Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

  1. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

     


     



     



     



     

     

     


     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    Εγώ να δείς.... Πάμε παρέα.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    Εσένα πάλι τι σου κάνανε?
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    Δεν είναι αστείο να την κάνουν G_E και underherfeet με ελαφρά πηδηματάκια;

    Και αστείο θα είναι και δίκιο θα έχουμε γιατί το θέμα που συζητάμε είναι από τα πιο δύσκολα.

    Ο άνθρωπος υποτακτικής ψυχολογίας είναι συνήθως και εξαρτητικός. Ακόμα κι αν δεν απειλείται πραγματικά, αν φοβηθεί πως θα χάσει αυτόν από τον οποίο έχει εξάρτηση τα πράγματα γίνονται οδυνηρά και αγγίζουν βαθιά ψυχολογικά ζητήματα που υπερβαίνουν τη λογική και τις εύπεπτες θεωρίες περί κυριαρχίας και υποταγής.

    H lara το ‘πιασε γιατί κάτι ξέρει παραπάνω.
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    μ'αυτο συμβιβαζεσαι; 

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθω?

    Ως Domina μιλάς according to the book. Όλοι το ‘χουμε κάνει. Ακόμα κι εγώ, όταν άνοιγα αυτό το νήμα.

    Όμως "το μοναδικό δύσκολο να ξεπεράσει κανείς, είναι την εξάρτηση από τον Αφέντη..." είναι όντως το δυσκολότερο σε μια Μ/s σχέση (βλ. 2 ποστ πιο πανω).
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor


    Δεν αναφέρομαι σε υιοθέτηση ρόλων, αναφέρομαι σε Ms και ειδικά σε T.P.E. δεν αναφέρομαι σε κάποιον που δεν δέχεται το τέλος, και όσο γιατί τις σκλάβες δεν τις διώχνουν από τη μια μέρα στην άλλη απαντά Ο MasterJp στο καταπληκτικό θέμα περί Εκπαίδευσης σκλάβας, αλλά και σε κάθε νήμα σε όλο το net όπου αναφέρονται σχέσεις Ms και όχι παιγνίδια ρόλων.

    Όσο για το τι είναι δύσκολο και τι είναι εύκολο, όσοι έχουν έστω υπόψη τους ανάλογες σχέσεις γνωρίζουν πολύ καλά πως τίποτα δεν είναι εύκολο για μια σκλάβα, εαν επιλέξει τέτοιο μονοπάτι.
    Είναι πολύ πιο εύκολο να βάλεις ψηλές γόβες και να πάρεις κι ένα μαστίγιο και να μοιράζεις διαταγές σε παιγνίδια ρόλων.
    Γιατί εδώ που τα λέμε και οι πολύ ελαχιστες πραγματικές Αφέντρες που όντως ασχολούνται και εκπαιδεύουν τους σκλάβους τους, γνωρίζουν καλά πως εύκολα στην εκπαίδευση δεν υπάρχουν και εφόσων έχουν συνειδητά καλλιεργήσει εξάρτηση στον σκλάβο τους θα ήταν ανεύθυνο και εγκληματικό να του δώσουν απλά μια κλωτσιά και να τον στείλουν απροετοίμαστο πίσω στη ζούγκλα. Αλλά επαναλαμβάνω μπας και γίνω κατανοητή πως αναφέρομαι σε μακροχρόνιες Ms σχέσεις όπου έλαβε χώρο εκπαίδευση σκλάβου και όχι για κάποια άτομα που έχουν περιστασιακές ή έστω καθημερινές συνεδρίες χωρίς επέκταση της ανταλλαγής εξουσίας παραπέρα και χωρίς αλλαγές στον ψυχισμό του σκλάβου.

    Υ.Γ. Θα ήταν όλα πιο απλά αν είχαμε τους ίδιους ορισμούς- όπως πολύ συχνά αναφέρω κι εγώ αλλά και άλλοι σε πολλά ποστ.
    Κανένας δεν θα έλεγε σκλάβο ή Αφέντη κάποιο που ασχολείται με υιοθέτηση ρόλων και αν μη τι άλλο θα έκανε τον κόπο να κατανοήσει πρώτα περί τίνος πρόκειται πριν εκφράσει για το ποιος και που "στραβώνει"
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα - πως νιώθ

    Γνωρίζω πολύ καλά ότι το Σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι υπαρκτό, καθώς και ότι σε μία οποιαδήποτε σχέση ο ένας εναποθέτει τον εαυτό του στην ευθύνη κάποιου άλλου, υιοθετώντας μία υποδεέστερη θέση έναντί του, αναπόφευκτα προκαλείται το regression του ενός, ένας παλιμπαιδισμός κατά κάποιο τρόπο, και η ενίσχυση του άλλου. Ακόμη και ο Μέσμερος αντιμετώπισε το ίδιο φαινόμενο. Το 1784 οι δύο επιτροπές που όρισε ο Λουδοβίκος ΧVI να ερευνήσει τις θεραπευτικές πρακτικές του Μέσμερου, βρήκαν ότι οι ασθενείς όχι μόνο βίωναν απόλυτη υποταγή στα χέρια του θεραπευτή, αλλά, όπως κατέδειξε μία μυστική αναφορά που ήταν μόνο για τα μάτια του βασιλιά, υπήρχε και το φαινόμενο της ερωτικής έλξης των ασθενών προς τον θεραπευτή (De Saussure, "Transference and animal magnetism", Psychoanalytic Quarterly, 1963).

    Επομένως δεν με παραξενεύει, ούτε ο έρωτας, ούτε η έλξη, ούτε η εξάρτηση. Οϋτε με παραξενεύει το γεγονός ότι η γνώση δεν συμβαδίζει πάντα με την ηθικότητα / εντιμότητα / στοιχειώδη ανθρωπιά των ανθρώπων. Φροντίζω να επιλέγω σωστά τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι, και αν δεν επιλέξω σωστά, φταίω εγώ και όχι αυτοί.

    Όμως, θα το πω, γιατί έχω πεθάνει στα γέλια από τη στιγμή που διάβασα το ποστ σου (κρίση καθικίασης προφανώς, κλασσική αντίδραση μετά τη βόλτα για βρούβες). Έχω στο νου μου την εικόνα ενός άντρα που τον κυνηγά μια όμορφη και παθιάρα γυναίκα και αυτός τρέχει να ξεφύγει. Αρνείται σθεναρά την συνεύρεση μαζί της και κάνει νάζια σαν πριμαντόνα. Και η γυναίκα στρίβει τα χέρια της με απελπισία, μην τυχόν και χάσει το κελεπούρι.

    Με συγχωρείτε, αλλά αυτό το παιχνίδι εγώ δεν θα το παίξω ποτέ. Αγαπώ πολύ το κελεπούρι μου (ε ρε "ξύλο" που έχω να φάω), τόσο πολύ που δεν θα του στερούσα ποτέ τη χαρά του κυνηγιού.

    ΥΓ. Άκουσα ότι άρχισε η κυνηγετική σαιζόν, αληθεύει;
     
  9. DominaArsAmatoriaΑugusta

    DominaArsAmatoriaΑugusta Regular Member

    Αντιλαμβάνομαι ότι η εμπειρία σου είναι πιθάνοτατα κατά πολύ σημαντικότερη από τη δική μου, όπως επίσης ότι ορισμούς και ορολογίες τους κατέχεις άριστα.

    Παρολαυτά το ότι είμαι νέα σε μια κοινότητα που αφορά ένα κομμάτι της ζωής μου, δεν θα έπρεπε να εκλαμβάνεται ως μειονέκτημα και να αντιμετωπίζεται με υπεροψία του τύπου "άντε μάθε πρώτα και μετά μίλα...". Υπάρχουν θέματα που θέλω να συμμετέχω, αλλά δεν είναι δυνατόν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να καλύψω κενά χρόνων παρακολούθησης του forum (γεγονός που οποιονδήποτε νοήμων είναι σεβαστό).

    Από την άλλη πλευρά δεν σκοπεύω να μη πω αυτά που σκέπτομαι προκειμένου να είμαι αρεστή σε κάποιους/κάποιες που απλά θα διαφωνήσουν, γιατί είτε τους χαλάει η εικόνα για τον μικρόκοσμό τους είτε προτιμούν να μονοπωλούν τις συζητήσεις. Δεν είσαι μόνο εσύ εδώ, είμαι και εγώ. Και στο ίδιο σύνολο ανήκουμε.

    Τέλος σ' αυτόν τον κόσμο όλα έχουν κάποιο τίμημα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτούς που επειδή τους δύσκολο δεν θέλουν να πληρώσουν το δικό τους.
     
    Last edited: 28 Αυγούστου 2008
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    O Λόγος που αντέδρασα δεν είναι επειδή είσαι καινούρια αλλά επειδή είσαι προσβλητική.
    Και συνεχίζεις να με προσβάλλεις βασισμένη σε αυθαίρετα συμπεράσματα και προσωπικές σου αξιολογήσεις πραγμάτων που δεν είπα και δεν έπραξα.
    Τίποτα παραπανω αλλα και τιποτα λιγοτερο.
     
    Last edited: 28 Αυγούστου 2008
  11. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο Κύριός μου ασχολείται και με άλλη σκλάβα

    Αναφερόμουν στο ποστ σε σε υποτακτικές που συνήθως είναι εξαρτημένες, όχι σε μαζοχίστριες κυριαρχικές που είναι ανεξάρτητες. 

    Η χαρά του κυνηγιού τους ας μου λείπει. Μου αρκεί η χαρά της επιλογής μου. Εσύ το λες πριμαντόνα, αλλά το να είσαι ντίβα δεν είναι μόνο γυναικείο προσόν. Υπάρχουν και οι ντίβοι. Αλήθεια πως λέγεται ο αρσενικός ντίβος;
     
    Last edited: 28 Αυγούστου 2008
  12. DominaArsAmatoriaΑugusta

    DominaArsAmatoriaΑugusta Regular Member

    Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό.
    Εαν κάποιος ή κάτι σε προσβάλλει, δηλαδή σε θίγει με κάποιο τρόπο, είσαι και εσύ συνεργός στην προσβολή. Γιατί; Διότι προσβλήθηκες. Λαμβάνεις ενεργό ρόλο όταν προσβάλλεσαι από μια άποψη που απλά εξέφρασα. Οι άνθρωποι ουσιαστικά προσβάλλονται από μόνοι τους και μετά κατηγορούν τους άλλους.