Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρ20

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος isnogood, στις 19 Αυγούστου 2008.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ρ20

    Κοίτα που το να παντρεύεσαι εισαγόμενη νύφη εκ Pωσίας μέσω ιντερνετικού συνοικεσίου θα θεωρηθεί και ως αντίσταση στο κοινωνικό κατεστημένο!!! Πρέπει να ξαναστρωθώ στο διάβασμα. Έχω μείνει πίσω.
     
  2. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    Οτι ευκαιρια δοθηκε σε μένα κ στους υπολοιπους δόθηκε κ στον αποστολη..

    Ο αποστολης όμως, -χρυσο παιδι δεν λέω- ειναι ακριβως.. ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ όπως πριν 22 χρονια, τα ίδια αστεια, τα ίδια ενδιαφέροντα, η ιδια εμφανιση.. ομορφουλης μεν.. ανεπαρκες όμως το προσον αυτο απο μόνο του.
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    Συνεχίζω: Μα μήπως εσύ, ήσουν από πλούσια οικογένεια, που σου έδωσε τις δυνατότητες να μορφωθείς, να φύγεις από το χωριό και να "προκόψεις", ενώ ο Αποστόλης είχε οχτώ στόματα να θρέψει, και το φάγανε τα χωράφια και τα ζώα από τα μικράτα του το παλληκάρι;
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ρ20


    Nαι τα ειχε αυτα τα προβληματα.. κ όπως ειπα κ πριν τον λέγανε Βασιλάκη Καίλα..

    Επίσης πέραν της φτωχιας κ των πολλων μικρότερων νηστικών αδελφων ειχε κ κάτι άλλο..
    Επανάπαυση, ατολμία, δειλία..
    και επίσης δεν είχε καμια περιεργεια για τίποτα πέρα από οτι γνωρισε ως την εφηβεια του.. (τόπους, ενδιαφεροντα, τρόπο ζωής/σκέψης, γνώσεις)
    Εν ολιγοις δεν κουράστηκε κ για τιποτα ο αποστολης στην ζωη του.. ότι εχει του το δώσανε, κ όσο για δουλεια εεε όλοι εχουμε μια δουλεια στην ζωη μας..
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρ20

    Αυτό που λες εσύ "φαντασία" είναι η στοιχειώδης ανάγνωση των όσων γράφτηκαν σε συνδυασμό με τη γνώση για την επικρατούσα νοοτροπία πλήθους νεοελλήνων. Ουδείς, ούτε η thelma απ’ ότι διαβάζω, έκρινε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε, αλλά την περίπτωση που παρουσιάστηκε στη γενικότητά της.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Ρ20


    ναι .... δηλωσεις εν μεσω ανδροπρεπους κροσντρεσινγκ , υγειους κατρουλολαγνειας , και βαθυτατα αφουσιωμενου σεξ με την σολα της Κυριας .....
    να του τα πεις ΟΟΟΟΟΛΑ του αποστολη ... οχι μοναχα τα δοξασμενα , τα μαραμαρινα , τα περγαμηνα ... να δουμε τι κοινο εδαφος θα βρειτε .... 
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    Αυτό τώρα τι είναι; Απαξίωση; Ειρωνία; Τι;

    Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί . Αν αυτά, κάποιους τους απωθούν, νιώθουν ενοχές και αποστροφή, γιατι ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα; Μπας και μας φέρουν στον "ίσιο δρόμο"; Ε! δεν ερχόμαστε..Eκτός των αλλων κουσουριών μας, είμαστε και αμετανόητοι  
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Καλό θα ήταν να είχαν καθίσει πολλές και πολλοί επαρχιώτες στον τόπο που γεννήθηκαν.
    Για... πολλούς λόγους.

    Αλλά αυτά δημιούργησαν για ψηφοθηρικούς λόγους τα κωλοκόμματα με τους ανεξέλεγκτους διορισμούς γιδοβοσκών στο δημόσιο. Γραφειοκρατία και αστυφιλία.

    Όχι να δουλέψει αλλά ούτε και να γαμήσει δε μπορεί κανείς πλέον στην επαρχία.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εγώ πάλι γεννήθηκα στη τσιμεντένια ζούγκλα σε περιβάλλον πλήρους ελευθερίας καθ' ότι ο προοδευτισμός έτρεχε από τα μπατζάκια μας. Ούτε από χωριό ξέρω, ούτε από πατρίδα. Δηλώνω homo universalis. Μου δόθηκαν εφόδια σε όλα σχεδόν τα επίπεδα και με έμαθαν τι σκατά να τα κάνω. Επίσης με έμαθαν να μην σνομπάρω και να μη κρίνω αφ' υψηλού... τους άλλους στους οποίους δεν τους δόθηκαν. Έτσι καλά κάνει η Mikra Psemata και δε γουστάρει τον αποστόλη και καλά κάνει και ο φίλος του isnogood και προσπαθεί τσάτρα πάτρα με αυτά που κουβαλάει στο μυαλό του να φτιάξει οικογένεια. Καλά κάνει η Ρωσίδα που έφυγε αναζητώντας κάτι καλύτερο καλά κάνει και η Ελληνίδα που έφυγε από το χωριό της και βρήκε το φώς το αληθινό. Επίσης καλά κάνω που είμαι μαζώχα και υποτακτική.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν εννοω αυτο zinnia και επιτελους ας σταματησει αυτη η αστεια παραποιηση στα λεγομενα του αλλου ....
     
  11. nasos

    nasos New Member

    Το κορυφαίο που διάβασα ήταν οτι όσοι έμειναν στο χωριό κ ασχολήθηκαν με τις εργασίες εκεί,είναι ευθυνόφοβοι,δεν ονειρεύτηκαν,είναι αμόρφωτοι μήπως δεν χρειάζονται κιόλας?

    -αναφέρομαι στον/ην Μικρά Ψέμματα-

    Συμπαθάτε με αλλά ή εγώ είμαι εκτός πραγματικότητος ή κάποιοι ζουν σε ένα παράλληλο ονειρικό σύμπαν.Το ξανάπα κ επιμένω κάθετα,οι των πόλεων κοιμούνται κ αν νομίζουν οτι ζούν πλανώνται.

    Βρίζουν συνεχώς αρκετοί κ λένε ''μα γιατί ψηφίζετε τα ίδια κ τα ίδια αφού μας κατέστρεψαν τη χώρα.'',μα ακριβώς γιατί τους κάνουν χάρες,ακριβώς γιατί λαδώνουν το σύστημα.

    Προς την κοπέλα που δεν ξέρει τι να πεί με τον Αποστόλη του παραδείγματος έχω μια μικρή απόρια:εσύ νομίζεις οτι θα τον καταλάβεις?

    Τελικά εκείνο που με εντυπωσίασε περισσότερο σε όσα ελέχθησαν από κάποιους ήταν η ευκολία κρίσεων,για εμένα αυθεραίτως.Ελάχιστοι προσπαθήσατε να μπείτε στοιχειωδώς στην θέση του παληκαριού να συσχετίσετε το όλο θέμα κ με τις συνθήκες που ζεί κ φυσικά να δείτε την όλη κατάσταση υπό ένα γενικότερο πρίσμα.


    Αλλά ξέχασα εμείς τα παιδιά της πόλης ξέρουμε...............

    Ειλικρινά σας μιλώ ξυπνήστε,χωρίς ίχνος κοροιδίας!

    Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.Τουλάχιστον αυτού κατέληξα έπειτα μίας πονεμένης απόλυτης πορείας!
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ρ20

    1. Παρατηρω ότι η ερώτηση στο ποστ 92 παραμένει αναπάντηση, ενω εχουν σχολιαστει όλα τα άλλα που ειναι κ δευτερεουσης σημασιας επι τω πρακτέω.

    2. Μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, καλό ειναι να μένετε σ ότι λέει ο συνομιλητης όπως το λέει. Δεν νομίζω οτι μιλησα με υπονοουμενα για να χρησιμοποιειται αυτη η πρακτικη ως σχολιασμός στα γραφόμενα μου.

    3. Πότε δεν ειπα ότι όσοι παραμένουν στην επαρχια ειναι δειλοι, αβουλοι κλπ..

    Μίλησα για συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποιος μου θυμησε εκπληκτικα τον φίλο του ιζνο.. γι αυτο κ τον ανέφερα, μη τσουβαλιάζουμε τον κοσμο μη γενικευουμε και μη παρερμηνευουμε τα λόγια των άλλων.
    Υπάρχουν ατομα που επισης παραμειναν, δεν σταμάτησαν όμως να εξελισονται ως άνθρωποι κ ως προσωπικότητες. Ανθρωποι που δεν έμειναν με ότι τους δόθηκε, κυνηγησαν κ δημιουργησαν κ οι ίδιοι δικα τους. Ανθρωποι που χωρις να φυγουν απο τον τόπο τους, και πτυχια πήρανε, και λόγο μπορουν να αρθώσουν, και άποψη να εχουν και για την μουσικη, και για την πολιτικη, που δραστηριοποιουνται με τα ποσλιτιστικα δρώμενα του τόπου τους και να κυνηγησουν την όποια γυναικα θελησουν χωρις καμια μεμψιμοιρία.. ασχέτως αποτελέσματος..

    Άλλη κατηγορια ανθρωπων αυτοι..
    Άλλη κατηγορια ο κάθε αποστολης, και κάθε φιλος του ιζνο..
    κάθε μια παο τις παραπάνω κατηγοριες, εμπεριέχει και υποκατηγορίες..

    Αυτο που δεν αντεχω ως άνθρωπος, ειναι οι δικαιολογιες.
    Προτιμώ εναν κακο ανθρωπο απέναντι μου, απο έναν ευθυνοφοβο που για ότι του συμβαινει φταίνε πάντα οι άλλοι ή η άδικη κοινωνια.
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2008