Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμός;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 3 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. female

    female Contributor





    Λάθος ερωτήματα παράγουν λάθος απαντήσεις. ("Ποια μάρκα πισί προτιμούσαν οι αρχαίοι Έλληνες;") Αν έχει κάποιος συγκεκριμένη απάντηση που περιμένει να λάβει, πάω πάσο, αλλά δεν τη θεωρώ σοβαρή έρευνα. ("Η καλύτερη μάρκα καθαριστικού μπάνιων είναι το ΒΡΩΜΕΞ.") Η έρευνα μπορεί να προϋποθέτει μεν συγκεκριμένο πλαίσιο ("Η παιδική εγκληματικότητα στη σύγχρονη Ελλάδα"), αλλά παραμένει ανοιχτή σε οιαδήποτε πιθανή απάντηση.




    Δεν μπορεί να έχεις αφετηρία κάτι τόσο διάφορο απ' αυτό που ψάχνεις. Ο Dolmance, που έχει πολύ καλύτερη και βαθύτερη γνώση του θέματος από μένα, με υπερκάλυψε.

    Στο γ) έχεις δίκιο. Το κομμάτι "και ως περιεχόμενο", έπρεπε να λείπει το "και". Το "ως περιεχόμενο" έπρεπε, επεξηγηματικά, να βρίσκεται σε παρένθεση.


     
  2. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Έτσι μπράβο. Να το πούμε με ένα παράδειγμα μπας και το καταλάβει.
    Υποθετική ερώτηση: "Μωρή χοντρή τρελή αγελάδα, η μάνα σου η παλιοπουτάνα βάζει σκόρδο στο μπριάμ, ναι ή όχι;"
    Όπως καταλαβαίνετε, η ερώτηση αυτή ΔΕΝ είναι ερώτηση μαγειρικής και συνεπώς δεν επιδέχεται μαγειρικής απαντήσεως. Εμπεριέχει στοιχεία προκατάληψης (οι ομοφυλόφιλοι είναι ή σε σύγχυση ή ελιτιστές). Επίσης είναι λογικά αστήρικτη. Σαν να λες ότι τα ψάρια είναι ή σαργοί ή κουτσομούρες. Ο Πλάτωνας μπήκε για σκόρδο.
     
    Last edited by a moderator: 5 Σεπτεμβρίου 2008
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    όμορφα διασκεδάζουμε  
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν όποιοι συνομιλητές δεν ενδιαφέρονται να πραγματευτούν τις δύο εκδοχές που συνιστούν το θεματικό πυρήνα του νήματος, απείχαν. Αν κάποιος επιθυμεί να αναπτύξει περαιτέρω την αξιολόγηση της ευστοχίας ή της σκοπιμότητας των ερωτήσεων που έθεσα, φρονώ πως θα ήταν διακριτικότερο να αναρτήσει νέο νήμα, έτσι ώστε να δοθεί ο χώρος, σε όσους το επιθυμούν, να αναπτύξουν το θέμα.

    ΥΓ. female πολύ ευχαρίστως θα σου αποδείξω με Διακριτά Μαθηματικά το -τεράστιο- λογικό σφάλμα που κάνεις αντιπαραβάλοντας τις ανωτέρω ερωτήσεις σου με τις δικές μου - σε καμία περίπτωση όμως εντός του παρόντος νήματος.
     
    Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2008
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Πώς σου φαίνεται το ενδεχόμενο να εγκρίνουν αισθητικά στοιχεία στα οποία προβάλλεται (στο εκάστοτε πολιτισμικό πλαίσιο) το αντίθετο φύλο, ενώ ταυτόχρονα εγκρίνουν στοιχεία βιολογίας του ίδιου φύλου;
     
  6. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Όταν κάποια είναι λεσβία δεν παύει να είναι γυναίκα. Απλά σε κάποια άτομα κυριαρχεί μεν το ένα στοιχείο (αντρικό- γυναικείο) και το άλλο βρίσκετε σε λανθάνουσα κατάσταση αλλά εξακολουθεί να υπάρχει.
     
  7. afentisagoriwn

    afentisagoriwn New Member

    Εγώ πάλι ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να προσπαθείτε να τα εξηγείτε όλα.
    Ηρεμείστε και χαρείτε αυτό που σας αρέσει.Ο καθένας πληρώνει το τίμιμα αυτού που του αρέσει.
    Θέλετε να δώσετε μια εξήγηση για την ομοφυλοφιλία έτσι για να περνά η ώρα σας;Να σας δώσω εγώ για να μην κουράζεστε.
    Όπως ο κάθε χαρακτήρας είναι και διαφορετικός έτσι και η κάβλα του καθένα είναι διαφορετική.
    Αυτή είναι η φύση.Όλοι να διαφέρουμε.Δεν μπορούν όλοι να είναι το ίδιο αλλιώς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει το όλο πράγμα.
    Η διαφορετικότητα είναι αυτό που ξεχωρίζει τους αντηρώπους.Σιγά το δύσκολο πρόβλημα δηλαδή.
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Τι δουλειά έχουν αυτά τα σύμβολα της ντροπής σε αυτό το forum??
    Aπο που και ως που, είναι αναρτημένο εδώ αυτό το σίχαμα?

     



    Για όσους δεν κατάλαβαν, αυτά είναι τα σύμβολα της κτηνωδίας που υπέστησαν Εβραίοι, Τσιγγάνοι, Ομοφυλόφιλοι και Ανάπηροι από το 1933 έως το 1945!

    Αυτή είναι η λύση που προτείνεις γι αυτούς Mavrobasili ?

    Αυτό είναι κήρυγμα μισούς, από κάποιες ελάχιστες ζωώδης υπάρξεις που βγαίνουν από τον υγρό τάφο τους ακόμη και σήμερα και που αναμιγνύονται με την ανθρώπινη φυλή.

    Mavrobasili δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι οι αραχνιασμένες απόψεις σου ανήκουν στο αγύριστο χθες...?

    Εύχομαι να νιώθεις, σαν μια ξεχασμένη καρικατούρα ενός βρωμερού παρελθόντος!

     
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμ


    Κάν΄το λίγο λιανά..(Εύχομαι να είναι απλά μία παρεξήγηση..)


    ....δηλαδή όποιος δεν μπορεί να είναι ιδιοκτήτης ακριβού διαμερίσματος,αυτοκινήτου,ρουχισμού και μέλος κάποιου κοσμικού κύκλου ,γίνεται ομοφυλόφιλος για να αγγίξει το glam που δεν είχε ποτέ;

    Αν θεωρήσουμε ότι η ομοφυλοφιλία προυπήρχε του Χρυσού Αιώνα ,πως οριζόταν ο ελιτισμός της κάθε κοινωνίας και ποια ιστορικά στοιχεία μπορούν να το επιβεβαιώσουν;

    (Παρεπιπτόντως όλα αυτά μου θυμίζουν μια άποψη που δυστυχώς και αρκετοί ή πολλοί gay διαιωνίζουν πως είναι της μόδας να ΄σαι gay ή μόνο αν είσαι gay "ανεβαίνεις " επαγγγελματικά..)
     
    Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2008
  10. Elysium

    Elysium Contributor


    SM_Art_Lady εικάζω πως πρόκειται απλά για παρεξήγηση.
    Δεν επιθυμώ να κάνω κανενός το δικηγόρο, αλλά δεν είδα κάποιον να γράφει κάποιο κείμενο εκθειάζοντας το ναζισμό. Απλά βλέπω την παράθεση του τρόπου με τον οποίο οι nazi ξεχώριζαν τους αιχμαλώτους μεταξύ τους. Προφανώς οι περισσότεροι διαφωνούμε με τον τρόπο αυτό εξάλλου.

    Από εκεί και πέρα, αν οι απόψεις του poster τυχαίνουν να είναι ή όχι σύμφωνες με το γερμανικό κίνημα είναι ένα καθαρό προσωπικό θέμα που δεν επιδέχεται ύβρεις (διότι μια ιδεολογία δεν προσβάλει εμάς τους ίδιους, αλλά οι πράξεις αυτής).

    Ομοίως, καθαρά προσωπικό θέμα είναι η άποψή σου, πως όταν κάποιον Έλληνα τον γαμούν όλοι οι Βαλκάνιοι λαοί, η πράξη του αυτή μας βγάζει όλους ασπροπρόσωπους σαν έθνος.

    Άρα λοιπόν πρέπει (όλοι μας) να είμαστε προσεκτικοί για το αν υπάρχει ή όχι λόγος να χαρακτηρίζουμε και να αναθεματίζουμε κάποιον βάσει της ιδεολογίας του (χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε αν όντως είναι σύμφωνη με τη συγκεκριμένη εικόνα), όταν και η δική μας δεν είναι του... «νηπιαγωγείου».

    Μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας αυτού του forum ας μην αυταπατόμαστε.
    Δεν έχουμε όλη την ίδια ιδεολογία (πολιτική, κοινωνική κλπ) και δεν έχουμε ίσως και τη διάθεση να συμφωνήσουμε σε αυτές.
    Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε μπορούμε να συζητάμε και να συνυπάρχουμε, εφόσον έχουμε τη θέληση να το κάνουμε. Ο τρόπος όμως οφείλει να είναι ο κατάλληλος.
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμός;

    ..Κατόπιν αναστάτωσης μου ,επικοινώνησα με το μπαμπά αναγκάζοντας τον να πάρει τηλέφωνο (διακόπτοντας τη συνεύρεση του με κάποια Πάρις) τους φίλους του στα υπουργεία.Εκείνοι πήραν τηλέφωνο κάποιους άλλους κύριους και εν τέλει βρήκαμε το προσωπικό τηλέφωνο του κύριου Μαυροβασίλη.Αφού αρχικά μίλησε με το μπαμπά,μετά μιλήσαμε και μαζί τονίζοντας μου πως η συγκεκριμένη απάντηση ήταν καυστική εφόσον στηρίζεται σε μια ιστορική πραγματικότητα,που εν μέρει αγνοούσα.Κατα συνέπεια η παρεξήγηση λύθηκε.Εγώ θα ψάξω να βρω κάβα-γιατί έχω να πάω σε ένα Σταύρο,ο κύριος Μαυροβασίλης συνέχισε τη δουλειά του και ο μπαμπάς ξαναμιλάει με τους φίλους του για να διαγράψουν κάτι γιου-τιουμπ βιντεάκια που έκαναν αυτήν την Πάρις να αφρίσει..

    Καλό σαββατόβραδο!
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αγαπητε Elysium ξερω πολυ καλά τι λέω και τι κάνω και φυσικά δεν παίρνω τίποτε πίσω, απ΄ολα αυτά που έγραψα.

    Πάντως ευχαριστώ!