Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχισμός: Μέρη του σώματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 26 Ιουνίου 2008.

Tags:
?

Ποια είναι τα αγαπημένα σας;

  1. Ηβική χώρα

    26,5%
  2. Μαλλιά

    24,5%
  3. Μασχάλες

    12,2%
  4. Μούσια

    20,4%
  5. Μουστάκια

    6,1%
  6. Στέρνο

    26,5%
  7. Κοιλιά

    14,3%
  8. Χέρια

    24,5%
  9. Πόδια

    28,6%
  10. Πλάτη

    10,2%
Multiple votes are allowed.
  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Ποια είναι τα αγαπημένα σας μέρη του σώματος με τριχοφυία; Αν έχω ξεχάσει κάποιο, παρακαλώ αναφέρετέ το με post.
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    η πλάτη, τα πόδια και τα χέρια.
    επίσης μπορεί κάποιος να έχει φετιχ με τα τριχωτά δάκτυλα(ποδιών,χεριών), τα τριχωτά αυτιά και την τριχωτή μύτη(δεν το λέω ειρωνικά)
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Ξέχασα και την πλάτη. (!)
     
  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    και η κοιλιά επίσης
     
  5. extreme32

    extreme32 Regular Member

    αχ τι καλα. υπαρχουν γυναικες αραγε που να τους αρεσουν οι τριχες σε ολα αυτα τα μερη? Θα γινομουν αναρπαστος. Περα απο την πλακα η ηβικη χωρα και η μασχαλη. οχι οτι τα μαλλια δεν ειναι αγαπημενα. Αυτα δινουν τον τυπο στην γυναικα. Αλλα τωρα μιλαμε για φετιχ. Και η μασχαλη ειναι παρεξηγημενο σημειο. Απο τα αγαπημενα μου για τρυφερο φιλι. Το αποσμητικο σε αυτη την περιπτωση αποτελει εχθρο, σου στεγνωνει την γλωσσα και δεν μπορεις να μιλησεις. Πλεον γυναικα με τριχες στη μασχαλη δεν βρισκεις. Θεωρειται οτι πιο αντιαισθητικο, μη πω και βρωμερο. Δεν ξερω κιολας αν καποια γυναικα θα ηθελε να αφησει την μασχαλη αξυριστη αλλα φοβαται την αντιδραση των αλλων. Γιατι περα απο το αξυριστο μουνι που δεν το βλεπουν οι περαστικοι, η αξυριστη μασχαλη ειναι κατι που κανει μπαμ. Δεν θελω να θεωρηθω ως κολλημενος με την τριχα. Αλλα δεν μπορω να δεχθω οτι μου πλασαρεται απο τα περιοδικα και την τηλεοραση σαν must και να αρνηθω το φυσικο.και δεν μου αρεσει που το 'hairy" ειναι ειδικη κατηγορια σε τσοντες,οπως πχ βλεπεις τσοντες με νανους και τσοντες με αυτους τους ανομαλους που κανουν αυτο το μπουντουσουμου. Το θεμα καθαριοτητας ειναι θεμα του κατα ποσο χρησιμοποιουμε την μπανιερα. (τι μου κανατε? μη μου βαζετε τετοια θεματα. δεν σταματαω)
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Συμφωνώ απολύτως. Τα αποσμητικά και τα αρώματα αλλοιώνουν δραματικά τη φυσική μυρωδιά ενός σώματος γι αυτό θεωρώ ότι η χρήση τους αντενδεικνυται πριν από την ερωτική επαφή (η προτιμότερη μυρωδιά είναι αυτή ενός σώματος μισή ώρα μετά το ντους), παρότι σε άλλες περιπτώσεις είναι ευχάριστη ή και απαραίτητη. [Πέρα από το ότι αρκετοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τα αρώματα ως ουσίες στις οποίες το δέρμα τους θα αντιδράσει μυρίζοντας όμορφα αλλά ως ουσίες που θα δώσουν στο δέρμα τους τη δική τους μυρωδιά. Το τελευταίο επιτυγχάνεται με χρήση μεγαλίτρων αρωματικών ουσιών.] Έχω παρατηρήσει ότι τα σημεία με τρυχοφυία έχουν εντονότερη μυδιωδιά από άλλα. Μάλλον οι μυρωδιές είναι από μόνες τους φετίχ (συμπλεγμένο όμως σε μεγάλο βαθμό με τις τρίχες), οπότε μπορούμε να το συζητήσουμε σε αυτόνομο νήμα.

    Επίσης συμφωνώ. Ελάχιστες έχω δει αυτής της κατηγορίας (με μία εξαιρετικά όμορφη μελαχροινή κυρία, που μάλλον πρέπει να είναι αρκετά γνωστή στους οπαδούς της γυναικείας τριχοφυίας) αλλά όπως και κάθε πόνημα της BDSM/Feitsh βιομηχανίας, προβάλλει καρικατούρες. Δηλαδή τα στοιχεία με αυξημένη ερωτική σημασία υπερτονίζονται τόσο, και προβάλλονται με τέτοια αισθητικά τεχνάσματα που καταλήγουν να παραπέμπουν σε καρναβάλι ή γελοιγραφίες.

    Ορίστε και μία φωτογραφία για σένα.  
    http://images.jupiterimages.com/common/detail/25/42/22414225.jpg

    ΥΓ. Έχω ζητήσει να προστεθούν μερικές ακόμη επιλογές στο poll. Αν έχετε άλλες προτάσεις, πλην αυτών που έγραψε η Georgia μπορείτε να τις αναφέρετε.
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Φετιχισμός: Μέρη του σώματος

    Το φετίχ μου είναι γυναίκες με ελαφρά τριχοφυία. 
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Φετιχισμός: Μέρη του σώματος

    Dolmance είσαι φαύλος.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Πριν αναφερθω στον Dolmance που μας εβαλε να βλεπουμε μεσημεριατικα την Θεκλα, το κοριτσι με τα γενεια, απαντω επι του θεματος.
    Ναι μου αρεσουν πολυ οι μουσατοι και οι λογικα τριχωτοι ανδρες, υπο τον ορο φυσικα οτι το μουσι τους πηγαινει και ειναι καθαρο. Μουσι λογικο, οχι παππαδιστικο διοτι αντε να εχεις απεναντι σου εναν παππα και να φτερνιστει!
    Επισης θα ηθελα να αναφερθω στους σφριγηλους και λογικα τριχωτους γλουτους γιατι αν εισαι vanilla φαντασιωνεσαι πως θα "σπρωχνει", αν και εμενα προσωπικα με παραπεμπουν σε ενα καλο spanking η και μαστιγωμα με το καμουτσικι ιππασιας.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ειρωνια .... με γοητευουν αφανταστα τα μακρια μαλλια στις γυναικες ... αλλα με ενοχλει οταν μαδανε και τα καταπινω κατι τριχαρες σαν σπαγγετι τρελου Ιταλου ....
    οι περισσοτερες σχεσεις μου ειχαν μακρια μαλλια ... και εχω φαει τοση τριχα που αν ημουν μαξιλαρι θα κοστιζα πιο ακριβα και πουπουλα χηνας .....
    ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου ειναι να οδηγαει εκεινη την μηχανη και εγω σαν συνεπιβατης να της χαιδευω το στηθος και τους μηρους .... δυστυχως ειναι σχεδον αδυνατο να οδηγει γυναικα με τα μαλια ελευθερα και εσυ να εισαι απο πισω ... θα πεθανεις απο ασφυξια ... σταματαει εκεινη τα κανει γρηγορα κοτσιδακι για να συνεχεισουμε την καβλοβολτα ... μου μπαινει η κοτσιδα στο ματι , κοντεψαμε να τρεχουμε στα νοσοκομεια ....
    παντως εκτος απο τα μακρια μαλλια που με γοητευουν , προτοιμω να εχει γινει μια λογικη περιποιηση αποτριχωσεις ....
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Τι πράγμα θα σπρώχνει, δεν κατάλαβα.
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor


    Τις παλινδρομικες κινησεις της λεκανης και των γλουτων του αρσενικου οταν συνουσιαζεται Syrah μου!