Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εναλλαγή status

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 29 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλαγή status

    παπί  
     
  2. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Εναλλαγή status

    γιατί μήπως είπα ότι φοράω κι αλλού καμία ταμπέλα?
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλαγή status

    Μόνο εδώ μέσα έχεις ερωτική ζωή;
     
  4. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλαγή status

    ποια είναι η ερωτική ζωή που έχω εδώ μέσα δηλαδή?  

    αν αναφέρεσαι στην ερωτική μου ζωή γενικότερα πάντως δε φοράω καμία ταμπέλα απολύτως.. είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε προκύψει.. αρκεί να με εξιτάρει..  

    τώρα αν μου φοράνε κάποιοι άλλοι ταμπέλες.. αυτό είναι δικαίωμά τους..
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλαγή status

    Μια σκλάβα χωρίς Αφέντη, δεν γίνεται vanilla γίνεται αδέσποτη σκλάβα κατά την άποψη μου.
    Αν μέσα σου δεν αισθάνεσαι vanilla τότε ειναι που κοροϊδεύεις και εαυτό και εμάς - που δεν μας πέφτει κατά τα άλλα βέβαια λόγος.
     
  6. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλαγή status


    ... σου περασε απο το μυαλο να μην εχεις δυνατοτητα να ζησεις πλεον ετσι
    για λογους που ειναι πανω απο σενα οποτε το τι αισθανεσαι να μην παιζει κανεναν ρολο ?

    αστο lara μου !

    οπως εγραψα και σε αλλο ποστ ,
    για μενα η ... πραγματικοτητα του τωρα ... ειναι αυτο που μετραει
    στο τι θα αναφερω σαν στατους .


    την καλησπερα μου  
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλαγή status

    Κι εγώ είμαι ανοιχτή σε ότι με εξιτάρει ακριβώς γι αυτό δεν είμαι ανοιχτή σε ότι προκύψει.

    Απλά ξέρω πολύ καλά ποιες είναι οι ανάγκες μου - οι οποίες και ορίζουν το στάτους μου- ξέρω ακριβώς τι με εξιτάρει και τι όχι σεξουαλικά και όχι μόνο και έχω αποφασίσει να ζήσω βάση αυτών των αναγκών.
    Φοράω την ταμπέλα μου περήφανα γιατί είναι ταμπέλα αυτογνωσίας και δεν με περιορίζει σε τίποτα που δεν θα περιοριζόμουνα είτε έτσι είτε αλλιώς, ασχέτως ταμπέλας, αντίθετα δείχνει σε όσους έχουν την απαιτούμενη παιδεία και γνώση για το χώρο μέσα στον χώρο χωρίς πολλά λόγια την βασική μου ψυχοσύνθεση, άσχετα αν οι συμπεριφορές, εκφράσεις κ.ο.κ. διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Δεν είναι τίποτα πέρα από ένα κώδικα επικοινωνίας σε ένα συγκεκριμένο χώρο.

    Μερικές φορές οι τρομερές και έντονες αντιδράσεις στα bdsm στάτους γίνονται από άτομα που έχουν την εντύπωση πως άσχετα αν είναι π.χ. υποτακτικοί, είναι τόσο μοναδικοί και ανεπανάληπτοι που δεν μπορεί ο όρος υποτακτικός να τους χαρακτηρίσει. Στην πραγματικότητα μέσα στα 8 χρόνια που ασχολούμαι και γνωρίζω άτομα του χώρου, βλέπω π.χ. κοινά χαρακτηριστικά στους υποτακτικοί-μια και τους χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα- άσχετα αν είμαστε, πρεσβεύουμε και ενστερνιζόμαστε διαφορετικά πράγματα. Δεν καταρρίπτεται η μοναδικότητα μας επειδή αναγνωρίζουμε ποιο είναι το στάτους που μας αναλογεί εάν κι εφόσων ανήκουμε βέβαια στο χώρο, αν απλά μας ενδιαφέρει να πειραματιστούμε και να προσθέσουμε αλατοπιπερο στην ερωτική μας ζωή τότε τα bdsm στατους δεν έχουν και λόγο ύπαρξης, όπως δεν έχει η εκπαίδευση, όπως δεν έχει η πραγματική τιμωρία κ.ο.κ.

    @ανασια μου
    Ειλικρινά δεν με αφορά και δεν μου πέφτει λόγος αναφορικά με τις επιλογές σου.
    Απλά ανέφερες πως ο λόγος που δεν βάζεις σκλάβα είναι επειδη δεν θες να κοροϊδεύεις εαυτό άσχετα με το πως νιώθεις μεσα σου και τυγχαίνει να πιστεύω πως άσχετα με το αν έχει μια σκλάβα ή όχι Αφέντη, άσχετα με το αν μπορεί ή όχι, αν και δεν μπορώ να δω πολλά που μπορούν να εμποδίσουν κάποια που νιώθει μέσα της σκλάβα και επιθυμεί την υποταγή να τα ζήσει -έχω γνωρίσει σκλάβα σε αναπηρική καρέκλα η οποία μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της υπηρετούσε τον Κύριο της- το ποια είναι και τι χαρακτηριστικά κουβαλά δεν αλλάζουν.
    Απλά εξέφρασα πως το vanilla σε μένα δηλώνει πως όποιος το φέρει δεν έχει κανένα απολύτως bdsm στάτους κι αν αυτό δεν ισχύει ίσως κάποιος προσπαθεί να πει με τσαμπουκά "make me" και καλά πως έτσι θα τον αντιμετωπίσουν σαν μεγαλύτερη πρόκληση - ατιθασο ατι vs αβουλης γίδας- ή γιατι θεωρεί πως αν δηλώσει κάτι θα αναμένουν από εκείνον κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά και στάση, κάτι που δεν ισχύει.
    Το αν στην δική σου περίπτωση δηλώνει κάτι διαφορετικό - αυτό το οποίο είχες την καλή θέληση να μοιραστείς μαζί μας- είναι για μένα μια εξαίρεση στον κανόνα  
     
  8. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναλλαγή status

    Ειλικρινά χαίρομαι για σένα.. που είσαι τόσο κατασταλαγμένη και περήφανη. Αυτό τιμά ιδιαίτερα εσένα και την ταμπέλα που φοράς. Από την άλλη υπάρχει κόσμος που δεν είναι σαν κι εσένα, κι όμως αρέσκεται στο να φοράει ταμπέλες που δεν τον αντιπροσωπεύουν 100% και κάποια στιγμή εγκλωβίζεται μέσα σε αυτές, στερώντας αυτόματα από τον εαυτό του και τη δυνατότητα να "ψαχτεί" εκτός των πλαισίων της εκάστοτε ταμπέλας του. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με την ταμπελοποίηση κατ' εμέ.

    Εγώ προσωπικά δε θα είχα πρόβλημα στα πλαίσια κάποιου "παιχνιδιού" με την partner μου να έχω συγκεκριμένο ρόλο και την ανάλογη ταμπέλα. Απλά, ούτε νιώθω ότι με αντιπροσωπεύει κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα στην ερωτική μου ζωή γενικότερα, αλλά ούτε νιώθω ότι ανήκω σε κάποιον συγκεκριμένο ή εξειδικευμένο χώρο. Το γιατί βρίσκομαι εδώ το έχω ήδη αναφέρει..