Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θυμός και Bdsm προς συζητηση..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 30 Ιανουαρίου 2007.

  1. gaby

    gaby Guest

    Το σπίτι που κατοικεί το ζευγάρι είναι η εστία τους, το αποθετήριο συναισθημάτων τους. Θα μπουν μέσα με σκοπό να "αδειάσουν" από την υπόλοιπη καθημερινότητά τους. Μέσα εκεί είναι μόνο ο εαυτός τους και θα φερθούν ανάλογα με ότι έχει στην ψυχή του και ότι κουβαλάει εκείνη τη στιγμή ο καθείς τους.

    Στο θέμα του ξεσπάσματος της υποτακτικής, υπάρχουν Κυρίαρχοι που μπορεί ν ασχοληθούν στοργικά με την ξαφνική αντίστασή της, που ως γενικό στόχο της σχέσης έχουν να την βελτιώσουν κλπ. Η bdsm ορολογία έχει δεσμεύσει γι αυτούς τον όρο "Daddy".
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    "υπάρχουν Κυρίαρχοι που μπορεί ν ασχοληθούν στοργικά με την ξαφνική αντίστασή της, που ως γενικό στόχο της σχέσης έχουν να την βελτιώσουν κλπ."
    ... σιγουρα ... αλλα η καθημερινοτητα "χτυπα" και τα νευρα των Κυριαρχων .. ετσι οπως το αφηνεις ειναι ρισκο ....

    ΑΝ ημουν Κυριαρχος στην προκειμενη περιπτωση :....
    Με την συναντηση μου με εκεινη θα εφαρμοζοτανε το πρωτοκολλο συναντησης , το οποιο θα ΕΙΧΑ θεσπισει ...
    Θα ειχε σκοπο τον τερματισμο του κοινωνικου τροπου σκεψης και την εναρξη του χρονου μιας Μ/σ σχεσης ...
    Θυμηθειτε την διωρυγα του Παναμα .. δυο θαλασσες σε διαφορετικο υψος και τα πλοια περνουν απο την μια στην αλλη μεσα απο μια ειδικη διαδικασια !! .. αυτη την δουλεια κανει ενα πρωτοκολλο συναντησης .. Αρχειοθετει και ταξινομει τα θεματα που θα πρεπει να συζητηθουν , ερμηνευει τις διαθεσεις , δινει τον απαραιτητο χρονο για να μειωθει η ενταση που περασε μαζι λαθραια την πορτα και προετοιμαζει τους επομενους διαλογους .
    Τι περλαμβανει : ...
    Πρωτα απο ολα καποια χειρονομια/κινηση οπου ο Κυριαρχος εχει επιλεξει για να πει : "τωρα εισαι μαζι μου , τωρα εισαι ασφαλεις " ..
    Εστω και αν Εκεινος ειναι ο Μαστερ των Μαστερ , ΕΧΕΙ υποχρεωση να ρωτησει και να μαθει για το πως περασε την ημερα της .. εκεινη εχει υποχρεωση να μιλησει κανοντας μια ηρεμη αφηγηση διχως να παρασυρεται απο συναισθηματα εκνευρισμου ή παραπονων ....αντιθετα το συναισθημα της χαρας ΠΡΕΠΕΙ να το μεταφερει σε Εκεινον για να χαρει και Αυτος με οτι της συνεβει . Ο Κυριος ΟΦΕΙΛΕΙ να ακουσει με προσοχη καθολη την διαρκεια του χρονου που θα διαθεσει (αν θελει να ειναι σιγουρος για τον θρονο του) και να σχεδιασει αναλογα την διαχειριση του κοινου τους χρονου ... Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να υπαρχει αισθηση ανακρισης .. ενα ταυτοχρονο μυοχαλαρατικο μασαζακι προς εκεινη δεν βλαπτει καθολου την εικονα Του .. αντιθετως ...
    Ολα τα παραπανω συνθετουν την απαραιτητη προυποθεση ωστε να ΜΗΝ συμβει το θεμα του τοπικ .
    Πιστευω οτι σε μια Μ/σ σχεση , δεν εχουν θεση η πονηρη σκεψη , ο κρυφος θυμος , η αναγκη απομονωσης απο μεριας υ/σ .... Ο υ/σ θα πρεπει συνεχως να τελει υπο παρακολουθηση σε οτι αφορα την πιστη και την αφοσιωση του καθυστωντας αυτα ως μοναδικα και αδιαπραγματευτα θεμελια της σχεσης απο μεριας του
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ναι τι να σου πω ... ολα τα παραπανω πρακτορα της Σταζι φωτογραφιζουν .....  ... 
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Την ουσία την σκιτσάρεις καλά isnogoood, αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες   και οι δικές σου λεπτομέρειες βγάζουν τον Κυρίαρχο δούλο της υποτακτικής. Αυτός που περιγράφεις δεν είναι καν Daddy, sugar Daddy είναι  

    Θυμίζεις λίγο την ιστορία που αναφέρει ο Καίσλερ στο "ο Κομμισάριος και ο Γιόγκι", όπου περνούσε γενεές 14 την τότε κραταιά Σοβιετική Ένωση, πολύ πριν ανακαλύψει το σπορ και ο τελευταίος τη τάξει διανοούμενος:

    Σ ένα πολύ σημαντικό συνέδριο του ΚΚΣΕ, συζητούνταν τα πενταετή πλάνα για τις μαζικές συγκοινωνίες και τους δρόμους. Κάποια στιγμή, ένας ιδιαίτερα μεγαλόβαθμος που μόλις είχε χάσει το παιδί του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα παίρνει τον λόγο και ρωτάει όλο σπαραγμό: "Με τα ατυχήματα τί θα γίνει σύντροφοι;" Η απάντηση που πήρε μετά από ένα δίλεπτο αμήχανης σιωπής ήταν: "Σ ένα τέλεια σχεδιασμένο σύστημα συγκοινωνιών δεν θα υπάρχουν ατυχήματα, σύντροφε"
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το α) θα με προβλημάτιζε . Θα της έλεγα να βάλει και στο εαυτό της ένα ποτάκι και να έρθει στο μαξιλάρι της να το συζητήσουμε .
    Το β) θα με στεναχωρούσε .
    Το γ) θα το έβρισκα ενδιαφέρον , θα χαμογελούσα και θα κατέβαζα το γενικό…
    Το δ) θα της χαμογελούσα , θα την έπαιρνα στα χέρια μου και θα την πήγαινα στο μπάνιο , να της κάνω ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπανάκι.

    Ο θυμός της υπό μου είναι μία έκφραση της ψυχής της . Όπως και η χαρά της , όπως και όποιο άλλο συναίσθημα της . Υπάρχουν στιγμές που θα με κάνει να χαμογελάσω , άλλες να προβληματιστώ , άλλες να θελήσω να παίξω μαζί της , άλλες που θα τον αγνοήσω και άλλες που θα τον αντιμετωπίσω τρυφερά . Κάθε στιγμή μαζί της , έχει και το ανάλογο υπόβαθρο και άρα και την ανάλογη αντιμετώπιση . Κάθε στιγμή , χίλιες στιγμές , μία ζωή .
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    * γελά με την καρδιά της.
    Θυμάμαι κάποιες ανάλογες με το πιο πάνω αντιδράσεις μου όπως και το αποτέλεσμα τους και αναρωτήθηκα γιατί έπαψα να τις έχω. Επέιδή είναι κάτι που το λέμε ένστικτο επιβίωσης.  
     
  8. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Θυμός και Bdsm προς συζητηση..

    Υπεροχο Ηλια !! 
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Λόγοι πληθώρα μπορούν να υπάρξουν. Και όχι απαραίτητα ενταγμένοι στη σφαίρα της λογικής.

    Πρόσφατα, ανακάλυψα πως όταν θυμώνω για κάτι που αφορά τον Κ. μου, όταν δεν εκφράσω αυτό το θυμό, τον «τιμωρώ».
    Όταν λέω «τιμωρώ», μπορεί να σημαίνει μια συμπεριφορά ανάλογη με αυτή που περίγραψε η tender lilly πιο πάνω:

     
  10. skia

    skia Contributor

    Αυτός που απογοητεύεται είναι τελικά ο ίδιος ο εαυτός της.
    Με μία ανυπακοή ''επιτηδευμένη'', θεωρείς ότι ακυρώνεται η κυριαρχία Του?
    Μέγα λάθος.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    τα μεγάλα συναισθήματα όπως ο θυμός και η αγάπη, είναι τόσο πιο εύκολο να εκφραστούν έμμεσα, σχεδόν υπαινικτικά και σε δόσεις μικρές και εύπεπτες, γιατί η έντονη έκφρασή τους νιώθουμε να μας εκθέτει. πιο εύκολες οι υποδόριες ανυπακοές, παρά ένα μεγάλο ουρλιαχτό.

    στόχος δεν είναι η υπονόμευση του Κυρίου στόχος είναι να μην φανούμε κακές στα μάτια μας και στα μάτια Του και ίσως, να δούμε αν θα πιάσει το υπονοούμενο  , αποτολμώ να υποθέσω ότι το πιάνει.

    η δεσποσύνη tender_2007_lilly ήθελε να ανταλλάξει την ένταση της δουλειάς με την ένταση του σαδομαζοχιστικού έρωτα, ώρα της καλή της κοπέλλας   μια σκλάβα, υποθέτω, θα είχε, αν μη τι άλλο, άλλη συνειδητότητα  
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αλίμονο αν εννοούσα αυτό   Αν το εννοούσα ίσως να έπιανε τόπο και η αξιολόγηση σου αυτού ως Μέγα λάθος. (πολύ της μόδας έγινε να χαρακτηρίζουμε με απόλυτο τρόπο τις απόψεις των άλλων, καλή ώρα σαν καθηγητές προς μαθητή, ή σαν μοναδικοί κάτοχοι των 10 εντολών του bdsm που μας έδωσε στα χέρια ο Θεός του bdsm που όλοι οι υπόλοιποι αγνοούν ).
    Εννοούσα πως προσωρινά για όσο κρατάει αυτή η ανυπακοή - 5 δευτερόλεπτα, 10 λεπτά, 3 μέρες- έχει η ίδια για την ίδια ακυρώσει αυτό που η ίδια αποζητά. Κακό του κεφαλιού της με άλλα λόγια και όχι ότι παυει να υφίσταται ο Κ. ως Κ.
    Βέβαια, η ανυπακοή της αυτή πιθανόν να έχει σαν αποτέλεσμα την στέρηση της κυριαρχίας του ως τιμωρία.
    Και επίσης δεν δέχομαι τον όρο ''επιτηδευμένη'', δεν αναφέρομαι σε toping from the bottom, αναφέρομαι καθαρά σε ασυνειδητες συμπεριφορές και όχι επιτηδευμένες. Άλλο αν έχω την ικανότητα και την αναλυτικότητα να ανακαλύπτω με τη βοήθεια του σε μετεγενέστερη εξέταση της όλης συμπεριφοράς και τους ασυνείδητους λόγους που υπονομεύουν με τον ένα ή άλλο τρόπο την υποταγή μου.

    Βέβαια αναφέρομαι σε μένα, μια πολύ μέτρια, πολύ ανθρώπινη, αυτοκαταστροφική σκλάβα και όχι στα πρότυπα ιδανικά που θέτονται ως στόχος και περιγράφονται στα εγχειρίδια που συνήθως - κρίνοντας κι απ τον εαυτό μου- γράφονται όταν είμαστε high από υποτακτικότητα ή μες τον τρελλό έρωτα και δημιουργούν την εντύπωση πως μετατρεπόμαστε σε ιδανικές τέλειες σκλάβες από το πρώτο εξάμηνο και τίποτα αρνητικό δεν βρίσκεται στο δρόμο μας από κει και πέρα. Και πιστεύω πως αν τολμούσαμε να είμαστε πιο ειλικρινείς και να μην μας νοιάζει πως θα μας κρίνουν οι υπόλοιποι, θα είχαμε πολύ πιο υποβοηθητικές και ουσιαστικές συζητήσεις αντί να προσπαθούσαμε να αποδείξουμε πόσο τέλειες και αλάνθαστες είμαστε μπας και μας πούνε κακές και άχρηστες όσοι μας διαβάζουν ή προς Θεού κάποια θεωρήσει πως είναι καλύτερη από μας.

    Με όσες μα με όσες έχω μιλήσει μου έχουν εκφράσει πράγματα που ποτέ δεν βλέπω γραμμένα εδώ μέσα, ο θυμός και η απογοήτευση μόνο δύο από όλα όσα δεν συζήτιονται σχεδόν ποτέ, και κάθε νήμα που αρχίζει να ασχολείται με ανάλογα θέματα είτε πατώνει, είτε φλωμόνει με εγχειρίδια πως πρέπει και τι οφείλει και με ποιους τρόπους η σκλάβα και όχι τι πραγματικά βιώνει και πως αισθάνεται όταν δεν είναι όλα ρόδινα όπως επισήμανε και η carissa του Κυρίου La-Torvis:
    ή η ντόρα
    Δεν νομίζω να μπορούν όλα να είναι απόλυτα ρόδινα, αυτό το πιστεύω και γι αυτό πιστεύω πως όλες όχι υποκρινόμαστε, δεν θα το έλεγα αυτό, αλλά όλες προτιμάμε να εκφράζουμε τους "καλούς" μας εαυτούς και όχι τους πραγματικούς μας με τα ελαττώματα και προτερήματα, τους φόβους και τις ανασφάλειες (απίστευτα κοινά χαρακτηριστικά για τις υπο.)και όλα όσα κρίνουμε "λανθασμένα" να λέγονται γιατί μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα που έχουν οι άλλοι για μας. Κάτι που ουσιαστικά υπονοεί φόβο και ανασφάλεια για τις απόψεις άλλων πέραν του Κ. μας, ενώ θα έπρεπε να νιώθουμε πως καμία αξιολόγηση πέραν της δικιάς του δεν έχει δύναμη ούτε να μας μειώσει, ούτε να μας πονέσει, ούτε να μας κάνει να αμφιβάλλουμε για το ποιες είμαστε και τι αξία έχουμε και τον ίδιο δεν τον μειώνει το γεγονός πως όλοι μπορούν να δουν πως δεν είμαστε η τέλειες σκλάβες. Όποιος έχει αντίληψη γνωρίζει εκ των προτέρων πως τέλειοι άνθρωποι απλά δεν υπάρχουν, οπότε δεν θα είναι και μεγάλη έκπληξη γι αυτούς το ότι και οι σκλάβες έχουν ανθρώπινη υπόσταση!!!


    Θα συμφωνήσω πως είναι ευκολότερο απλά πιστεύω πως ίσως να μπορεί να επιτευχθεί μια έκφραση έντονων συναισθημάτων και με άλλους τρόπους, πιο άμεσους που να μην είναι υποχρεωτικά ουρλιαχτό.
    Όταν άρχισα ήρεμα να Του λέω, Κύριε νιώθω θυμωμένη μαζί σας, με παραξένεψε η ηπιότητα και ηρεμία στην δική του έκφραση, όταν αντί να θυμώσει – όπως περίμενα- με ρώτησε με χαμόγελο, πως ακριβώς νιώθω και τι σκέψεις έχω κ.ο.κ. και μετά ήρεμα ακολούθησε μια συζήτηση, μέσα από την οποία το λιγότερο εγώ, αν όχι κι ο Ίδιος, ήμουν λιγουλάκι καλύτερος πιο ώριμος άνθρωπος που είχε μια καλή αντιμετώπιση του φυσιολογικού συναισθήματος του θυμού.

    Θεωρώ πως στόχος κάθε σκεπτόμενου ατόμου είναι η καλυτέρευση του. Οπότε το να παραμένω πεισματικά σε συμπεριφορές επειδή αυτές ξέρω σίγουρα δεν είναι αν μη τι άλλο ο μοναδικός τρόπος προς αυτή την κατεύθυνση, γι αυτό προσπαθώ να μοιραστώ και να δω με ποιους τρόπους άλλοι αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις  
     
    Last edited: 4 Ιουλίου 2008