Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 13 Ιουλίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Eρώτηση..

    Δηλαδή οι cd,οταν ντύνονται γυναικεία με όλα τα τυχόν τα αξεσουάρ,συμπεριφέρονται αρρενωπά ή με τη φυσική τους συμπεριφορά εν τέλει;
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Incomplete έλλειπες καιρό...

    Δεν ενημερώθηκες ακόμη ότι δεν υπάρχουν θηλυπρεπείς συμπεριφορές, ούτε και τάσεις προς την ομοφυλοφιλία.
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2008
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    ε?

    Και επειδή είμαι τσακάλι,να καταλάβω πως υπήρξε φλέημ επί τούτου;
     
  4. MiB

    MiB Regular Member

       

    γρήγορα ένα λεξικό..

       

    μόνο που δεν είμαι σίγουρος σε ποια γλώσσα..

        
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Να βγεις στο δρόμο με το γατί,να αρχίσει να τρέχει και εσύ πίσω να τρέχεις και να το φωνάζεις..
     
  6. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Πριν απαντήσω στο ερώτημα σου, θα πρέπει να κάνω κάποιες διευκρινήσεις. Στο νήμα χρησιμοποιώ τον όρο crossdressing με την έννοια του άνδρα που φοράει ένα ή περισσότερα ενδύματα που θεωρούνται γυναικεία, όπως και αυτού που φοράει make-up και βάφει τα νύχια του. Το χρησιμοποίησα με την ετυμολογική έννοια του όρου cross dress-ing = κάνω ενδυματολογικό πέρασμα. Στην εξέλιξη της συζήτησης προέκυψε ότι αυτό που περιγράφω είναι κάτι γενικότερο και συμπεριλαμβάνει συμπεριφορές και προτιμήσεις που δεν χαρακτηρίζονται crossdressing με την έννοια του όρου όπως αυτός συνήθως χρησιμοποιείται.

    Αυτό που ήθελα να καταδείξω είναι ότι ο άνδρας που κάνει ενδυματολογικό πέρασμα δεν παύει να παραμένει άνδρας. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορες καταστάσεις και διάφορες συμπεριφορές.

    Σκοπός μου με το κείμενο αυτό ήταν να άρω τα ενδυματολογικά συμπλέγματα που διακατέχουν τους άνδρες και να καταδείξω ότι η ανδροπρέπεια ή η θηλυπρέπεια δεν σχετίζεται με τα ρούχα.

    Για να γίνει πιο κατανοητό το νήμα θα έπρεπε να γραφτεί περίπου έτσι:

    Ο άνδρας που βάφεται ή φοράει κάτι που έχει καθιερωθεί ως γυναικείο, δεν παύει να είναι άνδρας και δεν θυλικοποιειται κατ' ανάγκη από αυτή του την συμπεριφορά.

    Όσον αφορά το ερώτημα σου, σίγουρα θα το απαντούσε καλύτερα κάποιος που όντως είναι crossdresser. Από την εμπειρία μου μπορώ να πω ότι ο cd συμπεριφέρεται εν τέλει με την φυσική του συμπεριφορά η οποία ποικίλει από άτομο σε άτομο.
     
  7. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Μάλιστα..  

    Τώρα συγνώμη κιόλας, ειλικρινά δεν είχα σκοπό να έρθω σε κατευθείαν αντιπαράθεση μαζί σου, καθώς ο καθένας ότι του γουστάρει κάνει και δε μου πέφτει λόγος..

    Αλλά επειδή βάλθηκες να μας υπερτονίζεις την παραπάνω άποψη, θα ήθελα να σου πω τη γνώμη μου σχετικά..



    Αν για κάποιο λόγο νιώθεις πιο άνετα κι όμορφα ντυμένος και βαμμένος σαν γυναίκα, τότε να το κάνεις όσο πιο συχνά μπορείς και να μη σου καίγεται καρφί τι θα σκέφτεται ο κόσμος. Αλλά πάρε το κι απόφαση ότι δεν εκφράζεις σε καμία περίπτωση κάτι αρσενικό μ' αυτό. Ίσα ίσα που ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε δει θα σκεφτεί για σένα ακριβώς το αντίθετο. Κι αυτό όχι γιατί είναι κακοπροαίρετος, αλλά επειδή εσύ ο ίδιος του δίνεις το δικαίωμα να βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Επίσης, δε ξέρω τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και ειλικρινά ούτε που με ενδιαφέρουν, αλλά στην περίπτωση που σου αρέσουν οι γυναίκες.. προετοιμάσου ψυχολογικά για "πέτρινα χρόνια" όπως λέμε και στο ποδόσφαιρο.. Εκτός αν καταφέρεις να πείσεις κάποια ότι το να ντύνεται ένας άντρας σαν γυναίκα δεν είναι καθόλου θηλυπρεπές κι ότι δε μειώνεται στο ελάχιστο ο ανδρισμός του..  

    anyway.. αυτά από μένα.. goodnight and good luck..  
     
    Last edited by a moderator: 1 Οκτωβρίου 2008
  8. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Μάλιστα,

    Ξάφνου αυτός που χωρίς να με γνωρίζει και ξέρει έβγαλε το συμπέρασμα ότι είμαι κοπελίτσα και gay και σκαρφίστηκε μία πικρόχολη ιστορία, άλλαξε στιλ και μου δίνει και φιλικές συμβουλές!!!

    Μάλιστα,

    Πόσο μπερδεμένος είναι ο άνθρωπος που μου λέει ότι το μοναδικό πράγμα που έχω να προσφέρω σε μία γυναίκα είναι το eyleiner?

    Μιας και αγνοεί τους όρους goth androgynous, gender bender, metrosexual σε πιο φετιχιστική φάση, βγάζει το συμπέρασμα ότι ντύνομαι σαν γυναίκα!!!

    Μάλιστα!!!

    Μου λέει να ετοιμαστώ για πέτρινα χρόνια...

    Πάντως αυτό που συμπεράνω είναι και από τα ποστ σε αυτό το φόρουμ αλλά και από την καθημερινότητα μου ότι, σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες είναι πιο άνετες με αυτό το ζήτημα. Μάλλον έχουν καλύτερο ένστικτο και καταλαβαίνουν. Ίσως να τις ξενερώνει περισσότερο η αγωνιώδης προσπάθεια πολλών ανδρών να δείξουν ότι είναι "Τα Αρσενικά" παρά αυτοί που έχει το θάρρος να πειραματιστούν και δεν κολλάνε στο να δείχνουνε τις διάφορες πτυχές του εαυτού τους κάτω από τον άνανδρο φόβο μήπως τους πάρουν στραβά και τους παρεξηγήσουν.

    Dear,

    Δεν έχω ανάγκη το eyeliner για να προσεγγίσω μία γυναίκα και ούτε κολλάω να το κάνω αν τύχει εκείνη την μέρα να το φοράω!

    Διάβασε καλύτερα πιο προσεκτικά ή αν δεν γνωρίζεις κάτι, ρώτα για αυτό και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

    Μάλλον τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνδρα γοητευτικό δεν εξαντλούνται ούτε στα μπατζάκια ούτε στα eyeliner.
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2008
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Δεν αποφαίνομαι τί είναι 'ανδροπρεπές' και τί δεν είναι, αλλά προτιμώ (για να μείνουμε σε αντιμετωπίσιμες, από κάποιον σχετικώς εύπορο, τιμές) ένα κοστούμι Armani ή Zegna, με μια ολομέταξη γραβάτα σκληρής πλέξης Valentino (ή παπιγιόν με ζωηρά χρώματα Calvin Klein) και μαντηλάκι σακακιού Hermès, πουκάμισα επί παραγγελία με διπλή μανσέτα και μονόγραμμα, μανικετόκουμπα Bulgari, ζώνη Ferragamo, κλασικά χειροποίητα εγγλέζικα παπούτσια Church και ωρολόγιον Cartier χωρίς κανένα μπιχλιμπίδι. Καπαρντίνα Aquascutum ή Burberry's και για σπορ ντύσιμο σακάκι Harry's Tweed, με γιλέκο.
    Όλα, λίγο παλαιομοδίτικα - μια δυό σαιζόν απαραιτήτως και φορεμένα (η εμφάνιση με ρούχα του κουτιού είναι στιλιστικό έγκλημα, για έναν κομψό άνδρα).
    Για τους crossdressers συνιστώ λιτά ταγιέρ Coco Chanel, με διακριτική καρφίτσα, γόβα ή μπότα (πιθανώς Prada) και ουδέποτε ψηλοτάκουνο, εσάρπες Hermès και πολύ απαλό βάψιμο, σχεδόν ανεπαίσθητο.
    Οι trans μπορούν να φορούν ό,τι ραφινάτο θα κοσμούσε μια δεσποινίδα ή κυρία της ηλικίας τους - οι 'επαγγελματικές στολές' είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.
     
  10. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Όλα παίζουν τον ρόλο τους.. trust me..  
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Αγαπητέ FootSniffer, γιά να βοηθηθείς να καταλάβεις τι σημαίνουν οι παραπάνω όροι, ρίξε μιά ματιά στη φωτογραφία στο προφίλ του El_Gato (δεν είναι η παλιά, με την αλλαγή nick, άλλαξε κι η φωτογραφία). Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι θα τη βρείς εξαιρετικά κατατοπιστική. Μην το παραλείψεις...



    Σημείωση: Η ανωτέρω παρέναισή μου προς τον FootSniffer μπορεί να ισχύει και γιά όποιον άλλο ενδιαφέρεται, αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DOLMANCE (συνυπολογίζοντας τις ενδυματολογικές επιλογές που ανέφερε λίγο πιό πάνω).
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2008
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    FootSniffer, τους γνωρίζω Εγώ αυτούς τους όρους και κάποιοι ίσως ελάχιστοι να τους γνωρίζουν επίσης, Άρα αφού υπάρχουν αυτοί οι όροι- status υπάρχουν και κάποιοι που τους αντιπροσωπεύουν.

    Η εικόνα στο profile του El_Gato είναι αυτή που φανταζόμουν ότι θα έχει!
    Αντιπροσωπευτική των status που ανέφερε πριν.