Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Καλό παιδί» = ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος trampledgr, στις 21 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Συνήθως με αυτό εννοούμε ότι μόνον να ακούει χωρίς να έχει το δικαίωμα να μιλήσει ή να αντιδράσει σε αυτά που ακούει.

    Μήπως θα ήταν καλύτερο παιδί αν αφηνόταν να τον πηδάνε αδιαμαρτύρητα?
    Όπως επίσης δεν ήξερα ότι για να πω κάποιον καλό παιδί, πρέπει να τον ρωτήσω αν αρέσκεται στο one night stand!

    Βολικότατη αυτή η άποψη για τους υπόλοιπους δηλαδή, όπως "τα δικα μας, δικά μας και τα δικά του, δικά μας" αλλά και "κερατάς και δαρμένος"…

    Προσωπικά κρίνω ότι αυτά δεν είναι χαρακτηριστικά ενός καλού παιδιού …αλλα χαρακτηρίστηκα ηλιθίου!!


    Στο νήμα τωρα θα προσθέσω μεσα σε όλ΄αυτα που διάβασα, ότι η ύπαρξη ενός καλού παιδιού σε μια σχέση οποιασδήποτε μορφής, είναι διαχρονική και αμετακίνητη και φυσικά ανεκτίμητη...
    Ένας τσόγλανος εν αντιθέσει, είναι αναλώσιμος και περιορισμένης ευθύνης....Αν δεν είναι και ιδιαίτερα έξυπνος ή γαλίφης ...(προσωπικά απο εμένα) έχει πάρει τον πούλο.

    Γνωρίζοντας άτομα με τα χαρακτηριστικά και των δυο προσωπικοτήτων (των καλών και των κακών παιδιών), θα έλεγα ότι ο καθένας από αυτούς έχει την χάρη του και την χρησιμότητα του.
    Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και το γεγονός που κάποιος μπορεί να είναι καλό παιδί για εμάς, και προς τους άλλους -συνήθως αυτούς που κρίνει κακούς γύρω μας- να μεταλλάσετε στον χειρότερο τσόγλανο.
    Το θέμα είναι να γνωρίζουμε τι έχουμε διπλά μας, για να μην υπάρχουν εκπλήξεις.
    Προσωπικά επιλέγω παρέα και από τα δυο είδη... Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Έτσι επέρχεται και η ισορροπία στις σχέσεις Μου. Νιώθω ολοκληρωμένη και ευχαριστημένη,
     
    Last edited: 22 Σεπτεμβρίου 2008
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: «Καλό παιδί» = ;

    η κουβεντα περι καλου παιδιού σηκώνει νερο..δεν αναλυεται..δεν εξαντλειται..για τον απλουστατο λογο γιατι υπαρχουν τοσα "καλα παιδια" όσοι ειμαστε και εμεις..καλο παιδι λενε και μενα..μπορει και καποιον αλλο..αλλα καλο παιδι (τωρα τελευταια λενε "της διπλανης πορτας") και ανθρωπους που έχουν κανει στυγερα εγκλήματα.."καλο παιδι" ήταν λενε..σε γενικες γραμμες με καλυπτει ο MindMaster και η female..
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: «Καλό παιδί» = ;


    Συμφωνώ. Να προτάξεις, κι όχι να προσθέσεις, χρειάζεται:
    Καλό παιδί είναι, κατά κανόνα, ο ισχνόμυαλος που αδυνατεί, από φόβο, να γίνει 'κακός' - δηλ. ολοκληρωμένος άνθρωπος. Ο ψυχικά ανάπηρος, που προσπαθεί να πλασάρει για θησαυρό την ευτέλεια του, εφόσον απ' αυτή πλουτίζει, όπως ο βοθρατζής απ' το σκατό.
    "Καλά', ορίζονται όσα δουλικά όντα υμνούν την καλοψυχία, αφού σκιάζονται με την ευψυχία, ωραιοποιούν την κοινοτοπία, αφού στερούνται τη φαντασία, κι ανεμίζουν μπαντιέρες τα αισθήματα, καθόσον δεν αντέχουν να σηκώσουν τα σπαθιά.
    Το μόνο προβλέψιμο με τα 'κακά παιδιά' είναι ότι θα γράψουν, πάντα, στ' αρχίδια τους, όποιον δεν συμμορφώνεται με τη βούληση τους - αν αδυνατούν να τον ξεπαστρέψουν αποτελεσματικότερα. Αλλά αυτή είναι η υψίστη αρετή κάθε ανθρώπου με στιβαρή προσωπικότητα. Του 'τωόντι ανθρώπου'.
    Τα καλά παιδιά είναι τα ουροδοχεία των ιερέων, των πολεμιστών, των ποιητών. Αυτές είναι οι τρείς κατηγορίες 'αξιοσέβαστων όντων', κατά τον Μπωντλαίρ. Οι δυνάμει ή ενεργεία ηγήτορες,σε κάθε σφαίρα του βίου.
    "Οι άλλοι άνθρωποι υπόκεινται σε φόρους και σε αγγαρείες, είναι φτιαγμένοι για το στάβλο, δηλαδή για να ασκούν ό,τι ονομάζεται επαγγέλματα" Μπωντλαίρ, Επιλογή από τα Journaux intimes, Αθήνα 2000, σ. 81
     
  4. cider

    cider Kitchen master

    Και βέβαια, σε κάποιες εκφάνσεις της ζωής μας κάποιοι είμαστε "καλά παιδιά", ενώ σε κάποιες άλλες "κακά".
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Το προβλέψιμο των "κακών παιδιών' έγκειται στην εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους... λες και έχουν βγει από το ίδιο φροντιστήριο, μια εικόνα που μόνο αυτοί βλέπουν και αρέσκονται σε αυτήν και είναι τόσο πανομοιότυπη. Προσωπικά μου θυμίζουν Τομ Σωγιερ... γιατί πράγματι κατα βάθος είναι καλά παιδιά, χωρίς εισαγωγικά.

    Τα λοιπά προβλέψιμα είναι... αναμενόμενα, ως προελέχθη από τον αξιότιμο Dolmance. Tο προβλεπόμενο λοιπόν όταν μάλιστα πραγματοποιείται, όπως προεβλέφθη, είναι βαρετό. Προτιμώ να με ξαφνιάζουν, πράγμα που δε μου συμβαίνει συχνά, το ομολογώ.

    Ο MindMaster υπογράμμισε σωστά νομίζω κάποια πράγματα.

    ΥΓ. τα εισαγωγικά για να συννενοούμαστε.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: «Καλό παιδί» = ;

    Ίσως αυτό να εννοούμε "συνήθως", διότι αυτός που ακούει είναι επαπειλούμενο είδος, και μάλλον συμπεραίνουμε ότι έχει ήδη εξαφανισθεί. Εγώ εννοούσα πάντως, αυτόν που πριν μιλήσει, ακούει. Στην περίπτωση ενός φόρουμ, αυτόν που πριν σχολιάσει, διαβάζει.

    Δεν καταλαβαίνω το τί σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στο να μην συγκινεί κάποιον η πρακτική των one night stands, και στο να κάθεται να τον "πηδάνε" αδιαμαρτύρητα. Προφανώς, κάτι άλλο σχολιάζεις. Τι θέση όμως έχει το quote στα δικά μου λόγια εδώ;
    Προσωπικά πάντως, δεν εκτιμώ και δεν επιδιώκω τις "ξεπέτες". Δεν ξέρω αν αυτό με κάνει "καλό παιδί", ή "κακό παιδί", θεωρώ όμως ότι αν το ιδανικό μου στις ερωτικές επαφές ήταν η ξεπέτα, δεν θα ήμουν παρά, απλά, ένα παιδί...

    Δεν αμφιβάλλω, ότι στη χώρα τούτη που η μετάθεση των ευθυνών έχει αναχθεί σε επιστήμη, που πάντα "όλοι οι άλλοι φταίνε, εκτός από εμάς τους ίδιους", αν υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που να ψάχνουν το σφάλμα όχι μόνο έξω αλλά και μέσα τους, που αναλαμβάνουν το βάρος των πράξεων και των επιλογών τους, που δεν τα ρίχνουν όλα στην "κακούργα κενωνία" που τους "κύλισε στο βούρκο", ούτε στη μοίρα που -ως άλλη Μιρέλλα- "τους τάραξε στα χαστούκια", είναι πολύ πιθανό να χαρακτηρισθούν θύματα, ηλίθιοι, μαλάκες. Είναι απόλυτα αναμενόμενο, και σε πλήρη αρμονία με τη λογική των πολλών "έξυπνων", που υπάρχουν εκεί έξω...
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: «Καλό παιδί» = ;

    Self fulfilling prophesies.....Το κατάπλασμα των πληγωμένων εγωισμών, όταν ζορίζονται. Όπως και η ιδιότητα του 'καλού παιδιού': καταφύγιo ψυχών περιδεών, με ευαισθησίες αναβλύζουσες από ένα αμάλγαμα "Αστέρως" και "Sex in the city".
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: «Καλό παιδί» = ;

    @ Dolmance:

    Cavaliere, δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερη απάντηση γιά τα δύο προηγούμενα ποστς σας, από αυτήν:
    Όντως, το προσωπείο κακότητος που επιλέγετε να φέρετε, τουλάχιστον υμείς ομού μετά των υπολοίπων "ατίθασων παλιόπαιδων" σ' αυτήν εδώ την διαδικτυακή συντροφιά, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο διάτρητο. Κι από τις τρύπες, διαρρέει η πηγαία καλοσύνη σας...

         
     
    Last edited: 22 Σεπτεμβρίου 2008
  9. gaby

    gaby Guest

    Ανάλογες και οι δικές μου παρατηρήσεις. Στου καλού παιδιού τα μπατζάκια σφάζονται μαριγούλες και αυτό πέρα βρέχει.

    Νομίζω ότι τα καλά παιδιά είναι άντρες που τρέφουν κρυφή απέχθεια στην επιβολή, είτε (δυνητικά) προέρχεται από αυτούς είτε κατευθύνεται προς αυτούς, γιατί όποιος γνωρίζει από καλά παιδιά, γνωρίζει ότι δεν τα κάνει κανείς ζάφτι τόσο εύκολα όσο περίμενε, εκτός αν το θέλουν τα ίδια.

    Αυτό το χαρακτηριστικό κατά τη γνώμη μου τα λέει όλα για το ποιές γυναίκες δεν ενδιαφέρονται γι αυτά και σε ποιές ασκούν μεγάλη έλξη.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Re: Απάντηση: Re: «Καλό παιδί» = ;

    +10 
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: «Καλό παιδί» = ;

    MindMaster, το ποτήρι ξεχείλισε. Ως εδώ και μη παρέκει. Αν συνεχίσετε, οι σχέσεις μας διακόπτονται με νέα μονομαχία, αφου δεν τελεσφόρησε η πρώτη φόνευση σας.
    Εσείς είστε ικανός να με αποκαλέσετε 'Γιωργάκη'!


    ΥΓ Ό,τι αποκαλείτε 'πηγαία καλοσύνη', εγώ το ονομάζω 'οκνηρία' των δανδήδων. Κάθε εργασία είναι εξευτελιστική. Πολύ περισσότερο εκείνη που απαιτεί κούραση για να εξουδετερωθούν υποδεέστεροι εχθροί.
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: «Καλό παιδί» = ;

    Μην καταβάλετε άσκοπες ως εκ τούτου προσπάθειες να απαλλαγείτε από την αφεντομουτσουνάρα μου και τις παρενέργειές της, φίλτατε. Αφού αποτύχατε την προηγούμενη φορά, είναι πλέον αδύνατον, απωλέσθη ο συρμός. Ανήκω πλέον σε άλλη σφαίρα. Πατήστε εδώ http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=33395 και θα το διαπιστώσετε...