Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από δώ η βανιλλογαμία μου κι από κεί το D/s-αίσθημά μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest000060256, στις 4 Μαρτίου 2008.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    ωραία ας αφήσουμε στην άκρη το παράδειγμα του αυνανισμού και ας επιστρέψουμε

    στον ορισμό της οικογενείας με την έννοια που έχει στην νεοελληνική κουλτούρα ,που είναι επηρεασμένη από ένα δυτικοβάρβαρο τρόπο σκέψης .
    εγκλωβισμένοι ,στο τι θα πει ο γείτονας ,εγκλωβισμένοι σε ένα σπίτι και "παραδόσεις" και στην οικογενειακή αγάπη ,και περήφανη απόδειξη αυτής είναι οι κλασσικοί έλληνες άεργοι "σπουδασμένοι" ,βολεμένοι σε ένα σύστημα που οδηγεί εν τέλη την κοινωνία σε τελματισμό ...

    εγκλωβισμένοι γονείς ,εγκλωβισμένα παιδία ,να ικανοποιήσουμε δεσμούς αιώνιας υποταγής σε τι ; στους αγαπημένους μας ; όχι στους γύρω που θα μας αποκαλέσουν "διαλυμένη οικογένεια" και αυτό θα μας δημιουργήσει ψυχολογικά άγχη και ηλίθιους εγωισμούς .
     
  2. female

    female Contributor




    Αγαπητέ blindfold,

    σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρμαχος της παρούσης μορφής της νεοελληνικής οικογένειας όπως ορίζεται ΓΕΝΙΚΑ. Παρ' όλ' αυτά, πολλές οικογένειες ΔΕΝ είναι σε τέλμα και δεν έχουν την στερεοτυπική μορφή που αναφέρεις. Ευτυχώς. Θα συμφωνήσω επίσης οτι πολλά είναι σε κρίση σήμερα, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπινων σχέσεων σε κάθε επίπεδο.




    Το μελλοντικό πλάνο αναπαραγωγής είναι εκτός οικογένειας, ακόμα και εκτός μήτρας. Η παραγωγή και αναπαραγωγή ανθρώπων θα είναι μέλημα του κράτους, εταιριών ίσως επίσης. Σε μια - δυο γενιές, να το θυμηθείς, μπορεί καλλιστα να το προλάβεις εσύ.

    Ακόμα και να συμφωνούσα με τις καταστροφολογικές σου υπεργενικεύσεις, τι θα είχες να αντιπροτείνεις ; Το παραπάνω θα σε κάλυπτε ίσως; Κάτι άλλο, κάτι θετικό, έτσι γι' αλλαγή...




    (Και μην ξεχνάμε πως μαζί με την οικογένεια, πήρες παραμάζωμα και όλους τους παντρεμένους που ασχολούνται με το bdsm εκτός γάμου, μηδενός εξαιρουμένου.)



     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    ασχέτως αν αγαπάς τον πατέρα, την μάνα ,το παιδί ή τον αδερφό σου . δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζεις μαζί τους ,αν συμβαίνει να το καταφέρνεις χαλάλι σου είσαι κοινωνικός , τα έχετε βρει αλλά όχι επειδή σας αναγκάσαν οι γύρω σας ή η παιδεία που δεχθήκατε ...

    και στην Σπάρτη μέλημα του κράτους ήταν ... θα είχα να αντιπροτείνω την Αθήνα   την Ρόδο ,τις Συρακούσες ,τον Τάραντα , γιαόσους δεν καταλάβανε αναφέρομε σε αστύ-πόλεις της κλασσικής ελλάδος ...

    όμως κάνω σαφή διαχωρισμό σε αυτούς που σέβοντε αλλά και προβληματίζοντε για το συνέταιρο μέλος της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει ,εν αγνοία του εαυτού τους ... εκείνους όμως που βολευτίκανε θα τους πάρω παραμάζωμα και κατά την κρίση μου καλά θα κάνω ..!