Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχισμός: Μέρη του σώματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 26 Ιουνίου 2008.

Tags:
?

Ποια είναι τα αγαπημένα σας;

  1. Ηβική χώρα

    26,5%
  2. Μαλλιά

    24,5%
  3. Μασχάλες

    12,2%
  4. Μούσια

    20,4%
  5. Μουστάκια

    6,1%
  6. Στέρνο

    26,5%
  7. Κοιλιά

    14,3%
  8. Χέρια

    24,5%
  9. Πόδια

    28,6%
  10. Πλάτη

    10,2%
Multiple votes are allowed.
  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Μαλλιας παραμενω γιατι απλα μου αρεσει να τα νοιωθω να μπλεκονται στη μουρη μου, μου αρεσει να μου τα τραβανε οι τσαπερδωνες, και γιατι νομιζω οτι ταιριαζουν σε ολο το πακετο που λεγεται extreme32. ακουω διαφορα και απο τον πατερα μου οτι φαινομαι βρωμιαρης, και απο την γυναικα μου οτι ειμαι σαν γρια, ο πεθερος μου με ειπε γιαννουλα μια μερα που ειχε πιει, και που και που τα κουρευω λιγο για να κανω το χατηρι της γυναικα μου. κατα τα αλλα.....βραχος. τριχωτος βραχος.
     
  2. female

    female Contributor



    Κράτα γερά! Για άλλους είναι το μουστάκι που σημαίνει πολλά, πολύ πιο κοινωνικά αποδεκτό σύμβολο σε κάποια κοινωνικά στρώματα. Για το δικαίωμα στη (ν τριχωτή και άτριχη) αυτοδιάθεση, ρε γαμώτο!

     



     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Τι ακριβώς είναι αυτό;
     
  4. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    @ Syrah, οπως ειπε η Emma, ολικη αποτριχωση μπρος-πισω. Και επειδη δεν μου αρεσει καθολου ο πονος, μου φτανει το κερι στο bikini, για περισσοτερο ομως δισταζω, και χρεισημοποιω ξυραφακι. Αν εβρισκα καποια που δεν θα με εκανε να ουρλιαξω, θα πηγαινα.
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Φετιχισμός: Μέρη του σώματος

    καλοκαιρινο κοκτειλ...
     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Το μουστακι το βαλαμε. Το μουσι το βαλαμε. τα γενια (το ελαφρως αξουριστο δηλαδη) δεν βαλαμε. Αρεσει; Ή ειναι ενοχλητικο οταν ακουμπαει στις ευαισθητες περιοχες? Φανταζομαι υπαρχουν διαφορετικες αποψεις κρινοντας απο την εμπειρια μου. Υπηρξε γυναικα η οποια της αρεσε να τριβει τις θυλες τις στην αξυριστη μουσουδα μου και μου εβαζε χερι οταν ειμαι εντελως ξυρισμενος γιατι ειμαι baby face και σαν παιδικος πωπος. Και καποια αλλη που ενω ειχα να την δω μηνες μολις με ειδε αξυριστο δεν με αφησε να την αγγιξω και ξεραθηκε σα ζωο στον υπνο αφου πρωτα με πληγωσε λεγοντας μου "φτανει που ανεχομαι τις τριχες στο στηθος σου, τις τριχες στην κοιλια , τα μακρυα μαλλια. ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΟΧΙ! ΤΣΙΜΠΑΝΕ. ΖΖΖΖzzzzzzz........"
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Φετιχισμός: Μέρη του σώματος

    Γι' αυτό επιμένω ότι το ύψιστο φετίχ είναι το σπληνάντερο. Έχει τρίχες; Δεν έχει. Είναι φαλακρό; Δεν είναι. Το ιδεώδες.
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Φετιχισμός: Μέρη του σώματος


    Αυτα συνεβαιναν το 70.

    Η νέα μόδα στις κομμουνιστριες ειναι να αφηνουν μουστάκι κ φαβοριτες..
     
  9. loreato

    loreato Regular Member

    Απάντηση: Φετιχισμός: Μέρη του σώματος

    Δεν μάθατε ακόμα πως είστε εκτός πραγματικότητα με τα ειρωνικά σχόλια για κομμουνίστριες και φεμινίστριες; Δυστυχώς για όσους έχουν κουτάκια και ταξινομούν, ξέρω κομμουνίστριες και φεμονίστριες κουκλάρες. Και μάλιστα πάρα πολλές! Τα αστειάκια κάποιων της δεκαετίας του 1970 και '80, που είχαν κόμπλεξ γιατί οι συντηηρτικές τους ιδέεες ήταν μειοψηφικές, δεν είναι της μόδας πιά. Δυστυχώς για τα εγγόνια των ταγματασγφαλιτών και των μαυραγοριτών της Κατοχής και για όσους τον Νοέμβρη του 1973 δεν ήξεραν τι γινόταν στο κέντρο της Αθήνας. Όπως και σήμερα δεν παίρνουν χαμπάρι πόσο πόνο προκαλούν οι κανόνες της ζούγκλας που πάνω τους στηρίζεται η σαπίλα του καπιταλισμού.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Miss Μάϊος του 68'

     ​
     
  11. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Έχοντας πάει σε φεστιβάλ νεολαίας συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, σαφώς και υπερθεματίζω σε αυτά που ο loreato ανέφερε πριν. Κουκλάρες οι κομμουνίστριες βεβαίως και με ταμπεραμέντο!  
     
  12. loreato

    loreato Regular Member

    Απάντηση: Φετιχισμός: Μέρη του σώματος

    Lost boy, μάλλον μακρυά νυχτωμένος είσαι. Και τουλάχιστον μη δείχνεις έτσι την ασχετοσύνη σου. Σε BDSM φόρουμ και ειρωνεύεσαι τον Μάη του 68; Νομίζεις πως η άνεσή μας να υπάρχουμε δημοσίως είναι άσχετη με το τι έγινε τότε; Αλήθεια θεία σου, γυναίκα αστυνομικού είναι η κυρία στη φωτογραφία; Αλήθεια τι γνώμη έχεις για τα Τάγματα Ασφαλείας; Μήπως έσψζαν τον κόσμο απ' τη βία των κομμουνιστών;