Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slavechris, στις 14 Αυγούστου 2008.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Ως ανεμένετο άλλωστε... Ευχαριστώ, με καλύψατε.
     
  2. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Ερώτημα προς αρσενικούς:

    Είστε με μία κοπέλα... καθώς την πηδάτε, πάνω στην έξαψη σας βάζει δάχτυλο. Καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι ερωτογενής καυλώνετε. Θεωρείτε ότι έχεται τάσεις προς την ομοφυλοφιλία ή είστε λιγότερο επιβήτορες?
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2008
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Σιχαμερότατε!

    Αααααα!!  
    Μα εσύ δεν τρώγεσαι χρυσέ Μου!!
    Ποιος περιμένεις να σου πει ότι τρώει κωλοδάκτυλο κατά λάθος και χωρίς να το γουστάρει?

    Ονειρεύεσαι μου φαίνετε!!
     
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2008
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Το κατηγόρημά μου δεν είναι ελλιπές. Η απάντηση στο "τί" είναι όποιο ουσιαστικό χρησιμοποιηθεί ως υποκείμενο.
    Π.χ. Όποιος (άνδρας) δέχεται διείσδυση λειτουργεί ως παθητικός (άνδρας).

    (Δεν είμαι βέβαιη ότι κατάλαβα τί με ρωτάς. Αν δεν σε καλύπτει η απάντησή μου, επαναδιατύπωσε σε παρακαλώ, για να επανέλθω.)

    Χρηστιμοποίησα τη λέξη κυριολεκτώντας, δεν γνωρίζω αν συνιστά και στοιχείο ορολογίας της σεξολογίας.
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Αυτό ακριβώς εννοούσα, και μ' αυτήν εδώ τη φράση, με κάλυψες. Γιατί κατά τη δική μου γνώση τουλάχιστον, σαφώς και το σκέτο "παθητικός" δεν συνιστά "στοιχείο ορολογίας της σεξολογίας".

    Κατά συνέπεια,
    πιστεύω (θεωρώντας ότι το "παθητικός άνδρας" είναι ένας νεολογισμός δικής σου κατασκευής -καθ' όλα σεβαστός ως τέτοιος- που δεν απαντάται όμως στην ορολογία ούτε της σεξολογίας αλλά ούτε και της καθομιλουμένης) ότι θα ήταν ορθότερη η φράση: "Όποιος άνδρας αρέσκεται να δέχεται διείσδυση στο παχύ έντερο, χαρακτηρίζεται από εμένα ως "παθητικός άνδρας".
     
  6. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Οι έννοιες "παθητικός" και "ενεργητικός" εραστής υφίστανται πολύ πριν τις χρησιμοποιήσει η Syrah στα παραπάνω ποστ. Αναφέρονται στο ρόλο του εραστή - συνήθως για ομοφυλόφιλους - όπου ενεργητικός εραστής χαρακτηρίζεται ο διεισδύων και παθητικός εκείνος που υφίσταται τη διείσδυση. Ως όρος υφίσταται επίσης και ο "ενεργοπαθητικός", που σημαίνει ότι ο εν λόγω εραστής ανταποκρίνεται (και απολαμβάνει την πράξη) τόσο ως ενεργητικός όσο και ως παθητικός.
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Διαφωνώ.

    Εν αντιθέσει με τα ζευγάρια άντρας-γυναίκα, στα οποία οι ρόλοι είναι (συνήθως) ευνόητοι για το ποιός δέχεται διείσδυση, στα ομοφυλόφιλα άτομα η γνωστοποίηση του "status" (top/bottom/versus) είναι απαραίτητη για την εύρεση σεξουαλικού (ή/και ερωτικού) συντρόφου.
    Δύο αποκλειστικά παθητικοί ομοφυλόφιλοι (bottoms) συνήθως δεν μπορούν να ικανοποιήσουν σεξουαλικά ο ένας τον άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και μεταξύ δύο ενεργητικών (tops). Οι versus είναι οι balantérs. Πάνε με όλα  
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    "Συνήθως γιά ομοφυλόφιλους", Vermillion... Δεν έχω καμμία αντίρρηση, και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντώ, όταν γίνεται λόγος γιά ομοφυλόφιλους. Εγώ ρώτησα, πού απαντάται ο όρος "παθητικός (μη ομοφυλόφιλος) άνδρας"...

    Όταν μιλάμε μεταξύ μας, εδώ ή στα καφενεία, πολλούς "όρους" χρησιμοποιούμε, ο καθείς σύμφωνα με τη δική του αντίληψη, ή, αν θέλεις, τις δικές του αντιλήψεις. Πόση όμως ουσία και βαρύτητα έχουν αυτοί οι (προσωπικοί) όροι καθενός γιά όλους τους υπόλοιπους; Έχουν κάποια καθολική αξία;
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Ο ενεργητικός ή παθητικός σεξουαλικά ομοφυλόφιλος δεν είναι απαραίτητα 100% αυτό που αυτοαποκαλείται.Μπορεί να εκδηλώσει και την αντίθετη ερωτική συμπεριφορά με τον ανάλογο παρτενέρ..
    Οπότε δύο παθητικοί μπορούν(όχι συχνό βέβαια) να συνευρεθούν αλλά πολύ συχνά δυο ενεργητικοί μπορούν να έχουν επαφή ακόμα και χωρίς κάποιος να έχει τον παθητικό ρόλο.Μιλάμε για τα λεγόμενα top2top ή man2man..(ότνα πάντως ο κυρίως ενεργητικός αποφασίσει να γ@μ*θεί ,κάνει το καλύτερο κρεβάτι   )
    Oι ενεργοπαθητικοί (versatiles) όντως είναι μπαλαντέρ,αλλά πάλι μπορούν απόλυτα να αναζητούν άτομα με τα ίδια γούστα και μόνο..Τίποτα δεν είναι δεδομένο,όταν μιλάμε για ορέξεις   
     
  10. Noble

    Noble Regular Member

    Re: Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    MindMaster, έχω την αίσθηση πως όταν η Syrah γράφει "παθητικός" εννοεί -αρχικά- κάτι περισσότερο από την απλή πρωκτική διείσδυση σε έναν μη ομοφυλόφιλο άνδρα. Ενδεχομένως να υπάρχουν και αυτοί που κρύβουν - ή κρύβονται από - μια μη αναγνωρισμένη ομοφυλοφιλική τάση, καθιερώνοντας για τον εαυτό τους έναν παθητικό σεξουαλικό ρόλο σε σχέση με το γυναικείο φύλο, ίσως να υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που απλά απολαμβάνουν τον σεξουαλικά παθητικό ρόλο χωρίς ενοχικές ομοφυλοφιλικές προεκτάσεις, μα σίγουρα οι μαζοχιστές - που είναι και το "θέμα" σε αυτό το forum, είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του παθητικού. Δεν γνωρίζω, και σίγουρα αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, κατά πόσο αυτή η παθητικότητα άπτεται της σεξολογίας - και κατά προέκταση θα μπορούσε να συνιστά και κομμάτι της ορολογίας της, ή της ψυχοπαθολογίας, ωστόσο οφείλω να πω πως ο ορισμός της Syrah ήταν επιτυχημένος, τουλάχιστον μέχρι του σημείου που εξαναγκάστηκε να τον "ευνουχίσει" περιορίζοντάς τον στην σεξουαλική πράξη.

    Syrah αν σε παρερμήνευσα, είσαι ευπρόσδεκτη τουλάχιστον από εμένα, να ανοίξεις "παρένθετη συζήτηση" εδώ.
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2008
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Φίλε μου, ξέρεις ότι συνήθως μ' αρέσουν αυτά που γράφεις, και τούτο το ποστ δεν αποτελεί εξαίρεση.
    Επιβεβαιώνει πολύ εύγλωττα πάντως, αυτό που είπα πιό πάνω, ότι όροι δηλαδή που ο καθείς από εμάς εφευρίσκει ή αποφασίζει κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσει κατά τον ένα ή άλλο τρόπο, δίνοντάς τους μιά προσωπική ερμηνεία και χροιά, οφείλουν να αναλύονται και να επεξηγούνται σχολαστικά, βασανιστικά θα έλεγα, μιά και δεν αποτελούν κοινό τόπο. Ο όρος "παθητικός ομοφυλόφιλος" γιά παράδειγμα, είναι σαφής σε όλους, ενώ ο σκέτος "παθητικός" εμφανώς γιά την ώρα τουλάχιστον σημαίνει γιά διάφορους ανθρώπους διαφορετικά πράγματα και γιά κάποιους ίσως τίποτε απολύτως. Προσωπικά ας πούμε, θα χρειαστεί να ακούσω ή να διαβάσω πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά επιχειρήματα, γιά να συνδεθεί στο μυαλό μου ο μαζοχιστής με τον παθητικό κι ακόμη περισσότερο με τον δέκτη πρωκτικών διεισδύσεων.

    Ρωτώντας τη Syrah γιά διευκρινίσεις, και γνωρίζοντας το ότι εκτιμά πάντα την απόλυτη ακριβολογία, θεωρώ εύλογο να περιμένω μιά απόλυτα ακριβή απάντηση, που μόνο εκείνη μπορεί να δώσει, ως προς το πώς εκείνη εννοεί το "παθητικός", και το εάν θεωρεί ότι η έννοια που εκείνη δίνει στη λέξη, έχει και καθολική ισχύ...
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Υπάρχει δηλαδή και ο παθητικός str8 άνδρας;
    Αυτός δηλαδή που όταν κάνει sex επιθυμεί μόνο να τον παίρνουν από πίσω;
    Ίσως...

    Αλλά λογικά θα ήταν πιο ευτυχισμένος αν είχε γεννηθεί γυναίκα.