Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά το ΟΧΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest05, στις 16 Ιουνίου 2008.

?

Θα το επηρεάσει

  1. Ναι. Θα το επηρεσάσει αρνητικά.

    4 vote(s)
    36,4%
  2. Οχι. Δεν θα το επηρεάσει αρνητικά

    7 vote(s)
    63,6%
  1. skia

    skia Contributor

    ας μου εξηγήσει κάποιος......
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Λ. Στράϊκ, Και γω διαβάζω διαγώνια αλλά όχι θέματα που είναι μια σειρά. Μη με ρωτάς ότι ρωτώ.

     
  3. cider

    cider Kitchen master

    Οι Ιρλανδοί καταψήφισαν τη συνθήκη για να είναι βέβαιοι ότι δεν θα μπουν στο ΝΑΤΟ, και ότι δεν θα επιτραπούν ποτέ οι αμβλώσεις στη χώρα τους (α, και για να μην τους αυξήσουν τους φόρους).
    Κάτι μου λέει ότι δεν έχουν και τόσο μεγάλη καϊλα για το βδσμ. Ούτε ότι επηρεάζουν εμάς (και σε αυτό). Βαδίζουμε ακάθεκτοι προς τας Ευρώπας.
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν θεωρείς πως έμμεσα αυτό επηρεάζει την Ελλάδα. Π.χ. Η επιστροφή στην απόλυτη κυριαρχία του εθνικού σε σχέση με το κοινοτικό δίκαιο. Σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγου χάρη. Πρόσφατο παράδειγμα οι γάμοι των ομοφυλόφιλων.
     
  5. cider

    cider Kitchen master

    Συμφωνώ με αυτό που λες. Το επιχείρημά μου είναι άλλο: το ιρλανδικό όχι δεν πρόκειται να ανακόψει την ευρωπαϊκή πορεία.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Μα χρειάζεται 27 στις 27 χώρες. Τώρα είμαστε στις 27 μείον μία και ακολουθεί και η Αγγλία.
     
  7. cider

    cider Kitchen master

    Καταρχάς, δεν μιλάμε για το ευρωσύνταγμα ή ό,τι άλλο. Για τη συνθήκη της Λισαβόνας μιλάμε, δηλαδή για την "αναβαθμισμένη" εκδοχή του τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις. Δεύτερον, είμαι 100% βέβαιος ότι με κάποιον τρόπο θα καταφέρουν να τους παρακάμψουν/τουμπάρουν. Απλώς, το όχι αυτό θα οδηγήσει σε ένα ακόμα μεγαλύτερο αλισβερίσι. Και τελικά μετά τα παζάρια όλο και κάπου θα καταλήξουμε. Πάντως νομίζω ότι η πορεία της κατίσχυσης του κοινοτικού πάνω στο εθνικό είναι μη αναστρέψιμη. Εκτός αν έχουμε τίποτα επαναστάσεις πεφωτισμένων φονταμενταλιστών της θρησκείας και της ηθικής.
     
  8. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Αναφέρεσαι σε ένα πολιτικό γεγονός. Αναρωτιέσαι την εξέλιξη που μπορεί να έχει το BDSM lifestyle εδώ, βάσει αυτού. Γιατί τα συνδέεις;

    Υ.Γ. Το να επιθυμείς να ανοίξεις ένα thread πολιτικού χαρακτήρα είναι μέσα στα δικαιώματά σου, όμως δεν επιτρέπεται από την Διαχείρηση.
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    At last καποιος moderator ειπε οτι δεν επιτρεπονται τα νηματα με πολιτικο χαρακτηρα απο την Διαχειρηση του φορουμ.Thanks L_Strike.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Πω πω μην αρχίζουμε πάλι αυτή την κουβέντα Λ. Στράϊκ. Μόνο γεγονότα με πρωταγωνιστές ζώα δεν είναι πολιτικά. Όλοι είμαστε πολίτες άρα κάθε μας έκφραση είναι πολιτική. Νομίζω λήγει εδώ η ένστασή σου. Για να προχωρήσω στην κουβέντα με τον Σιντερ.
     
  11. cider

    cider Kitchen master

    Σόρι, παίδες, αλλά νόμιζα ότι πολιτική συζήτηση είναι να μαλλιοτραβιόμαστε για κόμματα. Εγώ πίσω από το ερώτημα του Χάινδριχ διάβασα κάτι σε στυλ "πάμε για οπισθοδρόμηση (και) ως προς τα ήθη ή όχι". Και απάντησα όπως απάντησα για να δείξω ότι οι οποσθοδρομικοί σε πολλά πράγματα Ιρλανδοί δεν μπορούν να θεωρούνται "χαρακτηριστικοί Ευρωπαίοι".

    Αν αυτό όντως θεωρείται πολιτική συζήτηση, και απαγορεύεται, σταματώ πάραυτα.
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest

    Σιντερ, ευχαριστώ θερμά. Είχα αρχίσει να πιστεύω πως ξέχασα να μιλώ Ελληνικά.

    Η αλήθεια είναι πως τα διάφορα φονταμελιστικά και εθνικιστικά ρεύματα, βρίσκουν τελευταία πρόσφορο έδαφος και ευήκοα ώτα κυρίως στην λεγόμενη μεσαία και κατώτερη οικονομικά τάξη. Γαλλία και Ιταλία είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως παλαιότερα η Αυστρία κ.α.

    Στην Ελλάδα, αν εξαιρέσει κανείς την τεράστια επιρροή που ασκεί η εκκλησία σε θέματα ηθικής και κουλτούρας τα διάφορα άλλα εθνικιστικά και συντηρητικά ρεύματα θεωρούνται ως μη έχοντα ανάλογη επιρροή παρόλο τον θόρυβο που κάνουν.

    Αν λοιπόν δεν έχουμε τίποτα «επαναστατικές εξελίξεις» και εγώ θεωρώ πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για οπισθοδρόμηση.
     
    Last edited by a moderator: 16 Ιουνίου 2008