Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαβουρογαμία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 8 Αυγούστου 2008.

  1. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Σαβουρογαμία

    Σαβουρογαμια ειναι αυτο που δεν αφηνει τιποτα μετα ... εστω και πικρα!

    ( Υ.Γ. Ας ειναι και η Σκλεναρικοβα η ο Μπραντ Πιτ)
     
  2. georgius

    georgius New Member

    Ζητάω συγνώμη αν με παρεξηγήσατε κάποιοι. Προσωπικά δε θεωρώ καμια γυναίκα σαβούρα. Πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ελαττώματα τους. Όπως και γω, δε θεωρώ τον εαυτό μου ωραίο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει κανείς που να με θεωρεί ωραίο. Απλά είναι θέμα γούστου. Ήθελα να υποδείξω μόνο στους άλλους πως η σαβουρογαμία δεν είναι έγκλημα. Γιατί αν ήταν έτσι οι άσχημοι και άσχημες θα μέναμε μόνοι μας στον κόσμο. Εγώ έτυχε να έχω σχέση και με χοντρές κοπέλες στο παρελθόν και μπορώ να πω πως πέρασα καλύτερα από άλλες που είναι μοντέλα. Επίσης, το πόσο ωραίος είσαι είναι τελείως σχετικό. μπορεί αυτή την οποία εγώ τη θεωρώ ωραία κάποιος άλλος να τη θεωρεί άσχημη και το αντίθετο. Δεν πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα ίδια γούστα, εκτός από μερικούς που τους έκαναν πλήση εγκεφάλου τα ΜΜΕ.
     
  3. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Σαβουρογαμία

    Ό,τι και να λέμε...αν δε μπαζώσεις δε χτίζεις  
     
  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    ε, αφού εσυ είχες σχέση ακόμα και με χοντρές, έκανες την υπέρβαση n'est pas?

    αυτό που πάντα με διασκεδάζει είναι οι πινακίδες που λένε "απαγορεύεται η ρίψη μπαζών και αντικειμένων". ανέκαθεν προσπαθούσα να βάλω τρικλοποδιά στην κολλητή μου όταν συναντούσαμε τέτοιες πινακίδες.είμαι αντιδραστική:evil:

      
     
  5. cider

    cider Kitchen master

    Πουλάκι μου, αν μετά από όλο αυτό το νήμα συμπέρανες αυτό που γράφεις παραπάνω, τότε διάβασε λίγο πιο προσεκτικά σε παρακαλώ, προσπαθώντας να παρακολουθήσεις τις ανταλλαγές απόψεων και τις ενδεχόμενες μεταστροφές γνώμης.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Mέχρι σήμερα, δεν έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον άντρα (συγγενή, φίλο, εραστή) που να μην έχει ομολογήσει ότι κάποια στιγμή στη ζωή του έχει κάνει ερωτικές έκπτωσεις (άπαξ ή κατ επανάληψη). Οι λόγοι που μου εκμυστηρεύτηκαν ήταν πολλοί και διάφοροι και όλοι είχαν υπόσταση και λογική απολύτως κατανοητή. Και όλοι το αναγνώριζαν ότι στις προκείμενες περιπτώσεις είχαν κάνει έκπτωση.

    Επίσης νομίζω ότι τώρα πια και κάποιες γυναίκες το ίδιο κάνουν.. Άλλα, νομίζω ότι βαθιά μέσα τους, εκείνη την ώρα με κλειστά μάτια, εύχονται ότι φιλώντας τον, θα μεταμορφωθεί σε πρίγκηπα...
     
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Καποτε μου ετυχε το εξης.
    Μιλουσα με καποιον στο τηλεφωνο που δηλωνε 40αρης, αρρενωπος, γεροδεμενος, η φωνη του σε επειθε για κατι τετοιο και οπου οταν συναντηθηκαμε-τι θρασος απο μερους του- ειδα εναν 70αρη κακασχημο και γελαστο.
    Ε, ναι! Τα πηρα, τον ειπα χέστρα, απατεωνα, και διαφορα αλλα κοσμητικα, και του ειπα" Θα σε χαστουκιζα τωρα, αλλα φοβαμαι μην διαλυθεις γρια γυναικα"!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και πηρα την απαντηση, "Μπορεις να μην βριζεις???Εισαι υπερβολικη"!!!!!!!!!!
    Τι θρασος Θεε μου!!!!!!!!!!!!!Απο που κι ωσπου τον εβρισα??????????????????????
    Γιατι παρεξηγησε αυτο το "σκουπακι λεκανης" τα τρυφερα μου λογια????????????????????????????
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor


    Αυτη ειναι η ουσιωδεστερη αποψη που διαβασα στις οκτω σελιδες τουν νηματος.

    Μου ειναι απεχθης ο ορος σαβουρογαμης γιατι ειναι εξ ορισμου υποτιμητικος για το αντικειμενο,που οι περισσοτεροι ( και εδω ευτυχως υπηρξαν εξαιρεσεις ) το προσδιοριζουν ως σαβουρα λογω της εξωτερικης του εμφανισης και μονο.

    Αλλα και οσοι χαρακτηριζουν αβασανιστα ως "σαβουρα" καποιον ανθρωπο κρινοντας ετσι συνολικα την προσωπικοτητα του καλον θα ηταν να ενθυμουνται μια πετυχημενη ατακα της Αγιας Γραφης:"μη κρινετε ινα μη κριθητε"...(ιζνογκουντ μου επιτρεπεις φανταζομαι...  )
    Επιπροσθετως θα παρατηρουσα οτι οι ουτω πως οριζοντες την σαβουρογαμια υποτιμουν πρωτιστως τον εαυτο τους και δευτερευοντως την κατ'αυτους "σαβουρα".
    Αυτα για τους ετεροπροσδιοριζοντες τους αλλους ως σαβουρες η σαβουρογαμηδες.

    Για τους αυτοπροσδιοριζομενους ως σαβουρογαμηδες ,θα σημειωσω οτι η επικληση της καυλας ειτε λογω στερησης ειτε λογω χυλοπιτας δεν θεωρω οτι αποτελει αλλοθι η δικαιολογια .
    Υπαρχει και η μαλακια.Ποιο αξιοπρεπης δεν ειναι;
     
  9. female

    female Contributor




    Θα συμπληρώσω, σε όλα αυτά, καθώς και στο εξαιρετικό τραγούδι των Κατσιμιχαίων πως σαβουρογαμία θεωρώ το να πληρώνεις για να γαμήσεις ή να γαμηθείς, ακόμα και ιδίως με το 17χρονο παράνομο τρομοκρατημένο από τους νταβατζήδες, κοριτσάκι από τις Ανατολικές χώρες της πείνας. Πόσο άχρηστο μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του κάποιος όταν δεν επιδιώκει να ικανοποιείται από τη σχέση του ή που δεν προσπαθεί να στήσει σχέσεις που να τον καλύπτουν και σεξουαλικά, και πληρώνει αντί να επενδύσει με άλλο, μη χρηματικό τρόπο για να τον ανεχθεί μια γυναίκα; Που στηρίζεται στο οτι ένας νταβατζής υποχρεώνει με τρομοκρατικές μεθόδους να ανεχτεί τον κάθε άπλυτο λεχρίτη και που έχουν περάσει καταναγκαστικά από πάνω της εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άπλυτοι; Που διαλέγει να γαμάει μια πολύ όμορφη γυναίκα μεν, η οποία υπό κανονικές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες θα τον είχε 1000% χεσμένο δε. Και μετά σου λένε πως ο άντρας είναι κυνηγός... λολ...







     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member


    Εγω! Δεν μπηκα ποτε σε αυτη τη διαδικασία. Θα επρεπε να ειναι εντελως ζωο και να μου εκανε κατι απαισιο (πχ φανταστειτε σε ενα μπαρ,μια με τη μουρη του Marty Feldman με μία τρίχα σε ολο το κεφαλι κι αυτή με ψαλίδα, με μυξες να σταζουν απειλητικά σε καθε κατευθυνση, να γελάνε ολοι μαζι της και να της βαρανε και σφαλιαρες, κι εγω απο συμπόνια να της εστελνα ενα ποτο, κι αυτη να μου το εριχνε στα μουτρα και να γελουσε με τις φιλες της πετοντας μου και μια μυξουλα. ε τοτε ναι, θα την ελεγα σαβουρα χωρις προβλημα.)


    Καλα τα λες φιλε. Η Georgia μαλλον ξαφνιαστηκε με εκεινο το φοβερο που εκανες με τον διακοπτη. Πας δηλαδη με μια και φανταζεσαι οτι ειναι αλλη. Πας με μια και κλεινεις το φως για να μην την βλεπεις. Θα σου προτεινα βεβαια επειδη χανεις το καλυτερο οταν το κανεις αυτο, να μην πας καθολου ή να πας κατευθειαν με την αλλη. το καλυτερο που χανεις ειναι την μεταμορφωση της ασχημης μετα το σεξ. Αν αντι να κλεισεις το φως, την κοιταξεις βαθεια στα ματια, (αν δεν κοιμαται και δεν ροχαλιζει σαν γουρουνα) , μπορει να δεις κατι που δεν εχει να κανει με το αν ειναι χοντρη, ή κακάσχημη.

    ΥΓ: Εγω δεν εχω κανενα ελλατωμα. Είμαι τέλειος.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Αγαπητή female, αν και ο ίδιος δεν υπήρξα ποτέ πελάτης οίκου ανοχής, δε νομίζω πως όσοι τους επισκέπτονται θεωρούν τον εαυτό τους «άχρηστο» γι’ αυτό και καταφεύγουν σε αυτούς.

    Είναι λογικά άλλοι οι λόγοι που τους οδηγούν εκεί οι οποίοι μάλλον είναι αντίστοιχοι με τους λόγους που κάποιος καταφεύγει σε fast foods (και δε μαγειρεύει ο ίδιος) για να ικανοποιήσει την πείνα του.
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Σαβουρογαμία

    καποιος (δεν θυμαμαι ποιος) ανέφερε οτι η σαβουρογαμια, δεν έχει να κανει με το θυμα, αλλα με τον θυτη.
    Συμφωνω..

    Ας δουμε λοιπόν μέσα από τον καθρεφτή..
    Το σαβουρα δεν αναφέρεται στο άλλο πρόσωπο.. (στην εμφάνιση ή στο μυαλό του άλλου.. όχι)

    Αναφέρεται στον ίδιο κ στην μη ικανοτητα του να γαμησει αυτον/η που θα ηθελε ή αυτόν/αυτή που απλώς θα προτιμούσε.. με συνέπεια να γαμάει ΜΟΝΟ ότι τελικά του καθεται..
    με άλλα λόγια αυτός/η που δεν έχει δυνατότητα επιλογης ερωτικου συντροφου.. και ειναι ερμαιο στο ποιος τελικα θα επιλέξει να του/της κάτσει..





    Μαρια
     
    Last edited: 18 Αυγούστου 2008