Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slavechris, στις 14 Αυγούστου 2008.

  1. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Οι λέξεις εκτός από ετυμολογία έχουν και ιστορία που τις χρωματίζει νοηματικά.
    Ο όρος ομοφυλόφιλος πρωτοχρησιμοποιήθηκε από ψυχίατρους, γι' αυτό και κάποιοι τον αποφεύγουν.
     
  2. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Κατανοητό αυτό που λες, όμως ετιμολογικά στέκει σαν όρος περισσότερο από το "χαρούμενος". Από εκεί και πέρα δικαιώμα του καθένα να αυτο-αποκαλείτε όπως γουστάρει.

    Αγαπητέ, επέτρεψε μου στην δικιά μου περίπτωση να παραδεχτώ ότι η επιθετικότητα μου δεν προέρχετε από ομοφοβικό σύμπλεγμα αλλά από τον φθόνο μου προς τον τρόπο που αντιμετοπίζει τον φετιχισμό μου μεγάλο μέρος των λεγόμενων "παραδοσιακών ανδρών". Έχωντας ακούσει ουκ ολίγες ανοησίες στην καθημερινότητα μου από διάφορους, μιας και εκφράζω δημόσια τον φετιχισμό μου, περίμενα ότι και οι συνομηλιτές εδώ μέσα θα είχαν λιγο περισσότερη διάθεση να ακούσουνε για ένα φετίχ που δεν βιώνουν, αντί να πετάνε το κοντό και το μακρί τους. Χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να ενστερνιστούν άνευ κριτικής ότι γράφω.

    Πάνω σε αυτό θα δωσω ένα παράδειγμα που μου συνέβει. Πριν μερικούς μήνες σε ένα μπαρ μου την πεφτει μία κοπέλα. Όμορφη και φυσικά δεν θα έχανα την ευκαιρεία. Μετά από μία θερμή συνομηλία αποφασίζουμε να πάμε σε ένα "κυριλέ" (σε σχέση με το rock/alternative που είμασταν) club. Μου λέει η κοπέλα έτσι που είσε με τα δύχτια, το κολάρο και το βάψιμο δεν θα φάς πόρτα? Σαν κοκορόφόρο αρσενικό της απαντώ "Πια πόρτα, θα τους κάψω αν το κάνουν αυτό, αν τολμήσουν ας το κάνουνε". Όχι ότι δεν το εννούσα αλλά ήθελα να κάνω και την κόνξα μου. Πάμε στο club χεράκι - χεράκι, φυσικά οι μπράβοι δεν είπαν τίποτα. Τεσπα, πάνω που χορεύαμε και φασονόμασταν πάω τουαλέτα. Στον δρόμο ακούω από μιά παρέα που ήταν μόνο 4 αρσενικά να λένε "Κόιτα μία πουστάρα!!!". Παρότι με είχαν δει να φασόνομε με την κοπέλα. Φεύγοντας έρχεται κάποιος ανδροπρεπής και μου ζητά να κάνουμε τριο και να με πληρώσει!!!

    Υπάρχει τέτοιος σεξουαλικός αναλφαβητισμός που ο φετιχισμός ταυτίζεται με την ομοφυλοφιλία!!!
    Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!
    Ομοφοβικός δεν υπήρξα ποτέ, η αδυναμία σας να δείτε πέρα από τον εαυτό σας με κάνει να έχω σύμπλεγμα επιθετικότητας!!!

    Υ.Γ. Και δεν αναφέρομε σε έσενα G_E, αυτό που έγραψες ήταν η αφορμή
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2008
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώ

    Δεν έχω δει κανένα str8 να διαμαρτύρεται για τον όρο του(που σημειωτέον έχει την έννοια του "σκέτου"-σαν το ουίσκι- και όχι του "κανονικού)..Άλλο φίλε μου,του τι νομίζεις και άλλο τι συμβαίνει..Είσαι gay?

    Ο political correct-επιστημονικός ναι.Σαφώς και δεν είναι όλοι οι gay χαρούμενοι,όπως και δεν είναι αντίστοιχα όλοι οι άνθρωποι..Για ποιο λόγο επικράτησε δεν το γνωρίζω.Τα τελευταία χρόνια στις μεγαλύτερες LGTB κοινότητες κατά τα gay prides προβάλλονται και οι υβριστικοί όροι "fuggets,queers,queens etc" με εντελώς μαχητική έννοια,που δε θα την αναφέρω..

    Όπως και να ΄χει φίλε μου,η έννοια του κολομπαρά δεν υφίσταται ως γενική γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό(επαναλαμβάνω ζήτα κάπου αλλού να στα πούνε καλύτερα) και δε μπορεί να χαρακτηρίζει το gay κομμάτι του πληθυσμού..

    Ο όρος αυτός αποφεύγεται απο ΄κείνους που έχουν πρόβλημα με την οποιαδήποτε "ταμπέλα"..
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2008
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Incomplete, αν έχεις την καλοσύνη, επειδή μπερδεύτηκα τελείως:

    Εάν θέλω να αναφερθώ στους ομοφυλόφιλους χωρίς κίνδυνο να τους θίξω, ποιά λέξη πρέπει να χρησιμοποιήσω; ("ποιές λέξεις;", αν είναι άλλη γιά τους άνδρες και άλλη γιά τις γυναίκες).
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Πας καλά βρέ φίλε?
    Εδώ μπήκες να βρεις κατανόηση ή και διάθεση, να ακούσουμε ή να συζητήσουμε ένα φετίχ που δεν βιώνουμε? Τι να συζητήσουμε αφού όλα τα ξέρουμε?
    Στους ειδήμονες ήρθες να κάνεις μάθημα?
    Εμείς εδώ, όλα τα ξέρουμε...Ξέρουμε ακόμα και το πως αισθάνεσαι, αν είσαι άντρας ή γυναίκα, το πως σκέπτεσαι, το τι θέλεις να κάνεις, αλλά και που το πας!!!
     
  6. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Eυχαριστώ το νηματοθέτη γιατί μας έδωσε ένα λόγο να κοιταζόμαστε με νόημα εγώ και το Απίστευτο Μωρό κάθε φορά που πηγαίνουμε μαζί σούπερ-μάρκετ και περνάμε μπροστά από τα αλλαντικά... Το πολύ πρωτότυπο και έξυπνο νήμα του κατάφερε να δημιουργήσει μερική αποστροφή του Απίστευτου Μωρού μου στα αλλαντικά, με αποτέλεσμα η κοιλίτσα του να έχει μικρύνει αισθητά. Κάθε φορά που πάμε για ψώνια και περνάμε μπροστά από τα αλλαντικά, κοιτάζω τα παριζάκια, του λέω "θέλεις??" και μου απαντάει με ένα βροντερό και κοφτό "ΟΧΙ". Ευχαριστώ πολύ slavechris που συνέβαλες κι εσύ με το δικό σου τρόπο -άθελά σου βέβαια- στο να κάνει ο λατρευτός μου γκόμενος δίαιτα.  
     
  7. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει το


    Ο όρος κολομπαράς, αν δεν κάνω λάθος, χρησιμοποιήται στην αργκό για τους ενεργητικούς ομοφυλόφιλους. Αν κάνω λάθος, ζητώ από εσένα που είσαι καλύτερος γνώστης του θέματος να μου το εξηγήσεις.

    Εμένα προσωπικά με ξενερώνει ο όρος straight και τον αποφεύγω. Άλλωστε η συμπεριφορά / φετιχισμός μου μόνο str8 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τα κοινωνικά πρότυπα. Προτιμώ να με λένε ΓΥΝΑΙΚΟΦΙΛΟ. Γιατί αυτό είμαι στην πραγματικότητα!!!
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2008
  8. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Απίστευτο δεν είναι από τι εξαρτάται τελικά η ευτυχία του κόσμου;
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΖΑΚΙΑ - Ζήτω το chorizo!
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να

    Λάθος...Κολομπαράς είναι αυτούς που πηδάει κολαράκια ,αλλά χρησιμοποιείται για τους "str8" που έχουν έξτρα ενασχόληση το "σκίζειν" για διάφορους λόγους..(λέμε τώρα)..

    Μήπως εννοείς γυναικοφυλόφιλο;Γιατί γυναικόφυλος είναι αυτός που έχει γυναικεία φύλο..Γυναικόφιλο (με "ι") είναι το madam Figaro, που είναι φίλος της γυναίκας ή ο Ασλάνης πχ που έχει πολλές πολλές φίλες..

    Ερώτηση προς πάσα κατουρόντα όρθιο του φόρουμ:Αν κάποια στιγμή έξω σας ρωτήσουν αν είστε γυναικόφυ(ι)λοι,πως θα αντιδράσετε;
     
  10. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρε

    Ok, γυναικόφιλος ήθελα να γράψω. Αν και για μια περίοδο νόμιζα ότι είμουν και γυναικόφυλος. Όχι ότι με χαλάει να με αποκλαέσουν κάποια γυναίκα, τίμη μου θα ήταν, απλώς δεν κολάει με το σώμα μου. Πάντως γυναικόφυλος ή ανδρόφυλος σίγουρα είμαι γυναικόφιλος!!!

    Υ.Γ. Σίγουρα θα εμφανιστεί και κάποιος καλοθελητής να μου πει ότι η μπερδεύουσα γλώσσα λέει την αλήθεια!!! Τουλάχιστον ας είναι καμιά ομοφυλόφιλη & τραβελόφιλη κοπέλα να έχει και κάποια προοπτική η διαπίστωση!!!
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να

    Να σου πω, δεν ξέρω...

    Αλλά ξέρω ότι αντιμετωπίζω πλέον με μεγάλη καχυποψία την ερώτηση που μου κάνει εδώ και χρόνια, κάθε Σάββατο που πάω γιά ψώνια, ο πωλητής των αλλαντικών στο super market της γειτονιάς μου.
    Ρωτάει το παλληκάρι: "Σας άρεσε κύριε το σαλάμι;"... και παίρνει πιά σε απάντηση κάτι δολοφονικά βλέμματα, που σίγουρα θα τον κάνουν πολύ σύντομα, να ζητήσει μετάθεση γιά τα τυριά...  
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να

           

    Λοιπόν..την επόμενη χωρίς να απαντήσεις κάνε καπάκι την ερώτηση"εσύ το τρως;" και ανάλογα την απάντηση στείλε μου μήνυμα το κατάστημα να γίνει της πάριζας!!!!