Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρ20

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος isnogood, στις 19 Αυγούστου 2008.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    Κατάλαβα τα εξής:

    Tου δημοτικού, καλή καρδιά, καλοσχηματισμένος 40ρης, χωρίς να έχει ασχοληθεί με τίποτα που θα τον φέρει σ’ επαφή με τον σύγχρονο κόσμο, με κριτική διάθεση για τη ζωή στην πόλη, κατά βάση ακοινώνητος και μη ερωτικός (καθότι τη Λέσβο, εκτός απ΄ τις λεσβίες, ορισμένους μήνες την επισκέπτονται και γυναίκες- είναι δε και τόπος εναλλακτικών δραστηριοτήτων οπότε όλο και κάποια ψωνισμένη με το τάι τσι θα μπορούσε να τσιμπήσει), μετρίων μάλλον οικονομικών δυνατοτήτων (μιας και εξόφλησε τον isnogood σε δόσεις), θεωρεί πως δικαιούται να έχει νεαρή όμορφη ξανθιά γαλανομάτα καλλίγραμμη γυναίκα, που να μιλάει άπταιστα τουλάχιστον την Ρωσική, η οποία θα τον ερωτευτεί δι’ αλληλογραφίας (στη νοηματική; ) και θα να κάνει μαζί του οικογένεια. Ζητά μάλιστα, μέσω του isnogood, από το φόρουμ να επιβεβαιώσει το δίκαιο του αιτήματός του.

    Εγώ το βρίσκω απολύτως δίκαιο (το να θέλει). Αν έχει τα κότσια να το υπερασπιστεί, το παίρνει. Αλλά όποιος ξέρει να παίρνει δε χρειάζεται τα ρωσικα sites συνοικεσίων.

    Το μόνο που τον συμβουλεύω, είναι να βιαστεί γιατί το κόστος απόκτησης συζύγου ανεβαίνει μαζί με το βιοτικό επίπεδο στις ανατολικές χώρες, η εξαθλίωση μειώνεται και η έντονη τάση φυγής των νεανίδων προς τον δυτικό παράδεισο υποχωρεί καθώς υπάρχουν πλέον μαρτυρίες πως ο παράδεισος δεν είναι και τόσο παράδεισος. Ξυπνήσανε οι μοναχικές ρωσικές καρδιές και έχουν απαιτήσεις.

    Του εύχομαι να έχει καλύτερη τύχη από μένα που δεν κατόρθωσα να πείσω τη Μισέλ Πφάιφερ και τη Σάρον Στόουν να γίνουν σκλάβες μου και να μου αγοράσουν εκείνο το νησάκι στην καραϊβική όπου θα ζούσαμε το ερωτικό μας τρίγωνο, όμορφα και ήσυχα.
     
    Last edited: 21 Αυγούστου 2008
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Ο καθείς παίρνει αυτό που του αξίζει. Τέλος. Οσο κλισέ κι αν είναι, αυτη είναι η πικρή και μόνη αλήθεια, είτε μας αρέσει, είτε όχι.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    υπαρχουν καποια αδιαμφισβητητα δεδομενα :
    1) ο συγκεκριμενος τυπος απο το χωριο ΜΠΟΡΕΙ να συντηρησει αξιοπιστα μια οικογενεια
    2) ΘΕΛΕΙ να του αρεσει εμφανησιακα εκεινη που θα παρει (αν εκεινης δεν της αρεσει να παρει αλλον)
    3) δεν ειχε ποτε σχεση , αρα δεν μπορει να διεκδηκισει οπως ισως αλλοι (φλερτ καμακι κτλ) , αυτο σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι δεν αξιζει σαν ανθρωπος και οτι δεν πρεπει να εχει το καλυτερο που θεωρει για εκεινον και το ιντερνετ για κεινον γινεται μεσον ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ και ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ σε διαθεσιμο γυναικειο πληθυσμο
    4) ΝΑΙ ειναι πικραμενος απο τις κοπελες του χωριου , διοτι παιζανε μαζι παιδια , πηγανε στα ιδια σχολεια , σκαρφαλωσαν στα τα ιδια δεντρα ηπιανε στα ιδια ποτηρια , αλλα ξαφνικα εγιναν ολα πολυ λιγα για εκεινες και εφυγαν ..... αισθανεται προδωμενος

    ξερετε τι μου ειχε πει ; ...
    "την ρωσσιδα χιλιες φορες να την πληρωσω να την εχω στο σαλονι να την βλεπω .... γιατι της αξιζει .... γιατι ρισκαρει για το αυριο και γιατι δουλευει σαν το σκυλι οπου την βαλεις ... Οι δικες μας σηκωθηκαν και εφυγαν και τα πουλησαν ολα για να παρουν κουτια στην Αθηνα και ουτε που ξαναπατησαν εδω... Σαν τι θα τους ελειπε εδω περα ; "...
    και μου κανει μια ετσι και μου βγαζει ενα διαβατηριο γεματο στην σφραγιδα ....
    το ξερει οτι δεν ειναι τροπος αυτος για να βρεις συντροφο αλλα τι να κανει ... να κατεβει στην Αθηνα να κανει τον γαμπρο ; .. .. το ποιο αξιοτιμο τελικα επιλεγει ...
     
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ρ20

    Ωραία όλα αυτά, αλλά το Ρ20 τι είναι επιτέλους; Καινούργιο χαρτί στην εφορία;
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Ρ20

    Ρωσσιδα 20 ετων

    απο την ομωνυμη ταινια του Λακη Λαζοπουλου

    http://goe.pblogs.gr/2008/07/h-tainia-ths-hmeras-r-20.html
     
  6. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Ρ20

    Πολυ λυπαμαι για τον φιλο απο την Μυτιληνη που δεν βρισκει γυναικα καρακουκλαρα και διμετρη και νοικοκυρα και σεμνη και πουτανα και βιτσιοζα και να στεκεται κλαρινο. Ε τετοιες δεν υπαρχουν γιατι τις εχουν καπαρωσει ολες οι Αθηναιοι που δεν προλαβαινουν πια να διαλεγουν απο την μεγαλη προσφορα.

    Και θα συμπληρωσω οτι ο καθεις περνει οτι ειναι ικανος να παρει.
     
  7. Aeolus

    Aeolus Regular Member

    Re: Απάντηση: Ρ20

    Είναι εμφανές ότι οι εκφράσεις καρακουκλαρα και δίμετρη και νοικοκυρά και σεμνή και πουτάνα και βιτσιόζα και να στέκεται κλαρίνο, είναι δημιουργήματα της φαντασίας σου, αφού η το μόνο χαρακτηριστικό που αναφέρεται στην εισήγηση είναι το όμορφη.

    Συμφωνώ ότι ο καθείς παίρνει ότι είναι ικανός να πάρει. Άλλα εσύ είσαι τόσο σίγουρη για το τι αξίζει να πάρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος?
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    Εγώ έχω άλλη ερωτηση..

    Γιατι στην Ρωσιδα που παράτησε τον τόπο γέννησης της είναι οκ κ αξίζει που ρισκάρει για μια καλυτερη ζωη, ενω οι λοιπες ντόπιες δεν είναι οκ που ρισκάρανε επίσης αφήνοντας τον τόπο γέννησης τους??


    Μ
     
    Last edited: 21 Αυγούστου 2008
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Ρ20

    Ερωτήσεις που κάνεις κι εσύ...

    Ο λόγος είναι προφανέστατος: όταν μας συμφέρει είμαστε υπέρ της ξενιτιάς και του ρίσκου. Όταν δε μας συμφέρει το καταδικάζουμε με το χειρότερο τρόπο. Με λίγα λόγια, όλα για το τομάρι μας...
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    Πολύ καλή παρατήρηση. Περιμένω με ενδιαφέρον τις απαντήσεις .
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    και επειδη το εχω πάρει κ προσωπικα   καθως ως τα 15 μου σε χωριο μεγαλωσα... δεν καταλαβα γιατι πρεπει να γυρισω και να παντρευτω τον Αποστολη του κυρ Τάκη, που με καλοκοιτάει, να πω τι με τον Αποστολη?????????? (ο οποιος επίσης δεν έβγαλε ουτε γυμνασιο).. κ αυτο γιατι??? για να μη νιώθει άσχημα?

    ΑΣ ΝΙΩΘΕΙ

    Αντε κ τον παντρευτηκα.. αντε κ του μαγειρεψα, αντε κ παιδια του εκανα(καλα ας μη το προχωρησω τοσο) πως θα γινουν αυτα??? στην μουγγα? τι θα λέω εγω κ ο αποστολης στο μεσοδιαστημα μαγειρεματος κ παιδιων?
    και αν του βγαλω το στραπ κ παρει τα βουνα????

    Στο 2008 ζουμε όχι στην κατοχη με τον βασιλάκη καιλα...
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, μιά και η αντιπολίτευση, μάλλον προς ώρας απουσιάζει;

    "Μα του δόθηκαν ευκαιρίες του φουκαρά του Αποστόλη;"...