Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

(Στο) Απόσπασμα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 13 Ιουνίου 2008.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Μια καλή αρχή θα ήταν η δημόσια αποδοκιμασία. Μια καλή αρχή σκέτο. Αντίδραση όμως φέρνει η δράση. Η δράση ας πουμε στα αυγά που πέταξαν τα μέλη της οργάνωσης στην «παρέλαση» πριν μερικές μέρες. Θα μου πεις τι να κάνουμε; Να τους πετάξουμε ντομάτες; Δεν ξέρω. Εσύ αλήθεια θα τους πετούσες ντομάτες;
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν ξέρω, μπορεί να πετούσα και πέτρες  
    Προσωπικά πάντως δε διαπληκτίζομαι αν κάτι δεν αφορά την επιβίωσή μου ή την αξιοπρέπειά μου. Αν ήθελα όμως να συμμετέχω σε μια τέτοια εκδήλωση θα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως μπορεί να συμβούν διάφορα. Εξάλλου η αστυνομία (όπως γνωρίζουμε) δεν είναι πάντα εκεί για να μας προστατεύσει (συνήθως αλλού είναι).

    Αλλά δεν κατανοώ ποια «δράση» της οργάνωσης αυτής σύμφωνη με αυτή που αναφέρεις στο αρχικό σου post πρέπει να φέρει τη δική μας αντίδραση.
    Η άποψή τους και μόνο;
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Lost boy στη δημοκρατια ολοι εχουν δικαιωμα λογου, ακομα και αυτοι που την αρνουνται και εγω ειμαι ο τελευταιος που θα υποστηριζε το αντιθετο.
    Το σχολιο μου αλλου στοχευε.Πρωτιστως...
     
  4. zinnia

    zinnia Contributor

    Εμένα πάντως με απασχολεί και με ανησυχεί που βλέπω πολλούς νέους να βρίσκουν γοητευτικές και ελκυστικές αυτές τις ιδέες. Είναι για γέλια (ή για κλάματα) ; να μιλάνε για λευκους(!!!!!!!!) Αρσενικούς και Θηλυκους και για τη "φιλοσοφία της κληρονομικότητας"!!!!. Αλήθεια για μαύρους ή για κόκκινους ή για κίτρινους Αρσενικούς και Θηλυκούς ισχύουν άλλα; ή δεν αναγνωρίζουν άλλο χρώμα εκτός από το λευκό;
    Δυστυχώς δεν είναι λύση να κάνεις πως δεν υπάρχουν. Γιατι υπάρχουν. Και όσο κάνουμε σαν να μην υπάρχουν, τόσο αυτοί ξεσαλώνουν.
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Σαν τους "αντι-εξουσιαστές" ένα πράγμα;  
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Υπάρχει μια μικρή διαφορά. Οι "αντιεξουσιαστές" τα βάζουν συνήθως με οποιαδήποτε μορφή κρατικής (ή μη) εξουσίας. Συνεπώς, ένας απλός πολίτης πολύ σπάνια να πέσει θύμα τους. Αντίθετα, τα φασισταριά για τα οποία γίνεται λόγος, δεν το 'χουν σε τίποτα να χρησιμοποιήσουν βία εναντίον μεταναστών, ομοφυλόφιλων και οποιουδήποτε άλλου που δεν ταιριάζει στη δική τους, ιδεατή "ιδανική" κοινωνία.
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    ...σε αγαστη συνεργασια συνηθως με την αστυνομια
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Το συνήθως είναι πλεονασμός;  
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Η κλοπή και η καταστροφή της δημόσιας περιουσίας (της περιουσία δηλαδή που πληρώνω/ουμε από τη φορολογία μας) αποτελεί επίσης επίθεση κατά των πολιτών. Γενικότερη μάλιστα σε αυτή την περίπτωση.

    Προφανώς δε μιλάς για «συνηθισμένους» (απλούς πολίτες όπως τους αποκαλείς). Επιπλέον δε γνωρίζω για επιθέσεις προς αυτούς που «δεν ταιριάζουν στην ιδανική τους κοινωνία». Μάλλον υπερβολικό μου κάνει.
    Τέλος είναι γνωστό, πως περισσότερες επιθέσεις και καταστροφές ακούμε από τους αναρχο... απ’αυτούς παρά από τους πρώτους.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Περισσοτερα ανθρωπινα θυματα ομως εχουμε απο τους φασιστ... απ'αυτους τους πρωτους τελος παντων.
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν είναι ζυγαριά. Δεν είναι ποιος τρώει πιο πολλούς. Κανείς δεν υπερασπίζεται την βία σε απλούς πολίτες από όπου κι αν έρχεται. Γεγονός είναι πως η επικινδυνότητα των αντιεξουσιαστών είναι άλλη. Φοβίζουν τον κόσμο και τον στέλνουν πεσκέσι στις αγκάλες των άλλων. Αυτών που μιλάνε για καθαρά έθνη και λοιπές παπαριές.
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: (Στο) Απόσπασμα...

    Στην ερώτησή σου η απάντηση θα ‘πρεπε να είναι: «ναι, καταγγέλλοντας και αποκαλύπτοντας τη γελοιότητα των ισχυρισμών τους και φυσικά απομονώνοντας τους φορείς αυτών των ιδεών».

    Επανέρχομαι όμως σε ένα ερώτημα που έθεσε η thelma και προφανώς παρερμηνεύθηκε ως επέμβαση στην κρεβατοκάμαρα. Πως συνάδει φορείς τέτοιων απόψεων να μετέχουν σε δραστηριότητες αποκλίνουσας ερωτικής έκφρασης (σαν το «σύγχρονο» BDSM) που απέχουν παρασάγγας από το τρίπτυχο πατρίς- θρησκεία – οικογένεια που κατά κανόνα ενστερνίζονται;

    ΥΓ. Έγραψα τη λέξη «σύγχρονο» για να το αντιδιαστείλω από το σαδισμό των στρατοπέδων συγκέντρωσης και του ΕΑΤ/ΕΣΑ.
     
    Last edited: 13 Ιουνίου 2008