Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

'ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ'

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος salserosub, στις 18 Ιουλίου 2008.

  1. positron

    positron New Member

    θα ηθελα να διευκρινισω οτι δεν μου γυαλισε καποιος η καποια. απλα συμφωνησα με μια αποψη. και φυσικα δεν ηθελα να γινω η αφορμη για το ξεσπασμα του extreme 32. ειμαι στο forum 2 μερες και εχω διαβασει ελαχιστα απο τα posts. σε καποιο αλλο μπορει να συμφωνω και σε αλλο να διαφωνω μαζι του. αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησει να γραφει και να εκφραζει τις αποψεις του.
    και παλι ζητω συγνωμη αν αθελα μου προκαλεσα αναστατωση
     
  2. chemical23

    chemical23 Regular Member

    extreme32 συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Κριτήριο δεν είναι το να βλέπεις σε quote τα κείμενα σου ή να βλέπεις αναφορά του name σου από άλλα μέλη. Αλλά να εκφράζεσαι ελεύθερα και με τον τρόπο που θεωρείς ότι σου αρμόζει. Έτσι όπως αναφέρθηκες για τον positron νόμιζα πως ήταν ο νηματοθέτης που έθεσε το θέμα, οπότε και ίσως θα έπρεπε να σου απαντήσει μιας και αναφέρθηκες σε αυτό που εισήγαγε, κάτι που και πάλι δεν είναι απόλυτο. Αλλά δεν ήταν καν αυτός.

    Δεν πέρασα απαρατήρητα αυτά που μου είπες στο άλλο νήμα για την μονογαμία-πολυγαμία. Πήγα να απαντήσω κιόλας αλλά τελευταία στιγμή αφαίρεσα κάποια σημεία από το post καθώς τα θεώρησα προσωπικά. Δεσμεύομαι να απαντήσω όμως.  
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: 'ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ'

    Είναι πλεονέκτημα να μη σε διαβάζουν. Δεν κινδυνεύεις να σε παρανοήσουν. Εγώ το προτιμώ - κι επιπλέον, προσωπικώς σε διάβαζα.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Έχεις απόλυτο δίκιο extreme32!
    Θα κάνω μια μικρή προσπάθεια, να αναλύσω λίγο περισσότερο αυτά, που σωστά έγραψες.  

    Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ουραλαγνεία ως φετίχ και την απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Όχι φυσικά σαν εξευτελισμό, αλλά ως τρόπο ικανοποίησης της καύλας τους. Αυτοί ίσως να μην έχουν και καμία σχέση με την υποταγή ή την Κυριαρχία. Είναι απλά φετιχιστές ουρολάγνοι.  

    Από αυτούς, οι περισσότεροι, δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην γεύση, στην ποσότητα, ακόμα και στο πόσο μακριά μπορεί να στείλει τα ούρα της η παρτενέρ τους.

    Κάποιοι τα ούρα τα πίνουν σε ποτήρι, όπου έχουν δει την παρτενέρ τους να το γεμίζει πίνοντας τα σα σαμπάνια, αργά και απολαυστικά (έτσι τα ονομάζουν). Τα μυρίζουν και τα γεύονται!

    Κάποιοι τα εισπράττουν στο πρόσωπο χωρίς να τα πίνουν, άλλοι κατευθείαν στο στόμα και κάποιοι μόνο στο κορμί ή στα γεννητικά τους όργανα.
    Άλλοι πάλι θέλουν να τα νοιώθουν να στάζουν στο στόμα τους σε μικρές ποσότητες και κάποιοι να πνίγονται μέσα σε αυτά.

    Όταν τα νοιώθουν τα ούρα, να ρέουν ζεστά στο κορμί τους καυλώνουν και έρχονται μέχρι και σε οργασμό.  

    Μερικοί ουρολάγνοι επίσης, ίσως με Κυριαρχικές τάσεις αλλά όχι απαραίτητα, θέλουν να αισθάνονται, ότι η παρτενέρ τους το κάνει γι αυτούς. Αυτή μπαίνει στην διαδικασία δηλαδή να μαζεύει υγρά στην ουροδόχο κύστη, αρκετές ώρες πριν την πράξη πίνοντας υγρά, νερό, μπύρα κλπ σε τακτά διαστήματα, γι αυτό και μόνο τον σκοπό. Η παρτενέρ μέσα σε αυτήν την διαδικασία και σιγά σιγά φουσκώνει η κοιλιά της και πιέζετε αφόρητα, από τα υγρά που έχουν συσσωρευτεί στην ουροδόχο κύστη, μέχρι να τους...τα "δώσει". Αυτό είναι λίγο επίπονο γι αυτήν, αλλά η όλη διαδικασία τους φτιάχνει αφάνταστα.  

    Η ουραλγνεία όπως και πολλά άλλα φετίχ είναι μια ολόκληρη επιστήμη.
    Έχουν την δική τους φιλοσοφία, σκοπό, αλλά και τρόπο έκφρασης, που αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο.  

    Η άλλη πλευρά τώρα, που είναι η ούρηση στην διάθεση ενός/μιας Κυριάρχου για τον εξευτελισμό ενός υποτακτικού/ης, συμβαίνει μόνο όταν εκείνος/η αντιδρά στην πράξη και δεν του είναι αρεστή. Άρα αυτό είναι ένας τρόπος τιμωρίας, αφού δεν μιλάμε για ουρολάγνους αλλά για υποτακτικούς/ες.  

    Αν παρεμπιπτόντως συνυπάρχουν και οι δυο ιδιότητες, σε ένα άνθρωπο και είναι ουρολάγνος - υποτακτικός, τότε τι να πω?
    Κατ Εμέ, φροντίστε οι Κυρίαρχοι, να το κάνετε σε αυτόν/ην για τους σωστούς λόγους.
    Στην προκειμένη περίπτωση θα έλεγα, ως επιβράβευση και όχι σαν τιμωρία. Αυτό επειδή του αρέσει και το απολαμβάνει και επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να το προκαλέσει. Σαν τιμωρία είναι καλύτερα να του το στερήσετε.  

    Η ουρολαγνεια, είναι ένα φετίχ που δεν ανήκει μόνο σε ένα φύλλο (γυναίκας, άντρα), και φυσικά όπως και άλλα φετίχ δεν έχουν status (υποτακτικού, Κυρίαρχου)

     
     
    Last edited: 21 Ιουλίου 2008
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Συμφωνω απολυτα.
    Ειναι η ωραιοτερη επεξηγηση που εχω διαβασει εως τωρα. 
     
  6. dckason

    dckason New Member

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, το καραγουσταρω και πες το όπως θες.
    Εγω δεν μενω στις λεξεις , εξευτελισμος,ταπεινηση , απλο παιχνιδι κτλ.
    Για μενα είναι όλα μαζι , ετσι αισθανομαι , αυτή είναι η αποψη μου και συγνωμη εάν καποιος διαφωνει. Απλως δεν καθομαι να το αναλυσω πιο βαθια.
    Οι ειδήμονες ας κατσουν να το κανουν.
    -Sm art lady συμφωνω με τα παραπανω.-

    Θελω μονο να προσθεσω ότι για καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικα τα συναισθηματα εκεινη την στιγμη.
     
  7. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: 'ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ'

    Νομίζω ότι έχουμε κουράσει το θέμα ανοίγοντας συνεχώς καινούργια νήματα για την ουρολαγνεία. Υπάρχουν ήδη τόσα πολλά, που οι νεότεροι μπορούν να ανατρέξουν και να επαναφέρουν για να μην λέγονται τα ίδια. Απ ότι έχω καταλάβει, δυστυχώς, τα νέα μέλη δεν μπαίνουν στον κόπο να ψάξουν και να ενημερωθούν γενικότερα πριν αρχίσουν να γράφουν. Κατ εμέ θα έπρεπε γιατί υπάρχουν πολύ ωραία παλιά νήματα που αξίζει να διαβάσουν. 
     
  8. kusus

    kusus New Member

    Προσωπικά βλέπω τη χρυσή βροχή ως ένα τρόπο εξευτελισμού, υποταγής και φυσικά τιμωρίας του υποτακτικου
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σταματηστε!!!!!!!!!!! λιγωθηκα απο τα πολλα σας μηνυματα.Εχουν να μου μιλησουν τοσοι πολλοι απο τοτε στο introduce yourself (την ψιλοβρηκα κιολας)

    ενταξη με πεισατε. Θα συνεχισω να γραφω. Παιδια αλοιμονο. Ο positron δεν μου εκανε τιποτα το παιδι. Και δεν τρελαινομαι για τα quotes. Ολο αυτο που μου βγηκε σε αυτο το νημα δεν επρεπε καν να μου βγει εδω. Ασε που δεν επρεπε να μου βγει καθολου. Αφου εφυγα για δουλεια στον Πλαταμωνα και γυρισα 5 το πρωι και σκεφτομουν οταν θα γυρισω να κανω edit το κλαψομουνικο ποστ μου και να γραψω "ειμαι ο εξτριμοπουλος και ειμαι καλα". Ε δεν θα το εχουν δει και πολλοι ,δεν θα γινω ρομπα. Βασικα στο αλλο νημα τα πηρα. με την πολυγαμια. Είναι ενα θέμα που με καίει και ας το παίζω τοσο σίγουρος για τις απόψεις μου. Πάντα με ενδιαφέρει να ακούσω κι αλλες απόψεις και να βγάζω σωστά συμπεράσματα. Και φυσικα να βγάζω τις αντίθετες απόψεις λανθασμένες γιατί μόνο εγώ έχω δίκιο. αλλα εγραφα ενα κατεβατο μπουρου μπουρου, μετα απο κατω εγραφε πχ ενας "μπλα" και αμεσως αρχιζαν τα quotes στο "μπλα". μετα εγραφα αλλο ενα κατεβατο. περιμενα με αγωνια να δω κατι. Καποιος να τσιμπισει να μου την πει ή , περισσοτερο, να μου πεί οτι κι αυτός έτσι σκεφτεται αλλα εχω λαθος σε ενα σημείο. Εβλεπα λοιπον παλι quotes σε καποια αλλα μηνυματα. Και ένα διαλογο με καποια συγκεκριμενα ατομα. Και ολοι να αναλυουν συγκεκριμενα ποστ απο συγκεκριμενους χρηστες. Δεν το ειδα σαν κοντρα. Απλα ενοιωσα ψιλομαλακας που τελικα αυτα που ειναι συμαντικα για μενα , δεν απασχολουν σοβαρα κανεναν αλλο. Μετα ειπα να μπω εδω και βλεπω τον φίλο που τον πηρα απο τα μουτρα να συμφωνει με την Μιρελλα αλλα να εχει την ιδια αποψη με μενα. Μαλλον επειδη εδω ειχε πιο ησυχια , ξεσπασα.

    llazouli εχεις δικιο. ειπαμε. Τα πήρα και δεν προλαβα να σβησω τη μαλακία μου.

    zinia δεν εχει κανεις κατι με μενα. Απλα βαριουνται να ασχοληθουν με αυτα που λεω. Με αυτα που λενε καποιοι αλλοι μπορουν να γραφουν σελιδες ατελειωτες. Μου περασε παντως. Δεν θα το ξαναπαθω. Ετσι κι αλλιως ολο αυτο εδω μέσα για μένα, μια μορφή ψυχοθεραπείας είναι. Λεω πραγματα που θα κρατουσα για πάντα μέσα μου.

    Lost boy για την πάρτη μου γραφω αλλα μετα απο ένα σημείο και πέρα, θέλω να νευριάσω κάποιον, να τον κάνω να γελάσει, να διαφωνήσει. Αλλο να λέω την άποψη μου κι άλλο να μιλάω μόνος μου.

    positron και chemical σας απαντησα ήδη στην απολογία μου.

    Ντολμανσε!!!!!! Σ ευχαριστώ που με διάβαζες, και ευτυχώς που δεν μου απάντησες γιατί εχεις τη δυνατότητα να πεις ακριβως το ίδιο πραγμα με μένα ,αλλα να με κανεις να σε βρίσω γιατι δεν το καταλαβα.


    SM Art Lady μας καυλωσατε πρωί πρωί. Τα λες υπέροχα και πολυ σωστα.

    Μιρελλα μην ξεχνας οτι απο ένα σημείο και πέρα σε αυτο το νημα πρεπει να συμφωνεις με μενα και μονο. Και με την Ευα, αλλα πρωτα θα πεις "βρε κοιτα τι δικιο που εχει ο Γιαννης!!!!" και μετα οτι αλλο θες.

    dckason χαιρομαι που συμφωνουμε.

    Master Pier είναι οντως πολλα νηματα με αυτη την ταμπελα οτι "ΤΟ ΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ. ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ" και προτινω να τα ξανανοιγουν, τουλαχιστον να τα αεριζουν , οι νεοι και να λενε κι αυτοι τις αποψεις τους.

    Ουφ! Το καραευχαριστηθηκα.

    Σας ευχαριστω ολους

    Τσιου!
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Τι σε κανει να ονειρευεσαι οτι θα το κανω αυτο??????
    Τις υποδειξεις εκει που σε παιρνει!!!!!!!!!!!!!
    Ακου "πρεπει"!!!!!!!!!!!!! 
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    απαπαααααα. Τα πηρε!!!!!

    Καλε κυρια Μιρελλα για να γελασουμε το ειπα. δεν φανηκε???
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor


    Γιατι εσυ πιστεψες πως σου θυμωσα στ'αληθεια???????????????
    Αν πεις ναι κερδιζεις ενα ourojuice sugar free!!!!