Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 14 Ιουλίου 2008.

  1. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Την μαλακια πολλοι ηγαπησον, τον μαλακα κανεις. 
     
  2. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Και ομως! Και αυτον καποιοι τον αγαπησαν....πριν τον καταλαβουν. 
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor


    θεωρητικα ναι ... αλλα πρακτικα ολοι ξερουμε (οι αντρες) γιατι κραταμε τις παντοφλες στο χερι μπροστα στο μαγιω οταν κανουμε την βολτα μας στην παραλια ... ε ... δεν λεει ... η αμμος καιει και προτιμω να τις φοραω ...   ...
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Δεν καταλαβαίνω γιατί το παραπάνω - πού είναι δεκτό καθότι αυτονόητο - συνιστά επιχείρημα. Η γνώση αναφορικά με το σώμα σου και το πώς ικανοποιείται, παύει να υπάρχει όταν συνευρίσκεσαι σεξουαλικά με το σύντροφό σου;

    Αναφορικά με ποιο ακριβώς θέμα θέλεις την εμπειρική μου γνώμη;
     
  5. cider

    cider Kitchen master

    Δηλαδή εσύ τις κρατάς στο χέρι;  
     
  6. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Ακριβώς επειδή τα αυτονόητα είναι τα καλύτερα επιχειρήματα, ίσως????  
    Φυσικά και όχι. Ίσα ίσα χρησιμοποιώ τη διδακτική μέθοδο της Μοντεσόρι για να του μεταδώσω αυτή τη γνώση.
    http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.07.2007,id=80938856



    Η ροή της συζήτησης:
    Συνεχίζει να παραμένει ασαφές το ερώτημά μου?
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2008
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Ακριβώς επειδή η επίγνωση του τί σου αρέσει και πώς θα το επιτύχεις υπάρχει και όταν αυνανίζεσαι και όταν συνευρίσκεσαι σεξουαλικά με το σύντροφό σου, η γνώση αυτή, είναι μεν αυτονόητη, αλλά δεν συνιστά επιχείρημα υπέρ της άποψης ότι ο αυνανισμός είναι ασφαλέστερη οδός για τον οργασμό.

    Προφανώς η επιχειρηματολογία σου θα πρέπει να στηριχθεί στο τεχνικό σκέλος. Λ.χ. θα είχε νόημα να ειπωθεί πως επικοινωνείς με σαφήνεια στο σύντροφό σου τις αρέσκειές σου και εκείνος είτε δεν ενδιαφέρεται να σε ικανοποιήσει, είτε δεν γνωρίζει τρόπους να το κάνει (οπότε τον διαφωτίζεις). Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή τα ζητούμενα του καθενός από το σεξ δεν έχουν επικοινωνηθεί, προφανώς τα προβλήματα σε ένα ζευγάρι είναι επικοινωνιακά και όχι τεχνικά, και το συμπέρασμα "ο αυνανισμός είναι ασφαλέστερη μέθοδος για την επίτευξη οργασμού" ενέχει την παραίτηση του υποκειμένου από την επικοινωνία, ή ίσως την λανθασμένη κατ εμέ θεώρηση πως ο σύντροφός του θα έπρεπε να είχε υποψιαστεί/μαντέψει τις αρέσκειές του και να τις ικανοποιήσει - απαντάται συχνά στους συνεσταλμένους ανθρώπους.

    Ναι. Σε παρακαλώ επαναδιατύπωσε την ερώτησή σου.
     
  8. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    You seem to have missed the whole point. Δε μίλησα για τον αυνανισμό σαν σεξουαλικό υποκατάστατο.
    Στατιστικά (μιας και σου αρέσουν τόσο πολύ οι στατιστικές), προσωπικά μου παίρνει γύρω στα 2-3 λεπτά να τελειώσω αυνανιζόμενη, ενώ με το σύντροφό μου παίρνει πολύ περισσότερα λεπτά, έως και ώρες. Επίσης, θεωρώ τον οργασμό αυτοσκοπό του αυνανισμού, δε βρίσκω άλλο λόγο για να αυνανιστώ πέραν του να νιώσω ικανοποίηση και ενδορφίνες να κυλούν στο αίμα μου. Όσον αφορά τις σχέσεις, να σου υπενθυμίσω ότι (τουλάχιστον απ'όσο γνωρίζω) οι άνθρωποι δεν εκδίδουν manual με οδηγίες χρήσης, οπότε γνωρίζει ο ένας τα θέλω και τις ανάγκες του άλλου μέρα με τη μέρα και φορά τη φορά. Κάποια πράγματα για όλους τους ανθρώπους είναι ίδια, άλλα πάλι όχι. Αυτό που καλείται καθείς να γνωρίσει σταδιακά για το σύντροφό του είναι το σύνολο αυτών των ειδοποιών διαφορών. Παραίτηση του υποκειμένου παρατηρείται θεωρώ σε περιπτώσεις όπου ο σύντροφος είναι πλαστικός ή ζελεδένιος, και λειτουργεί με μπαταρίες ή πρίζα. Εκεί πλέον μπορεί κάποια να "εκμεταλλευτεί" τον "φιλαράκο" της μόνο και μόνο για τα προσόντα του.   Όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους, και δη συντρόφους, δεν τίθεται θέμα απροθυμίας. Στην περίπτωση αυτή το θέμα τελειώνει πριν καν αρχίσει.

    'Οσο για το ερώτημά μου, την απάντησή μου την έχω πάρει. Το ίδιο, υποθέτω, και όλοι οι αναγνώστες του νήματος. Όλες οι απαντήσεις σου ήταν πλήρως κατατοπιστικές και διαφωτιστικές.
     
  9. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Κοιτα να δεις που η μαλακια πηρε τετοια εκταση. Το οτι θα ειχε τοσο εκτεταμενη αναλυση, ομολογω δεν το περιμενα. Για μια μαλακια μιλαμε ρε παιδια που την απολαμβανει ο καθενας οπως γουσταρει. Και εδω αναλυση υψηλου επιπεδου θα κανουμε? Ημαρτον!! 
     
  10. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Ε μετα απο τοσες επι τοσων αναλυσεων επι παντος θεματος, καιρος δεν ειναι να αναλυσουμε και την μαλακια μας βρε Πιερ μου?
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα αναφοράς των αυτονόητων. Δεν αναφέρθηκα σε έκδοση εγχειριδίου χρήσης, αλλά σε επικοινωνία των αρεσκειών μας προς το σύντροφό μας, έτσι ώστε να του δώσουμε τη δυνατότητα να μας ικανοποιήσει εφόσον το επιθυμεί. Και τούτο γιατί παρά την προθυμία του να μας γνωρίζει και να καταλάβει τι μας αρέσει, υπάρχει το ενδεχόμενο, να αστοχεί συστηματικά.

    Σε περίπτωση δε, που δεν έγινε ακόμη αντιληπτό, δεν σε εγκαλώ να στηρίξεις με επιχειρήματα την άποψη πως ο αυνανισμός μπορεί να αντικαταστήσει καθόλα το σεξ, αλλά υπογραμμίζω πως το συμπέρασμα "ο αυνανισμός είναι ασφαλέστερη μέθοδος για την επίτευξη οργασμού" έχει νόημα μόνο αφότου δώσει ειλικρινώς κανείς στο σύντροφό του όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση, όλα όσα γνωρίζει εκείνος για τον εαυτό του. Μόνο αφότου δηλαδή του δώσει μία πραγματική ευκαιρία να τον ικανοποιήσει.

    ΥΓ. Πώς εμφιλοχωρεί στη συζήτηση η έννοια της ταχύτητας; Εντέλει διατείνεσαι ότι ο αυνανισμός είναι η ασφαλέστερη ή η συντομότερη οδός για τον οργασμό;
     
  12. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Αν αστοχεί συστηματικά, αλλάζεις γκόμενο. Τόσο απλό.

    Την τελευταία φορά που έδωσα σε γκόμενο CDrom με το τι μου αρέσει και τι όχι, μου το πέταξε στα μούτρα και εντέλει κατέληξαν να μου αρέσουν όσα μέχρι τότε δε μου άρεσαν. Και τώρα σοβαρά: δε κάθομαι να κάνω ολόκληρη παρουσίαση στον σύντροφό μου με πίνακες, ιστογράμματα, slides και εκτεταμένη χρήση του Powerpoint, ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλο μέσα από συζητήσεις, καθημερινή τριβή και σεξουαλική επαφή. Δεν είναι εργασιακό project, για όνομα του Θεού!! Σεξ είναι!! Και ο αυνανισμός, αυτο-ικανοποίηση είναι!!

    Διατείνομαι θερμώς ότι είναι και τα δύο. Αυνανίζεσαι για να χύσεις, κοπέλα μου, όχι για να σκοτώσεις την ώρα σου. Τι νόημα έχει να το τρίβεις ώρες ατελείωτες? Δεν είναι λυχνάρι, δε θα βγει από μέσα κανένα τζίνι.