Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έρωτας μέσω διαδικτύου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_Dementia, στις 11 Σεπτεμβρίου 2008.

Tags:
  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Αν κάποιος είναι ανίκανος να βρει τον έρωτα, όπως τον απαιτεί, στο πραγματικό περιβάλλον του, πώς θα αποκτήσει την ικανότητα να τον βρει στο διαδύκτυο? Ο έρωτας προϋποθέτει ικανούς ανθρώπους. Από εκεί, θα σου έλεγα να το πιάσεις...
     
  2. s/m

    s/m Regular Member

    παιδια ,,ωραιος ο ερωτας ,το chat,η καμερα και το ολο πικαντικο παιχνιδι που γινεται ηλεκτρονικα,,, αλλα αν δεν την εχεις στα χερια σου να την .............. θα σε φαει η μαλακια..
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Το ίντερνετ δεν είναι παρά ένα μέσο.
    Ανάλογα ποιος το κρατάει στα χέρια του έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.
    Αλλιώς θα χρησιμοποιήσει ένα νυστέρι ένας φονιάς κι αλλιώς ένας χειρουργός.

    Δεν φταίει το ίντερνετ αν τα άτομα που συναντιόνται διαδυκτιακά έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες, δεν είναι ειλικρινή ή αφήνουν την φαντασία τους να φτιάχνει εικόνες με αποτέλεσμα όταν συναντιούνται να απογοητεύονται και μετά ε ποιος να φταίει? Όχι έμείς βέβαια!
    Το ίντερνετ.

    Λόγω χρόνου και λόγω ιδιαιτεροτήτων χαρακτήρα, δεν έχω τη δυνατότητα ή την επιθυμία να γυρίζω τα μπαρ και τα clubs.
    Μέσα στα τελευταία 15 χρόνια που ασχολούμαι με το νετ, έχω δημιουργήσει φιλίες, επαγγελματικές γνωριμίες και έχω ερωτευτεί. Όλα απο τα παραπάνω κρατάνε χρόνια.
    Αλλά όταν αρχίζω να συζητώ, δεν έχω κάποιες εικόνες ή κάποιες προσδοκίες από κανένα.
    Κάνω ακριβώς ότι θα έκανα αν συναντούσα κάποιο κάπου εκτός. ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ χωρις να προσπαθω να τον χωρεσω στο καλουπι αυτου που τη συγκεκριμενη περιοδο εχω αναγκη. Αν χωρέσει καλώς. Αν όχι απλά αποδέχομαι τον άλλο για αυτό που είναι και αν ταιριάζουν τα σκουφιά μας προχωρώ με συνάντηση και μεταφορά της σχέσης και εκτός.

    Και wow δεν ντρέπομαι να το πω χωρις ενοχές που δεν ακολουθώ την πεπατημένη, ή ότι θεωρείται "αλήθινή" επαφή, που τις πλείστες δεν είναι παρά ένα μάτσο γνωστοί που στέκονται δίπλα ο ένας στον άλλο φορώντας τις καθημερινές τους μάσκες.

    Αν κάποιες απ τις γνωριμίες με απογοήευσαν?
    Και βέβαια.
    Άραγε όμως όλες οι γνωριμίες εκτός διαδυκτίου είναι πετυχεμένες?

    Κι αν το θεωρούν πια όλοι τόσο μεμπτό τι διάολο κάνουν με τις ώρες συζητώντας και γνωρίζοντας άτομα?
    Υποκρισία ονομάζω την στάση πολλών, που ενώ οι ίδιοι περνάνε μεγάλο μέρος της ζωής τους σ ένα χώρο τρέχουν να τον αποποιηθούν μόλις βγει στο φως μια αναλογη ερευνα ή άρθρο.

    Δεν γουστάρω προσωπικά να χάνω τον πολίτιμο μου χρόνο και να αναγκάζομαι να κάνω παρέα με άτομα με τα οποία δεν έχω οποιαδήποτε κοινά για να δικαιολογήσω τον χρόνο που περνάω στο δύκτιο.

    Ποιοί αλήθεια είναι οι πραγματικοί άνθρωποι? Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου και τους φίλους μου και τον Αφέντη μου πολύ πραγματικούς.

    Δεν είναι ανικανότητα να βρω "εκεί έξω" στο πραγματικό μου περιβάλλον.
    Απλά τυγχαίνει να μην είμαι βανίλλα, να μην καυλώνω με βανίλλα, να μην γουστάρω βανίλλα σεξ.
    Για να με θεωρείς εσύ ικανή πρέπει να συμβιβαστώ με τους διάφορους βανίλλα και να ψάχνω χάνοντας χρόνο μέσα στα άχυρα ψύλλους?
    Με δουλειά, παιδιά και υποχρεώσεις είμαι βέβαιη θα έβρισκα Αφέντη στο πι και φι!!!
    Γιατί πόσοι απ΄ αυτούς τους "πραγματικούς" ικανοποιούν τα κριτήρια κάποιου που δεν παίζει bdsm αλλά είναι bdsm και δεν λειτουργεί αλλιώς?

    Όλες οι ομάδες ατόμων με ιδιαιτερότητες δόξασαν την μέρα που εμφανίστηκε το ίντερνετ, γιατί πίστεψε με ήταν τρομερά πιο δύσκολο με μοναδικό τρόπο γνωριμίας ατόμων με αντίστοιχα ενδιαφέροντα τις καλυμμένες αγγελίες και τους πολύ κλειστούς κύκλους να βρει κανείς αυτό που ψάχνει.

    Άλλο να ζεις μέσα στο δυαδύκτιο και άλλο να το αξιοποιείς προς ώφελος της υπόλοιπης σου ζωής.

    Αν δεν κάνω λάθος οι πλείστοι εδώ αυτό κάνουν αλλιώς δεν θα ήταν τόσες ώρες εδωμέσα αν καλυπτόταν η συγκεκριμένη ανάγκη στην...πραγματική ζωή.
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2008
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εννόησες λάθος. Ένας ικανός προς έρωτα άνθρωπος θα βρει και στο περιβάλλον του και στο ιντερνετ. Άλλως δε θα βρει πουθενά, μυθοποιώντας εσφαλμένα τα μέσα, μεμψιμοιρώντας για την πραγματικότητά του κλπ.
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    Πολύ σωστά εννόησε η lara, αυτά που διάβασε, και πολύ ορθά τα σχολίασε. Ρίξε κι εσύ μιά δεύτερη ματιά. Πιθανώς άλλα εννοούσες, όμως άλλα έγραψες.
    Ποιός άλλος -πλην εσού- μίλησε γιά ανικανότητες και μεμψιμοιρίες; Το internet αποτελεί σήμερα ένα χώρο γνωριμιών, κατά την ίδια έννοια που αποτελούσε κάποτε -ίσως ακόμη και τώρα-
    χώρο γνωριμιών, η πλατεία του χωριού, και θα ήμασταν ανόητοι αν δεν το εκμεταλλευόμασταν...

    Στο ερώτημα λοιπόν της Lady Dementia, απαντώ ότι κατά την άποψη και την εμπειρία μου, μιά χαρά μπορεί να εξελιχθούν οι διαδικτυακές γνωριμίες
    και σε σχέσεις, και σε έρωτες, και σε ερωτικές σχέσεις...
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    Αυτοι που μπορουν να σου κανουν κακο ... γιαυτο και τους σεβομαστε

    Τους υπολοιπους απλα και τυπικα...


    ...καμια φορα τους γραφουμε στα αρχιδια μας κιολας!
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Σε παράλληλο νήμα μου έχω εκθέσει την άποψή μου αναφορικά με το πόσο "πραγματικό" θεωρώ το "διαδικτυακό" (απολύτως, για όσους δεν το έχουν διαβάσει). Το να γνωρίζω ανθρώπους μέσω του διαδικτύου, αλλά και το να διατηρώ επαφή με ήδη γνωστούς μου (ερωτικά, φιλικά, συγγενικά προσκείμενους) το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό και καθόλα ομαλά ενταγμένο στη ζωή μου.

    Για ό,τι αφορά, περισσότερο συγκεκριμένα, στις νέες γνωριμίες, φρονώ πως οι διαφοροποιήσεις μεταξύ των διαδικτυακών και των φυσικών, δεν είναι δραματικές.

    α) Γνωρίζει κανείς θαμώνες του χώρου, όπου συχνάζει. Άνθρωποι γεννημένοι όπως εγώ στη δεκαετία του '90, συχνάζουν πιθανώς σε fora, οι κατά δέκα έτη μεγαλύτεροι σύχναζαν ίσως σε disco, οι κατά τριάντα έτη μεγαλύτεροι σε κινηματογράφους κ.ο.κ. Αλλάζουν οι χώροι, δεν αλλάζει όμως αυτό το οποίο αυτοί οι εκάστοτε χώροι, παραπλέυρως, εξυπηρετούν. Γιατί όπως στη disco ενδεχομένως κάποιος δεν πήγαινε μόνο για να πιεί vodka-πορτοκάλι, έτσι και στα fora ενδεχομένως κάποιος δεν συμμετέχει μόνο για να συζητήσει αυστηρά ένα θέμα.

    β) Έχει κανείς τη δυνατότητα να προβάλλει μία πλασματική εικόνα στις πρώτες επαφές. Όπως κάποιος που δεν τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής συνήθως, το σαββατόβραδο όταν πηγαίνει σε κάποιο club -ιδίως αν έχει αυτοστοχοθετηθεί με εύρεση συντρόφου- φροντίζει να είναι κατά τα θεμελιώδη ευπαρουσίαστος, έτσι και κάποιος ιδιότροπος δεν θα κάνει το σφάλμα στην πρώτη διαδικτυακή συνομιλία να αποκαλύψει τις αρνητικές πτυχές του και θα διατηρήσει την ευγένειά του. Και ο μεν, και ο δε, στις επόμενες επαφές βαθμηδόν θα δείξουν τους εαυτούς τους.

    Ως εκ των παραπάνω, μπορεί να θεωρηθεί πως το διαδίκτυο ως μέσο, διαφέρει σε επιμέρους στοιχεία από τα άλλα μέσα επικοινωνίας και τους άλλους, φυσικούς, χώρους μαζικής συγκέντρωσης, αλλά άπτεται πάντα της ιδιοσυγκρασίας του χρήση, το κατά πόσο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της κοινωνικότητάς του. Όπως ακριβώς παρατήρησε και η lara του E-p.

    Το διαδίκτυο ως μέσο ενδέχεται να συμβάλλει τόσο στο να γνωρίσω έναν επικείμενο ερωτικό σύντροφο, όσο και στο να επικοινωνώ μαζί του εφόσον τον γνωρίσω, αλλά για να αναγνωρίσω τη συσχέτιση δύο ανθρώπων ως ερωτική σχέση, θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους φυσική επαφή.

    Κοντολογίς, χωρίς σεξ δεν εννοώ την ερωτική σχέση, και χωρίς ερεθίσματα αντιληπτά με τις αισθήσεις δεν ερωτεύομαι.
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    ...Καλά...
     
  9. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

    θα ηθελα να κανω μια ερωτηση 'θα εκανες σχεση μεσα απο το διαδικτυο" ?οσο για την γνωμη μου πιστευω οτι ειναι απλα συναισθηματα της ωρας και οχι ερωτας .για να εξειλιχθει θα πρεπει να υπαρξει συναντηση και η συναντηση αυτη θα καθορισει την πορεια του θεωρω ομως πολυ χαμηλο το ποσοστο 0,01% να δημιουργηθει η σπιθα αυτη!!!!!!!
     
  10. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    με καλυψαν η Ερι και η Λαρα..όσο για μενα εχω ζησει 2 διαδικτυακούς ερωτες, ο ενας μαλιστα μακροχρονιος, χωρις ποτε να γνωρισω τα ατομα αυτα απο κοντα..τελικα τι εμεινε? μια απογοητευση για μενα..αν και προσφερθηκα να συναντησω αυτες τις 2 κοπελλες..αρα για μενα δεν υπαρχει διαδικτυο πλεον.
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    Έγινε πάλι η τρίχα τριχιά.
    Από τη στιγμή που οι σχέσεις σαρκώνονται, σε μια πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, παύει να έχει οποιαδήποτε βαρύτητα ο τόπος ή ο τρόπος με τον οποίο γεννήθηκαν. Ο 'έρωτας στο διαδίκτυο' δεν ισοδυναμεί με τον 'έρωτα μέσω διαδικτύου'. Ο πρώτος είναι εικονικός και ψευδαισθητικός, ο δεύτερος ακολούθησε ένα δρόμο που δεν ήταν εξαρχής η άμεση γνωριμία. Με την πρώτη επαφή, αν ξεπεραστεί το πιθανώς αρνητικό σοκ του τυφλού ραντεβού, όλα λαμβάνουν την οικεία και συνήθη μορφή τους, και όσα προηγήθηκαν παύουν να διακρίνονται από τις συναντήσεις στο γραφείο, στο μπαρ ή στην παραλία.
    Υπενθυμίζω, για να ξεφύγουμε από τις μυθολογίες της εποχής, ότι ο εικονικός έρωτας με ένα πρόσωπο παντελώς άγνωστο, χωρίς έστω και απλή ανταλλαγή περιπαθών σημειωμάτων, είναι η πεμπτουσία του μεσαιωνικού ιπποτικού έρωτα (αχ Δουλτσινέα!). Επίσης ότι ο επιστολικός έρωτας, κυριαρχεί στη λογοτεχνία του 18ου αι. κι αποτυπώνει το ήθος της εξ αποστάσεως ερωτικής έξαψης για έναν άνθρωπο συχνά σχεδόν άγνωστο. Όλα αυτά ειναι διαδικτυακές συμπεριφορές, εικονικοί έρωτες, χωρίς το Διαδίκτυο. Άλλαξε, σήμερα, μόνον η ταχύτητα και το πλήθος των δυνάμει εμπλεκομένων. Και πολλαπλασιάστηκαν οι δυνατότητες άμεσης προσέγγισης. Επί ζημία των ταχυδρόμων.
    Νομίζω πως η Lara, ο MindMaster, η elfcat, τρώνε τα μουστάκια τους , ενώ συμφωνούν. Ωσαύτως, συναινεί και η Syrah, που δεν τρώει το μουστάκι κανενός. Το ουσιώδες είναι πως ουδείς μπορεί να ερωτευθεί ένα φάντασμα, με ηλεκτρονικό αλισβερίσι, ουτε να γαμηθεί με ένα άϋλο ψευδώνυμο. Με το πρώτο πραγματικό άγγιγμα όλα εξελίσσονται κατά τα ειωθότα, επιλήσμονα των απαρχών τους.
    Εκτός κι αν συμφωνεί κανείς με τη θεωρία της μητρός μου: Στο Ιντερνετ γράφουν αποκλειστικώς πουτάνες και πουσταραίοι.
     
  12. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

    δεν εχεις αδικο Dolmance .το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι δεν ευσταθει η εννοια του ερωτα μεσω διαδικτυου και ερχεσαι σε αυτα που ειπα και εγω πιο πανω.

    Υ.Γ μηπως να συμφωνησω με την θεωρεια της μητερας σου?