Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bitch: επίθεση, άμυνα ή κάτι άλλο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 14 Αυγούστου 2008.

  1. female

    female Contributor

     


    Candice Bergen - Αγαπημένη bitch-type-cast ηθοποιός. Ιδιαιτέρως ως Murphy Brown στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

     

     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Στο μυαλό μου είχα αυτό που έγραψες. Ό,τι το θέμα δεν είναι στην ερωτική επαφή αλλά στους κοινωνικούς τομείς, εργασία κλπ. που πρέπει να συνεργαστείς ή να συνυπάρξεις υποχρεωτικά. Και κυρίως με γυναίκες bitches.
     
  3. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Στην περίπτωση που είναι συνάδελφος αναγκάζεσαι να λειτουργήσεις by the book, θέτοντας τα εσκαμμένα σου. Αν πάλι είναι προϊστάμενος/η, είτε τον ανέχεσαι για το 8ωρο, είτε αναζητάς κάποια άλλη εργασία, ελπίζοντας σε καλύτερη συνεργασία με τις ίδιες απολαβές.

    Υ.Γ. Η λέξη - κλειδί στο τελευταίο ενδεχόμενο είναι "ελπίζοντας"...
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Η υποχρεωτική συναναστροφή με τέτοια άτομα, είναι και ευκαιρία για το άτομο για να μπορέσει να αναπτύξει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες. Δυστυχώς, όπως ανέφερες (ευστόχως), πολλές φορές αυτό συνεπάγεται να βαδίσει στην λεπτή γραμμή ανάμεσα στην διπλωματία/ευγένεια/τυπικότητα και την αναξιοπρέπεια.

    Βρίσκω οτι η διεκδικητική συμπεριφορά είναι το καλύτερο φάρμακο, ευθύς εξ αρχής. Και αυτό ιδίως όταν δεν υπάρχει χρόνος/αποθέματα για να αποδεχτεί/θεραπεύσει/υποστεί κανείς τον/την bitch. Στην χειρότερη των περιπτώσεων μπορεί να χαλάσει μια συνεργασία, που όμως θα ήταν πολύ ψυχοφθόρα μακροπρόθεσμα.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    θεωρώ ψυχοφθόρο να προσπαθείς διαρκώς να κρατάς τις ισορροπίες με τον-την bitch. Από προσωπική εμπειρία είναι πολύ κουραστική η επαγγελματική συνύπαρξη μαζί τους και τελείως αντιδημιουργική. Προτίμησα να πάρω τα ρίσκα μου και να φύγω από τη δουλειά,να βρω άλλη. Βρήκα και δουλειά (καλύτερη) και το χαμόγελό μου ξανά.
     
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Θα διαφωνήσω. Πιστεύω ότι είναι πρόβλημα εξίσου και στους δύο τομείς. Πόσες φορές δεν έχουμε δει γυναίκες (ή και άντρες) που φέρονται με αυτό τον τρόπο σε όλους, ακόμη και στον σύντροφό τους; Και ο σύντροφος αυτός, αντί να ρίξει φάσκελο και να αρχίσει να τρέχει, κολλάει ακόμη πιο πολύ. Υπάρχουν αρκετοί και αρκετές που, αν ο σύντροφός τους δεν τους ψήνει το ψάρι στα χείλη, βαριούνται (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Treat them mean, keep them keen που λένε και οι Άγγλοι, αν και στην περίπτωση αυτή γίνεται εσκεμμένα ίσως, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις βγαίνει πιο... "αυθόρμητα".

    female, σχετικά με το "αρχικά": Διάλεξα προσεχτικά αυτή τη λέξη γιατί είναι συνήθως η πρώτη (και πολλές φορές δεύτερη και τρίτη και τέταρτη κ.ο.κ.) εντύπωση. Θα πρέπει να υπάρχει θέληση/διάθεση και από τις δύο πλευρές για να "ξεφλουδιστεί" αυτό το αρχικό στρώμα και να γίνει προσπάθεια για να γνωρίσεις αυτό που υπάρχει από κάτω. Θα πρέπει να υπάρχει πολύ καλός λόγος για να γίνει αυτό και να ασχοληθεί έτσι και ο μεν και ο δε.

    Επίσης, θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα όσα είπε η zinnia. Αν τελικά παρατηρήσεις αυτά τα άτομα και σκεφτείς λίγο την περίπτωσή τους, είναι πιο πολύ για λύπηση παρά για να νευριάζεις μαζί τους.
     
    Last edited: 14 Αυγούστου 2008
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Συμφωνώ απολύτως. Προτιμώ κι εγώ να κάψω μερικές επαγγελματικές γέφυρες παρά να φθείρομαι μακροπρόθεσμα. Ενίοτε η υπομονή είναι θαυματουργή, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει ιώβεια.

    Έχω πάρει κι εγώ τα ρίσκα μου κι έχω ακυρώσει (και ακυρώνω) συνεργασίες. Δεν μου βγήκε ούτε μια φορά σε κακό. Η μεγαλύτερή μου απώλεια ήταν κάποιος χαμένος χρόνος μέχρι την εύρεση του νέου (και καλύτερου) συνεργάτη.

    Για μένα, τουλάχιστον, οι bitches είναι πρόβλημα μόνο στον επαγγελματικό τομέα. Στον ερωτικό, το ξυράφι του Όκαμ λειτουργεί υπέροχα. Στον επαγγελματικό χρειάζεται να ζεσταθεί πρώτα.

    Η περίπτωση που αναφέρεις είναι άσχετη με το θέμα. Δεν αναφέρεσαι στην bitch, αλλά σε ανθρώπους που τραβάει ο οργανισμός τους bitches. Σε τέτοιες σχέσεις, ο σύντροφος που υφίσταται την 'κακοποίηση' χρειάζεται μια τέτοιου είδους σχέση και είναι υγιής και ευτυχισμένος μέσα σε αυτήν, όσο κι αν γκρινιάζει. Αν του άρεις την σχέση, αυτός θα αναζητήσει μια παρόμοια. It takes two to tango.
     
    Last edited: 14 Αυγούστου 2008
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δεν θα συμφωνήσω. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι απλά. Εμένα ερωτικά δε με τραβάνε τέτοια άτομα, (μου είναι αντιαισθητκά) οπότε ουδέν πρόβλημα. Απλώς δεν έρχομαι σε ερωτική επαφή μαζί τους. Από την άλλη αν καποιος τα γουστάρει, πάλι ουδέν πρόβλημα. ΄Έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί τους. Το πρόβλημα ανακύπτει όταν πρέπει υποχρεωτικά να συνυπάρξεις. Κατά κανόνα αυτό συμβαίνει στον επαγγελματικό τομέα., όπου εκεί διακυβεύεται και η επιβίωσή μας.
     
  9. Emma

    Emma Contributor

    thanasis και elfcat, αναφέρομαι στην επιβεβαίωση/επιβράβευση που λαμβάνουν κάποια από αυτά τα άτομα μέσα απ' τις ερωτικές τους σχέσεις για αυτή τους την συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να φέρονται έτσι και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους ή/και στις επόμενες σχέσεις τους. Είναι πολλές οι κοπέλες (και οι άντρες) που θεωρούν ότι το να είναι bitch, is the way to be, μιας και δεν μπορούν με άλλους τρόπους να καταφέρουν τα ζητούμενά τους.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    [nomedia]http:///www.youtube.com/watch?v=lRqoIHZpWUU[/nomedia]
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Έτερον εκάτερον, φρονώ. Αν και δεν είναι σπάνιο ο "κουταλιανός" μπίτσος στην δουλειά στο σπίτι να είναι αρνάκι, είναι συνήθης η γενίκευση τέτοιων συμπεριφορικών/γνωστικών/συναισθηματικών μοτίβο και σε άλλους τομείς πλην του ερωτικού.

    Α, και μια από τις χειρότερες κατηγορίες bitches, είναι αυτές που υπάρχουν στο BDSM και λέγονται subitches.  
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Συγνώμη αλλά δεν κατανοώ το σκεπτικό σου.
    Συνήθως αυτά τα άτομα δεν έχουν ερωτικές σχέσεις. Βιώνουν μοναξιά γιατί κανείς ε ν τ έ λ ε ι δε θέλει να είναι δίπλα τους. Τους διώχνουν όλους. Η μοναξιά αυτή με τη σειρά της χειροτερεύει το bitch του χαρακτήρα τους.

    Αυτό που ίσως εννοείς, είναι ότι κάποια άτομα, νιώθωντας πολύ ασφαλείς, έχοντας μια σχέση, βγάζουν προς τα έξω το ειρότερο κομμάτι τους, γιατί νιώθουν ότι έχουν "πλάτες'?