Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από το Ζενίθ στο Ναδίρ: Vol 0: Αντίδραση Vs Αντιφάσεων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 24 Ιουνίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Εδώ και μέρες διαβάζουμε έκπληκτοι κάποια thread στο forum, που έχουν τοποθετηθεί μαστορικά και που υποτίθεται η παρουσία τους εδώ, αφορά κάποιες ακαδημαϊκές συζητήσεις, και οι οποίες περιέχουν, αρρωστημένες φαντασιώσεις ατόμων.
    Αν τις διαβάσουμε προσεκτικά, θα αντιληφθούμε ότι αυτές οι φαντασιώσεις δεν είναι απλά στο μυαλό κάποιων, αλλά μετατρέπονται σε απόψεις, ή θα μπορούσαμε να πούμε και σταση ζωής, οι οποίες ψάχνουν τον τρόπο να εκφραστούν έντεχνα ακόμα και στην πράξη και μάλιστα χωρίς συναίνεση.
    Η συναίνεση όπως ισχυρίζονται κάποιοι και το δηλώνουν με περηφάνεια, "δεν αφορά τον σαδισμό τους".
    Μπορεί να μην αφορά τον σαδισμό τους αλλά αφορά, την άθλια πλευρά μιας φρικτής πραγματικότητας. Της δικής τους, και δυστυχώς, κατά συνέπεια και της δικής Μ/μας.

    Εκτός από την συμπόνια που Μου προκαλούν αυτά τα άτομα, στα μάτια μου φαντάζουν ανίκανα να αγαπήσουν την ανθρώπινη φύση και να την εξυψώσουν. Τα θεωρώ πολύ ικανά, να την απαξιώσουν και να την ευνουχίσουν.

    Γι αυτό τον λόγο, βρίσκω άκρως επικίνδυνο και παρακινδυνευμένο να ασχολούνται αυτά τα άτομα με το BDSM, όπως και δεν αποδέχομαι μέσα στους κόλπους του να επιχειρούν την χειραγώγηση των ανθρώπων του, με επιχειρηματολογίες και σκέψεις ή στάση ζωής, που τα θέτουν ως δεδομένα και αντιπροσωπευτικά του χώρου Μ/μας.

    Οι απόψεις αυτές που περιέχουν πράξεις έως και εγκληματικές, δεν εκφράζουν τους ανθρώπους που "κάνουν" BDSM. Αυτό δεν εφευρέθηκε σε καμία περίπτωση για να συγκαλύπτει, τα άρρωστα μυαλά, δεν ενστερνίζεται τις απόψεις τους, αλλά ούτε και θα γίνει ποτέ το άλλοθι τους.

    Τα άρρωστα μυαλά στο βωμό του BDSM δεν θα πρέπει να βρίσκουν ανταπόκριση. Ούτε ακόμη και αυτά τα εφιαλτικά τους σενάρια, μπορούν στα πλαίσια αυτά να πραγματωθούν από απάνθρωπους, που νιώθουν "θεοί" έχοντας πάνω στους άλλους ανθρώπους δικαίωμα ζωής και θανάτου.

    Θα συμβούλευα και αν ήταν δυνατόν θα σας προέτρεπα, να μη δίνεται βήμα σε αυτούς τους "καθημερινούς" ανθρώπους, που ξεπερνάνε τα όριά και φτάνουν σε οριακές στιγμές και καταστάσεις διότι αυτοί, δεν έχουν θέση ανάμεσα Μ/μας.

    Ο καθένας από εμάς μπορεί να είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος, αλλά οι ευνοϊκές συγκυρίες, που κάποιοι τις ονομάζουν κακές στιγμές, μπορεί να Μ/μας οδηγήσουν στο να ξεπεραστούν οι διαχωριστικές γραμμές...αυτές δηλαδή, που εμείς εδώ στο BDSM τα ονομάζουμε "όρια" και τα οποία κάνουμε απόλυτα σεβαστά.

    Πρέπει να Μ/μας προβληματίσει το ποιοι είναι τελικά αυτοί οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που κάποια στιγμή, έγιναν δολοφόνοι.
    Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, είναι οι άνθρωποι σαδιστές, που μπορούν που κάνουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι άλλοι... Δηλαδή, Ε/εμείς!

    Είναι αυτοί που ξεπερνάνε την κάθε κοινωνική σύμβαση, είναι αυτοί που από παιδιά εξελίσσονται σε υπεράνθρωπους.
    Είναι αρρωστημένα μυαλά που ο καθένας από αυτούς νιώθει "θεός" και που φαντασιώνεται ή που πιστεύει, ότι έχει πάνω σε κάποιον άλλον άνθρωπο το δικαίωμα της ζωής και του θανάτου του.

    Όλοι ξέρουμε και έχουμε ακούσει για τους "δράκους", που όταν σκοτώνουν ή σφαγιάζουν, έχουν την αίσθηση ότι είναι "θεοί" και νομίζουν πως έχουν το ατιμώρητο!

    Η απόλυτη κυριαρχία, τους οδηγεί στην κόλαση.
    Δεν είναι συμπτωματικό ότι μετά την εξομολόγηση μιας αποτρόπαιος εγκληματικής τους πράξης, διακρίνουμε σε αυτούς χαρακτήρες, φοβερή ηρεμία και στα χαρακτηριστικά τους μια απίστευτα "ακίνδυνη φυσιογνωμία".

    Αυτό που εύλογα με φοβίζει περισσότερο, είναι ότι, ανάμεσα σε Ε/εμάς υπάρχουν άτομα με σκέψεις και θεωρίες, που μπορεί να βρικολακιάσουν κάποια στιγμή και να βγουν στο φως, μέχρι και τα συναισθήματα τους που έχουν θάψει ζωντανά. ...

    Με τρομάζουν τα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού, που μπορεί να μας βγάζουν σε διάφορους άγνωστους και ανεξερεύνητους κόσμους και επίσης τα χαλασμένα μυαλά που νοιώθουν έξαψη, όταν φτάνουν στον οριοθετημένο τοίχο του αδιέξοδου και που στην σκέψη ότι μπορούν να τον σπάσουν, τρέμουν από την ηδονή, όντας σίγουροι ότι υπάρχει ένας τεράστιος όμορφος κόσμος πίσω από αυτόν τον τοίχο.

    Δεν είναι αυτό που περιγράφουν κάποια νήματα το δικό Μ/μας BDSM !!
    Κάποιοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν, ότι καμία ανθρώπινη ύπαρξη, δεν είναι μιας χρήσεως!

    Αυτό είναι κάτι το άρρωστο, το χαλασμένο και το σάπιο.
    Ειναι ένας εφιάλτης, που όνομα δεν έχει.

    'Aλλες σκέψεις:

    ...Απάντηση σε μέλος:
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.Δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει αλλα τελικα ειναι απολυτα σωστο.Ενα τεραστιο χωνευτηρι ειναι το BDSM που χωραει μεσα στερημενους,αρρωστους,σχιζοφρενεις,ατομα με απωθημενα και γενικα καθε καρυδιας καρυδι.Το κακο ειναι οτι συντηρουνται απο διαφορες συγκυριες και δεν απομακρυνονται με συνεπεια καινουργια ατομα που θελουν να γνωρισουν τον χωρο να δισταζουν και να φοβουνται.Δεν νομιζω να αλλαξει ποτε αυτο δυστυχως γιατι λειπουν πολλα πραγματα ακομα για να συντελεσουν προς τα εκει.Σοβαροτητα,αληθεια,σταθεροτητα προσωπικοτητας και λογου και γενικα πραγματα που εχουμε δει κατα καιρους να λειπουν απο ατομα τα οποια θεωρουνται "ειδημονες".
    Παντα υπαρχει ελπιδα για τους αισιοδοξους φυσικα  
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Συγχαρητήρια Εύα γι' αυτή τη διαδικτυακή ψυχιατρική γνωμάτευση. Προτείνω ν' αρχίσει να εφαρμόζεται ευρέως, μπας και γλιτώσουν από το φόρτο εργασίας τους οι ψυχίατροι. Αν μη τι άλλο, θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους απλά αράζοντας στο σπίτι και πίνοντας τον καφέ τους  

    Αλήθεια, από που προκύπτει το ότι οι έχοντες ακραίες φαντασιώσεις θα τις μετατρέψουν σε πράξη; Πώς οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως αυτός που γράφει κάτι ακραίο εδώ πέρα είναι εν δυνάμει ο "δολοφόνος της διπλανής πόρτας";

    Όσο για τους "ευνουχιστές της ανθρώπινης φύσης", εγώ προσωπικά τους βλέπω περισσότερο στα πρόσωπα των κομπλεξικών ανθρώπων που χρησιμοποιώντας κάθε μέσο προσπαθούν να περάσουν τη θέση τους ως τη μόνη σωστή, παρά σ' αυτούς που φέρουν μια άποψη απόλυτα αντίθετη στη δική μου.

    Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει πως τα άτομα με τις ακραίες αυτές θέσεις (αν δεχτούμε πως τη φαντασίωση τη μετατρέπουν σε θέση), προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους υπόλοιπους. Έστω όμως πως το κάνουν, ποιος ο λόγος να τους "απομακρύνουμε"; Υποτείθεται πως τα μέλη αυτού του forum είναι ενήλικες άνθρωποι, με διαμορφωμένη προσωπικότητα, άρα μπορούν να κρίνουν οι ίδιοι τι είναι σωστό και τι όχι. Επομένως, αν χειραγωγηθούν, δικό τους πρόβλημα. Δε μπορώ να κατανοήσω γιατί οφείλουν κάποιοι να τους προστατέψουν.

    ΥΓ1. Θεωρώ τη συμπεριφορά ορισμένων αυτόκλητων "πατέρων" του BDSM πολύ πιο επικίνδυνη από τους "δολοφόνους" που περιγράφθηκαν.

    ΥΓ2. Μακάρι να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοια "ακαδημαϊκής φύσης" νήματα, έστω και τόσο ακραία. Αλλιώς, το forum θα καταλήξει να είναι ένα manual τεχνικών και πρωτοκόλλων
     
  4. hermis

    hermis Regular Member

    O εφιάλτης σε τέτοιες περιπτώσεις SM Art Lady είναι το ένα θέμα...
    Αν όμως ο εφιάλτης τροφοδοτείται και με άλλους παράγοντες :

    Έστω πως ένας/ μια λέει την άποψή του.
    Έστω πως ένας άλλος πετάγετε και λέει την δική του.
    Αν ο άλλος παθιασμένος για να ακουστεί, ή να κρατήσει ψηλά το προφίλ του συνηγορεί και υποστηρίζει το αδιανόητο...
    Και αν άλλος μήπως και αρπάξει και κάνα "θύμα" κάνει τον συνήγορο του διαβόλου ώστε να πληρωθούν από αυτό, με λαγνεία μερικών ωρών..

    Κτλ κτλ…
    Μια παραπληροφόρηση εν τέλει…

    Τελικά οι κανόνες (SSC) υπάρχουν για να προστατεύουν το παιχνίδι...
    Και οι κανόνες και τα ερωτικά status βοηθούν στις ερωτικές συνεδρίες, μην καταλήξουν σε δράματα μη αναστρέψιμα.

    Δεν πρέπει ποτέ να μπερδεύουμε τον ερωτικό σαδισμό-μαζοχισμό με κάτι άλλο. Άρρωστες φύσεις σαδισμού είναι ικανές να καταλήξουν ένα άτομο σε Ψυχιατρικό εγκλεισμό ή στην μπουρού. Δεν θα κρίνω εγώ αν κάτι χωλαίνει κάτι ή όχι, αλλά σίγουρα όταν σε δημόσιο επίπεδο εκτίθενται απόψεις ακραίων σαδιστικών φαινομένων με αδιανόητα αποτελέσματα, είναι κάτι το οποίο με κάνει να λυπάμαι αλλά και να αναρωτιέμαι για το άτομο που τις εκφράζει, αν τελικά θα έπρεπε να τα εκφράσει πρώτα σε κάποιον αρμόδιο Ιατρό.

    Προσωπικά σαν άνθρωπος με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, ανατριχιάζω στην ιδέα και μόνο, της ύπαρξης ατόμων που με τον τίτλο «Κυρίαρχος/η», θα μπορούσαν να παγιδέψουν άτομα χωρίς εμπειρία και ιδιαίτερες γνώσεις, πάνω στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια για αναζήτηση της κατάθεσης της υποταγής τους.

    Εν κατακλείδι φρονώ πως ακραίου είδους προσωπικά παραληρήματα Κυρίαρχων ατόμων, που εκφράζουν ακραίες απόψεις, δεν θα έπρεπε να εκτίθενται σε ένα δημόσιο φόρουμ.
     
    Last edited: 24 Ιουνίου 2008
  5. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Πολυ ενδιαφερον θεμα, SM Art Lady.

    Δυστυχως τωρα ειμαι στη δουλεια, και θα ηθελα να εκφρασω κι εγω την αποψη μου, το οποιο θα μου παρει καποια ωρα. Οποτε, θα πρεπει να γραψω περισσοτερα αργοτερα.

    Θελω να πω ομως, πως πραγματικα πρεπει να λειφθουν αποφασεις απο τα μελη του φορουμ σχετικα με καποιες αρχες που θα θεωρουνται ως δεδομενες για ενα site που ασχολειται με το BDSM. Δεν μιλω για λογοκρισια, ομως πρεπει να υπαρχει καποιο standard για το ποια ειναι τα θεματα που ανοικουν σε ενα τετοιο φορουμ, ποια αγγιζουν τα ορια, και ποια ειναι εκτος.

    Αυτες οι προδιαγραφες, εφοσον δεν υπαρχουν, θα πρεπει να δημιουργηθουν. Ειτε απο τον ιδρυτη του site, ειτε απο τα μελη, με πλειοψηφια (αν γινεται ποτε κατι τετοιο).

    Τελος παντων, θα επιστρεψω.
     
  6. female

    female Contributor



    Το θέμα των snuff φαντασιώσεων δεν είναι καινούργιο. Προσωπικά, αν και εκτός χώρου, έχω συχνά ακούσει κι άλλους ανθρώπους να παραδέχονται τέτοιες φαντασιώσεις. Κάποιοι, όπως και η νηματοθέτης του σχετικού νήματος, αναρρωτιόντουσαν για το πως να το διαχειριστούν. Η συζήτηση αυτή έχει ξαναγίνει εδώ και στο παρελθόν. Η Syrah, την οποία ουσιαστικά καταγγέλλει το νήμα αυτό, (για να λέμε τα πράγματα και τους ανθρώπους με το όνομά τους) έχει πολλάκις εκφράσει ανάλογες απόψεις και έχουν πολλάκις εκφραστεί απόψεις που αντικρούουν κάποια επιχειρήματά της και μάλιστα σε έντονους τόνους.


    Τα επιχειρήματα αντικρούονται με επιχειρήματα ευθέως και όχι πλαγίως εδώ, σ' αυτό το χώρο, και όπως έγραψε ο Durcet, όσοι θέλουν να ακούνε ας ασκήσουν τις κριτικές τους ικανότητες διαβάζοντας τις αντικρουόμενες απόψεις. Αν αρχίσουν οι αποκλεισμοί και οι καταγγελίες από τις οποίες έχουμε χορτάσει, πολλούς μπορεί να πάρει η μπάλα, γιατί όχι και τους διαθέτοντες επαγγελματικό χώρο, αυτούς που βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας bdsm, γιατί όχι και τους βανίλλα.


    Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ θετικά τη γενναιότητα και την ειλικρίνεια της έκφρασης των απόψεων της Syrah εδώ, απόψεις που πολλοί ακόμα έχουν, απόψεις και στάσεις με πολλές από τις οποίες διαφωνώ ριζικότατα και που ζητούν και αντεπιχειρήματα και όχι καταδίκες. Επιπλέον, αν και έχω συγκρουστεί έντονα με τη Syrah, την εκτιμώ γιατί ακόμα, διατηρεί ανοιχτό μυαλό για τις απόψεις των άλλων.


     
  7. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Η Προληπτικη λογοκρισια σε επιπεδο σκεψης ειναι περα ως περα φασιστικη .
    Το σκεπτικο "απομακρυνουμε αυτο το ατομο μην τυχον κανει πραξεις τις σκεψεις του " ειναι το λιγοτερο φαιδρο.
    Η αστυνομία σκεψης ειναι πολυ πιο επικινδυνη απο τις σκεψεις που μπορει να εκφράζουν εικονες και αποψεις που για καποιους φανταζουν ακραιες.
    Η πραξη ειναι αυτη που λογίζεται παρανομη εφοσον τελεστει οχι η σκεψη πριν απο την πραξη.
    Ειμαι κατα οποιασδήποτε λογοκριτικής λογικής η λογικης προληπτικου ban ατομων που εκφραζουν μια διαφορετικη πλευρα του βιαιου ερωτισμου.
    Ο χώρος δεν χρειαζεται αυτοκλητους σωτήρες.
    Χρειαζεται προβληματισμους, εμβαθυνση, στοχασμο και εμπειριες.
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Επειδη δεν το καταλαβα καλα, θα παραθεσω το εξης χωρις να ξερω αν ξεφευγω απο το νημα.
    Καποτε, σε μια αγγελια που ειχα βαλει καπου με μια φιλη επισης Mistress. μας ηρθε μια απαντηση απο καποιον που δηλωνε καθηγητης φιλολογος και που ουτε λιγο ουτε πολυ, μας ζητουσε να τον κοψουμε σε φετες κυριολεκτικα και οτι αυτο αποζητουσε απεγνωσμενα.
    Φυσικα καμμια απο τις 2 δεν του απαντησε ποτέ.
    Και ερωτω, το νημα αναφερεται σε ατομα αυτου του ειδους ανεξαρτητα απο το στατους που υπαρχουν εδω μεσα??????!!!!!!!!!!!!!
    Μιλαμε δηλαδη για ατομα που καλλυμενα κατω απο το bdsm σαν ερωτικη παντα εκφραση, ειναι επικινδυνα και κρυβουν αρρωστημενες σαδιστικες αποψεις???
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ναι γι αυτούς μιλάμε Mirella...
    Για άτομα επικίνδυνα για τον εαυτό τους τον ίδιο, σαδιστές ή και μαζοχιστές, που μπορεί να είναι επικίνδυνοι και γι αυτούς που βρίσκονται γύρω τους, ανύποπτους ή και υποψιασμένους.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Πούντους;
     
  11. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Έuα συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, τελευταία με όσα διαβάζω θα αρχίσω να πιστεύω πως δεν είμαι σε bdsm forum αλλα σε Murder forum! Πιστεύω πως οι αρμόδιοι θα επιληφθούν επί του θέματος γιατί μπαίνουν και νέα παιδιά μέσα, εκτος και δε τους καίγεται καρφί και θέλουν να περάσουν έναν τέτοιo τρόπο σκέψεις προς τα έξω..
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest

    Μια παλιά παροιμία της φυλής μου λέει. « Καλύτερα να μπεις στην κοιλιά του φίλου σου, παρά να σε καταπιεί η κρύα γη.» Δεν συμφωνείς;