Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρ20

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος isnogood, στις 19 Αυγούστου 2008.

  1. nasos

    nasos New Member

    Μαίινντμάστερ-->αυτά που γράφει ο Ισνογκούντ εννοούσα με το πόστ μου,χωρίς προσπάθεια επίθεσης.

    όπως κ συμπυκνωμένα,
    έχοντας επαφές με την επαρχία κ έχοντας ζήσει μέρος της ζωής μου σε αυτή μπορώ να καταλάβω τα όσα ανέφερε κ προβληματίζουν τον φίλο μας που σκέφτεται για μία Ρ20.Το θέμα είναι οτι αντιλαμβανόμενος μέρος των συνθηκών ζωής του δικαιολογώ την επιλογή του χωρίς να τη θεωρώ ως ''κατάντια'' όπως γράφτηκε.Κατάντια ολκής θεωρώ την αστική ζωή των 700 ευρώ κ να τονίσω οτι μιλά άνθρωπος που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά μετά τα όσα βίωσε η γνώμη του άλλαξε 180 μοίρες.

    Σχετικά με τα όσα διαφωνείς θα ήθελα λίγο πιο συγκεκριμένα να με πείς τι δεν κατάλαβες καλά.Άλλωστε ο διάλογος τουλάχιστον από μέρος μου είναι ανοιχτός-θεμιτός κ η διαφωνία ακόμα περισσότερο.

    Να ξεκαθαρίσω τι ακριβώς?δεν καταλαβαίνω.

    Αυτό που λέω είναι αυτό που έζησα-ζω -χωρίς γενικεύσεις,φευ- παντελή άγνοια από τους ανθρώπους της πόλης (ορισμένους αλλά αρκετούς) των συνθηκών ζωής της ελληνικής επαρχίας (σκληρή ακόμα κ σήμερα,σίγουρα πιο εύκολη από οτι ήταν πριν χρόνια).

    Κ ακριβώς για να μην παρεξηγηθώ δεν προσπαθώ να προσβάλλω κανέναν ούτε έχω αυτό ως στόχο,απλά καταγράφω τα όσα είδα-βλέπω-ζώ.

    Το ρομαντικό ''παρά τις συνθήκες αν ήτο ικανοί θα μπορούσαν να κάνουν την υπέρβαση'' είναιπου μου φαντάζει ανεδαφικό,ιδίως αν δεν έχει κάποιος ζήσει-συναναστραφεί στην επαρχία.

    Για εμένα αυτή τη στιγμή η επαρχία στο μεγαλύυτερο μέρος της μπορώ να την χαρακτηρίσω ως ''την άλλη Ελλάδα'' κυριολεκτικά ξεχασμένη-παραμελημένη.

    ΥΓ:Ειλικρινά δεν θέλω να προσβάλλω κανένα κ απλά εκφράζω τις απόψεις μου.Θα χαρώ πολύ να διαφωνήσω-συνομιλήσω! 
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Στην εξαιρετη τοποθετηση του Mindmaster θα ηθελα να συμπληρωσω τουτο μονο:
    την δυνατοτητα μας να κατευθυνουμε εμεις οι ιδιοι την μοιρα μας την κατασπαταλαμε καθε τεσσερα (περιπου) χρονια,αναπαραγοντας εμεις οι ιδιοι(εδω και πολλα πολλα χρονια ) τις ιδιες δομες,τις ιδιες αντιληψεις,τις ιδιες νοοτροπιες που,την επομενη ακριβως μερα συνεχιζουμε να καταριομαστε.
    Τους φοβομαστε τους Σπαρτακους,συμβιβασμενοι με την μιζερια μας,γιατι ταραζουν το τελμα που αυτη μας εχει ριξει και το οποιο εχουμε αποδεχτει σαν βιοτοπο,κοαζοντας παραπονεμενα σα βατραχια.
     
  3. Aeolus

    Aeolus Regular Member

    Αληθινή ιστορία.

    Σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας, ένας αγρότης (περίπου 45 ετών) παντρεύτηκε μία Ρωσίδα αρκετά μικρότερή του (γύρω στα 27). Οι φήμες λέγανε ότι την είχε γνωρίσει σε ένα από τα κολομπαρά της πρωτεύουσας του Νομού και την ερωτεύτηκε σφόδρα!.

    Η κοπέλα αυτή είχε σπουδάσει μουσική με ειδικότητα το πιάνο.
    Ο σύζυγός της, (τρελός και παλαβός) ήταν διατηθημένος να ικανοποιήσει κάθε της επιθυμία όσο φυσικά του επέτρεπαν τα οικονομικά του.
    Αυτή του ζήτησε ένα πιάνο και της το πήρε.

    Η κοπέλα άρχισε να κάνει μαθήματα πιάνου στα παιδιά του χωριού προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα. Έτσι λοιπόν στο χωριό αυτό που δεν υπήρχε καν φαρμακείο, τώρα υπήρχε μία δασκάλα μουσικής!

    Μέσα σε δύο χρόνια απόκτησε αρκετούς μαθητές και έβγαζε ένα ικανοποιητικό εισόδημα το οποίο και διέθετε για την αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου.

    Ο δε σύζυγος πραγματικά μεταμορφώθηκε! έκοψε το τσιγάρο, αγόρασε όργανα γυμναστικής, άρχισε να διαβάζει βιβλία και να πηγαίνει ταξίδια με την γυναίκα του.

    Την τελευταία φορά που τον είδα μου είπε "...τώρα καταλαβαίνω το πως ζούσα τόσα χρόνια..."
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ρ20

    Και εν τέλει επειδή δε βλέπω τηλεόραση, δεν πάω σε καφενεία, δε αράζω σε καναπέδες, δεν θαυμάζω κανέναν, έχω την αίσθηση ότι οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρεσαι, δεν θα έλεγαν για όλους τους άλλους που δεν είναι σαν αυτούς "καλά να πάθουν" Τουλάχιστον έτσι ελπίζω
     
    Last edited: 21 Αυγούστου 2008
  5. Eri

    Eri

    Οσον αφορα τη φυγη των γυναικων απο τα χωρια..........

    Εχοντας δυο χωρια δυο παππουδες δυο γιαγιαδες πολλους συγγενεις απο κει αρκετες γνωστες απο αλλα χωρια μερικα απο τ αοποια τα εχω επισκεφτει, θα θελα να αναφερω κατι σημαντικο......Ξεχνατε ολοι εσεις που κατηγορειτε τις γυναικες που εφυγαν απο την επαρχια οτι για πολλα χρονια οσες ζουσαν εκει εκαναν τη διπλασια κ τριπλασια δουλεια απο τους αντρες.....Κ στα χωραφια πηγαιναν κ το σπιτι κρατουσαν κ τα παιδια μεγαλωναν........Λογικο ειναι καποια στιγμη να αναζητησουνε (μην πω τις σπρωχνανε) μια καλυτερη ζωη (οχι απαραιτητως πλουσια απλα πιο υποφερτη κ με εμμηνοπαυση να ρχεται κανονικα κ οχι στα 30)........Το οτι τα χωρια ερημωσανε απο Ελληνες ειναι μια τραγικη αληθεια, αλλα ειναι αλλη συζητηση οπως ειπε καποιος απο τους συμφορουμιτες......Δεν ειναι μονο οι γυναικες που χουν φυγει απο ταχωρια αλλα κ οι αντρες αλλιως δεν εξηγειται οτι στα χωραφια δουλευουν βουλγαροι κ αλβανοι........Ας μην λεμε τα πραματα οπως μας συμφερει κ στη γενικη κατασταση να φοραμε παρωπιδες........

    Επισης κατι αλλο που μου ρθε τωρα......

    Λεει ο ιζνογκουντ οτι ο φιλος του θελει ρωσιδα γιατι δεν εχει στο χωριο του γυναικες αλλα κ οι 1-2 που εχει δεν του αρεσουν......Παρακατω καπου λεει οτι τη ρωσιδα την θελει για οικογενεια κ αναφερει τι μπορει να προσφερει κατηγορωντας τις ελληνιδες οτι δεν θελουν να κανουν οικογενεια κτλ.....Σκεφτηκε αραγε κ αυτος κ ο φιλος του οτι οι κοπελες του χωριου μπορουν να γινουν καλες μαναδες, καλες νοικοκυρες κ οτι εχουν να προσφερουν πολλα περισσοτερα απ'την εμφανιση τους?????

    Μηπως εχουμε ξεφυγει γενικως??????
    Για να συμμαζευτουμε λιγο.........
     
  6. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Re: Ρ20

    Διαφωνώ κάθετα. Θεωρώ πως η επιλογή συντρόφου, σε μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από την εμφάνιση. Δε βρίσκω λόγο να συμβιβαστεί κάποιος με μια γυναίκα που δε του αρέσει εξωτερικά μόνο και μόνο επειδή ξέρει να φτιάχνει καλό φαι και να μεγαλώνει καλά τα παιδιά, ή ακόμα κι αν αυτή είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Για να επέλθει η αναπαραγωγική πράξη και εντέλει τα ίδια τα παιδιά, θα πρέπει να νιώθει σεξουαλική έλξη για τη γυναίκα αυτή.
    Δεν είναι τόσο το αν οι Ελληνίδες θέλουν ή όχι να κάνουν οικογένεια, είναι μια επικίνδυνη και εσφαλμένη γενίκευση αυτή. Νομίζω το θέμα είναι αν οι Ελληνίδες είναι διατεθειμένες να αφήσουν την πόλη και τη δουλειά τους για να μείνουν σε ένα χωριό και να κάνουν εκεί οικογένεια.
    Ο άνθρωπος είχε πάντα έφεση προς το ωραίο. Αν δε μπορεί να βρει κάτι ωραίο εκεί που βρίσκεται, το αναζητάει σε κάποιο άλλο μέρος. Τι σημασία έχει αν αυτό είναι η Βουλγαρία, η Ρωσία, η Μολδαβία ή οι Μπαχάμες. Για ανθρώπους μιλάμε και για συντροφικότητα, όχι για παράνομα εισαγόμενα κατσίκια το Πάσχα.
     
    Last edited: 21 Αυγούστου 2008
  7. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Ρ20


    Προφανως κατι τετοιο δεν ισχυει για τις κοπελες μιας και δεν εχουν δικαιωμα επιλογης ομορφου συντροφου αλλα μονο δικαιωμα επιλογης πλουσιου συντροφου.....Αλλωστε αυτες θα μαθουν να τον αγαπανε ετσι δεν ειναι?????
     
  8. Aeolus

    Aeolus Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ρ20

    Μα...
    Το παράδειγμα του Isno. αναφέρεται σε κάποιον που ΔΕΝ ορίζει την ζωή του ακολουθώντας αυτά που του υποδεικνύει η κοινωνία!
    Σε διαφορετική περίπτωση θα παντρευόταν την κυρα Κατίνα που ναι μεν φτιάχνει νόστιμους ντολμάδες αλλά...
     
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    Συγγνωμη για να καταλάβω???
    Μόνο οι γυναικες φυγανε απο τα χωρια?
    Έπεσε συρμα κ όλες ένα βράδυ ξεκινήσανε με το τραμ το τελευταιο?
    Το 70 %του πληθυσμου που μαζευτηκε στα αστικά κέντρα απαρτίζεται μόνο από γυναίκες?

    Επίσης να επισημάνω ότι -κατ εμε τουλάχιστον- το θέμα δεν είναι ρατσιστικο δεν έχει να κάνει με τις δυστυχες αλλοδαπές, άλλα με τους εδω τίμιους πλην κουτοπόνηρους ελληναράδες αστικων κ μη αστικών κέντρων.
    Την νοοτροπια "βρηκαμε φτωχότερους κ δυστυχέστερους από εμάς, ας τους ξεζουμιζουμε" προσωπικά με ενοχλει, η λογική τώρα που μπορουμε ας αγοράσουμε γυναικές για συζύγους, και άντρες για εργάτες με 3 και 60.
    Δε μου λες ιζνο ο φίλος σου τον αλβανο που του φυλάει τα ζώα ή ότι έχει πόσο τον πληρωνει?
    Οι κάτοικοι των χωριών με την παραγωγή φράουλας, θυμάστε πόσο πλήρωναν τους πακιστανούς ή ινδους (δεν θυμαμαι τι εθνικότητας ήταν) ..

    Την μια φταινε οι γυναικες που φύγανε, την άλλη οι κατοικοι των πολεων, την άλλη το κουτσομπολιο, στην συνέχεια τα 700 ευρω, μετα φταινε οι λαικες που δεν πουλάνε 10 ευρω τα αγροτικά προιόντα μόνο εμεις δεν φταίμε ποτε για τίποτα.. δεν φταιμε που μειναμε αμορφωτοι, δεν φταιμε που δεν βρισκουμε συντροφο, δεν φταιμε που ψηφιζουμε ξνα κ ξανα το ίδιο κόμα που 2 μέρες πριν βρίζουμε..

    Ελλάς Ελληνων ευθυνόφοβων..

    Οι δικαιολογίες για την άτιμη κοινωνια την άδικη ζωη και το γαμημένο συστημα ειτε σε επάρχια ειτε σε αστικό κέντρο ποτέ δεν βοηθησαν κανένα.

    Το μόνο που χρειάζεται ειναι αξιοπρέπεια.. και για να ειμαστε εμεις αξιοπρεπείς πρέπει πρώτα να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια των άλλων.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    elfcat,λυπησου τα ματακια μας,μην ξαναγραψεις με πρασινο, -ιδιως το ανοιχτο- ,ουτε με τα τεσσερα που διαθετω μπορεσα να διαβασω τι λες.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Συγνώμη, δεν το είχα αντιληφθεί.  

    ............. ελπίζω λίγο καλύτερα τώρα.
     
    Last edited: 21 Αυγούστου 2008
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ρ20

    Ναι, αλλά ελάχιστα...

    Αν πας κάτω-κάτω στη σελίδα σου και αλλάξεις το "Γρήγορη Επιλογή Στυλ" σε "Dungeon", θα καταλάβεις γιατί μας ζορίζουν τα σκούρα γράμματα (πάνω στο σκούρο φόντο)...