Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 14 Ιουλίου 2008.

  1. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Έλεγε φίλος: Με αγαπώ τόσο όταν αυνανίζομαι, ώστε με ζηλεύω αφόρητα όταν πηγαίνω με άλλους...
           
    πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εχω διαπιστωσει οτι τελικα υπαρχει αυνανισμος και αυνανισμος.
    Υπαρχει δηλαδη το "καβλωσα και θα χυσω" και υπαρχει και εκεινος που η φαντασια δημιουργει απιστευτα ζωντανες εικονες οπου η ολοκληρωση ισοδυναμει με εκρηξη!
    Στην πρωτη το ατομο μπορει απλα να φαντασιωνεται ενα ομοργο γυμνο σωμα, ενω στην δευτερη φαντασιωνεται ενα ολοκληρο σεναριο, με εικονες που δυσκολα μπορουν να συμβουν, οπου υπαρχει προεργασια και σταδιακη προσεγγιση του ποθουμενου ατομου και τοτε η ολοκληρωση ισοδυναμει με πραγματικη σεξουαλικη πραξη.
     
    Last edited: 16 Ιουλίου 2008
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Μαλακίας εγκώμιον.
    Έρασμος, νεοελληνιστί.
     
  4. athan

    athan New Member



    syrah? νομική έχεις σπουδάσει?
    για ποινικολόγος μου φερνεις... εμείς είμαστε λαικό στρώμα, πεστα πιο λιανά
    με το συμπάθειο βέβαια, γιατι βλέπω και αυτό το τακούνι... μην το φάω στο κεφάλι:mwink:
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Πολύ ευχαρίστως θα επαναδιατυπώσω όποια σημεία δεν είναι κατανοητά.
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εκτός εάν πρόκειται για έναν σαδιστή και έναν μαζοχιστή που αυνανίζονται ο ένας πάνω στον άλλον. 

    Για την εργασία θα διαφωνήσω και θα παραπέμψω στους Αρχαίους Έλληνες και στον Νίτσε:

    "Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι πλεονεκτούμε απέναντι στους Έλληνες καθώς κατέχουμε δύο έννοιες που μας χρησιμεύουν...σαν παρηγοριά απέναντι σε έναν κόσμο όπου όλοι συμπεριφέρονται σαν δούλοι και όπου όμως η λέξη 'δούλος' προκαλεί αποστροφή: μιλάμε για την 'αξιοπρέπεια του ανθρώπου' και για την αξιοπρέπεια της εργασίας'....Οι Έλληνες δεν έχουν ανάγκη από τέτοιες εννοιακές ψευδαισθήσεις: σ' αυτούς η ιδέα ότι η εργασία είναι ένα όνειδος εκφράζεται με τρομακτική ειλικρίνεια...Σύμφωνα με τη φύση του, ο δούλος πρέπει να κατονομάσει με απατηλά ονόματα όλες τις σχέσεις του με τον κόσμο για να μπορέσει να ζήσει. Φαντάσματα όπως η αξιοπρέπεια του ανθρώπου, η αξιοπρέπεια της εργασίας, είναι ενδεή προϊόντα της δουλείας που κρύβεται από τον ίδιο τον εαυτό της. Θλιβερή εποχή όπου ο δούλος χρειάζεται τέτοιες έννοιες...Πρέπει ιδίως να μην καταλάβει σε ποιο επίπεδο και σε ποιο ύψος μπορεί κανείς να ριψοκινδυνεύσει να μιλήσει για 'αξιοπρέπεια'. Δηλαδή εκεί όπου το άτομο ξεπερνά τον εαυτό του πλήρως και δεν είναι πια υποχρεωμένο να παράγει και να εργάζεται για να συνεχίσει να ζει". (Φρίντριχ Νίτσε, "Κείμενα για την Ελλάδα", το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι από "Το κράτος στους Έλληνες", 1872)

    Η άποψή μου επομένως είναι (άποψη που είχα ασφαλώς και πριν διαβάσω Νίτσε) ότι η μόνη αξιοπρεπής ενασχόληση για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο είναι η αναζήτηση της απόλαυσης, με οποιοδήποτε μέσο, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το σεξ, η μαλακία, η σκέψη (όταν δεν παράγει έργο, δηλαδή δεν αποτυπώνεται στον γραπτό λόγο προς τέρψιν και ενημέρωση των υπολοίπων), η εκγύμναση του σώματος καθώς και του πνεύματος, η τέχνη (όταν την απολαμβάνουμε, όχι όταν την παράγουμε) και η αναγνώριση της ομορφιάς, αυτά αποτελούν αξιοπρεπείς ενασχολήσεις του ανθρώπου. Δυστυχώς, πρακτικοί λόγοι κατέστησαν χρήσιμη μία πατριαρχική κοινωνία όπου όλα αποσκοπούν στην παραγωγή έργου. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν έχουμε μητριαρχικές κοινωνίες, παρά την αναμφισβήτητη ανωτερότητα του γυναικείου φύλου.

    Ο αυνανισμός είναι πολιτική πράξη, ιδίως όταν γίνεται συνεχώς, εναλλασσόμενος με διονυσιακά μεθύσια, παρτούζες, τσιμπούσια και την απόλαυση μακρόχρονων περιόδων όπου δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Είναι αυτονόητο ότι μία τέτοια κοινωνία δεν είναι βιώσιμη, εκτός εάν υπάρχουν δούλοι και Αφέντες.

    Τάδε έφη μία εκπαιδευόμενη σκλάβα. 
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Ναι, ναι. Τόσους αιώνες ουδείς τόλμησε να την αμφισβητήσει.
    Τα στοιχεία που αποδεικνύουν άλλωστε την ανωτερότητα αυτή, δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μόλις μπορέσεις να γεννήσεις παιδιά, να ζήσεις περισσότερα χρόνια από μία γυναίκα, να μην ψοφάς από το άγχος σου με καρδιακές προσβολές και καρκίνους, να αντέξεις περισσότερες μέρες στην έρημο χωρίς νερό και να είσαι περισσότερο ανθεκτικός σε οποιαδήποτε ψυχική ή σωματική κακουχία από μία οποιαδήποτε γυναίκα, θα δικαιούσαι να λες μπούρδες.
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Εσείς και οι χελώνες. χαχαχαχαχαχαχαχα

    Αυτά ήταν τα επιχειρήματα για τη βαρύγδουπή σου δήλωση;
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τα δικά σου επιχειρήματα ποια είναι Χαμένο Αγόρι; 
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Εγώ δεν έκανα κάποια δήλωση περί ανωτερότητας κάποιου φύλου. Δεν είναι τόσο ξεκάθαρο για μένα.

    Αυτό βέβαια δε με εμποδίζει από το να μου φαίνονται αστεία (επιεικώς) τα επιχειρήματα που προσπαθούν να αποδείξουν το δικό μου φύλο κατώτερο μέσω σύγκρισης φυσικών αντοχών σε «δήθεν κακουχίες».
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Κι όταν εσείς μπορέσετε να μεγαλώσετε παιδιά χωρίς τις δικές μας πλάτες, καταφέρετε να ζείτε όσα χρόνια ζείτε, πληρώνοντας τις δόσεις γιά τις πιστωτικές γιά τα δάνεια, αντέξετε να πίνετε ένα βαρέλι μπύρα χωρίς να σκάτε, κι αντέχετε πάνω απ' όλα ν' αντιμετωπίζετε την καθημερινή υστερία στη συμβίωση μ' ένα θηλυκό σύντροφο, ελάτε να μου ξαναμιλήσετε γιά υπεροχή του ενός φύλου απέναντι στο άλλο...

    Αυτά, και δεν θα απαντήσω σ' οτιδήποτε κι αν μου απαντηθεί, ούτε θα ξαναγράψω οτιδήποτε, γιά άλλη μιά φορά, σ' αυτό εδώ το φόρουμ, γιά να τροφοδοτήσω περαιτέρω αυτή την ηλίθια παιδιάστικη αντιγνωμία._