Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοπρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος scatlover_for_fem, στις 19 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Re: KOPROLAGNIA

    Μη δεις άνθρωπο να παραπονιέται για την κακούργα κενωνία, τον αρπάζεις απ' τη μούρη... 
    Δίκαιοι και άδικοι σ' ένα καζάνι βράζουμε, αδιακρίτως  
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: KOPROLAGNIA

    Εν προκειμένω, μάλλον πλατσουρίζουμε σε βόθρο...
     
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: KOPROLAGNIA

    Σε σύγκριση με άλλους τόπους ανείπωτης δυσωδίας, ο δικός μας φαντάζει παιδική χαρά...
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: KOPROLAGNIA


    Γιά τον δικό σας δεν ξέρω... Ο δικός μας πάντως, βρωμάει...








    Αφόρητη δισωδία...  
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. scatlover_for_fem

    scatlover_for_fem New Member

    Κοιτα να δεις αν θελεις να μιλησουμε σε αυτη την βαση εγω κανω την αυτοκριτικη μου κ οταν κανω λαθος το αναγνωριζω.Τωρα οσο αναφορα το μπαχαλο που προαναφερα δεν αλλαζει γιατι ειμαστε ωχαδελφιστες και μαζοχιστες παραλληλα.Η κατασταση στη κοινωνια φαινεται καθημερινα και αν βρισκομαστε υπο διαλυση νομιζω εισαι μεγαλυτερος και το ξερεις καλυτερα.Οι εποχες του Σωκρατη,Περικλη,Αριστοτελη εχουν περασει, τωρα κυριαρχει το συμφερον, η καρεκλα, το βυσμα και η πισω πορτα. Τωρα για να εκθεσω εκεινη που ηταν μια ψευτρα και μιση δεν θα το κανω γαιτι δεν ειναι του χαρακτηρα μου.Παντως αν δεν θελεις κατι το λες απο την αρχη και οχι ψηνοντας τον αλλο και λεγοντας του "θα κατεβω Αθηνα και θα περασουμε πολυ ομορφα,ανυπομονω"και μετα απο λιγο να μου γραφει στο msn θα παω για μπανιο θα με περιμενεις να επιστρεψω να τα πουμε.Ακομα περιμενω να τελειωσει το μπανιο της.Αν θελει ας μου απαντησει εκεινη γιατι το εκανε.Ξερει ποια ειναι...
     
  6. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: KOPROLAGNIA

    Δεν ειναι παντα ετσι. Συνηθως μια καλημερα που ανταποδιδεις απο ευγενεια, πολλοι την μεταφραζουν σε υποσχεσεις και ελπιδες. Σε μερικους βεβαια, το τραβαει ο οργανισμος τους το δουλεματακι αλλα ποιος εχει την ορεξη!
     
  7. dominastella

    dominastella Regular Member

    στο εξωτερικο τιποτα δεν ειναι κατακριτεο ειναι οι τελοια ζωη να μην σε κοιτουν ασχημα για οτι νιοθεισ και στην τελικη βγαινει απο μεσα σου και δεν ευθινεσαι για αυτο ιπαρχουν πολλεσ φαντασιωσεισ αρκει να μην ενοχλεισ κανεναν αυτη ειναι η φιλοσοφια μου πιστεβο ομοσ οτι πολλεσ ειναι καποσ φανταστικεσ υπο την ενοια οτι κατι αλλο θελουμε αλλα δεν ξερουμε να το εκφρασουμε πιστεβο οτι πισο απο την κοπρολαγνεια κριβεται η ταπινοση που εχει αναγκη να νιοσει αυτοσ που την επιζιτα δεν του αρεσει σαφοσ η μιροδια αλλα να νιοσει τον απολιτο εξεφτελισμο και οπιοσ δεν δισταζει να παραδεχτει στον εαυτο του αυτο το σιναισθημα και ζει τισ φαντασιοσεισ του ειναι ευτιχισμενοσ γιατι οταν κανεισ αυτο που ποθεισ ικανοπιεισ και ιρεμεισ την ψηχη σου γιαυτο πρεπει ολοι για να νιοθουμε ευτιχισμενοι να κανουμε αυτο που νιοθουμε απολιτα χορισ ενδιασμουσ πολοι δηλονουν κατι αλλο απο αυτο που νιοθουν για λογουσ στατουσ ειναι λαθοσ κοροδιβεισ τον εαυτο σου αρα δεν τον αγαπασ αφεθειτε λοιπον ολοι σε οτι αισθανεσται και ζηστε το στον απολιτο βαθμο αυτοσ ειναι ο δρομοσ τησ ευτιχιασ ετσι εχει νοημα η ζωη μην σκεφτεστε αλλα μονο νιωστε και πραξτε αγαπημενοι μου σινδετημ,ονεσ
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: KOPROLAGNIA

    Θα παραθεσω το εξης.
    Καποτε πριν ακομη δοκιμασω τα παντα, μου ετυχε ενα τετοιο φετιχ σε καποιο ατομο, εναν αντρα πολυ ομορφο οπως διαπιστωσα οταν τον συναντησα.
    Πριν ομως να τον συναντησω, μεσα στις πρωτες τηλεφωνικες συνδιαλεξεις μας ο ανθρωπος αυτος μου ξεκαθαριζε κατι χωρις καν να με πιεζει.
    Μου ελεγε δηλαδη οτι εαν ενοιωθα οτι δεν μπορουσα να το κανω, εαν ειχα και τον παραμικρο ενδοιασμο στο να ικανοποιησω το φετιχ του, καλο θα ηταν να του το πω ετσι ωστε κανενας απο τους δυο μας να μην ταλαιπωρηθει.
    Μου ελεγε ακριβως αυτο, οτι πολλες φορες τον ειχαν "ξεγελασει".
    Οταν βρεθηκαμε μονοι μεσα στο δωματιο του ξενοδοχειου ομολογω πως κολλωσα. Ηταν η πρωτη μου φορα σε κατι τετοιο και οσο ναναι..................
    Ομως οχι, δεν εκανα πισω, του το ειχα υποσχεθει και καταλαβα πως θα ηταν ασχημο να του πω "να, ξερεις, το μετανοιωσα".
    Εκτοτε το ξανασυναντησα και σε αλλους ανθρωπους, με διαφορετικες μορφες του καθε φορα και καταλαβα πως παρ'ολο το στατους μου ΔΕΝ ημουν εγω εκεινη που θα εκρινα τα φετιχ των αλλων, ή τι ειναι σιχαμερο και τι οχι.
    Εφ οσον κατεληξα στο να τον συναντησω, αυτοματως ειχα και την επιγνωση του τι θα κανω και τι θα αντιμετωπισω.
    Εαν ενοιωθα αποστροφη, απλα πριν ακομη βρεθουμε θα του ελεγα πως νοιωθω, πως δεν ειμαι ετοιμη για κατι τετοιο για να μην τον ταλαιπωρω.
    Ομορφα και χωρις να παω για μπανιο ανεπιστρεπτι, ή να τον "δουλευω".
    Πιο σωστο το βρισκω.
    Θα πρεπει ομως να λαβουμε υπ' οψιν μας και το εξης.
    Κακα τα ψεμματα, το φετιχ αυτο δεν το συναντας καθε μερα. Οι ανθρωποι αυτοι πασχιζουν να βρουν μια ή εναν παρτενερ για να ικανοποιησουν το φετιχ τους.
    Καποιες φορες παρεξηγουν την καλημερα 'η την οικειοτητα καποιου γιατι στα ματια αυτου του προσωπου "βλεπουν" με απογνωση ή και με απελπισμενο ποθο το προσωπο που θα τους ευχαριστησει.
    Ειναι εκεινη η στιγμη που οι φαντασιωσεις τους παιρνουν φωτια.
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2008
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: KOPROLAGNIA

    πολυ σωστα τα λες. Και δεν νομιζω οτι χρειαζεται κανενας το δουλεματακι του εκτος βεβαια αν μετα απο αρνησεις και ξεκαθαρες κουβεντες αυτος συνεχιζει το βιολι του. Κατα τα άλλα ειναι κριμα. Να τονισω οτι υπαρχουν και οι διαφορες στο φύλο και δεν θα το καταλαβουν ποτε αυτο τα κοριτσια αν δεν το ζησουν (που δεν θα το ζησουν). Αν ενα κοριτσακι γραψει : "γεια σας. ειμαι η Μαρία. Μπορει να με χεσει καποιος?" αυτοματα θα βρει καμποσους προθυμους χέστες. Αν ομως βαλει την ιδια αγγελια ο Γιώργος θα παρει τ αρχιδια του πριν ακομα το αποφασισει να την δημοσιευσει. Οταν το κανει στο irc θα φαει ban απο τους περιφανους operators (το εχουμε δει αυτο να συμβαινει φανταζομαι οσοι περασαμε απο εκει). Οταν στη συνεχεια το κανει σε ενα φορουμ ,θα εισπραξει ησυχια, σιωπη, και οταν προσπαθησει να γινει πιο αντιληπτος θα παιξουμε και λιγο μαζι του, οταν εκνευριστει θα του την πουμε γιατι δεν εκφραστηκε σωστα και γιατι θα πρεπει να περιμενει μιας και η ιδιαιτεροτητα του ειναι σιχαμενη κλπ κλπ κλπ. Λοιπον ο τυπος θελει να τον βαλει κατω η αλλη και να γουσταρει να του ριξει ενα χεσιμο οπως το γουσταρει κι αυτος. Τοσο απλα. Δεν θελει να το κανει με καποια που θα πληρωσει. μαλλον γιατι δεν μπορει να μπει στο τριπακι του να μην τον ενδιαφερει τι νοιωθει η αλλη που του το κανει. Μαλλον αυτες που εχουν τασεις γι αυτο το παιχνιδι εδω μεσα και σιγουρα τις εντοπισε (δεν ορκιζομαι κιολας) του εριξαν πορτα ή τον αγνοησαν , καποιες θα επαιζαν το σιχαμενο παιχνιδι μονο με γυναικες (και οι λεσβιες προνομιουχες) και..... αυτα τα νεα! Τσιου.



    ΥΓ: εχω προβλημα στη εκφραση παιδια, συγχωρηστε με, ειμαι παλι άυπνος. Οταν βλεπετε να επαναλαμβανω λεξεις, εκφρασεις, πηδαω απο τη μια στη αλλη (απο τη μια στην αλλη????) εκφραση / κουβεντα και βλεπετε οτι το ποστ το εγραψα πριν τις 14.00 μη με παρεξηγειτε.
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2008
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Εγώ κατάλαβα, extreme32, ότι η Μαρία έχει αρκετές πιθανότητες να βρεί κάποιους να τους χέσει, τον δε Γιώργο, τον άμοιρο, τον χέζουν όλοι πατόκορφα.
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Aμ, δε που τον χέζουν...εδώ είναι το θέμα! Οι δυσκοίλιοι, στις μέρες μας, αυξάνονται και πληθύνονται  
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2008
  12. scatlover

    scatlover New Member

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Σας χαιρετω ολους και καλως σας βρηκα. Νεος εδω. Οσον αφορα την κοπρολαγνεια και ουρολαγνεια ομολωγω πως με τρελαινει καθως τα εχω δοκιμασει σε αρκετα μεγαλο βαθμο. Το προβλημα με εμας ειναι οτι δεν βρισκουμε ατομα που να τουε ενδιαφερει το θεματακι αυτο ή αν τους αρεσει το κρυβουν απο ντροπη ενω δεν ειναι ετσι...