Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 7 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. MiB

    MiB Regular Member

    Ως νέο μέλος δεν έχω συμμετάσχει κι ούτε καν διαβάσει όλα τα threads του forum από την αρχή της δημιουργίας του. Παρόλαυτά, έχω διαβάσει αρκετά από τα πιο πρόσφατα νήματα και σχόλια των περισσότερων μελών. Τα παραπάνω λόγια της Emma πιστεύω πως αποτελούν το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός απόλυτα υγιές, ώριμου και παράλληλα ανήσυχου πνεύματος. Συμφωνώ και ταυτίζομαι απόλυτα με τη συγκεκριμένη άποψη και χαίρομαι ιδιαίτερα που συναντώ - έστω κι εδώ μέσα - ένα άτομο με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αντίληψη. Τα παραπάνω λόγια μπορεί να μην περιέχουν την υπέρτατη σοφία, αλλά αποτελούν μία ιδιαίτερα εύστοχη, απλή και 100% αληθινή αποτύπωση της πραγματικότητας. Επίσης, σκόπιμα συμπεριέλαβα και τη δεύτερη παράγραφο, η οποία αποτελεί για μένα ένα από τα καλύτερα παραδείγματα σεμνότητας, λεπτότητας, ευγένειας και γενικότερα ενός ανώτερου επιπέδου προσωπικότητας.

    Νομίζω πως ακόμα και η επιλογή των συγκεκριμένων στοίχων για την προσωπική της "λεζάντα" του αείμνηστου Johnny Cash.. απλά επιβεβαιώνουν για μένα κι όλα τα παραπάνω..
     
  2. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Ναι, το καμάρι μου!! Έίναι και αθεόφοβο! Δε βλέπεις πως περιγελά το κτήνος από πάνω του?
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αγαπητέ FootSniffer (may you sniff to your heart's delight) 

    Δεν αντιλέγω. Αποτύπωση της πραγματικότητας είναι και η φουσκάλα που κάνει το λάδι στο χέρι σου όταν πετιέται από το τηγάνι.

    Δεν θεωρώ ότι όλες οι ανθρώπινες αντιδράσεις σχετίζονται άρρηκτα με το BDSM. Μάλλον πρόκειται για μικροπροβλήματα που χρήζουν χειρισμών. Εννοώ αν κάποιος επιθυμεί το τελικό αποτέλεσμα χωρίς τις γαμημένες φουσκάλες.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Απο αρσενικά σκυλιά δεν ξέρω πολλά που δεν είναι gay ή το λιγότερο bisexual!
    Μια χαρά περνάνε!
    Η "πτέρυγα" πιστεύω να περιλαμβάνει και σκύλους Dolmance! Αν όχι θα ήταν αδικία!
     
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Τί εννοείς σκύλους; Η άλλη έχρισε σκύλο εκείνο το ασπρουδερό μπιφτέκι!
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...Κάτι τέετοιο εννοώ...

     

    ...or ....

     



    ...Μα δεν είναι υπέροχα?

         
     
  7. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Re: Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Ασπρουδερό μπιφτέκι αυτό το σαρκοβόρο πλάσμα ???
     
  8. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Θα συμφωνήσω με την άποψη του Dolmance περί του κατανάλωτισμου, ως αιτία αύξησης της κλίσης προς την υποτακτικότητα και των υποτακτικών φαντασιώσεων από πλευράς του ανδρικού φύλου. Έχει παγιωθεί πλέον η αντίληψη περί της γυναικείας χειραφέτησης (δεν αναφέρομαι στο τι συμβαίνει επί του πρακτέου στην αγορά εργασίας, αλλά ως συνείδηση). Η γυναίκα παρουσιάζεται πλέον δυναμική, αυτεξούσια, ώστε να αιτιολογηθεί η άνοδος του κοινωνικού της status, από την αφάνεια στην επιφάνεια και την λήψη αποφάσεων. Εδώ θα εστιάσω σε 2 σημεία:
    α) Η προβολή αυτή γίνεται με χρήση καλλίγραμμων γυναικών, κάτι που είναι σαφώς θελκτικό στο ανδρικό βλέμμα, υποβοηθώντας τον να αποδεχθεί το πρότυπο αυτό ως επιθυμητό για τον ίδιο.
    β) Σε κάθε εποχή η μεταβολή μιας παλαιότερης κοινωνικής διάρθρωσης και ισορροπίας συνεπάγεται με την δημιουργία ρεύματος. Η δε ισχύς αυτού του ρεύματος είναι άρρηκτα δεμένη με την απήχησή του στην μάζα. Ο ερωτισμός και η libido είναι στοιχεία του ανθρώπου, τα οποία τον ακολουθούν αιώνες τώρα στο DNA του. Συνεπώς, ένα κίνημα επικεντρωμένο σε αυτά είναι -τουλάχιστον βέβαιο- πως θα έχει απήχηση, είτε λόγω διαφορετικότητας (κάποιοι αρέσκονται -έστω και ενδόμυχα- να σοκάρουν ή να θεωρούν ότι σοκάρουν), είτε επειδή απλώς διεγείρει το ερωτικό του "κέντρο αντίληψης". Δεν θεωρώ τυχαίο πως οι περισσότερες αναφορές στο S/m (όταν και όπου προβάλλεται) είναι είτε femdom είτε ομοφυλοφιλικού χαρακτήρα, στοιχεία που ανατρέπουν την καθεκυστικεία αντίληψη ισορροπίας μεταξύ άνδρα - γυναίκας και ερωτικών συντρόφων.

    Διότι αυτό το μοντέλο θεωρείται πλέον κοινωνικά απαρχαιωμένο και δεν αποτελεί κάποια "λογική συνέχεια" της κοινωνικής δομής στην σύγχρονη εποχή. Με άλλα λόγια, θεωρείται πλέον "παλιά ιστορία". Κάτι που είχε πει ο hemis
    Η προβολή, λοιπόν, της δυναμικής και καταξιωμένης όμορφης γυναίκας (συμπαθάτε με, αλλά αυτό προβάλλεται στα ΜΜΕ και στον έντυπο Τύπο) δίνουν μια διέξοδο διαφορετικότητας στην έκφραση του ερωτισμού σε σημαντική μερίδα αρσενικών.

    Τέλος, υπάρχουν ακόμα και σήμερα, 30 χρόνια περίπου μετά την σεξουαλική απελευθέρωση, συμπλεγματικές απόψεις και αντιλήψεις περί "ακαθαρσίας" στον ερωτισμό. Η αίσθηση αυτή ωθεί το υποκείμενο στην ταύτισή του με την υποτακτική πλευρά, επειδή μπορεί να αισθανθεί πιο φυσικά την έλξη του προς τον ερωτισμό έναντι της πουριτανιστικής ιδεολογίας του (η οποία είναι ετερόφωτη). Ενδεχομένως έτσι να αιτιολογείται η ικανοποίηση που λαμβάνουν κατά τον εξευτελισμό που τους ασκείται ως υποτακτικοί, καθώς τους ταυτίζει με την ενοχή τους, δίνοντάς τους ένα "συγχωροχάρτι" για την καύλα που νιώθουν. Αυτό, θέλω να πιστεύω, τείνει να εξαλειφθεί με την πάροδο των ετών, πλην όμως υπάρχει ακόμα.

    Θα δεχθώ πως το bottoming χρησιμοποιείται και ως "εύκολη λύση" στην εύρεση συντρόφου, καθώς το εγώ του/της συντρόφου ικανοποιείται όταν έχει κάποιον που παρουσιάζεται ως πλήρως διαθέσιμος/η. Η τακτική αυτή συχνά καλύπτεται από την ταμπέλα της υποτακτικότητας, πλην όμως δεν μιλάμε για τίποτε άλλο πέρα από ένα τέχνασμα. Δεν το συγκαταλέγω ουσιαστικά στην αύξηση της ανδρικής λη γυναικείας υποτακτικότητας, παρά μόνο αριθμητικά.

    Κάποιες επιμέρους παρατηρήσεις:

    Το επιχείρημα "ισοφαρίσματος" της επαγγελματικής δυναμικότητας με την ερωτική υποταγή δεν θεωρώ πως βρίθει σοβαρότητας. Είναι εξίσου διάτρητο με το αντίστοιχο παράδειγμα Κυριαρχικού υπαλλήλου.
    Η επαγγελματική σταδιοδρομία που ακολουθεί κάποιος υπάρχει για να εξασφαλίσει τα προς το ζην του. Πέραν αυτού, πρέπει να είναι καλός σε αυτό που κάνει, ώστε να μπορεί να διασφαλίσει στον εαυτό του ότι θα έχει τα ίδια προνόμια/ υλικά αγαθά και αύριο. Οι επιθυμίες (είτε ερωτικές είτε οποιασδήποτε φύσης) δεν συνάδουν κατ' ανάγκη με την σταδιοδρομία κάποιου, ούτε προκύπτουν αντιδραστικά από αυτήν. Υπάρχουν επειδή άπτονται της αισθητικής ενός εκάστου.

    Απόλυτα φυσιολογικό, επειδή έχουν κοινές -μοιραία και μη συμπληρωματικές έως αντικρουόμενες- ερωτικές επιθυμίες. Nothing more, nothing less.

    Σε διαβεβαιώνω πως οι μηχανισμοί άμυνας των υποτακτικών είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτοι και διόλου "τετριμμένοι". Άλλο η παθητικότητα και άλλο το "άοσμο, άχρωμο, άγευστο".
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2008
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Είχα νομίσει πως αναφέρονταν στις πατούσες της - έχω τραυματική (ταπεινωτική) εμπειρία επ' αυτού.

    Ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Καλα ολ'αυτα που λετε, ομως ποιος θα μου εξηγησει γιατι οι γυναικες, ανεξαρτητως στατους , ζουνε περισσοτερο;
    Δεν ειναι αποδειξη υπεροχης αυτο;
    (Αυγουστα για σε δουλευω  )
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν νομίζω...!!
    Κάποιος αποφάσισε να τις βασανίσει οικτρά με αυτόν τον τρόπο, επειδή ακριβώς είναι Γ/γυναίκες.
     
  12. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Ιατρικά και μόνο μπορώ να σου δώσω 3 αιτίες που προκαλούν αυτό το φαινόμενο (έχουν ήδη αναφερθεί σε παλαιότερο thread):
    1) Ύπαρξη μαστών
    2) Κυτταρίτιδα
    3) Έμμηνος ρύση

    Ως 4η μπορώ να σκεφτώ ότι "δεν έχουν αρχίδια για να τους τα σπάνε", αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί ακόμα επιστημονικώς. Ίσως η προσκόλληση προς το strapon να λειτουργήσει ψυχοσωματικά προς την ανάλογη κατεύθυνση.