Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 7 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Οι περισσοτερς χηρες παντως δεν δειχνουν πολυ βασανισμενες... 
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Κάνεις λάθος. Η δική μου χήρα είναι απαρηγόρητη.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Απαρηγόρητες...Έτσι ακριβώς είναι!!
    Επειδή δεν έχουν ένα τομάρι σαν τον Dolmance δίπλα τους, για να το βασανίζουν!
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Μηπως επειδη ανεστης;
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Γιά μιά ακόμη φορά, θα σε συγχαρώ γιά την οξυδέρκειά σου.

    Όντως, Ανέστης ελέγετο ο κουμπάρος του Dolmance... Γιά ποιόν άλλον θα επλάνταζε η "χήρα";
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    "ελεγετο"; Τον "εστειλε" κι'αυτον;
     
  7. hermis

    hermis Regular Member

    Κατανοητή. Το αν κάτι είναι άδικο ή δίκαιο έχει να κάνει καθαρά από ποια μεριά το βλέπει κάποιος/α.
    Και ο Γιάννης Αγιάννης για κάποιους κρίθηκε κλέφτης, μόνο που έκλεψε διότι πεινούσε!
    Είναι πολύ κοντά σαν έννοιες και πρέπει να τις προσέχουμε αξιολογώντας τις όσο μπορούμε πιο αντικειμενικά!

    Όχι!
    Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Απλά σπανιότερο ίσως. Δεν μιλάω σε καμία περίπτωση για εξαιρέσεις που σίγουρα υπάρχουν. Πρέπει όμως να κατανοήσεις πως είναι διαφορετικές οι οπτικές του κάθε ενός/μιας από εμάς. Emma το sexy ή το ερωτικό ή το ρομαντικό ή το ελκυστικό ή όποιο άλλο ερωτικό κτλ κτλ αίσθημα για τον κάθε ένα από εμάς, έχει διαφορετική εικόνα. Το ταμπεραμέντο ενός ανθρώπου ή ο τρόπος που έχει φαντασία κάποιος/α ή ακόμα και ο τρόπος του τσαμπουκά του και το ενδιαφέρον του για την ζωή ανάλογα με τον άνθρωπο μεταφράζεται αλλιώς. Το όμορφο είναι υποκειμενικό, όπως και το ελκυστικό όπως και πολλές τέτοιες αρετές ή όχι.



    Αφού ξέρεις υποτακτικές που λειτουργούν έτσι και για να το γνωρίζεις είτε φανερά θα το βλέπεις, είτε πίσω από την πλάτη του Κυρίαρχου τους θα το λένε!
    Όπως και να έχει, δεν μου αρέσει διαβάζοντάς το αυτό που περιγράφεις.
    Δεν θα το κρίνω όμως σε καμία περίπτωση γιατί δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτο.



    Αυτά που περιγράφεις εδώ είναι γενικά. Μιλάμε για συνειδητοποιημένα άτομα συγκεκριμένης ψυχολογίας. Σε τέτοια πλαίσια δεν μπορώ να σου μιλήσω διότι όλα είναι στο παιχνίδι .

    Σε αυτό μπορούν να σου απαντήσουν οι σκληροπυρηνικοί του BDSM! (ποιοι είναι αυτοί δεν ξέρω).
    Από την μεριά μου θεωρώ πως βλέπεις τα πράγματα όμως επιφανειακά.
    Σε τι άλλο (?) θα μπορούσε μια υπεροχή να ικανοποιήσει έναν υποτακτικό ή μια υποτακτική, θεωρώ πως είναι προσωπικά θέμα, αυτού/ης που το ζει. Και όχι κανενός άλλου ! Το κάνα γαμισάκι με strapon ή το ατελείωτο γλείψιμο ή μια λεκτική εντολή μπορεί να είναι και καθημερινή ανάγκη για κάποιον άνθρωπο και όχι μόνο, ερωτική. Κακώς αναρωτιέσαι που μπορεί να «εφαρμοστεί αυτή την Κυριαρχία» πέραν της σεξουαλικής ικανοποίησης. Όταν το λες αυτό αυτόματα χάνεται και η ουσία της Κυριαρχίας. Η ουσιαστική Κυριαρχία (κατ εμένα) αρχίζει όταν ξεκινάμε να ξεπερνάμε τα όρια μας και συγχρόνως το ζούμε με απόλαυση! Τότε δεν μιλάμε για σεξουαλική ικανοποίηση Emma… Μιλάμε για πιο έντονα συναισθήματα.

    Το ελπίζω και το θέλω, οι γυναίκες να είναι πλέον επιλεκτικές!
    Μαζί σου!

    Και καλά κάνουν άμα το νιώθουν Emma. Όλοι μας λίγο πολύ πράττουμε έτσι κάποιες φορές.



    Ok! Και εγώ το ίδιο και ιδιαίτερα με εσένα!
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2008
  8. Emma

    Emma Contributor

    Καταλαβαίνω τί εννοείς και συμφωνώ εν μέρει, αλλά το δικό μου "άδικα" πήγαινε στο γεγονός ότι χαρακτήρισες μια τεράστια μερίδα γυναικών ως (τουλάχιστον) "βαρετές" επειδή δεν είναι Κυριαρχικές με την έννοια που σκέφτεσαι εσύ.

    Mε άλλα λόγια, λες ότι δεν έχει σημασία το πώς είναι κάποιος, αλλά το πώς τον εκλαμβάνουν οι άλλοι, μέσω του πρίσματος που τον βλέπουν;
    Για μένα, κάποια πράγματα ή είναι εκεί ή δεν είναι. Υποκειμενική είναι η αντίληψη, όχι η ύπαρξη κάποιων χαρακτηριστικών. Υποκειμενική είναι η "μετάφραση" αυτών των χαρακτηριστικών σε κάτι που είτε "μας κάνει" ή όχι.
    Θα συμφωνήσω μαζί σου για τις εξαιρέσεις όμως, οι οποίες υπάρχουν σε αμφότερες τις πλευρές.


    ......................................

    Ίσως δεν εκφράζομαι σωστά για να περιγράψω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι. Με το "σκληροπυρηνικά ζευγάρια" εννοούσα τα άτομα που ζούνε σε Μ/s σχέση 24/7, εν αντιθέσει με τα άτομα που θα κάνουν κάποια διάσπαρτα sessions όποτε βρούν την ευκαιρία/παρτενέρ. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαι αρκετά συναισθηματική/ευαίσθητη, αλλά, προσωπικά, δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί κάποιος σε ένα session με ένα άτομο, που δεν ξέρει πολύ καλά, να "αφεθεί", να εκδηλωθεί και γενικά να "πάρει" όλα αυτά που έχει ανάγκη, ειδικά αν, όπως λες, δεν έχει να κάνει με σεξουαλική ικανοποίηση. Πώς είναι δυνατόν να υποταχτείς (με την πλήρη έννοια) σε κάποιον αν δεν τον σέβεσαι/εμπιστεύεσαι; Αν δεν νιώθεις κάτι γι' αυτόν; Καταλαβαίνεις τί εννοώ;
    (Σχετικά με αυτά που έκανα bold στην απάντησή σου) : Ζητώ συγγνώμη που δεν κατανοώ κάποια νοήματα/συναισθήματα. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και μέσω αυτών των συζητήσεων προσπαθώ πιο πολύ να μάθω, παρά να απαντήσω. Περιορίζομαι λοιπόν συνήθως στο να ρωτάω (με ειλικρίνεια - ποτέ με ειρωνία/σαρκασμό/κακοβουλία) και να εκθέτω απόψεις καθαρά βάσει εμπειρίας/λογικής.
    Οπότε, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτά που περιγράφεις  

    .........................

    Same here  
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2008
  9. hugger

    hugger Regular Member

    ΩΩΠ επιτρεψτε μου Κυριες μου, δεν ηταν ειρωνικο το σχολιο, απλα παραδοξολογικο, αυτο εννοουσα.
     
  10. MiB

    MiB Regular Member

    Προσωπικά πιστεύω πως μια χαρά εκφράζεσαι. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να σου δώσω μία φιλική συμβουλή γενικότερα. Καλά κάνεις που ρωτάς κι εκ θέτεις τις απόψεις σου βάσει των προσωπικών σου εμπειριών και της δικής σου λογικής, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το γεγονός ότι ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, τη δική του λογική και φυσικά τις δικές του προτιμήσεις γενικότερα. Δεν αναφέρομαι μόνο στο σεξ. Μην προσπαθείς να εξηγήσεις τα πάντα με τη δική σου λογική, ή έστω ακόμα και μ' αυτό που ονομάζουμε "κοινή λογική", γιατί δύσκολα θα καταλήγεις σε χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τον κόσμο γενικότερα. Προσπάθησε να έχεις πάντα ανοιχτό μυαλό (που πιστεύω ότι το διαθέτεις), έτσι ώστε να είσαι σε θέση να αξιολογείς ανά πάσα στιγμή την οποιαδήποτε διαφορετικότητα παρατηρείς γύρω σου. Τότε, ακόμη κι αν δε συμμερίζεσαι κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, νοήματα ή συναισθήματα, θα είσαι σε θέση τουλάχιστον να τα διακρίνεις και να τα κατανοείς ευκολότερα..

    Όσον αφορά τώρα στο συγκεκριμένο θέμα της ανάγκης για υποταγή, είναι σίγουρα κάτι υπαρκτό και στα 2 φύλλα και κατά τη γνώμη μου, όπως όλες οι άλλες "ανάγκες" είναι ένα καθαρά ψυχογενές συναίσθημα το οποίο μπορεί να νιώσει κάποιος/α σε διάφορες μορφές. Για παράδειγμα, το συναίσθημα αυτής της ανάγκης σε κάποιους μπορεί και να είναι παντελώς ανύπαρκτο, σε κάποιους άλλους στιγμιαίο και περιοδικό, ενώ σίγουρα υπάρχει κόσμος που αυτήν την.. ανάγκη τη νιώθει σε τέτοιο βαθμό που αποτελεί για εκείνον/η τρόπο ζωής. Συνήθως για να φτάσει ένα άτομο ν' ανήκει στην τελευταία κατηγορία, λογικά θα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό κάποιος/α partner που ικανοποιώντας τη συγκεκριμένη ανάγκη στο έπακρο, προσφέρει στο άλλο άτομο παράλληλα και την πολυπόθητη ψυχική του γαλήνη/ισορροπία, ίσως ακόμη και την απόλυτη ευτυχία. Άλλωστε, αυτό δεν είναι και το ζητούμενο για όλους μας? Όμως, καλώς ή κακώς, η "συνταγή" δεν είναι για όλους μας η ίδια..

    Όσο για την έννοια της σεξουαλικής ικανοποίησης.. προσωπικά την αντιλαμβάνομαι και την αξιολογώ καλύτερα μέσω των συναισθημάτων που νιώθω ακριβώς μετά την σεξουαλική πράξη κι όχι τόσο κατά τη διάρκειά της. Το ίδιο πιστεύω πως ισχύει για όλους μας, είτε συνειδητά, είτε όχι. Το συμπέρασμα λοιπόν που έχω καταλήξει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου σχετικά με την σεξουαλική ικανοποίηση είναι το εξής απλό: Δεν έχει τόση σημασία το τι κάνεις, αλλά με ποιόν το κάνεις..
    Οπότε, όσο μεγάλες,"ειδικές", ή ακραίες και να είναι οι σεξουαλικές μας ανάγκες, φαντασιώσεις, ή προτιμήσεις, νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος να τις βιώσουμε είναι με ένα άτομο για το οποίο νιώθουμε ιδιαίτερα συναισθήματα και μας εμπνέει πραγματικά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πιστεύω πως η σεξουαλική ικανοποίηση μετριάζεται αρκετά και ουσιαστικά περιορίζεται στα πλαίσια της απλής εκτόνωσης.. Με λίγα λόγια ίσως καλύτερα να..  
     
  11. hermis

    hermis Regular Member

    Μια άλλη άποψη είπα Emma μου.
    Ανεξαρτήτως status ή σεξουαλικής κλίσης θεωρώ πως υπάρχουν γυναίκες (και αρσενικά) χωρίς ουσιαστικό επίπεδο (γενικά σαν άνθρωποι). Όπως και για όλους μας. Άλλοι μας ταιριάζουν και άλλοι όχι. Όμως δεν σημαίνει πως αφορά «τεράστια» μερίδα γυναικών (ή ανδρών) αυτή η άποψη. Αφορά βέβαια μια μερίδα γυναικών (ή ανδρών) ικανή να γίνεται εύκολα αντιληπτή μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Το ίδιο φυσικά μπορεί να συμβαίνει και σε μια γυναίκα ή σε έναν άνδρα για το τι του ταιριάζει και το τι όχι. Όλοι μας κάνουμε τις επιλογές μας όπως βάση των θέλω μας.



    Σημασία έχει να μπορούμε να απολαμβάνουμε ή να έχουμε το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα, μέσα από τις επιθυμίες μας! Εκεί είναι η αξία της ουσιαστικής σωστής επιλογής!
    Συναισθηματικές σχέσεις δεν κρατιούνται με ημίμετρα. Ξεκινάνε με καθολική ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Ειλικρίνεια όμως σημαίνει πως μοιράζομαι μαζί σου την υποκειμενικότητα μου και εσύ την δική σου. Όχι αυτό που θέλει να δει το μάτι σου ή το δικό μου μάτι! Διότι αν ταιριάξουν αυτές οι 2 υποκειμενικότητες, μπορεί πια να γεννηθεί κάτι το αντικειμενικό. Αν ταιριάξει έχει καλώς, αν όχι πάμε για άλλα! Αυτό είναι να είσαι αληθινός και να μην συμβιβάζεσαι με ημίμετρα.


    Θα σου απαντήσω ρεαλιστικά βάση της προσωπικής μου εμπειρίας.
    Το 24/7 είναι μια σχέση 24 ώρες την ημέρα 7 μέρες την εβδομάδα κτλ κτλ, που το ζευγάρι λειτουργεί σε σε D/s ή M/s αυστηρό περιβάλλον. Πράγμα πολύ δύσκολο να γίνει.
    Έχω γνωρίσει πολλά άτομα μέσα από το BDSM και θεωρώ πως ουσιαστικό 24/7 δεν έχω δει ακόμα, εκτός ενός ζευγαριού από την Θεσσαλονίκη (υποκειμενική μου άποψη). Οι περισσότεροι λοιπόν (μην σου πω οι υπόλοιποι) λειτουργούν όπως μπορούν και καλά κάνουν. Άλλοι με τις σχέσεις τους όποτε μπορέσουν, άλλοι με παράλληλες σχέσεις, άλλοι σε πεταχτά session , άλλοι σε Play party, άλλοι είναι καρνάβαλοι, άλλοι πουθενά κτλ κτλ. Ίσως πολύς κόσμος να αναζητά να θέλει να ζήσει μια σχέση BDSM 24/7 αλλά δεν είναι εύκολο Emma μου, πίστεψε το! Θέλει και την τύχη και αυστηρή επιλογή με καθαρό μυαλό και πολύ αγάπη. 24/7 δεν μπορεί να επιβιώσει με το πέρασμα του καιρού, διότι από την μια, οι συνθήκες διαβίωσης που χρειάζονται για να επιβιώσει είναι πολύ δύσκολες να βρεθούν και από την άλλη χρειάζεται και η κατάλληλη παιδεία στον κόσμο του χώρου, για αυτή την κίνηση.
    Θέλω να σου πω πως τα άτομα που κάνουν διάσπαρτα session είναι πολλά πιο πολλά τελικά. Και αυτά έχουν ευαισθησίες πολλές όπως και όλοι μας αλλά και εσύ. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του? Άλλοι το βρίσκουν σε μια σχέση και άλλοι έστω και με δόσεις. Είναι δύσκολες αυτές οι σχέσεις και σπάνιες τελικά.

    Να θυμάσαι πως όταν υπάρχει η στέρηση (σε τέτοια επίπεδα) πολλά μπορούν να γίνουν και τότε είναι το επικίνδυνο. Εκεί θέλει προσοχή. Γι΄ αυτό και η εκτόνωση σε όποιο επίπεδο κάνει καλό. Καθαρίζει το κεφάλι, προετοιμάζει , μεστώνει ερωτικά τον άνθρωπο να μπορεί να κάνει τις επιλογές του ξεκάθαρα όταν χρειαστεί.
    Προσωπικά θεωρώ το εαυτό μου πολύ τυχερό να ζω σε μια σχέση δίπλα στην Αρχόντισσα, που έχω δει, μάθει, εκπαιδευτεί και ζήσει τόσα πολλά αυτά τα χρόνια.

    Ελπίζω να βοήθησα…
    Mην ζητάς κανένα συγνώμη, διότι δεν χρειάζεται μεταξύ μας.

    Με εκτίμηση

    hermis  
     
  12. zisis4

    zisis4 Guest

    Απάντηση: Re: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Καθόλου Κυρία...