Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλαψομουνιάς το ανάγνωσμα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 19 Ιουνίου 2008.

Tags:
  1. Emma

    Emma Contributor

    Οι υπόλοιποι πού μπορούμε να συζητήσουμε περί των κλαψομούνηδων;
    Γιατί, τελικά ο όρος "κλαψομούνης" ταιριάζει γάντι σε κάποιους αυτοχαρακτηριζόμενους υπό/σκλάβους με παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας και σεβασμού (και δεν αναφέρομαι στον cornilio - έχω πολύ πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα, τα οποία μπορώ να παραθέσω στον DreamMaster, αν το επιθυμεί).

    Δεν άνοιξα εγώ τέτοιο thread!

    Εγώ reply σε άλλο thread έκανα!
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2008
  2. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Εγω θα εκτιμουσα ενα definition της λεξης "κλαψομουνης". Πως συνδεωνται αυτες οι δυο λεξεις? Δεν μπορει το μουνι να ειναι χαρουμενο? Γιατι?
     
  3. Emma μ' αυτο το "...πολυ πιο..." με πληγωνεις  
     
  4. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Όσο σε πληγώνει όμως, άλλο τόσο σε πορώνει, ε cornilie?  
     
  5. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Emma, κοιτώντας τριγύρω, εικάζω πως για κλαψομουνία μπορούν να μιλήσουν όλοι και παντού.

    Επίσης, δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ο Κορνήλιος είναι ΤΟ παράδειγμα. Είδα όμως μια full-blown εφαρμογή της κλαψομουνίας στην συγκεκριμένη αντίδρασή του και έσπευσα να την αναδείξω.

    Δεν συναναστρέφομαι συστηματικά "υπό" άνδρες, φαντάζομαι άλλοι / άλλες έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία.

    Dream
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Να μαλώσετε ρε χίλιες φορές. Αλλά να μαλώσετε για σοβαρά πράματα. Για μπάλα, για γκόμενες, για κόμματα, αλλά όχι για το Φρόϊντ. Αυτό δεν το αντέχω. Για τον Φρόϊντ; Χεβ μέρσι.
     
  7. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Επιλογη του καθενος να μαλωνει για οτι θελει.Αλλα ξεχασα,χαριν διασκεδασης σου δεν πρεπει να το κανουν πρεπει να μαλωσουν για οτι αρεσει σε σενα ...Εκει εχουμε καταντησει εδω μεσα.
     
  8. echo

    echo ***

    Η κλαψομουνία είναι απαραίτητο συστατικό για την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνιών,ήτοι για την υποταγή των αστών στο πολιτισμικό καθεστώς στα πλαίσια του οποίου ασφυκτιούν.Ελκει την καταγωγή της από δύο βασικότατα συστατικά της ανθρώπινης κοινωνικής ιδιοσυγκρασίας.Την ντροπή και την περηφάνια.Αμφότερα είναι τα μοναδικά (συν)αισθήματα που ο άνθρωπος δεν μπορεί να βιώσει μόνος τους,απαιτούν και τα δύο μια απεικόνιση-συσχέτιση του εαυτού με τον περίγυρο του.Η περηφάνια είναι συνδεδεμένη με τον άνδρα,η ντροπή με την γυναίκα,έτσι τουλάχιστον έχουν εγκαθιδρυθεί μέσα από την ηθική ανάπτυξη των κοινωνικών ιστών εδώ και αιώνες.Εξου και η γυναίκα που περηφανεύεται-κορδώνεται είναι ανδράκι,ο άνδρας που κλαίει γυναικούλα,άρα κλαψομούνης.

    Θα ήταν πολύ βολικό αλλά άκρως παραπλανητικό να συσχετίσει κανείς αποκλειστικά την κλαψομουνίαση με τους μαζοχιστές άνδρες καθότι η υποτακτικότητα δεν είναι αποκλειστικό,ούτε και εχέγγυο προνόμιο τους,στην ουσία αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό στο σύνολο των εν δυνάμει ύπανδρων,δηλαδή των παντρεμένων, καθότι η υποταγή στην πλειοψηφική κοινωνική ανδρική εκπροσώπηση της, δεν είναι τίποτε άλλο παρά διεστραμμένη τρυφερότητα που εκτρέπεται προς την σύζυγο, και ουδεμία σχέση έχει με την παραφιλική (σαδο) μαζοχιστική σεξουαλικότητα που πραγματεύεται ο εν προκειμένω διαδικτυακός ιστότοπος.
     
    Last edited: 23 Ιουνίου 2008
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Ο τίτλος σε αναμονή

    Καταρχήν θα σε πληροφορήσω ότι οι "κλαψομούνιδες" δεν Μου αρέσουν και δεν τους αντέχω με τίποτε, οπότε δεν συναναστρέφομαι και μαζί τους λόγω του ότι, δεν πάσχω ούτε στο ελάχιστο από ψυχικό μαζοχισμό. Αν είναι ομορφόπαιδο όπως λέει και λένε (είναι σχετικό και εχω δύσκολα γούστα), θα μπορούσα να τον πάω μια βόλτα στην κόλαση και δεν νομίζω να προλάβαινε να "κλαψομουνιασει". Για την ώρα Μου φτάνουν οι "κεραμιδόγατοι"!

    Dream Master μπορεί να σε εκτιμώ και να είσαι από τα άτομα που θα ήθελα κάποτε να συναντήσω, έστω για να πιούμε ένα καφέ …(ή ότι άλλο)…αλλά αυτό που έγραψες και με αφορά, σου λέω ότι δεν είναι αληθινό. Μπορεί να εικάζεις ότι έγινε έτσι… αλλά μην το θέτεις και σαν δεδομένο, διότι με προσβάλει.

    Επειδή λοιπόν αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων Μου και των πράξεων Μου, θα σου επιβεβαιώσω ότι ο cornilios δεν μου κλάφτηκε ποτέ, αλλά και δεν συζήτησε απολύτως τίποτε μαζί μου, που να αφορά τις διαφορές σας.

    Έχω γνώση και κρίση τόση, που να μπορώ να κρίνω από μόνη μου το δίκαιο, αλλά και το άδικο, σε όποιες δόσεις και αν υπάρχει σε ένα γεγονός, που εξελίσσεται.

    Το κείμενο σου θα έβγαινε και πάλι το ίδιο έξυπνο και καυστικό, προς τον πραγματικό ενδιαφερόμενο που το απευθύνεις, αν παρέλειπες αυτήν την πρόταση σου, που αναφέρεται άδικα σε μένα!

    Άσε που δεν ξέρω τι σημαίνει και "τζουτζές" δηλαδή!  

    Χάνω τίποτε?
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2008
  10. Re: Ο τίτλος σε αναμονή



    To βρισκεις εξυπνο και καυστικο κατα τα αλλα?
    Ειπα εγω ποτε οτι ειμαι ομορφοπαιδο? 
    Προσεχε θα σε μαστιγωσω
     
    Last edited by a moderator: 21 Ιουνίου 2008
  11. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Ευχαριστω για την εξηγηση.

    Ουτε εγω. Σκεπτωμαι να αρχισω ενα νημα οπου κατι τετοιες εκφρασεις θα μπορουσαν να εξηγηθουν. Θα εγραφε αραγε κανεις?
     
    Last edited by a moderator: 21 Ιουνίου 2008
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Ο τίτλος σε αναμονή


    cornilie πλάκα, πλάκα κόψε την πλάκα και τις ονειρώξεις σου για τα μαστιγώματα....αλλού pls