Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανδρισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 9 Ιουνίου 2008.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    για να είμαστε πραγματιστές ακούς μία εντολή οπότε διεγήρετε η ακοή ,ας πούμε ότι τον βλέπεις ,οπότε διαγήρετε και η όραση , πίστεψε με ,για εμένα είναι εντελώς σπάνιο να μπορεί το ακουστικό και οπτικό τμήμα του εγκεφάλου να προκαλέσουν οργασμό ...

    να βοηθούν το αποδέχομε ,αλλά ακόμα και οι άνδρες που οπτικά ερεθίζοντε αρκετά εύκολα ,βάζουν και ένα χεράκι να τρίψουν το πέος τους ...

    πίσω στην γυναίκα που βιώνει οργασμούς με τέτοιο τρόπο, μάλλον είναι αντικείμενο προς μελέτη και έρευνα από την επιστημονική κοινότητα... δεν λέω ότι είναι κάτι κακό ή ότι είναι πρόβλημα αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο ,φαντάζομε μία στα 100 εκατομύρια τέτοια γυναικά θα υπάρχει .
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Επιστημονικά, αυτό εξηγείται ΕΝ ΜΕΡΕΙ (το τονίζω) με αυτό:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Pavlov
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    είπαμε το wikipedia βολικό αλλά αντιπαθέστατο..!

    anyway θεωρώ ότι υπερβάλουμε ..
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τότε δες ξανά το Κουρδιστό Πορτοκάλι.
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    γιατί προεξοφλείς ότι το έχω δει το εν λόγο έργο ;
    αλλά και πάλι μία μυθοπλασία είναι με καθαρούς συμβολισμούς ,είναι ανούσιο να αναλύσεις το sci-fi κομμάτι του, το οποίο και να δεχτούμε πάλι προς αναλύση αναφέρετε σε ακραία κατάσταση καθαρά τεχνητή ,πάλι μιλάμε για υπερβολή ..
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Προφανώς το έχεις δει. Και άρα μάλλον μάντεψα σωστά. Είναι ένα πολύ γνωστό έργο, εξάλλου.

    Αναφέρθηκα στο έργο γιατί είναι σχετικά πιο εύκολο με αυτό τον τρόπο να αντιληφθούμε την μέθοδο που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος στο classical conditioning, από το να διαβάζουμε ολόκληρους τόμους βιβλιογραφίας, εισαγωγή στην ψυχολογία, εξειδικευμένα άρθρα κλπ. Μπορεί κάποιος να αντιληφθεί την βασική ιδέα και μόνο, αλλά μια πιο ενδελεχής ενασχόληση με το θέμα απαιτεί κόπο και χρόνο.

    Αν έχεις την πραγματική διάθεση να αναζητήσεις απαντήσεις στα (ορθά) ερωτήματά σου, ίσως θα έπρεπε να εντρυφήσεις με λίγη περισσότερη υπομονή στο θέμα του classical conditioning, πάνω στο οποίο βασίστηκε η "θεραπεία" του ήρωα στο Κουρδιστό Πορτοκάλι. Προσωπικά δεν αντελήφθην καμία μυθοπλασία στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, τέτοιες μέθοδοι χρησιμοποιούνται και στην θεραπεία των αλκοολικών και των τοξικομανών, είναι το λεγόμενο aversion therapy. Μου προξενεί εντύπωση που αυτό δεν αποτελεί κοινή γνώση, είναι μία αρκετά διαδεδομένη μέθοδος. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.schickshadel.com/aversion-therapy.html, και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Aversion_therapy

    Δεν είναι ιδιαίτερα δυσνόητος ο τρόπος λειτουργίας του classical conditioning, ίσως η κατανόηση του Aplysia gill and siphon withdrawal reflex και οι ανάλογες εφαρμογές στο ανθρώπινο είδος να απαιτούν κάποιες πιο εξειδικευμένες γνώσεις (εννοώ για το ανθρώπινο είδος ασφαλώς), αν και όχι απαραίτητα γνώσεις που αποκτήθηκαν σε ακαδημαϊκό περιβάλλον.
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    δεν ασχολούμε με ψυχολογία οπότε τις αγνοώ αυτού του είδους θεραπείες ,εγώ τουλάχιστον...
     
  8. female

    female Contributor





    Ειδικά αυτές... καλά κάνεις... Όσο μακρύτερα τόσο καλύτερα...



     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Η άγνοια είναι μία πολύ καλή δικαιολογία όταν συζητάς επί τέτοιων θεμάτων. Θα ήταν προτιμότερο, εάν κάποιος πραγματικά θέλει να έχει μία ουσιαστική συζήτηση, και όχι να περάσει την ώρα του, πρώτα να ενημερωθεί. Λίγες ώρες διάβασμα την ημέρα είναι ένας εξαιρετικά όμορφος τρόπος να περνάει κανείς την ώρα του. Κακό πάντως δεν κάνει.

    Η συμβουλή της female είναι πράγματι πολύ καλή. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η aversion therapy λειτουργεί μόνο σε συνδυασμό με counseling. Εξάλλου δεν συμπαθώ διόλου τους behaviorists, θεωρώ ότι ασχολούνται με τα συμπτώματα και όχι με τις αιτίες τους.
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    μία συζήτηση δεν θα γίνει ουσιαστική μέσω της επείδηξης γνώσεων..

    και anyway για εμένα είναι ακραία ακόμα για τα δεδομένα του σαδομαζοχιστικού ερωτισμού ,με μία φωνητική εντολή(και μάλιστα χωρίς άλλο προηγούμενο) μία γυναίκα να βιώνει οργασμό . και αυτό σίγουρα δεν υποδηλώνει ανδρισμό αλλά επίπεδο εξάρτησης ψυχολογικής .
     
  11. female

    female Contributor





     





     





     




     




     




     




     





     




     






     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    τελικα σε τουτο το νημα για τον ανδρισμο μιλαμε ή για τις γυναικιες φαντασιωσεις ;;;;;; ..........?  hilarious: )