Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πως αρχισα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος s/m, στις 12 Αυγούστου 2008.

  1. s/m

    s/m Regular Member

    γεια χαρα, ειμαι ο γιωργος-αφεντης.μπορει μερικοι να αναρωτιωσαστε πως γινομαστε,που ειμαστε και τι κανουμε.το θεμα ειναι οτι ειμαι ενας απλος ανθρωπος που μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια και σαφως ψαχνω σκλαβες.το ερεθισμα αυτο λοιπον αρχισε οταν ημουν 15 χρονων.πολυ απλα καθομουνα στο κρεβατι στο σπιτι τις θειας μου και η ξαδερφη μου ολο και με επιανε.εμενα, τον πουτσο μου,τα ποδια μου.με εσφιγκε,με τσιμπαγε,με δαγκωνε και αλλα...το θεμα ειναι οτι δεν εδινα σημασια και καμια φορα τις εδινα κανενα χαστουκι,την εσπρωχνα και την αποθουσα.ενα μεσημερι θα κοιμομουν εκει.ηρθε και οπως μιλαγαμε,αρχισε να πηγαινει η συζητηση προς το σεξ.ολο μου ελεγε για στασεις και οτι θελει να βαζει μελι,σιροπια, και αλλα..μετα μου ειπε οτι αν θα ηθελα να κανω σεξ με δεμενη γυναικα,να την μαστιγωνω,βελονες,κερια και αλλα....τισ ειπα οτι το δεσιμο και το μαστιγωμα δεν με χαλαει γιατι πρεπει να υπαρχει μια ποικιλια στο σεξ.αρχιζε παλι να μου κανει διαφορα και σε μενα να μπαινου ιδεες.την επομενη φορα που μου εκανε κατι τετοιο τις επιασα το μουνι τις και τις το τσιμπισα.πρωτα λιγο και μετα πιο δυνατα.αλλα ηταν κατι σαν να μην καταλαβαινε απο πονο.συνεχισα και πηγε να μου αντισταθει.τις επιασα τα χερια και τις τα κρατησα επανω.την χαστουκισα και με πηγε στο δωματιο της.ξεσπασε επανω μου μου ειπε.μου ηρθε μια αμηχανια αλλα μου εφυγε οταν την ρωτησα ,,τετοια θες?? ναι μου λεει ,οσο δεν φανταζεσαι.η συνεχεια ηταν απολαυστικη.. το θεμα ειναι οτι απο αυτην πηρα τα πρωτα ερεθισματα και εκανα τα πρωτα μου βηματα.δεν με διδαξε κατι ,αλλα συνεχισα να το ψαχνω μιας που ημουνα μονο 15 χρονων και δεν θα υπηρξε κατι στην ηλικια μου τοτε.αρχισα ενεργα να ασχολουμε στα 18,ενηλικος πια.δεν ξερω πως σας ακουγονται αυτα,πειτε οτι θελετε,εγω ετσι αρχισα,αποριες δεκτες,, γιωργος:xyxwave:  
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: πως αρχισα

    Τελικα αυτες οι ξαδερφες ...

    Να μας την γνωρισεις !
     
  3. s/m

    s/m Regular Member

    Απάντηση: πως αρχισα

    θα σου απαντησω ελευθερα... με αυτη που με παροτρυνε να τις κανω αυτα τα παιχνιδια τσακωθηκαμε προπερσυ. και δεν μιλαμε καθολου. με την αλλη μου την ξαδερφη η οποια ειναι αδερφη της,, χουφτωνομαστε ελαφρος,να οιασω λιγο,εδω,εκει....αλλα το θεμα ειναι οτι η μια για την αλλη δεν ξερουν τιποτα.και με περνανε 8-10 χρονια.να στην γνωρισω,κανενα προβλημα αλλα τωρα εχει γινει ξενερωτη λογω αποχης απο το σεχ και γενικα ερωτικων παιχνιδιων,εχει αδυνατισει πολυ,στεγνη δηλαδη και αστα να πανε.
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Κατ' αρχην σε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας.
    Συμβαινει σε πολλους οι πρωτες "επαφες" να συμβαινουν με ατομα κοντινα ή συγγενικα αφου οπως ειναι φυσικο στις μικροτερες ηλικιες βρισκομαστε ανεπιφυλακτα οσον αφορα μαμαδες, πατεραδες κλ. σε χωρους οπως οι κρεββατοκαμαρες με ξαδελφια πρωτα ή δευτερα.
    Παντα υπαρχει το ατομο που θα μας μυησει σε καποιον κοσμο που υπαρχει αλλα δεν τον γνωριζουμε λογω ηλικιας.
    Προσωπικα εγω οταν επαιζα με την πρωτη μου ξαδελφη και μιλω για παιχνιδι αθωο, συνηθιζα να την τιμωρω βαζοντας την να στεκεται ορθια στο ενα ποδι κοιταζοντας τον τοιχο και την χτυπουσα με μια ζωνη στα οπισθια.
    Εαν αναρωτηθεις γιατι δεν με κατεδιδε στους γονεις μου ηταν γιατι την φοβεριζα πως αν το κανει θα πεταξω ολες τις κουκλες στο τζακι, πραγμα που της το ειχα κανει μερικες φορες.
    Ομως, και αυτο ειναι κατι που το μετανοιωσα μεσα μου, καποια μερα αντεδρασε και με χτυπησε.
    Τοτε εγω για να την εκδικηθω, καρφωσα κυριολεκτικα τα νυχια μου στο αριστερο μαγουλο της και τα κατεβασα, χαρακωνοντας την ουσιαστικα.
    Ειμασταν τοτε 7 χρονων και οι δυο.
    Μεχρι σημερα που μεγαλωσαμε πλεον, οι νυχιες αυτες δεν ειναι πλεον ορατες υπο νορμαλ συνθηκες, οταν ομως εκεινη βρισκεται σε πολυ κρυο περβαλλον εμφανιζονται σαν δυο πολυ αχνες μελανες γραμμες!
     
  5. s/m

    s/m Regular Member

    Απάντηση: πως αρχισα

    γεια σου μιρελλα,αυτα που μου περιγραφεις γινανε σε πολυ μικρη ηλικια. αυτο ειναι μια τραυματικη εμπειρια θα ελεγα.σε μενα γινανε στην εφηβια.δεν θα το θεωρουσα τραυματικο αν εισασταν μαζι και συνεχιζατε τα παιχνιδια αυτα.εκεινη την ωρα που σε βαρεσε μπορουσε καλιστα να σου κανει τα χειροτερα.εκεινη την ωρα πηρε αναποδες αλλα για σενα αρκεστηκε στο χτυπημα.στα λεω με αγαπη(ηλεκτρονικη) γιατι εχω δει τα πιο μικρα,ασημαντα ανθρωπακια που ενα φου να κανεις τους παιρνει ο αερας να παιρνουν το τσεκουρι και να ορμανε.απλα ολα αυτα θελουν καλη πσροσσεγγιση και βαθμιαια αυξηση της εντασης.θα τα πουμε τελος του μηνα,θα παω να κανω κανα-δυο μπανια.
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: πως αρχισα

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: πως αρχισα


    Καλε τι μικρη ηλικια???????????
    Στα 16 μου την εδεσα και την πηδηξα με στραπ ον!!!!!!
    Ποιος φανταζεσαι την ξεπαρθενιασε??????????????????
     
  8. s/m

    s/m Regular Member

    Απάντηση: πως αρχισα

    αυτο δεν το ηξερα,γιατι στο κειμενο που μας εγραψες αναφερεις οτι εισασταν μονο 7 χρονων.
    τι να υποθεσω και γω ο ανθρωπος ??  
     
  9. aggelos-gr

    aggelos-gr New Member

    Η δική μου πρώτη έγινε πρόσφατα σε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Είχα κανονίσει να περάσω με μιά φίλη μια ήσυχη βραδυά στο ξενοδοχείο μου. Ήρθε όμως μαζί με μιά άλλη κοπέλα και μου πρότειναν να περάσουμε το βράδυ μας παρέα. Όλα καλά και περνούσαμε υπέροχα οι τρείς στο μεγάλο κρεββάτι μέχρι που η νέα φίλη άρχισε να ζητά από την δική μου ενώ έπαιζαν οι δυό τους, να την δέρνει. Σάστισα, αλλά το θέαμα μου άρεσε πολύ. Στη συνέχεια μου ζήτησαν να αναλάβω εγώ τη σκληρή δουλειά. Μάλλον η αρχή ήταν απογοητευτική για την κοπέλα, αλλά τη συνέχεια την χάρηκα ιδιαίτερα και την απολαύσαμε όλοι.
    Η βραδυά πέρασε, αλλά η γεύση της έμεινε. Και η δουλειά μου με αναγκάζει να πηγαίνω συχνά στη Θεσσαλονίκη ....
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: πως αρχισα

    Πρεπει να περασες πολυ ωραια!!

    Ακριβως την ιδια σκηνη εχω δει και σε μια τσοντα...
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Γεια σου βρε Μιρέλλα. Να, για κατι τετοια σε γουσταρω. Που κανεις τον αλλον να αναρωτιεται "ποιος ήρθε;"

    Ξέχασα να ρωτησω. Οταν λεμε "Πώς άρχισα", μιλαμε για το πως αρχισα να κανω σεξ ή πως αρχισα να μπαινω στον χώρο του bdsm? ομολογω οτι παραξενευτηκα και με τις τρεις ιστοριουλες. Με την ιστορια του νηματοθετη γιατι σε ηλικία 15 χρονων τσιμπαγε μουνια, βαρουσε χαστουκια.... εγω τοτε δεν ειχα καθολου εμπηριες, γι αυτο ρωταω. Ηταν η πρωτη φορα που εκανε σεξ ή η πρωτη φορα που του βγηκε ο κρυμμενος μαστερ απο μεσα του? Εγω την πρωτη φορα ηθελα να ανακαλυψω το σωμα της κοπελας αλλα μιλαμε για την πρωτη μου σεξουαλικη φορά. Δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο με τον φιλο s/m. Μετα διαβασα για την μοναδικη Μιρελλα που κι εκει δεν καταλαβα ακριβως ποτε ηταν η πρωτη φορα και σε τι, (εβγαλα ομως καποια πιθανα συμπερασματα, και αρχισα να φαντασιωνομαι ξαδερφουλες αλλωνων. Μιααααααα ζωη πληρωνω. Ξαδερφουλες αλλωνωωωωων). Μετα ο φιλος aggelos-gr μιλαει ξεκαθαρα για την πρωτη φορα που εδειρε γυναικα. μετα διαβασα ξανα το αρχικο ποστ και καταλαβα οτι μιλαμε για το πως αρχισε να μας βγαινει ο αλλος μας εαυτος. Οποτε ακυρη η ερωτηση. Δεν θα την ποσταρα καν αλλα κουραστηκαν τα δαχτυλα μου, οποτε .....να κι εγω!
     
    Last edited: 14 Αυγούστου 2008