Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

φιλικα βασανιστηρια 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος darknight, στις 24 Αυγούστου 2008.

  1. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    χαχα..ημουν σιγουρη πως θα εμενες στη θεα του δεντρου,χανοντας το δασος ολακερο!   κ ναι..η μπλουζα σου παει τρελα!  
     
  2. μα φυσικα με το παιχνιδι αναπτυχθηκαν και αλλα ομοφυλοφιλικα συναισ8
    θηματα επιμενω ομως γιατι σε ενα τετοιο φορουμ κολλαμε σε ταμπελες

    ολα τα σκηνικα που σας αφηγουμε ειναι αληθινα. καπου μετα απο καιρο περιπου ενα μηνα αποφασισαμε να παιξουμε ενα παιχνιδι. οι αφεντες μεταξυ τους αλλα κι εγω ομως εγω δεν θα ψηφιζα μυστικα, θα διαλλεγαμε εναν αφεντη ο οποιος θα περναγε ενα σκ μαζι μου ενω οι αλλοι θα γυρνουσαν σπιτι τους στην Αθηνα. η ψηφοφορια ανεδειξε τον Μιχαλη (τον μεγάλο).

    Το ΣαββατοΚυριακο

    part 1.

    .... ηταν σαββατο πρωι ειχα ετοιμασει τα πραγματα τους μας χαιρετησαν κι εφυγαν.

    ''μικρε , αυτο το σκ θα το περασουμε παρέα και πιστεψε με θα γνωριστουμε πολυ καλυτερα''

    ο αφεντης μου μου ειπε ενω πηγα να του φτιαξω ενα φραπεδακι οπως ειχα διαταχθει. καθόταν στο σαλονι εκανε το τσιγγαρο του και του σερβιρα το παγωμενο του καφεδακι και το νερο του. γονατισα μπροστα στα υπεροχα του ποδια και αρχισα να του τα γλυφω οπως το επιθυμουσε..

    '' σιγουρα ξερεις οτι ειμαι απο αυτους στην παρεα που πριν γινεις η πουτανα μας δεν σε πηγαινα καθολου''
    '' θα μπορουσα αυτο το σκ να σε πλακωσω στα μπουκετα αλλα δε θα σου κανω τη χαρη, θα σε πονεσω αρκετα αληθεια ειναι αλλα θα κανουμε παρα πολλα, ελπιζω να μου δωσεις πολυ χαρα, τωρα πηγαινε μεσα και φερε μου την ζωνη μου''

    το εκανα οπως ειπε..
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2008
  3. sub_mission

    sub_mission Guest

    μηπως ο σκλαβος είναι γαύρος?????
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Συμφωνω κ γω με την Emma..σε ολα της! Μονο που το φετιχ 'σεξ μεταξυ γκει αντρων' το ειχα ανακαλυψει λιγο νωριτερα..  
     
  5. φερνοντας την ζωνη σκεφτομουν οτι ειναι μολις 10 το πρωι θα αρχιζε να με δερνει απο τωρα? ειχα ψιλοσοκαριστει. ξερω οτι ο Μιχαλης ειναι αυστηρος και ιδιαιτερα δυνατος, φοβομουν οτι το 48ωρο θα περνουσε εξαιρετικα δυσκολα

    σταθηκα γυμνος μπροστα του κρατουσα την ζωνη στα χερια μου. με διεταξε να μεινω ακινητος. αναψε αλλο ενα τσιγγαρο και φυσηξε τον καπνο επάνω μου.

    '' εχεις αδυνατισει αρκετα απο τον πρωτο καιρο, στην τελευταια ζυγιση σου ησουν 74 κιλα εισαι και 1,88 το κορμακι σου ειναι σε καλη κατασταση. οπως ειναι και λευκο και ξυρισμενο τωρα θα κανει πολλα πραγματα, θα σπαραξει στα χερια μου΄΄

    συνεχισε να φυσαει τον καπνο επανω μου ενω γυρνουσε γυρω μου πιανοντας με, ιδιατερα στον κωλο μου. αρχισε να τον μαλαζει με τα χερια του, ηξερα οτι οταν το εκανε αυτο θα ακολουθουσε πολυ ξυλο. του αρεσε αυτο να ψαχουλευει το σημειο που θα εδερνε στη συνεχεια. ο Μιχαλης ειναι γυρω στο 1,77 90 κιλα αλλα γυμνασμενος με μεγαλα μπρατσα , αυτο το καταλαβαινω ιδιαιτερα καθε φορα που με μαστιγωνει.

    με τοποθετησε στο αγαπημενο του ντιβανακι οπως την πρωτη φορα. με ασφαλισε δεμενο μπρουμυτα. μου εδεσε τα χερια πανω απο το κεφαλι μεταξυ τους με χειροπεδες και στη συνεχεια τα τυλιξε με σκοινι και τα εδεσε στο ντιβανι. τα ποδια μου ανοιχτα δεμενα με σκοινι. ειχε παρει τη ζωνη στα χερια του. γδυθηκε. ομολογω οτι δεν περιμενα να γδυθει. ακουσα θορυβο πισω μου. ηταν εκεινος , αυνανιζοταν. δεν καταλαβαινα τι γινοταν. εχυσε πανω στο μποξερακι του. το μποξερακι το πηρε και το εβαλε στο στομα μου με φιμωσε με αυτο και το εδεσε στο στομα μου με ταινεια. αισθαν8ηκα το σπερμα του να πλημμυριζει το στομα μου.εδεσε την ζωνη του γυρω απο το λαιμο μου την εσφιξε πολυ σχεδον πνιγομουν. τελικα δεν θα με εδερνε με αυτην. ειχε αλλα σχεδια για εμενα. πηρε μια λεπτη ξυλινη βιτσα, οχι οχι η βιτσα σκεφτηκα. την χτυπαγε με δυναμη στον κωλο μου, αυτο ποναγε πολυ καθε χτυπημα εσκιζε τον αερα χαραζε τον πατο μου ξανα και ξανα. στισ 30 σταματησε. τα δακρυα μου κυλουσαν τοση ωρα δαγκωνα το μποξερακι και επινα τα χυσια του..
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    ρε παιδία η συνέχεια ;;;
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Μεσιε 'Σκοτεινη Νυχτα'..εκτος απο τις λεπτομερεστατες περιγραφες,μπας κ ριχνεις κανα βλεφαρο στα αλλα ποστς,να κανουμε διαλογο ή προτιμας μονος σου να τα λες κ μονος σου να τα ακους; πες το μας ομως,γιατι εμεις τον κοπο τον κανουμε για να διαβασουμε τις ιστοριουλες σου.. Να εισαι δικαιος γιατι εχω κ γω μαστιγιο.. 
     
  8. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: φιλικα βασανιστηρια 2

    ναι εσυ μπορει να εχεις μαστιγιο αλλα δεν εισε φιλος του να σε φοβατε:nod:
     
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    έχει 65 posts σε ένα thread των μόλις 21 posts συνολικά ... οπότε και κάπου αλλού μιλάει  
     
  10. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Δεν αμφιβαλω πως κ καπου αλλου μιλαει,μα εμενα με ενδιαφερει το εδω κ οχι το αλλου..απλα δειχνει να αγνοει τα ποστς μας σε τουτο δω το νημα..
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: φιλικα βασανιστηρια 2


       
     
  12. cider

    cider Kitchen master

    Κι όμως, εμένα με έχει εντυπωσιάσει γι' αυτόν ακριβώς το λόγο! Δεν πα' να λένε όλοι, ο τύπος συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του.

    Δώσε κι άλλο πράγμα, μεγάλε, δώσε!