. Σχέσεις κάνω.

    Για να πατήσεις ένα μυρμήγκι χρειάζεται δύο. Αυτόν που πατάει και το μυρμήγκι. Μην μου λες τώρα ότι το μυρμηγκάκι δεν είναι σημαντικό. Και μάλιστα συντάσσομαι με το μυρμήγκι, που είναι και χαριτωμένο. 

    Γιατί με βάζεις να λέω τα αυτονόητα;

    Μάλλον γιατί θέλεις να τ' ακούς.

    Ποιος μίλησε για φροντίδα; Ποιος μίλησε για ανάγκες; Ανοχή; Όχι δα.

    Λάθος. Οικτρό. Άποψή μου βέβαια, δεν περιμένω να την συμμερίζονται όλοι. Θεωρώ ότι οι σχέσεις δεν λειτουργούν έτσι. Αν πίστευα έστω και για μία στιγμή ότι κάποιος μου κάνει χάρη ή ότι έχει ανάγκη να του δώσω την αίσθηση ότι προσφέρει αυτό που (νομίζει ότι) έχω ανάγκη, θα την κοπάναγα στο πι και φι.

    Καμία. Ή σχετίζεσαι ή φεύγεις. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

    Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν θεωρώ ότι λέει ο MasterJp ορθό μόνο επειδή το λέει ο MasterJp.

    Θεωρώ ότι τα γούστα του Κυρίαρχου καθορίζουν και τη σχέση. Αν ο MasterJp θέλει υπάλληλο, δεν μου πέφτει λόγος (αν και δεν νομίζω ότι το είπε με αυτό το πνεύμα, αλλά αυτό είναι δική μου εκτίμηση). Ο δικός μου Κύριος δεν θέλει υπάλληλο και η δική μου εκπαίδευση δεν αποσκοπεί στο να με κάνει υπάλληλό του. Ο κάθε Κυρίαρχος έχει τους δικούς του στόχους. Εξαρτάται από τον ίδιο να αναζητήσει τον κατάλληλο σύντροφο, να τον αναπλάσει (εφόσον το επιθυμεί) κατά τον τρόπο που κρίνει αναγκαίο ο ίδιος, και να απολαύσει τον άνθρωπο που επέλεξε με τον τρόπο που τον επέλεξε. Αν ο Κύριός μου γουστάρει να απολαύσει D (με κάποιες μικρορυθμίσεις) θα απολαύσει D. Όχι ότι είμαι φοβερή, αλλά αυτό θέλει, αυτό παίρνει. Αν θέλει να χτυπάω κάρτα, θα το κάνω κι αυτό. Αν θέλει να είμαι αφοσιωμένο κοπρόσκυλο, αυτό θα είμαι.

    Ο κάθε Κυρίαρχος έχει τα δικά του κίνητρα. Και οι υποτακτικοί έχουν τα δικά τους κίνητρα πριν προσεγγίσουν τον χώρο. Κανένας δεν γεννιέται σκλάβος. Ο Κυρίαρχος επιλέγει το άτομο που θεωρεί ότι έχει την δυνατότητα να πλησιάσει το επιθυμητό ιδεώδες, κάποτε, με υπομονή, επιμονή, μεράκι, αγάπη, βούρδουλα, όπως κρίνει ο Κυρίαρχος ότι θα γίνει καλύτερα η δουλειά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι Κυρίαρχοι έχουν τα ίδια κίνητρα ή το ίδιο επιθυμητό ιδεώδες. Θα επιμείνω ότι κατά την άποψή μου ένας Κυρίαρχος δεν έχει ανάγκη τις υπηρεσίες ενός σκλάβου, εκτός αν δε γνωρίζει ουδέν περί σχέσεων. Ή αν δεν τις επιθυμεί.

    Καλή μου Syrah, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από δύο ανθρώπους που κοιτάζουν ο ένας τον άλλον. Τίποτα. Το βλέμμα είναι χάδι, πυρωμένο ενίοτε, αλλά χάδι. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο.
     
    Last edited: 13 Ιουνίου 2008
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Κυρίαρχος, αλλά υπό στο κρεβάτι.

    Πώς θα κοιτάζονται αφού τον κυρίαρχο τον έχουν βάλει κάτω από (υπό) το κρεβάτι; Τέλος πάντων, εγώ που θέλω υπάλληλο, πού να τον τοποθετήσω;
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Κυρίαρχος, αλλά υπό στο κρεβάτι.

    Και όμως, τερατάκι, κοιτάζονται όταν ξέρουν πώς. Εμένα να δεις πώς με βλέπουν που χαμογελώ όταν είμαι στα τέσσερα. 

    Θέλεις πραγματικά να σου πω; 
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Προσπαθω να ξεπερασω το σοκ από το "οικτρο λαθος" αν τα καταφερω ισως κατορθωσω να δοκιμασω να πω δειλα την αποψη μου αφου κρίνομαι από ειδήμονες περι σχεσεων και bdsm μήπως και με "ξανακόψουν" που δεν αποστήθησα τις απόψεις τους αφου ειναι οι μοναδικες επιστημονικά απεδεδειγμένες ορθες.
     
    Last edited: 13 Ιουνίου 2008
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν πιστεύω πως οι Κυρίαρχοι αισθάνονται ερωτικά αυτάρκεις δίχως να χρησιμοποιούν κάποιο υποτακτικό.

    Κάνω λάθος;  
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Lost boy: Ποιος ειναι ο ορισμός του "ερωτικώς αυτάρκους" ;
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Ίσως δεν υπάρχει τέτοιος όρος, αλλά θα θεωρούσα «ερωτικά αυτάρκη» αυτόν ο οποίος καταφέρνει να είναι ερωτικά πλήρης και ικανοποιημένος χωρίς την ύπαρξη ερωτικού συντρόφου.
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    πως κατορθώνεται αυτό; Ερωτευμένος με τον εαυτό του εννοείς;