Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα συγχωρουσατε ποτε??

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Constan, στις 8 Ιουλίου 2008.

  1. Constan

    Constan Regular Member

    θα συγχωρουσατε καποιον ο οποιος εχει κανει το ιδιο λαθος 2 φορες και παρ ολα αυτα δειχνει μεταμελεια και διαθεση για οποιαδηποτε τιμωρια, χωρις τιμημα?
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    θα το αγάπαγα με τα λάθη του αλλιώς αν δεν άντεχα θα συνέχιζα για αλλού είναι το θέμα κατά πόσο είσαι σε θέση να συμβιβαστείς...
     
  3. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: θα συγχωρουσατε ποτε??

    Ανάλογα το λάθος....αν πχ ήταν κέρατο, θα τον είχα χωρίσει πριν προλάβει να με κερατώσει την πρώτη φορά, πόσο μάλλον να τον συγχωρούσα. Αν ήταν τίποτα χαζό, και μια και δυο και σαρανταδώδεκα φορές θα συγχωρούσα.
     
  4. Η συγχώρεση θα έλεγα οτι είναι βαριά λέξη.. Πιστεύω οτι είναι θέμα συμβιβασμού ή ανοχής.. Αν αυτό που σου προσφέρει είναι πιο έντονο από ό,τι σε χαλάει, τότε συμβιβάζεσαι ή ανέχεσαι.
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: θα συγχωρουσατε ποτε??

    συχωρα και προχωρα (Κ.Στανιση)
     
  6. HiSasori

    HiSasori Regular Member

    Θα σου έλεγα δώσε και τρίτη και τέταρτη ευκαιρία. Απλά έχε στο νου σου το εξής. Αν δείχνει μεταμέλεια μετά την δεύτερη φορά, ή κάτι παίζει και δεν τόχεις πάρει χαμπάρι και πρέπει να το βρεις, ή απλά δείχνει μεταμέλεια για να το ξανακάνει.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αναφερόμαστε σε σύντροφο ζωής, σε φίλο, σε γνωστό, σε συνάδελφο?
    Για τι είδους λάθος μιλάμε? Δεν έβαλε αλάτι στο φαγητό, τράκαρε με τ΄αμάξι ενώ οδηγούσε πιωμένος και σκότωσε και κάθε πεζό στο δρόμο του?
    Το λάθος επηρεάζει εμένα άμεσα και ανεπανόρθωτα, είναι κάτι που αφορά ουσιαστικά τον ίδιο κι εγώ απλά επιθυμώ να το ελέγξω, με αφορά στο βαθμό που επιθυμώ να τον βοηθήσω να γίνει καλύτερος άνθρωπος, ή οι λόγοι που ασχολούμαι είναι καθαρά εγωιστικοί, είναι θέμα εκπαίδευσης, είναι θέμα που αφορά τη σχέση?

    Για την κάθε σειρά ερωτήσεων θα ακολουθούσε διαφορετική ίσως απάντηση, ακόμη κι αν η διαφορά αφορούσε την τεκμηρίωση της.
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    ε δώσε διαφορετικές απαντήσεις !

    χώρος συζήτησης του ακραίου ερωτισμού είναι ,για ποιά λάθη νομίζεις να αναρωτιέτε ; σε τι είδους σχέσεις νομίζεις να απασχολούμαστε ;
     
  9. cider

    cider Kitchen master

    Μόνο τον εαυτό μας δεν πρέπει να συγχωρούμε αν κάνει το ίδιο λάθος δύο φορές.
    Με τους άλλους ας είμαστε επιεικείς, ή ας εξετάζουμε κάθε περίπτωση χωριστά...
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ασφαλως και με το παραπανω, εφ' οσον δειξει μεταμελεια.
    Διοτι αν παραδειγματος χαριν ενας Κυριαρχος πανω στο αμοκ της συνεδριας κοψει το βυζι μιας υποτακτικης και της πει, " Ω! Με συγχωρεις ηταν τυχαιο", αντε και να τον συγχωρησει, θα εχει και τις προδιαγραφες να κυκλοφορει σαν αμαζονα, εαν ομως στην δευτερη συνεδρια της κοψει και το αλλο και της ξαναπει, "να, ξερεις ηταν παλι τυχαιο", ε εκει δεν νομιζω να τον συγχωρησει, διοτι αλλο κυκλοφορω με προδιαγραφες αμαζονας και αλλο με προδιαγραφες σιδερωστρας.
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor


    θεωρω πολυ λαθος την αποψη αυτη ... η συγχωρεση δεν δινεται με γνωμονα το προσωπικο σου οφελος ... το θεωρω πολυ κακο λογο για να συγχωρεσεις και τετοιου ειδους συγνωμες αργα η γρηγορα τις βρισκεις μπροστα σου ...
    απο θρησκευτικης αποψης τα λογια του Χριστου μας εχουν διδαξει σε πολλαπλες αναφορες σχετικα με την συγχωρεση ... :

    "Να συμπεριφερεσαι στους αλλους οπως θα ηθελες να συμπεριφερθουν εκεινοι σε σενα"
    "Δωσε συγχωρεση και θα την λαβεις και εσυ"
    "οταν πας στο θυσιαστηριο με καποιο ζωο και θυμηθεις πως εχεις μαλωσει με εναν συναθρωπο σου , δεσε το ζωο στην πορτα του θυσιαστηριου και πηγαινε πρωτα να λυσεις την αντιδικια και αφου αγαπησεις με τον συναθρωπο σου ελα πισω για να θυσιασεις το ζωο.."

    Το τελευταιο μας διδασκει οτι ο Θεος θεωρει πιο σημαντικη την αναγκη καλων σχεσεων μεταξυ των ανθρωπων , απο οτι με Εκεινον ... και τονιζει οτι να δεσεις το ζωο εκει εξω απο το θυσιαστηριο ... οχι να ξαναγυρισεις σπιτι και κααααποια στιγμη να το κανεις ... αλλα αμμεσως .... τοσο σημαντικο θεωρει την αγαπη μεταξυ των ανθρωπων ..
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Στο τι χώρο βρίσκομαι γνωρίζω πολύ καλά, σ΄ευχαριστώ που έχεις την καλωσύνη να μου το υποδυκνύεις, αλλά ακριβώς επειδή ΔΕΝ μιλάμε μόνο για bdsm εδωμέσα, κι επειδή δεν είναι στο bdsm discussion αλλά στα community poll που δεν ξέρω κι εγώ για τι μπούτσες των τσολιαδων και άλλα άσχετα έχουν διάφοροι αναρτήσει κατά καιρούς, θεώρησα σωστότερο να απαντήσω έχοντας υπόψη περί τίνος πρόκειται και όχι πιθανολογόντας μια και δεν διαβάζω μυαλά και δεν γνωρίζω τι σκέφτεται ο καθένας όταν ρωτά κάτι με τόσο επιγραμματικό τρόπο.

    Δεν υπάρχει άποψη στα πιο πάνω. Υπάρχουν ερωτήσεις σε μια προσπάθεια κατανόησης του τι ρωτά. Πως μπορείς να θεωρείς λάθος άποψη κάτι που δεν είναι, ο ορθόδοξος Θεός που αναφέρεις εδώ, υποθέτω μόνο το ξέρει.