Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

extreme anal gape

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος xtrem333, στις 27 Ιουνίου 2008.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    μαλιστα. Δεν εχω αποψη ουτε εμπειρια.. Ή μαλλον άποψη εχω. Για όλα εχω. Αλλα εμπηρία γιοκ. Και απορίες. Στο double υπαρχει σωματικη απολαυση απο τον γαμημενο ή είναι μόνο στο μυαλό. Δεν θα ήθελα να το κανω γιατι είμαι μονογαμικο ον. Αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να μοιραστω μια γυναικα με καποιον αλλο. ουτε με δονητη. Ασε που ντρεπομαι κιολας. Αντιθετα βεβαια μπορω να διαθεσω τον εαυτο μου να με μοιραστουν οσες γυναικες το θελησουν. (εκει δεν πιανεται η μονογαμια). Επισης το να χωσω το χερι μου (αν καταλαβα καλα τους ορους και δεν λεω μπουρδες) μεσα σε ενα κωλο ή ενα μνι και να το κουναω περα δωθε δεν προκειται να προκαλεσει τιποτα το ερεθιστικο στο χερι μου. στον κωλο και στο μνι φανταζομαι οτι προκαλει οτι και ενα πλι πριν μερικα χρονια, πριν αρχισουν να το ξεχιλωνουν. Ούτε αυτο το καταλαβαινω. Γιατι να το ξεχειλωσουν? μετα μπορουν να νοιωσουν ταυτοχρονα ηδονες με το συντροφο τους? Η θα τελειωνει οπως μπορει ο ενας και μετα θα προσπαθει με την χερουκλα του να πετυχει ετεροχρονισμενο οργασμο στον αλλο? Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι καποιοι δεν μπορουν να βρουν την ηδονη μεσα απο καμια κατασταση και δοκιμαζουν ακραια πραγματα μηπως την βρουν. Και ποιος ειμαι εγω που κρινω το ακραιο? Ε είναι οπως και να το κανουμε. οταν καποτε εκει που εβαζες ενα δαχτυλο και ετσουζε απο τον πονο τωρα βαζεις ολη τη χερουκλα παει να πει οτι το χαλας. Μετα θελει σερβις. Οταν χρειαζεται να χαλασεις κατι πανω σου για να την βρεις, αυτο εγω το θεωρω ακραιο. ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος.
     
  2. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Σωστο σε βρισκω.
     
  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μιλαμε για διπλη "εισβολη" στο υπεροχο κωλί, σωστα?
    Χμ, δεν εχω εμπειρια, αλλοι παλι το βρισκουν κομματι δυσκολο, χρειαζεται πολυυυυυυυυ προεργασια, και ειναι βεβαιο οτι η διαστολη θα ειναι τετοια που αν υπαρξει και τριτος, σε καποια λογικη ωρα μετα την αποχωρηση των "δυο", θα χρειαστει αλευρι διαφορετικα θα σπρωχνει, θα σπρωχνει και θα κοιτα αν τον εχει μεσα η εξω.
    Και φυσικα θα πρεπει να χαστουκισει με το αρβυλο την "παθουσα" αν τολμησει και ξεστομισει με νάζι: "Ξερεις, περα απο το οτι ειμαι δυσκοιλια, δεν το εχω ξανακανει"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μα..............γραφω αληθειες, διοτι αν "φας" δυο μαζι, μετα οταν σε ρωτουν (γενικα μιλω), εισθε στενη απο πισω???????????? Θα πρεπει να απαντας, (γενικα μιλω), "Ουουου πολυ στενη, σαν κιουπι"!!!! 
     
  5. female

    female Contributor




     

    Φωτογραφία του διάσημου μακαρίτη φωτογράφου Mapplethrope.

     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Οπου μας δειχνει καποιον να ψαχνει τα κλειδια του λεγοντας, "Σιγουρα δεν καθισες στην πολυθρονα που τα ειχα αφησει"?
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: extreme anal gape

    Με το δονητη πως ακριβως τη μοιραζεσαι δηλαδη;; Αυτο με τις μοιρασιες ανθρωπων με αντικειμενα δεν το καταλαβαινω.Σταματηστε να συγκρινετε τον εαυτο σας με τους δονητες.Σεξουαλικο βοηθημα ειναι οχι υστερημα ουτε σας αντικαθιστα φυσικα.Τι συμπλεγματισμος κι αυτος. 
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Αμαν εκει κολλησες? Εβαλα λιγη υπερβολη για να περιγραψω το οτι δεν ειμαι τυπος "θα σε γαμησω κι απο εδω, κι απο εκει, και με το δαχτυλο ,και με τον φιλο μου,γιατι το ειδα σε μια τσοντα". Φυσικα και αν μου ζητησει μια γυναικα να της βαλω ενα δονητη θα το κανω. και δεν θα νοιωσω οτι την μοιραζομαι. Αλλα θα το κανω γιατι μου το ζηταει αυτη, οχι επειδη το βρισκω εγω σαν κατι το συναρπαστικο και δεν μπορω να κανω χωρις αυτο. Καποιοι δεν αντεχουν αμα δεν γαμησουν κωλο πχ. και δεν πιστευω οτι αυτο συμβαινει γιατι θελουν κατι πιο στενο και διαφορετικο. Απλα καπου μεσα τους υπαρχει η φωνη του μπαμπα που λεει "τη γαμησες απο τον κωλο την πουτανα? Ευγε γιε μου. Εισαι μεγαλος και τρανος". Αν ξερω ομως οτι ειναι κατι που της αρεσει θα το κανω ευχαριστως. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος γιατι μολις ξυπνησα και ισως τα λεω λιγο μπερδεμενα. Για καποιους το να παρτουζωσουν μια γκομενα ή να της βουλωσουν ολες τις τρυπες μπορει να αποτελει επιθυμια για να νοιωσουν πρωτα αυτοι πιο ολοκληρωμενοι και πιο μαγκες. Εγω δεν λειτουργω ετσι. Παω με τις επιθυμιες της ερωτικης μου συντροφου. Αλλιως τα πιο τρελλα μου γουστα να μου κανει , αν δεν της αρεσουν θα πανε τσαμπα. Δεν θα νοιωσω τη παραμικρη ηδονη. (Την παραμικρη ισως την νοιωσω αλλα τη να την κανω?)ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΤΡΟΠΙΚΑΛ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΩΣΤΟ! ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ. Α! 
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Απιστευτο λεξιλογιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αισθανθηκα για μια στιγμη πως ημουν σε τσονταδικο στην Ομονοια.
    Κυριε extreme32 ...........θελω να πω........ειμαστε και καποιες εδω uknown to man.
    Μην μας κανετε να κοκκινιζουμε!
    Λιγη αιδως δεν βλαπτει.
    Αν τον γλυτωσουμε τον σεισμο με αυτα που γραφω θαυμα θα ειναι!!!!!!! 
     
  10. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Εεεε, για βαστα!! Αρκετους καυγαδες προσπαθω να αποφυγω αυτες τις μερες. Βγαλτα περα μονος σου  
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    κακια! και νομιζα οτι με συμπαθουσες. τελος παντων νομιζω οτι εγινα κατανοητος
     
  12. georgius

    georgius New Member

    Μου θύμισες όταν πρόσφατα χώρισα με την κοπέλα μου και με παράτησε επειδή δεν ξόδευα γι' αυτήν για να πληρώσω τις δόσεις για τα ηλεκτρικά μου και μετά το συζητούσα με φίλους μου και μου λέγανε "Φταις που δεν τη γάμησες από τον κώλο και σου ανέβηκε στο σβέρκο". Το πρωκτικό σεξ έχει συνδεθεί με το να κουμαντάρεις τον άλλο. "Whos your daddy!!!"