Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 14 Ιουλίου 2008.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Vermilion: <γελάει> δεδομενου του νεαρού της ηλικίας σου θα ήταν ίσως ευστοχο να περιμένεις λιγο (πχ μια δεκαετιά <χ> ) πριν καταλήξεις σε γενικεύσεις και αφορισμούς, πολλώ μάλλον την στιγμή που βασίζεσαι σε αμιγώς εμπειρικά δεδομένα με ελλάχιστο στατιστικό δείγμα.
     
  2. Vermilion

    Vermilion Regular Member

      Αφορισμό δε διέκρινα στα όσα προείπα, και η (τυχόν) γενίκευσή μου αφορούσε διαπίστωση που (εξαιρουμένων ελάχιστων) συνιστά γενική παραδοχή. Τα δεδομένα καθενός θεωρώ ότι είναι εμπειρικά (πώς αλλιώς γίνεται, άλλωστε? Να πάρουμε τους δρόμους με το μαρκούτσι και να ρωτάμε τον κόσμο αν αυνανίζεται, αν έχει οργασμό και αν επικοινωνεί με το σύντροφό του?? τον εαυτό μας θα κοιτάξουμε, προφανώς), και όσο για το στατιστικό μου δείγμα, το αν είναι ελάχιστο ή όχι, δε νομίζω ότι είναι σε θέση να το γνωρίζει οποιοσδήποτε πλην εμού και όσων εγώ η ίδια το έχω πει.
    Δεδομένου του νεαρού της ηλικίας μου, δύναμαι να κάνω λάθη. Είναι γεγονός πάντως πως δε με διακατέχει τόση σύνεση ώστε να περιμένω μια δεκαετία, οπότε όσοι righteous θέλουν να κρίνουν τις απόψεις μου, καλοδεχούμενοι. Εκτιμώ παρά ταύτα την καλή σου πρόθεση.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    έχει νοήμα  

    αφού το σώμα μου μου δίνει τη δυνατότητα να είμαι σχεδόν μονίμως ερεθισμένη τρίβοντάς "το" και να ευχαριστιέμαι δίχως να έχω καμμία έγνοια για οργασμό, γιατί να μην το απολαύσω; χαλάλι η ώρα αν είναι για την ξεκούραση και την ψυχική αποτοξίνωσή μου. απόλαυση και οργασμός δεν ταυτίζονται απαραίτητα.

    όποιος ακούει τζαζ θα με καταλάβει, "τζαζ" δεν ήθελες να πεις female κι έγραψες "τζίζ" στον τίτλο;    
     
    Last edited by a moderator: 15 Ιουλίου 2008
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    .... εγω στα 40 μου δεν εχω φτασει την αυτογνωσια μου εκει που εχει παει την δικη της (η Vermilion) ... και βρισκω τα οσα γραφει διασκεδαστικα και σε σημεια διδακτικα ...
    μακαρι στα 23 μου να ηξερα και να συμμετειχα σε ενα bdsm foroum ... αλλα μου πηρε 40 χρονια ....
    και επειδη λενε πως απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια .... και τα δικα μας νιατα περασαν ... μονο λιγη τρελα πλεον μας σωζει για να πουμε κατι σωστο ...  
     
  5. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Ίζνο μου  
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητή Vermilion θα σου ανέπτυσσα διεξοδικότερα τι ακριβώς εννοούσα όταν έγραφα "επικοινωνιακά προσκόμματα" αλλά ο MasterJp με πρόλαβε δίνοντάς σου ελαφρυντικά.  

    Ως εκ τούτου καταβάλω μία τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα ότι θα γίνω κατανοητή:

    Αναφέρθηκα σε ειλικρινή επικοινωνία των αρεσκειών μας, όχι σε εγχειρίδια χρήσης, ούτε σε εκτενείς παρουσιάσεις τεχνικών με μέσα υψηλής τεχνολογίας. Εξήγησα ότι για να αποφανθείς ότι ο αυνανισμός είναι πιο αποτελεσματικός από το σεξ (ως προς την ασφάλεια, έστω) θα πρέπει προηγουμένως να έχεις δώσει στο σύντροφό σου την ευκαιρία να σε ικανοποιήσει, εξηγώντας του τί επιθυμείς.

    Ένα παράδειγμα: Αν δεν έχεις κολπικούς παρά μόνο κλειτοριδικούς οργασμούς και αν δεν το αποσαφηνίσεις στο σύντροφό σου, όσο ικανός και αν είναι στη διείσδυση, προφανώς δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσει. Θα προσποιηθείς ίσως έναν οργασμό ως απάντηση στις φιλότιμες προσπάθειές του (ο οποίος ουσιαστικά του δίνει λανθασμένο feedback ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο - ή, αν θέλεις, τον επιβραβεύει για ένα λάθος), και κατόπιν θα επιστρέψεις στο σπίτι να αυνανιστείς (σκεπτόμενη πως ο αυνανισμός είναι ασφαλέστερος τρόπος ικανοποίησης). Μετά από λίγο καιρό θα τον απορρίψεις, επειδή τον αξιολόγησες ως ανεπαρκή, με κριτήριο την επίτευξη ενός στόχου (του κλειτοριδιού οργασμού) που όμως ουδέποτε του είχες διασαφηνίσει:

    (Όπως παραιτήθηκε μία καλή μου φίλη από την εργασία της επειδή δεν ήταν ευχαριστημένη από το μισθό της, χωρίς όμως προηγουμένως να έχει αιτηθεί αύξηση. Και δη επικαλούμενη "προσωπικούς λόγους". Γιατί ασφαλώς δεν αποτολμά να επικαλεστεί μη ικανοποίηση ενός αιτήματος που δεν έθεσε ποτέ.)

    Ωσαύτως το πιθανότερο είναι πως στο ανωτέρω παράδειγμα θα εγκαταλείψεις το σύντροφό σου επικαλούμενη μία άλλη δικαιολογία και όχι τη μη επίτευξη κλειτοριδικού οργασμού.

    (Τελικώς, θα τον αδικήσεις φοβερά, μόνο και μόνο επειδή ντρέπεσαι να του πεις τί θέλεις, και τί δεν θέλεις, υποσκελίζοντας διαρκώς την επικοινωνία σας. Αν θέλεις δες και το σχόλιό μου προς female σχετικά με αυνανισμό και δυσκολίες κοινωνικοποίησης.)

    Στα πλαίσια της τελευταίας προσπάθειας θέτω εκ νέου το ερώτημα: Γιατί ο αυνανισμός είναι ασφαλέστερη μέθοδος επίτευξης ενός οργασμού από το σεξ, εφόσον όπως διατείνεσαι δεν υπάρχουν επικοινωνιακά προσκόμματα στη σχέση ενός ζευγαριού; (Π.χ. Στον αυνανισμό κάνεις κάτι που τεχνικά δεν μπορεί να κάνει ο φίλος σου 
     
  7. mata

    mata New Member

    μια χαρά είναι όταν έχεις καυλίτσες και είσαι μόνη  
     
  8. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Ακόμα κι αν το στατιστικό δείγμα του αγριοκάτσικου πανκ περιλαμβάνει μόνον τον εαυτό του, υποψιάζομαι πως κάθε άλλο παρά ελάχιστο πρέπει να λογίζεται. Διότι, αναμφιβόλως, έχει νιονιό η 'μπέμπα' - ασχέτως του ότι στα πολιτικά μπάζει φυσσαλίδες.
    Όταν βλέπω ένα ζευγάρι να συζητάει για τον οργασμό του και να αναλύει τον αυνανισμό με αυστηρές εννοιολογικώς κατηγορίες, ξέρω ότι ο κύβος έχει ριφθεί: Χωρισμός ή ψυχοθεραπεία στους κλινικούς αλμπάνηδες ή τους ψυχιάτρους-εκαμίτες , όσους νομίζουν ότι η διείσδυση και τα παρεπόμενα είναι σαν να φυσάς τη μύτη σου σε ξένο μαντιλάκι ή ότι η μαλακία είναι 'άμυνα' ενάντια στις ψείρες.
    Ο ορθολογισμός βλάπτει το σεξ όσο και το ήπαρ τον υγιή αλκοολισμό.
     
  9. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Σήριαλ το κάναμε και είναι η τρίτη φορά που προσπαθώ να απαντήσω και όταν πατάω το post με έχει πετάξει, και πάνε όλα, σβήνονται. Scheisse.
    @Syrah, θα σου απαντήσω συνολικά και λιτά για να μη μακρηγορώ, με τη μέθοδο της αρίθμησης. Βαρέθηκα να προσπαθώ να αποδείξω τα αυταπόδεικτα και κακώς τράβηξε σε τόσο μάκρος. Έχουμε και λέμε:
    1) Tα όποια ελαφρυντικά απλώς με γλίτωσαν από το φιλολογίζον αναμορφωτήριο. Οποία αγαλλίασις οέο.  
    2) Στο σύντροφό μου δεν "εξηγώ" τι θέλω, ή του παίρνω το χεράκι και το βάζω εκεί που θέλω κι από κει και μετά το παιχνίδι είναι δικό του ή του λέω πώς να κάνει αυτό που έχει ξεκινήσει ακόμα καλύτερο. Και όχι σα να του δίνω οδηγίες για παρκάρισμα, αλλά με παραινετικό τρόπο.
    3) Ένα σύντροφο τον δοκιμάζω πριν τον μονιμοποιήσω. Τον δοκιμάζω γενικά. Συμβασιούχοι γκόμενοι, pas mal du tout. Αν κάνει, η θέση είναι δικιά του. Αν όχι, προχωράμε στον επόμενο. Κοινώς, στα 23 μου χρόνια δε με νοιάζει να βρω τον μορφωμένο/έξυπνο/πλούσιο, αλλά αυτόν που θα με ικανοποιεί πρωτίστως σεξουαλικά. Συνεπώς δε θα τον παρατούσα αν δεν είχα κλειτοριδικό οργασμό, γιατί το ότι είμαι μαζί του σημαίνει ότι έχω κάποιου είδους οργασμό (σίγουρα όχι αμιγώς εγκεφαλικό). Όσον αφορά το quote, θα ήταν δέον να έδινες ιδιαίτερη προσοχή στη λέξη "συστηματικά".
    4) Το σχόλιό σου προς τη female μου έκανε πράγματι εντύπωση. Ήταν σαν απόσπασμα βιβλίου ψυχιατρικής. Όχι ότι είχε κάπου λάθος.... αλλά ο λόγος ήταν εντελώς "ξύλινος" (αγαπημένη έκφραση από τα πρόσφατα σχολικά μου χρόνια στο μάθημα της έκθεσης, Έκθεση Γ' Λυκείου) και εργαλειακός (αυτό το έμαθα στη σχολή μου, ακόμα πιο πρόσφατα). Στο συγκεκριμένο νήμα είχα την εντύπωση ότι λέμε γνώμες, δε γράφουμε πραγματεία. Και δεν είδα καμιά προσωπική γνώμη ως τώρα.
    5) Θα σου απαντήσω με μια άλλη ερώτηση στο ερώτημα που επαναδιατύπωσες, το οποίο θεωρώ ότι πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Ένα πιάτο σούπα θα το φας μόνη σου πιο γρήγορα ή αν σε ταϊζει κάποιος άλλος?

    /me υποκλίνεται και αποχωρεί από την κουραστική και άσκοπη αυτή συζήτηση
     
  10. cider

    cider Kitchen master

    @vermillion, πραγματικά σε απόλαυσα! Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι εκεί έξω με τις απόψεις σου, και θα κόντευαν να χάσουν τη δουλειά τους οι ψυχίατροι κι οι ψυχαναλυτές.
     
  11. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Σιγά μη την έχαναν, θα έπεφταν όλοι πάνω μου να με "αναλύσουν", ή θα με κλειδαμπάρωναν σα το Κωσταλέξι.  
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Και αυτό υπόδειξη είναι Vermilion, και συνεπαγωγικά στοιχείο επικοινωνίας. Ως εκ τούτου, θεωρώ τη διευκρίνιση πλεοναστικού χαρακτήρα.

    Όταν δεν αναφέρομαι σε αρχική πηγή των κειμένων που αναρτώ, τότε αυτά εκφράζουν μόνο την προσωπική μου γνώμη. Συνεπώς, αυτή διάβασες και στο εν λόγω σχόλιο.

    Παρακάλεσα να παραθέσεις επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν την άποψη πως ο αυνανισμός είναι ασφαλέστερος (και όχι ταχύτερος) τρόπος επίτευξης οργασμού και μου αντιπαραβάλεις ερώτηση (ρητορική, υποθέτω καθώς δηλώνεις ότι δεν συνεχίζεις τη συζήτηση, συνεπώς δεν επιθυμείς να λάβεις απάντηση) σχετική με την ταχύτητα.

    Αν θεωρείς πράγματι "ότι πρόκειται για το ίδιο πράγμα", τότε μάλλον υπήρξα πάρα πολύ αυστηρή απέναντί σου.

    ΥΓ. Ίσως θα ήταν καλό να σκεφτείς το θέμα της απροθυμίας για επικοινωνία σε συσχέτιση με την κατάληξη στον αυνανισμό ως ασφαλέστερο τρόπο επίτευξης οργασμών.