Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Σεισμικη δονηση μεγεθους 5 βαθμων της κλιμακας Ριχτερ στον Αγιο Κωνσταντινο Φθιωτιδας.
    Ναι, ειναι κοντα στο ρηγμα της Αταλαντης το οποιο αποτελει την αρχη η την εσχατια της ταφρου της Ανατολιας, μονο που εκεινο εδωσε σεισμο 7.2 ριχτερ τον Απριλιο του 1896 και εχει επαναληψη απο 500 εως και 1000 χρονια.
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ναι το κυπελο πηγε στην Ισπανια, ισπανιστί ESPANA με μια περισπωμενη πανω απο το Ν που το κανει να διαβαζεται ΕΣΠΑΝΙΑ.
    Οχι που θα το' παιρναν οι τριτοκοσμικοι, νομαδες, τουρκοσποροι.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    περι ατυχηματων ...
    ειναι κανονας πως η σταμνα πολλες φορες θα παει στην βρυση , αλλα μια φορα θα σπασει .... ομως η αλωτε ακριβοπληρωμενη αλλα σωτηρια εμπειρια των καπετανεων και των πληρωματων .. ειτε αυτα ησαν βαπορια , ειτε αεροπλανα , φαινεται οτι εχει αντικατασταθει απο την στατιστικη οπου αν η σταμνα παει πολλες φορες στην βρυση , τοτε εχει βγαλει το κοστος της .....
    σημερα που αεροπορικες και ναυτιλιακες εταιρειες αλαζουν χερια απο την μια μερα στην αλλη .. ισχυει ο γνωστος κανονας : "εγω αυτα πληρωνω .. αν θες να καθησεις αυτα θα παιρνεις .. αλλιως θα βρω αλλον που θα το κανει για τα μισα χρηματα...."
    Τα "μισα" ομως χρηματα ειναι που βγαζουν τα αεροπλανα εκτος διαδρομου ή κανουν τα πλοια να σκαρφαλωνουν στα βραχια .... κατα περιεργο λογο , οι επιβατες δεν ανησυχουν για αυτο , ακομα και οταν το πλοιο τους κανει τραμπαλα πανω στο υφαλο .....
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ... τον "Πακιστανο" (υπο την εννοια του ανειδικευτου) δεν τον παιρνεις ουτε στο σπιτι σου για να σου αλαξει την λαμπα ... την ζωη σου ΠΩΣ στα κομματια την εμπιστευεσαι στα χερια του ;;;;;;;;;;;;;
    Ειναι υποχρεωση και δικαιωμα του επιβατη να ξερει ποιος και τι τον μεταφερει .....
    εαν αυτο δεν θεσπιστει νομικα ... ο μονος υπεθυνος που το πλοιο ανεβηκε (παλι) στον βραχο , ειναι ο νομοθετης που δεν το εκανε και ο επιβατης που τον ψηφισε για νομοθετη και δεν του αφαιρεσε την νομοθετικη του ιδιοτητα οταν αδρανησε ........
    Ενα πρωτο βημα θα ηταν να δημοσιοποιηται το κοστος της μεταφορας και ο ισολογισμος του ταξιδιου ...
    Να ξερω σαν επιβατης οτι το γαμημενο πλοιο βγαζει τα εξοδα του ταξιδιου του ... διοτι αν ΔΕΝ τα βγαζει ή ο πλοιοκτητης κανει περικοπες σε εμπειρια και εξοπλισμο προκειμενου να τα βγαλει ... τοτε να το ξερω να παω κολυμποντας ......
     
  5. female

    female Contributor






    25/07/08

    Τους οκτώ έφτασαν οι νεκροί από το δυστύχημα που σημειώθηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος.




    Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν σημειώθηκε έκρηξη στα αμπάρια του φορτηγού πλοίου μεταφοράς υγροποιημένου αερίου «Φρένσιπ Γκας». Μεταξύ των νεκρών είναι και ο πλοίαρχος του «Φρένσιπ Γκας».

    Νωρίς το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου ο μηχανικός ασφαλείας και ο χημικός ναυτιλίας ως υπεύθυνοι των εργασιών.

    Οι εργαζόμενοι στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τριήμερη απεργία, ενώ το πρωί της Παρασκευής πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Ωστόσο η πορεία πραγματοποιείται σε κλίμα έντασης.

    Ο ίδιος ο υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Βουλγαράκης εξέφρασε τη λύπη του για το δυστύχημα.

    Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε η ΑΔΕΔΥ. Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ «καταγγέλλει το νέο μεγάλο θανατηφόρο έγκλημα» στη ζώνη του Περάματος.





    «Η απουσία κάθε μέτρου υγιεινής και ασφάλειας, η υπερεντατικοποίηση της εργασίας, οι πολιτικές που ενισχύουν την ασυδοσία των εφοπλιστών και των εργολάβων και θεοποιούν τα υπερκέρδη τους έχουν μετατρέψει το Πέραμα σε μόνιμο χώρο θυσίας των εργαζομένων» αναφέρει η ανακοίνωση, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και τη λήψη μέτρων για την προστασία της ζωής των εργαζομένων.


    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=922301&lngDtrID=244




     
  6. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    οτι και να πουμε ειναι λιγο..το κακο ειναι οτι λεμε εκ των υστερων τα ιδια και τα ιδια,,μεχρι το επομενο ατυχημα..ας πανε οι "αρμοδιοι" να αντικρυσουν τις οικογενειες αυτων των ανθρωπων..
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Ειδήσεις

    Μακαρι να ηταν μονο τοσοι ... αλλα ουτε οι πρωτοι ειναι ουτε και οι τελευταιοι!
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Συνεληφθη ο δολοφονος του Νικου Σεργιανοπουλου.
    Προκειται για εναν Γεωργιανο 30 ετων και μαλιστα σεσημασμενο.
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    σιγα μην εκανε Knife play με πρωταρα .... τουλαχιστο προλαβε να χυσει ή τσαμπα σφαχτηκε ; ....
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Έκλεψε αρνί, αυτοκίνητο και τρακτέρ
    1 Αυγούστου 2008, 16:55


    Σε μεγάλους μπελάδες έβαλε έναν 30χρονο, κάτοικο Φιλιατρών Μεσσηνίας, η απόφασή του να κλέψει ένα αρνί από γειτονικό χωριό.

    Ο 30χρονος αλλοδαπός χθες τα ξημερώματα έκλεψε το αυτοκίνητο ενός 47χρονου από το χωριό Χριστιανούπολη του δήμου Φιλιατρών και με αυτό πήγε στην περιοχή Μαύρο Κούρβουλο και έκλεψε ένα αρνί από ένα μαντρί.

    Επιστρέφοντας όμως, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγήκε από το δρόμο και το όχημα υπέστη ζημιές και ακινητοποιήθηκε.

    Στη συνέχεια, ο δράστης ξαναγύρισε στο χωριό, έκλεψε ένα τρακτέρ και ενώ οδηγούσε προς τα Φιλιατρά το όχημα ακινητοποιήθηκε.

    Για μια ακόμη φορά ο 30χρονος επέστρεψε στη Χριστιανούπολη και έκλεψε άλλο τρακτέρ αυτή τη φορά. Με αυτό, ρυμούλκησε το πρώτο ΙΧ αυτοκίνητο που είχε κλέψει και το επανέφερε στο δρόμο, ενώ συνέχισε με το τρακτέρ μέχρι τα Φιλιατρά, το οποίο και εγκατέλειψε στην είσοδο του χωριού.


    Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.

    πηγη: www.zougla.gr
     
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Πραγματι αξιεπαινος ο πατερας του 20χρονου αυστραλου που δωρισε τα οργανα του νεκρου γιου του, δινοντας πνοη ζωης σε 4 συνανθρωπους μας.
     
  12. smari

    smari Regular Member

    04-08-08

    Αποτρόπαιο έγκλημα στη Σαντορίνη.

    Ο δράστης αποκεφάλισε τη σύντροφό του, διέφυγε με περιπολικό και τραυμάτισε άλλους τέσσερις.

    Φρικιαστικό έγκλημα με μία νεκρή που συνεχίστηκε με τον τραυματισμό 4 ατόμων και την αρπαγή περιπολικού, έγινε στις 7, το απόγευμα της Κυριακής, στο Βούρβουλο Σαντορίνης.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ένας Έλληνας 31ετών από την Αλεξανδρούπολή που εργαζόταν ως μάγειρας σε κατάστημα στο Ημεροβίγλι, σκότωσε μετά από καυγά με μαχαίρι την 25χρονη σύντροφό του, δασκάλα στο Ακρωτήρι, από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την αποκεφάλισε και περιφερόταν στο χωριό με το κεφάλι και το μαχαίρι στα χέρια.

    Στο σημείο έφθασε περιπολικό της αστυνομίας με οδηγό αστυφύλακα και συνοδό έναν δόκιμο, οι οποίοι τον κάλεσαν να παραδοθεί. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο δράστης προσποιήθηκε ότι ήθελε να παραδοθεί και πλησίασε τον αστυνομικό που ήταν έξω από το περιπολικό και τον σημάδευε αλλά ξαφνικά προσπάθησε να τον σφάξει με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στόμα.

    Ο αστυνομικός, πέφτοντας στο έδαφος, τον πυροβόλησε 4 φορές, με αποτέλεσμα να τον βρουν 3 σφαίρες στο θώρακα και μία στο συκώτι. Παρ΄ όλα αυτά, ο δράστης μπήκε στο περιπολικό με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει. Σε μικρή απόσταση έπεσε πάνω σε μοτοποδήλατο που επέβαιναν δύο γιατρίνες, οι οποίες κάνουν το αγροτικό τους στο κέντρο υγείας Θήρας, με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει σοβαρά.

    Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου άλλα περιπολικά τον εγκλώβισαν, εμβόλισαν το περιπολικό που οδηγούσε ο δράστης και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

    πηγή: www.kathimerini.gr


    Πόσα άλλα ακόμα έχουμε να δούμε????????