Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δύσκολα αυτό?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ballbusting, στις 9 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Αν εις αντιμετωπίζει με ενοχικότητα την σεξουαλική του ταυτότητα καλά θα κάνει να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι. Θα πρέπει να σημειώσω πως δεν θεωρώ απαξιωτικό το «ο σούμπης δεν είναι άντρας».

    Όπως είπα και σε άλλη δημοσίευση η επικαιροποίηση και η επανάληψη της άποψής μου ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

    Αν μια γυναίκα νοιώθει άσχημα με τον χαρακτηρισμό «χοντρή» αν πράγματι είναι καλά θα κάνει να αρχίσει δίαιτα. Αν είναι αντικειμενικά λεπτή να πετάξει την μισή πάστα στα μούτρα αυτού που την αποκαλεί χοντρή και να φάει την υπόλοιπη.

    Αν κάποιος νοιώθει άσχημα με το «ο σουμπης δεν είναι άντρας» το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να πείσει εμένα πως είναι. Πίστεψέ με δεν θα νοιώσει καλύτερα. Αν δεν μπορεί όμως να πείσει τον ίδιο του τον εαυτό ....ε, δεν φταίω εγώ. Και βέβαια δεν προτίθεμαι να του χαϊδέψω τα αυτιά λέγοντας του «τσώπα τσώπα μην ακούς είσαι άντρας». Αυτά ας τα κάνει ή μαμά του ή η αφέντρα του.

    Δεν έχω προθέσεις όταν γράφω μια άποψη. Απλά την γράφω. Δεν προσπαθώ με αυτήν να αλλάξω κάποιον ούτε να τον προσβάλω ούτε να τον προβληματίσω. Και φυσικά δεν σαδίζω.

    Εδώ συζητούμε. Αν αυτά που συζητούμε είναι προσβλητικά για κάποιον καλό είναι να αναθεωρήσει την συμμετοχή του. Δεν είναι πάντως στις δικές μου προθέσεις να τον προσβάλω.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Το παραπάνω, έρχεται σε αντίφαση με το παρακάτω.

    Και πάλι θα παραπέμψω στην παράγραφο περί συνεπούς θεώρησης συναφών πραγμάτων.

    Το ότι μία γυναίκα είναι αντικειμενικά παχύσαρκη δεν συνεπάγεται πως δικαιούται κανείς να την αποκαλεί "χοντρή". Η προσβολή χαρακτηρίζει πάντα αυτόν που την εκφράζει, και όχι αυτόν στον οποίο απευθύνεται. Το ότι ένας άνδρας αισθάνεται ενοχικά αναφορικά με τη σεξουαλικότητά του, δεν συνεπάγεται πως δικαιούται κανείς να την επικαλείται ως επιχείρημα υπέρ της ορθότητας των προσβολών του. Η φράση "ο σούμπης δεν είναι άνδρας" ασφαλώς και είναι προσβλητική όταν προφανώς στην έννοια του ανδρός αποδίδεται ένα σύνολο αξιών (λ.χ. υπερηφάνεια) - εκτός αν υπονοείς ότι εδώ η λέξη άνδρας υποδηλώνει τον φέροντα πέος, και δεν είναι επιφορτισμένη με αξιακή κρίση, πράγμα απίθανο δεδομένου του γεγονότος πως οι υποτακτικοί έχουν πέη, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους υπόλοιπους άνδρες.

    Τέλος, αν αυτόχρημα η πρόθεσή σου δεν είναι να προσβάλλεις, τότε εκ του αποτελέσματος κρίνεται ότι δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου, πράγμα που σημαίνει ότι την έκφραση της εκτίμησής μου αναφορικά με τα εκφραστικά σου μέσα, θα πρέπει να την αποσύρω.
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν καταλαβαίνω την αντίφαση.
    Το ένα δηλώνει προσωπική άποψη το άλλο είναι πιθανότητα.

    Όπως και δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει «το δικαίωμα» για το πως θα αποκαλέσεις μια παχύσαρκη. Το ότι ένας άντρας (ή γυναίκα) αισθάνεται ενοχικά αναφορικά με την σεξουαλικότητά του δεν με αφορά. Θα με αφορούσε αν αισθανόμουν εγώ ενοχικά. Ή κάποιος φίλος μου.
    Το γεγονός ότι ένας άντρας (ή γυναίκα) αισθάνεται ενοχικά αναφορικά με την σεξουαλικότητά του γιατί θα πρέπει να εμποδίζει εμένα να εκφράζω την άποψή μου; Η οποία σημειώνω για την δική μου αισθητική δεν είναι προσβλητική. Μια χαρά επικοινωνώ με τις προθέσεις μου.

    Ξαναρωτώ λοιπόν για τελευταία φορά. Γιατί θα πρέπει να με αφορά το γεγονός ότι ένας άνθρωπος αισθάνεται ενοχικά με την σεξουαλικότητά του; Και γιατί αυτό το γεγονός θα πρέπει να με εμποδίζει να λέω την γνώμη μου η οποία δεν είναι κατ εμένα προσβλητική.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Θα σου πω Εγώ, όπως ξέρω να τα λέω πάντα, έξω από τα δόντια και χωρίς περιστροφές!

    Αν ήμουν άνδρας και μάλιστα "σούμπις" όπως λες και αμφισβητούσες τον ανδρισμό Μου, θα σου πήδαγα όλες τις ενήλικες γυναίκες, στο σοι σου!
    Τι λες, θα άλλαζες τότε γνώμη?

    Επίσης όταν λένε κάποιοι ότι πονάνε διαβάζοντας αυτές τις @ντιλήψεις, συμβαίνει επειδή τους σπάνε τα ούμ@λ@ αυτά που γράφουν κάτι @ντρ@κι@ σα και σένα και που όπως είπα και πριν, αμφισβητώ του λόγου τους το αληθές.

    Θα μπορούσα σαφώς να σου παραθέσω άπειρες αποδείξεις για τον ισχυρισμό Μου, αλλά έχε χάρη που η εχεμύθεια και η διακριτικότητα Μου, πάνω απ΄όλα ως Κυρία που σέβεται και εκτιμά τα κωλαράκια που παίρνει, δεν μου το επιτρέπει.

    Ένα με ενοχλεί όταν πηδάω κάτι "μαστεράκια" σα και του λόγου σου….που βγαίνουν και το παίζουν καμπόσοι....Οι τρίχες…! Ειδικά το μουστάκι που φέρουν αρκετοί από αυτούς και χαλούν την αισθητική Μου… Κατά τα άλλα όλα μια χαρά και ….μαγκιά τους...!

    Μόνο μη διαβάζω όλες αυτές τις μ@λ@κιές που γράφεις σε παρακαλώ! Μου έρχεται αναγούλα από την πολύ τεστοστερόνη ! Μπουχτίσαμε πια …κατάλαβε το!

    Επειδή υπάρχεις εσύ και κάτι άλλα ανθρωπάκια με το ίδιο σκεπτικό, γύρω του μήπως?

    Όχι αυτό το γεγονός κατά βάση..... αλλά γενικότερα η γουρουνιά, να μην αντιλαμβάνεσαι και καλά... το τι μπορεί να προσβάλει και το τι δεν προσβάλει κάποιον.


    Αυτό το post ήταν η συνεχεία από το προηγούμενο, στο ίδιο νήμα….

    Sorry από όλους τους υπόλοιπους για την χειμαρρώδη και ίσως έντονη γραφή μου, αλλά κάποιοι ίσως, μόνο με αυτήν την γλώσσα καταλαβαίνουν την πραγματικότητα…
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα παρακαλούσα πιο ψύχραιμα. Δεν επεμβαίνω στα ποστ, προς το παρόν.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Ποιος ο λόγος να επέμβεις;

    Εύα σταμάτα να γκρινιάζεις.
    Αν ήσουν άντρας κι αν ήσουν σούμπης κι αν είχες ρουλεμάν ... κι αν ....κι αν ...αν ...αν.....
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν έγραψα ότι δεν επικοινωνείς με τις προθέσεις σου (θα το γράψω παρακάτω όμως), αλλά ότι δεν επικοινωνείς ορθά τις προθέσεις σου, στους συνομιλητές σου. Δηλαδή ότι εξ αιτίας κάποιου επικοινωνιακού σφάλματος καταλήγεις να ενοχλείς συνομιλητές, τους οποίους δεν επιθυμείς να προσβάλεις.

    Δεν πρέπει να σε αφορούν οι λόγοι για τους οποίους κάποιος αισθάνεται ενοχικά αναφορικά με την σεξουαλική του ταυτότητα. Διατάθηκα νωρίτερα πως κατά τη δική μου προσωπική άποψη θα έπρεπε να σε αφορούν όμως οι λόγοι για τους οποίους εσύ αισθάνεσαι την επιθυμία να εκφράσεις την άποψή σου αναφορικά με τη σεξουλική ταυτότητα των άλλων. Το ότι δεν επικοινωνείς με τις προθέσεις σου, καθίσταται σαφές από το γεγονός πως ο ίδιος δεν μπορείς να τις ορίσεις και καταλήγεις να διατείνεσαι ότι δεν υφίστανται. Ασφαλώς και υφίστανται προθέσεις, για όλα υπάρχει ένα γεννεσιουργό αίτιο. Χωρίς πρόθεση, έστω ασυνείδητη, ο εγκέφαλός σου δεν θα έδινε εντολή στα δάκτυλά σου να πληκτρολογούν.

    Το γεγονός ότι έχεις την άποψη πως οι υποτακτικοί δεν εκπληρώνουν τα κοινωνικά/ιδιοσυγκρασιακά/αξιακά κριτήρια για να αποκαλούνται "άνδρες" δεν απαιτεί πρόθεση, είναι απλώς μια θεώρηση. Το γεγονός όμως ότι εγγράφηκες σε ένα forum αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του σε αυτούς όμως και αναρτάς εκεί συστηματικά την άποψή σου, απαιτεί πρόθεση, έστω ασυνείδητη. Αυτή ακριβώς την πρόθεση ισχυρίστηκα νωρίτερα ότι καλό θα ήταν να αναρωτηθείς.

    Αυτά από εμένα, δεν θέλω να καταλήξω σε διαφωνία για επιμέρους ζητήματα, το κυρίως θέμα που ήθελα να θίξω μέσα από τη δική μου συμμετοχή στο παρόν νήμα, αφορά στο κατά πόσο έχει νόημα να εκφράζονται τόσο αποδοκιμαστικά σχόλια για δραστηριότητες, όταν αφενός οι συνομιλητές μας εγγράφηκαν εδώ γιατί ενδιαφέρονται γι αυτές και αφετέρου οι ίδιοι ενίοτε δεν έχουμε αποσαφηνίσει πλήρως την πρόσφυσή μας στο χώρο. Συνεπώς κλείνω την παρένθετη συζήτηση εδώ και ίσως επανέλθω κάποια άλλη στιγμή με περισσότερα videos για όσους ενδιαφέρονται.
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    προφανώς η "Φρουτοπία" θα πρέπει να θεωρήτε απαγορευμένο σαν παιδικό πρόγραμμα ,εάν λάβουμε υπόψην ότι τον "Σφουγγαράκη" τον έχουν χαρακτηρίσει, πρόγραμμα για ενηλικούς .

    είναι σαν να σας έχουν δώσει μαστίγια για να παίξετε και να σας λένε ότι η μπαλίτσα είναι ακατάλληλη γιατί έχει τοξίνες ...

    αυτό είναι ίσως που δεν καταλαβαίνεις Χάινριχ_φον_Κλάιστ
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Βρε Συραχ πως πρέπει να το πω; Αρχίζω να πιστεύω πως πριν ακόμα απαντήσω έχεις ανταπαντήσει.

    Οι υποτακτικοί δεν εκπληρώνουν τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ξαναλέω ΔΙΚΑ ΜΟΥ κριτήρια για να αποκαλούνται άντρες; Δεν μίλησα ούτε για κοινωνία ούτε για ιδιοσυγκρασία ούτε για αξίες ούτε για τίποτα τέτοιο. Για τη δική μου θεώρηση δεν είναι άντρες. Και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό πονάει και γιατί ενδεχομένως να ευθύνομαι για το αν νοιώθει ενοχικά ένας σούμπης.

    Κι μιας μετά από 100 δημοσιεύσεις δεν πήρα απάντηση θεωρώ πως μπορώ να πιθανολογώ πως η ΔΙΚΗ ΜΟΥ θεώρηση δεν διαφέρει πολύ από την δική τους.

    Κι από μένα τέλος στην παρένθετη κουβέντα.
     
  10. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Δύσκολα αυτό?

    το θεμα δεν εινε να κλοτσισισ,το θεμα εινε να βαλησ γκολλλλ.
    μηποσ ειμε εκτοσ θεματοσ??????????
     
  11. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Κατανοητος. Κι εγω θεωρω, με τα δικα μου κριτηρια, πως εισαι καγκουρω.
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν μπορείς να αντιπαραβάλεις αυτά που σου λέω, γι΄αυτό το μόνο που γραφείς είναι "Εύα σταμάτα να γκρινιάζεις"! Μπορώ να λέω τι θα μπορούσα να κάνω αν ήμουν άντρας…αλλά και σαν Γυναίκα, αυτό που μπορώ άνετα να κάνω είναι, να αμφισβητώ τον ανδρισμό σου, που με τόση επιμονή Μ/μας προβάλεις...Γιατί.... το όλο θέμα σου περί αυτού πρόκειται!! Έτσι δεν είναι αντρακλαρά Μου?