Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 5 Ιουνίου 2008.

  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Γιατι θορυβείτε?
    Ελεύθερη αγορά..
    εμπορεύσιμα τα πάντα από την γέννηση έως τον θάνατο, από τα κορμιά ως τις ψυχές, με ένα καλά δομημένο σύστημα, κυβερνήσεων, ενημέρωσης, νομοθεσίας, προβολής κλπ κλπ
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Ακομα και τα post εμπορευσιμα εγιναν...
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Πες τα βρε Κιτς..
    προς τι η έκπληξις λοιπόν !!!
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    το προβλημα με τον σεργιανοπουλο ηταν συνθετο. Το οτι ηταν εθισμενος στα ναρκωτικα και στο αλκοολ δεν ηταν αυτο που τον εφαγε.

    Θεωρω πως κατα ενα μερος, αν η γενικα ιδεα της κοινωνιας για τους gay ηταν απαξιωτικη ο Σεργιανοπουλος δεν θα εβρισκε αυτον τον θανατο.

    Το οτι γυρναγε πιατσες ψωνιστηρια ειναι το θεμα στην ολη υποθεση. Ενω θα μπορουσε να ειχε ερωτικους συντροφους της υψηλης η της μεσαιας κοινωνικης ταξης επελεγε τις βρωμιερες πιατσες και τους αλλοδοπους.

    Γιατι ομως αυτο ? Αν κυκλοφορουσε δημοσια με αλλους αντρες η πηγαινε σε gay bars κτλ θα τον εσκιζε ο τυπος, θα τον κραζανε, θα τον κουτσομπολευανε και θα του κανανε και ζημια στην καρριερα του καθοτι μεσα απο τους ρολους τους φαινοταν σαν ενα προτυπο ανδρισμου, κατι ασυμβατο με το προφιλ που εβγαζε στην τηλεοραση και που πλεον μετα την δημοσιοποιηση των σεξουαλικων του προτιμησεων ολο του το προφιλε θα κατερρεε
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Αυτή είναι ίσως η άποψη που επικρατεί γιατί "έτσι βολεύει". Η κακιά η κοινωνία φταίει για όλα, που "άλλους τους ανεβάζει... κι άλλους τους κατεβάζει στα Τάρταρα".

    O George Michael κάνει ακριβώς τα ίδια, παρόλο που ζει σε μια χώρα πλήρως απελευθερωμένη όσον αφορά τους gay. Εκτός από την φάση που τον "τσάκωσαν" στις δημόσιες τουαλέτες στην Αμερική, είναι γνωστός και συχνός θαμώνας σε πάρκα και πιάτσες με ψωνιστήρια στο Λονδίνο, ενώ συζεί με τον γκόμενό του. Τον έχουν "πιάσει" αρκετές φορές σε διάφορα τέτοια μέρη αλλά και με ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του.
    Από ένα σημείο και μετά δεν είναι θέμα "η κοινωνία κατά των gay", αλλά των προσωπικών επιλογών του καθενός είτε είναι gay είτε οτιδήποτε άλλο. Είναι τόσοι gay πλέον, ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο, που αν ο Σεργιανόπουλος επέλεγε να είναι σε μόνιμη σχέση ανοιχτά, no one would bat an eyelid. Θα γινόταν ένας ψιλοτζερτζελές στην αρχή, όπως γίνεται συνήθως, αλλά μετά από λίγο καιρό τα ΜΜΕ θα έβρισκαν κάτι άλλο να σχολιάσουν. Ούτως ή άλλως και τώρα όλοι το ήξεραν ότι είναι gay, άρα ο μόνος που κορόϊδευε ήταν ο εαυτός του, με τον οποίο και έπαιζε Ρώσικη ρουλέττα. Απ' τις επαναλαμβανόμενες φορές που θα τραβηχτεί η σκανδάλη, η μία θα αποβεί μοιραία κάποια στιγμή. Κι αυτό ακριβώς έγινε. Δεν φταίει η κοινωνία. Ο ίδιος έφταιγε. Τις επιλογές του πλήρωσε. Τίποτα παραπάνω.
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2008
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Emma, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πούστηδες, δεν τους ανέχεται το αίμα της φυλής και τους έχει απαγορεύσει η Εκκλησία.
    Ορισμένοι, βέβαια, πηδιούνται μπρούμυτα στο στρώμα, αλλά δεν πρέπει να σε μπερδεύει η στάση. Ψάχνουν τα ψιλά που τους έπεσαν.


    ΥΓ Γιατί και όταν έχεις δίκιο, σε υποψιάζομαι 'επί συντηρητισμώ'; Η 'κοινωνία' μπορεί να μη φταίει για το υπαρξιακό δράμα καθενός, αλλά ενέχεται σε πρώτο πρόσωπο. Τα ψωνιστήρια στα πάρκα είναι μια μορφή αντίστασης και περιφρόνησης των κανόνων της. Τα ιδεώδη της διασύρονται με την επιλογή αυτού του vivere pericolosamente. Το cruising στο Bronx, λόγου χάρη, ή στο Stazione Termini (Pasolini), είναι για έναν διανοούμενο ή καλλιτέχνη μια μορφή πρόσδεσης στην καταρρακωμένη σήμερα κουλτούρα της απαλευθέρωσης. Συνεπώς, η 'κοινωνία' εγκαλείται ως ένοχη, όχι για όσα χαρακτηρίζουν τον μοναχικό που βολτάρει στη wild side, αλλά για όσα η Ίδια Δεν Είναι.
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...Σοφά λόγια by Dolmance!  
     
  8. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Από μια άλλη οπτική όμως, το (εν κρυπτώ για τον φόβο των Ιουδαίων) ψωνιστήρι φαντάζει ως ημίμετρο λόγω κοινωνικού ραγιαδισμού. Δεν διαφαίνεται κάποια "περιφρόνηση" με την κίνηση αυτή, αλλά κάποιες έγκαυλες μονάδες, οι οποίες προσπαθούν να κορέσουν την ανάγκη τους για ηδονή υπό καθεστώς φοβικό.

    Αμφιβάλλω αν η σημερινή κοινωνία έχει ιδεώδη και ιδανικά (πέραν του "money money money" που τραγουδούσε η Liza Minelli)

    Θα ήθελα να μου περιγράψεις τι αποκαλείς "κουλτούρα", "απελευθέρωση" (ηθική πρωτίστως) και "κοινωνικό σύνολο", ώστε να υπάρχει ένα κοινό σημείο επαφής.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ειναι καθαρα θεμα εγκεφαλικο Κωνσταντινε.
    Δεν ξερω πως να το εξηγησω ομως θα παραθεσω αυτο:
    Καποτε γνωρισα εναν σκλαβο , εναν Αδωνη κυριολεκτικα. Ενα πανεμορφο πλασμα.
    Ηταν δασκαλος του τεννις και μιλω για εδω στην Ελλαδα.
    Στις γνωριμιες του βρισκονταν πολλα top models, αλλα και πολλες αλλες πανεμορφες κυριολεκτικα γυναικες.
    Ο ιδιος ηταν παντρεμενος με ενα μοντελο απο την Ρωσια μια γυναικα κυριολεκτικα κουκλα.
    Και ομως, ο ανθρωπος αυτος διεγειρετο στο να γυριζει εξω απο τα ξενοδοχεια της οδου Αθηνας, να ψωνιζει την οποια ιεροδουλη-ομορφη ασχημη δεν εχει σημασια- και να της ζητα να του ικανοποιησει τις λαγνες ιδιαιτεροτητες του, σε ενα απο αυτα τα ξενοδοχεια και μαλιστα σε καποιο δωματιο που αν ηταν δυνατον να εχουν να αλλαξουν πολλες ωρες σεντονια με ο,τι υλικο ειχαν πανω αυτα απο προηγουμενους πελατες.
    Και μολονοτι δεν θα πω ονοματα (πως θα μπορουσα αλλωστε) ηταν πασιγνωστος σε πολλους καλους κοσμικους κυκλους.
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2008
  10. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Τα προτυπα που θελουν να μας περασουν......

    Τελικά δεν ξέρω αν το ότι δεν μπορώ να σε κατανοήσω είναι λόγω του τρόπου γραφής σου ή επειδή δεν πιάνω/είναι ασύμβατο το χιούμορ μας.

    Δεν έχει να κάνει με συντηρητισμό η οπτική μου γωνία, αλλά με αντίθεση στην αποποίηση προσωπικών ευθυνών όταν τα βρίσκουμε δύσκολα. Η ενοχή της κοινωνίας, κρίνεται βάσει των επιλογών του καθενός.
    Επίσης, δεν συμφωνώ με αυτά που λες περί αντίστασης και περιφρόνησης των κανόνων. Πιστεύω ότι το τελευταίο που είχαν στο μυαλό τους ο Σεργιανόπουλος ή/και ο Pasolini, όταν είχαν καύλες και βγαίναν για ψωνηστήρι, ήταν η κοινωνία και οι κανόνες της. Το ζητούμενο τους ήταν η ικανοποίηση της κάβλας τους με τον τρόπο που τους διέγειρε πιο πολύ. Γι' αυτούς ήταν ο συγκεκριμένος τρόπος. Για κάποιους άλλους είναι κάποιος άλλος. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως γίνεται σκόπιμα ό,τι γίνεται για να υπάρξει "επανάσταση" ενάντια στο κατεστημένο. Στις εν λόγω όμως, καθώς και σε αυτή του George Michael, το να υποστηρίζεται ότι γινόταν αυτό που γινόταν ως "αντίσταση" κ.τ.λ, το θεωρώ, εκτός από βολικό, εθελοτυφλία.
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2008
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ο κοσμος το'χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι ... για βαλτε το μυαλο να δουλεψει λιγο ... τι μπορει να ειναι 21 μαχαιριες ... που οι περισσοτερες ηταν αρκετα ελαφριες ????? ... δεν παει πουθενα το μυαλο ? .... μηπως ενα knife play που ξεφυγε απο τον ελεγχο ? .....
    τα αλλα περι θεωρειων μου κανουν λιγακι : τι κανεις μπαρμπαμ ? , κουκια σπερνω ....
    εδω ηταν σαφεστατο : βαρα με πασα μου να αγιασω .....
    μαλον δεν βλεπετε Νομος και Ταξη το βραδυ ...   ...
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...ήδεν έχουμε τις ίδιες φαντασιώσεις....!