Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Flames από το "Αλλάζοντας σκλάβο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MindMaster, στις 27 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Έτσι για την ιστορία αναφαίρω τα σημεία όπου ο G_E ήταν ειρωνικός. Αν και λιγότερα ομολογουμένος από τους 2 προαναφερόμενους.

    #52

    Δηλαδή Ζιζέλ για εξηγήσε και σε μας που δεν αντιληφθήκαμε πως το cross dressing, σαν cross dressing και σαν μη cross dressing δεν είναι παρά μια στιγμή του ζεν (το ζεν το ξέχασες να το εμπλέξεις).

    Ήταν κι ο Ηράκλειτος cross dresser ή απλώς είπε ότι είπε για να δικαιώσει την προτίμησή σου στα καλσόν; Η ατομική σου επαναστασούλα να βάλεις κραγιόν δικαιώνει τις ιστορικές ανατρεπτικές, μονιστικές, καταστασιακές κλπ. αντιλήψεις ή μήπως οι τελευταίες αναπτύχθηκαν με σκοπό να δικαιώσουν τα μπογιατίσματά σου;

    #60

    Σου εχω και μια αφιέρωση εκ μέρους των τεως intentational situationists.
    "Τα Κορίτσια του Καμάρε" του René Viénet.

    ... και την ομολογία πως μια από τις βασικές αιτίες διάλυσής τους ήταν η σοβαρή ιδεολογική αντιπαράθεση για το αν το cross dressing οδηγεί σε κρίση τις πατριαρχικές δομές ή αν το cross dressing δεν είναι παρά ένα ακόμα θέαμα- εμπόρευμα στα πλαίσια αυτής της κρίσης.

    ΥΓ. Συγνώμη και πάλι για τις ατάκες καφενείου που χρησιμοποιώ

    Αυτά που έγραψε σε αυτά τα σημεία δεν ήταν αντίλογος αλλά προσωπική ειρωνία.
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Flames από το "Αλλάζοντας σκλάβο"

    Οι αναφορές μου (για όσους ξέρουν απ' αυτά) ήταν καθαρά στο στυλ των καταστασιαστών τους οποίους, μεταξύ άλλων, ανέφερες. Αυτά και μια σειρα αλλα ποστ μου (περι εντροπίας, αν κλεβεις τα ρουχα σου κλπ) ηταν και τεστ για να δω πόση επαφη είχες με τα θέματα για τα οποία μιλάς. Οταν κατάλαβα σταμάτησα.

    Τελος απο μενα κι αυτη τη φορα οριστικό.
     
    Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2008
  3. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Flames από το "Αλλάζοντας σκλάβο"

    Είναι στην φύση του ανθρώπου, λόγο του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης, να υπερασπίζει τον εαυτό του απέναντι σε όποια κατηγορία του προσάπτουν. Έτσι ο «κατηγορούμενος» είναι λογικό να βρίσκει μία ευφυή δικαιολογία για να καλύψει το «ατόπημα» του. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πείθει και τον εαυτό του για την υπόσταση αυτού που έχει ευφυώς σκαρφιστεί. Από την στιγμή που μέχρι και η αστική «δικαιοσύνη» αναγνωρίζει και σέβεται αυτό το ένστικτο, πως μπορώ και εγώ να μην το σεβαστώ και να μην χαμογελάσω πονηρά!!!

    Πάντως για να κλείσω και εγώ από την πλευρά μου το συγκριμένο κομμάτι της αντιπαράθεσης έχω να πω ότι:

    αυτό που θα με ικανοποιήσει δεν είναι ούτε η συγνώμη ούτε μία δικαιολογία επί του προσωπικού. Αλλά αν κάπου κατανόησες αυτά που σου είπε ο Ηλίας στο #18 περί χαβαλεδοποίησης νημάτων και ειρωνείας απέναντι σε οτιδήποτε δεν αποδέχεσαι, «Γιατί τελικά μπορεί οι άλλοι να δέχονται τα infraction, αλλά εσείς προκαλείτε πρώτοι». Δυστυχώς το φαινόμενο είναι γενικό…

    Ξεπερνώντας την τύφλωση του μένους, μπορώ να παραδεχτώ ότι είσαι, πέρα από τις διαφωνίες, ένας αξιόλογος συνομιλητής και χάρηκα όταν σε είδα να κάνεις post στο thread μου. Ξεκίνησες πολύ καλά αλλά στην ροή ξέφυγες και έριξες το επίπεδο όταν άρχισες τις ειρωνείες. Ειλικρινά δεν το περίμενα από έναν συνομιλητή που παρουσιάζει μία ποιότητα.

    Ευελπιστώ ότι κατανόησες αυτά που είπε ο Ηλίας και φυσικά για τον λόγο που αναφέρω στην πρώτη παράγραφο δεν απαιτώ μία απάντηση. Είμαι καλυμμένος εκ της πραγματικότητας.

    Εκκρεμεί να συζητήσουμε το αίτημα για αποκλεισμό μου. Ίσως είναι καλύτερα να περάσουν μερικές μέρες για να συζητηθεί πιο ώριμα.
     
  4. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Flames από το "Αλλάζοντας σκλάβο"

    Μπα επιτελους καποιος θιχτηκε απο τις ειρωνιες ορισμενων;Μηνες δηλαδη που καποιοι δε γραφου(μ)νε για αυτον ακριβως το λογο δεν το πηρε κανενας χαμπαρι;Επρεπε να φτασει καποιος στα ορια του για να συζητηθει το θεμα σοβαρα και μαλιστα να τον πυροβολησουμε κι απο πανω;Δεν περιμενω φυσικα απαντησεις σ αυτο αλλα μου κανει εντυπωση που καποιοι γραφουν παντου ασχετα με το αν εχουν κατι να πουν απλα και μονο για να μην αγνοουμε την υπαρξη τους και οχι επειδη εχουν κατι ουσιαστικο να πουν.
    Ενταξει τους ειδαμε οτι υπαρχουν μπορουν να κλεισουν τους προβολεις απο πανω τους,τελειωσε και το χειροκροτημα.Παμε γι αλλα.