Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 13 Ιουλίου 2008.

  1. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Μήπως και ο άνδρας που ξέρει να μαγειρεύει, να στρώνει το κρεβάτι του και βάζει και καμιά σκούπα στο σπίτι του είναι λιγότερο άνδρας και πιο κοντά στο γυναικείο φύλο?

    Μήπως ο άνδρας που προτιμά να βλέπει τα μπούτια τις γυναίκας του από το να βλέπει τα μπούτια των ποδοσφαιριστών είναι λιγότερο άνδρας και πιο κοντά στο γυναικείο φύλο?

    Μήπως ο άνδρας που έχει ενδιαφέρον για την τέχνη είναι λιγότερο άνδρας και πιο κοντά στο γυναικείο φύλο?

    Μήπως, μήπως, μήπως...

    Μάλλον ο προαναφερόμενος "άνδρας" είναι ύποπτος θηλυπρέπειας και ομοφυλοφιλικών τάσεων...
     
  2. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Με αφορμή αυτή την πρόταση έκανα μια γρήγορη "βόλτα" στο νήμα και με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα ότι ούτε ένας χρήστης με status crossdresser δεν έχει πει τη γνώμη του περί του αν συμφωνεί ή όχι, και γενικώς πώς βλέπει εκείνος το crossdressing, που στην τελική είναι το φετίχ του.
    Η πτέρυγα υποτακτικών, όπως αναφέρθηκε σε άλλο νήμα, είναι υπερπλήρης. Η πτέρυγα παρενδυτικών γιατί όμως είναι άδεια??  
    Νομίζω θα ήταν καλό για όλους όσους έγραψαν κι από κάτι στο συγκεκριμένο νήμα, κάποιος που ασχολείται σοβαρά με το crossdressing να μας δώσει τα φώτα του...
     
  3. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Καταρχήν αυτά που αναφέρεις παραπάνω δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Και να στο πως και αλλιώς.. δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους gay ή με τον οποιοδήποτε άνθρωπο τον χαρακτηρίζει κάποια διαφορετικότητα. Δεν είμαι ρατσιστής. Αυτό που με ενοχλεί είναι τα κομπλεξικά άτομα χωρίς προσωπικότητα - ανεξαρτήτου προτιμήσεων - που δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και γι'αυτό δυσκολεύονται να τα "βρουν' και με τους υπόλοιπους.. 'Οσο για τα συγκεκριμένα που αναφέρεις παραπάνω, έχω να πω ότι χαρακτηρίζουν κι εμένα τον ίδιο σε μεγάλο βαθμό. Αν αυτό σημαίνει ότι στα μάτια κάποιων μπορεί και να φαίνομαι λιγότερο άνδρας, ειλικρινά δε μου καίγεται καρφάκι.. 

    και για να το ξεκαθαρίσω μια και καλή.. μαζί σου δεν έχω κανένα πρόβλημα.. δικία σου είναι η ζωή και να την κάνεις ότι θέλεις, αλλά επειδή αυτά που γράφεις εδώ είναι εξ'ορισμού προς διάθεση σχολιασμού από τους υπόλοιπους.. έτσι κι εγώ σχολίασα κάτι συγκεκριμένο που δήλωσες και είπα την άποψή μου. Όταν ξεκινάς ένα νήμα με τον τίτλο: "Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!" τότε να είσαι προετοιμασμένος και για τον αντίλογο. Και στο κάτω κάτω, δε νομίζω πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος εδώ μέσα που δε βλέπω τίποτα ανδροπρεπές στο συγκεκριμένο φετίχ.. απλά τυχαίνει να έχω το θάρρος της γνώμης μου και να στο λέω. Αν τώρα εσύ δε μπορείς να αντέξεις την οποιαδήποτε διαφορετική άποψη και κριτική, είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και κανενός άλλου..
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Αγαπητέ μου El_Gato (μεγειές κιόλας   ) εγώ δεν θα σου πω οτι συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου,αφ'ενός γιατί ποσώς με νοιάζουν τα γούστα κ οι ορέξεις του καθενός,αφ'εταίρου δεν έχω καμιά απολύτως διάθεση, να παρω μέρος σε αντιπαραθέσεις!("τσάκισα" λίγο παραπάνω γλυκό πριν και τώρα είμαι σε διαδικασία χώνεψης). Διαβάζω λοιπόν τα ποστς και φτάνοντας σ'αυτό το σημείο,-που πια έχει γίνει και η αλλαγή του προφίλ σου,και είσαι συνειδητοποιημένος και ολα καλα κλπ κλπ και μπράβο σου-, που θέλω να με πείσεις για όλα όσα μάχεσαι και για όλα αυτά που υποστηρίζεις! Δείξε μου πως είναι έτσι.. δείξε μου τι είσαι για να σου πω πως είσαι άντρας ΟΤΙ κ αν φοράς! Αυτό σκέφτομαι λοιπόν...πως θέλω να μου αποδείξεις πως όλα είναι όπως τα λές..Θέλω να με κάνεις να το δω γιατί, αν μη τι άλλο, το υπερασπίζεις ένθερμα..δίνεις όλη σου την ψυχή και γι'αυτό και μόνο μου γεννάται αυτή η επιθυμία!!!  



    Scroll άρωντας λοιπόν τη σελίδα..πέφτω πάνω σ'αυτό εδώ το ποστ..


    ..και άστραψε το ματάκι μου και λέω..wow!!! έβαλε φωτο στο προφίλ..Πάω να δω... και πάω ..και βλέπω..Βλέπω ένα όμορφο αγόρι,ακόμα κ αν φοράει γάντια και μάσκα.. Είτε με αυτά..είτε χωρίς είναι πάλι εκείνο το όμορφο αγόρι! Αυτό όμως δεν με πείθει για αυτά τα οποία πρεσβεύεις.. Δεν είδα έναν αρρενωπό cd για να σου πω "μπράβο".. δεν είδα τίποτα.. ούτε τα πόδια σου με τα ψηλοτακουνα.. Τίποτα! Εμένα λοιπόν δεν με πείθεις.. είμαι όμως openminded και πολύ πρόθυμη να μου το (απο)δείξεις! Ίσως έτσι το δουν και όλοι όσοι είναι αρνητικοί μαζί σου εξ'αρχής και πεισθούν πως όλα είναι έτσι,όπως τα παρουσιάζεις!

    Δεν θελω να παρεξηγήσεις τα λεγόμενά μου,ούτε στο ελάχιστο! Σου μίλησα ντόμπρα,τελείως φιλικά, γιατί τις πολλές πολλες τσιριμόνιες τις βαριέμαι..


     


    Υ.Γ. Χαίρομαι που άλλαξες και υπογραφή.. η προηγούμενη με έθιγε ως φαν του συγκεκριμένου αοιδού.. 


     
  5. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Αυτό δεν το είπα για να γνωριστούμε, αλλά για να σου δείξω ότι δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε κάποιον επί του προσωπικού, εφόσον δεν τον γνωρίζεις.

    Πρώτων δεν ζητώ την αποδοχή αλλά τον σεβασμό! Και δεύτερον δεν την ζητώ αλλά την απαιτώ. Αλλιώς να μην με προσεγγίζουν ούτε να γράφουν σε νήματα που ξεκινάω.

    Θα εκτιμούσα περισσότερο το να έλεγες ευθέως ότι ήθελες να κάνεις χαβαλέ κτλ

    Τους δύο τελευταίους όρους τους έθεσαν 2 συνομιλήτριες. Oπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα σου έχεις εκπλαγεί... Αν διάβαζες τα ποστ σίγουρα θα είχαμε αποφύγει όλη αυτήν την ιστορία.

    Ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει. Παλιότερα οι άνθρωποι πίστευαν ότι η γη ήταν το κέντρο του κόσμου και επίπεδη. Ήρθε η επιστήμη και έβαλε κάπως τα πράγματα στην θέση τους. Προφανώς μία εξέταση μου με βάση την βιολογική επιστήμη θα έδειχνε ότι δεν έχω κάτι λιγότερο από τους υπόλοιπους άνδρες επειδή μου αρέσουν τα καλτσόν. Λες το καλτσόν να παράγει ιστρογόνα και να σταματάει την τεστοστερόνη? Μήπως το μολυβή και η όζα προκαλούν σμίκρυνση τους πέους και δημιουργία μαστών?
    Εγώ λες να μην έχω γνωρίσει?

    Χρυσέ μου άνθρωπε, αν διάβαζες ή ρωτούσες για διευκρινήσεις δεν θα είχαμε μπει σε αυτόν τον κύκλο ανταπαντήσεων! Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Θεέ και Κύριε! Τί πρόκληση!
    Τώρα που το σκέφτομαι, έχω και εγώ μια ροπή προς την παρενδυσία. Χρειάζομαι κάποια αρωγή;
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Εσείς χρειάζεσθε αγωγή και δή φαρμακευτική! Γιά να μην πω ότι σας πρέπει φυτοφάρμακο, γιά να μην ξεπετιέστε συνεχώς σαν το ζιζάνιο.

    Και να ανακατεύεστε και με τα άνθη...  
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Δεν σας καταλαβαίνω Dolmance.. ή εσείς εμένα.. Τελευταία κατηγορήθηκα για αδυναμία έκφρασης στον γραπτό λόγο,ξέρετε. Ίσως φταίει αυτό..
     
  9. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!



    Τελικά έχεις απόλυτο δίκιο κι εγώ σε αδίκησα κατάφωρα.. επιπλέον, σ' ευχαριστώ που με βοήθησες να συνειδητοποιήσω ότι κάτι ημιμαθείς τύποι σαν κι εμένα θα πρέπει πάντα να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό σε εκείνους που διαθέτουν τόσες γνώσεις όπως εσύ..

    Και στην προσπάθεια που ήδη ξεκίνησα - κατόπιν της δικής σου προτροπής - για να βελτιώσω το επίπεδο των γνώσεων μου, έπεσα και στο παρακάτω:

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=11387

    Οπότε, δικαιώνεσαι απόλυτα και για τον αδιαμφισβήτητο ανδρισμό σου..

    Αναγνωρίζω λοιπόν το λάθος μου κι αν είσαι πραγματικός gentleman πιστεύω πως θα σεβαστείς και τη μοναδική μου επιθυμία, η οποία είναι να μην ασχοληθείς ξανά μαζί μου.. άλλωστε δε μου αξίζει..

    Αν μου κάνεις αυτή τη χάρη, σου υπόσχομαι να κάνω κι εγώ το ίδιο για σένα..  
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2008
  10. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Θα μπορούσα να είχα σβήσει το παρόν προφίλ και να είχα εμφανιστεί με ένα καινούργιο και να μην έπερνα κανένας χαμπάρι για το παρλεθόν. Αντί αυτού σαν πραγματικός gentleman δεν κρίβομαι. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έκανες κάποια σπουδάια ανακάλυψη για τον λόγο που προανέφερα. Όπως διευκρινίζω και στα post που δεν διάβασες, ακριβώς λόγο τις κρατούσας αντίληψης πάνω στις ενδυματολιγικές - αισθητικές μου αναζητήσεις, πείστικα εσφαλμένα ότι έχω τρανσεξουαλικές τάσεις για λόγους στους οποίους αναφαίρομαι. Παραμένω εδω πέρα χωρίς να δημιουργήσω άλλο προφίλ προς υπεράσπιση όσον γράφω...

    Σίγουρα αυτό χρειάζετε θάρρος!!!!
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Σε πότισα ροδόσταμο
    με πότισες φαρμάκι....
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Γαμώτο... Δεν σας περίμενα τόσο συγκαταβατικό, Μάγιστρε...
    Κι είχα κέφια γιά λίγη προπόνηση στην ξιφασκία...