Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 7 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Αφού είμαστε αυστηροί Δάσκαλε δε θα ήταν προτιμότερο να κοιτάξεις στην σεξουαλική εικόνα που έχει ένα αρσενικό για την Γυναίκα στη σύγχρονη κοινωνία;

    Ξέρεις τι είναι να σε βομβαρδίζουν με απρόσιτα δίμετρα θεϊκά μοντέλα κατά συρροήν από το πρωί μέχρι το βράδυ; Θεοποιείς ή όχι την εικόνα της Γυναίκας;

    Αφού δεν μπορείς να έχεις την δίμετρη κοιτάς αυτή που έχεις από χαμηλά. Δεν μιλάω για όλους φυσικά.

    Δάσκαλε αφού είμαστε αυστηροί ας είμαστε και ρεαλιστές. Σε ένα site γνωριμιών που έχω μπει εγώ και η μεταξένια μου δεν μπορείς να φανταστείς τι μηνύματα λαμβάνω. Κάθε φορά που βάζω και μία φωτογραφία κάπου 200 μηνύματα έρχονται σε δύο τρεις ώρες. Στην αρχή είναι επιθετικά και κυριαρχικά και στο τέλος ικετευτικά και με μεγάλες υποσχέσεις για πλήρη υποταγή.
    "Ό,τι θέλετε να με κάνετε"

    Γνωρίζεις πολύ καλά τι κάνει ένα αρσενικό για να πηδήξει. Όπως λέει και κάποιος γνωστός μου...
    "Εγώ για να πηδήξω και αστροναύτης γίνομαι."
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Να είμαστε. Αν δε γνωρίζεις τη γενεσιουργό αιτία της υποτακτικότητας, πως στο καλό θα βρεις τα αίτια που οδηγούν στην αύξησή της (της γενεσιουργού αιτίας της υποτακτικότητας) και κατά συνέπεια στην αύξηση του αποτελέσματος που είναι η αύξηση των φαινομένων υποτακτικότητας; Εκτός κι αν είναι λυμένο το πρώτο ζήτημα και προχωρούμε στο δεύτερο.

    Κατά τη γνώμη μου ο κοινωνιολόγος θα πρέπει να αφήσει χώρο και στο ψυχολόγο σε τέτοια ζητήματα.
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Απλό: αν το αίτιο της υποτακτικότητας είναι σύνθετο και πολυπαραγοντικό, η συγκριτική της αύξηση μπορεί να οφείλεται, σε μια εποχή, στην (πολιτισμική) μεγιστοποίηση ενός από τους παράγοντες.

    Δεν έβαλα, λοιπόν, τυχαία την αναφορά στη μαζική δημοκρατία της αγοράς και τον υπερκαταναλωτισμό.

    Νόμιζα ότι για να πηδήξει, βγάζει το βρακί του. Αν πρέπει να βγάλει και το σκάφανδρο......
     
    Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2008
  4. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    πλην ορίσουμε γενεσιουργες αιτίες αύξησης υποτακτικών κλπ θα μπορουσε να δώσει καποιος τον ορισμο του υποτακτικού? γιατι μεχρι τωρα ο καθενας βαζει μια ταμπελα στον εαυτο του,φοβαμαι χωρις να ξερει το λογο..
     
  5. k-nos

    k-nos Regular Member

    Παρακαλούνται να νεα μέλη που θέλουν να εγγραφούν στο φόρουμ και να δηλώσουν status υποτακτικού, οπως επισυνάψουν εμπεριστατωμένη διατριβή που να αναλύει τα αίτια που τους οδήγησαν να είναι ή να δηλώνουν υποτακτικοί.

    Αιτιολογίες του τύπου 'Γιατί έτσι γουστάρω και καυλώνω' δε θα γίνονται δεκτές....
    Ελπίζω να συμμορφωθούνε όλοι... αντε μην έχουμε καμμία φωτιά στη πτέρυγα.... απο ατύχημα βεβαίως βεβαίως...
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Αναμφίβολα.

    Όχι μόνον, φυσικά. Σύμπασα η "φουρνιά". Με εξαίρεση προφανώς κάποια λίγα καρβέλια που, όπως και σε κάθε φουρνιά, βγαίνουν λίγο στραβά, παρά τις επίπονες προσπάθειες των φουρναραίων...

    Περίεργη μεθοδολογία χρησιμοποιείτε αγαπητή μου, γιά να καταλήξετε σε τόσο βαρυσήμαντα συμπεράσματα (δεν είδα ερώτηση στα πρώτα 2 ποστς σας στο νήμα, άποψη είδα και προσπάθεια γιά τη στήριξή της)...
    Φαντάζεσθε ότι εάν διενεργούσατε δημοσκόπηση μέσα στο φόρουμ του φαν κλαμπ της Madonna, θα υπήρχε και η μηδαμινότερη των πιθανοτήτων να προκύψει θετικό αποτέλεσμα υπέρ της ωδικής και χορευτικής υπεροχής της Shakira;
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα ήθελα να παραθέσω και άλλη μία άποψη η οποία θα ήθελα να τονίσω ότι πιθανόν να ερμηνεύει ένα μέρος του ποσοστού και ιδίως των αρσενικών που φαινομενικά προσφέρονται ως υποτακτικοί.

    Τα αρσενικό ως γνωστό δέχεται μία μεγαλύτερη πίεση από τις ορμόνες του στο να κάνει σεξ. Μεταξύ ποιότητας και συχνότητας, με συμβούλους τον λιγοστό χρόνο που του απομένει στο να κυνηγήσει, το γεμάτο από διεγερτικά ερεθίσματα περιβάλλον του και τις πολύπλοκες απαιτήσεις που του θέτει τώρα πιο αβίαστα μία γυναίκα, επιλέγει πιο εύκολα την συχνότητα.

    Σε αντίθεση με τις γυναίκες που πολλές φορές η ανάγκη να προστατέψουν τον συναισθηματικό τους εαυτό, η μικρότερη πίεση ή όποια άλλη αιτία τις κάνει να επιλέγουν σπανιότερα από έναν άντρα την συχνότητα, τις φέρνει σε μία πλεονεκτική θέση.

    Στις αιτίες μπορεί να λανθάνω. Στις στατιστικές όμως ενδείξεις όμως όχι. Mπείτε στο mirc σε ένα δωμάτιο όπως το sεχ για μία ώρα με ένα αντρικό nick, μετά δοκιμάστε με ένα θηλυκό nick. Θα καταλάβετε, αν δεν γνωρίζετε ήδη τι εννοώ.

    Οι άντρες έχουν λιγότερες ευκαιρίες από μία γυναίκα. Αυτό τους φέρνει λοιπόν σε μία μειονεκτική θέση και αυτή με τη σειρά της, τους πιέζει να προσφέρουν ότι πιστεύουν θα δελέαζε μία γυναίκα. Σ’ ένα μεγάλο ποσοστό καταλήγουν στην υποταγή. Είτε γιατί αυτό πιστεύουν ότι θα δελέαζε, είτε γιατί λόγω της πιεστικής τους ανάγκης μεγεθύνουν την αξία των θηλυκών σε σύγκριση με την δική τους(ας με συγχωρέσουν οι γυναίκες για αυτό).

    Κλείνοντας θα ήθελα να σας παραθέσω άλλα δύο πρόχειρα καταγεγραμμένα στοιχεία.

    Στο gayhellas κατά μέσο όρο, αν γνωρίζεις τι συνηθίζεται να πεις και έχεις δικό σου χώρο(μετράει πολύ), κανονίζεις φάση σε μισή ώρα. Επίσης κατά την διάρκεια μίας βραδιάς αναζήτησης δεν υπάρχει περίπτωση να μην στην πέσει str8, που μην έχοντας άλλη επιλογή προτιμά έστω και έναν αρσενικό κώλο.

    Υ.Γ. Ξέρετε πόσοι γεμίζουν το καρτοκινητό τους, εκμεταλλευόμενοι αυτήν την αντρική ανάγκη και με το πρόσχημα ότι δεν έχουν μονάδες στο κινητό για να πάρουν τηλέφωνο;
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Θα ηθελα να επισημανω οτι εχει ξεκινησει μια συζητηση πανω σε μια παραδοχη η οποια εχει απλως τεθει,δεν ειδα ομως καποια στοιχεια που να την αποδεικνυουν.
    Ποθεν συναγεται οτι ο αριθμος των υποτακτικων ανδρων εχει αυξηθει;Σε σχεση με ποια προηγουμενη χρονικα περιοδο;
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Ηλίας: Αν δεχθούμε πως
    δεν μας ανάγει αυτό στην προβληματική διαχείριση της απόλαυσης στην οποία έχει επανειλλημένα αναφερθεί ο DreamMaster ;

    @Dolmance: Φίλτατε δεν μου είναι σαφές αν αναφέρεσθε στην αύξηση της κοινωνικής ή της σεξουαλικής ανδρικής υποτακτικότητος, μένω με την αίσθηση πως έχετε κατά νου εκδηλώσεις της πρώτης ενώ η θέση που διατυπώνετε αναφέρεται σε πιθανές αιτίες της δεύτερης. Θα εκτιμούσα μια διευκρίνηση.

    ΥΓ. Κατανοώ την διαφορά "αιτιών" και "αιτιών αύξησης", παρ' αυτα τα αίτια αύξησης δεν αποτελούν υποσύνολο των αιτίων, που εκδηλώνονται λόγω τρεχουσών κοινονικοπολιτικών συγκυριών;
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Δε θέλω να βγω off-topic αλλά str8 άντρες δε συμπεριφέρονται έτσι, επειδή δε βρήκαν διαθέσιμη γυναίκα κάποια στιγμή.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Θα συμφωνήσω μαζί σου. Θα μετέλθουν άλλους τρόπους, όχι αυτόν. Όπως είναι καλό ίσως εδώ να διαχωρίσουμε, αν μιλάμε για έναν άντρα που είναι συνολικά υποτακτικός (κοινωνικά, προσωπικά κλπ) ή αν μιλάμε για υποτακτικότητα ως ερωτική έκφραση.
     
  12. Leykos

    Leykos Regular Member

    Απάντηση: Re: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    <Δεν ξέρω δεν απαντώ>