Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταμπού και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 28 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Το θεώρησα αυτονόητο ότι το ζήτημα ηθικής μπαίνει σε σχέση με εσένα. Να εξηγηθώ: Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τον ηθικό νόμο όπου το άτομο τίθεται σε δοκιμασία ως προς στην κοινωνία, σε συνάρτηση με τους άγραφους νόμους της. Άρα εγώ, για παράδειγμα, δεν θεωρώ ότι είναι ηθική η παιδοφιλία, όχι γιατί το απαγορεύει ο νόμος, αλλά γιατί το ηθικό μου Είναι το απαγορεύει.

    Κατά συνέπεια, το ταμπού ξεπρνιέται μέχρι να δοκιμαστεί από το νομικό και άγραφο νόμο. Τώρα μπαίνουμε σε ένα πιο σοβαρό θέμα: Τι είναι ηθικό; Σε αυτή την περίπτωση αυτά που πιστεύω κρίνονται σε συνάρτηση κάποιων φιλοσοφικών θεωριών, άρα το "ηθικό" αποκτά πολλές και διαφορετικές έννοιες. Για παράδειγμα κάτι μπορεί να είναι ηθικό με την πλατωνική φιλοσοφία, όχι όμως με την καντιανή ή τη χεγκελιανή, ενώ μπορεί να είναι με τη μαρξιστική κ.λπ. Άρα εδώ μπαίνουμε σε μια συζήτηση, μέσα στην κοινωνία, για το τι είναι ηθικό και όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούσουμε στην κοινή συνισταμένη, την οποία παλεύουμε, ενδεχομένως, να αλλάξουμε, αλλά μέχρι να το πετύχουμε πιστεύουμε σε αυτό. Έτσι έχουμε ένα άγραφο κοινωνικό συμβόλαιο.

    Δεν είναι όμως ταμππού για εμάς το να είσαι γυμνός σε μια κλειστή παρέα ή να κάνεις ποδολαγνεία σε να μέρος που δεν μπορεί να το δει κανένας. Δεν είναι ταμπού ο ομοφιλόφιλος κ.λπ. Αυτό, τελικά, που με ανησυχεί είναι ότι κάποια πράγματα που είναι ταμπού στην ελληνική κοινωνία, τα οποία έχουν εν πολλοίς ξεπεραστεί, είναι ταμπού και στη δική μας "κοινωνία" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι θεσμοθετημένη).
     
  2. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Ταμπού και BDSM


    της νου δου φου κου ειναι ? 



    Στο θέμα..
    Ταμπου?
    Τι λες τωρα τζον?
    Εδω ολοι οι χρηστες ειναι μονογαμικοι, ηθικοι, αγαπάνε αληλους, δεν πινουν, δεν καπνιζουν, δεν ειναι θέμα ταμπού, ειναι θεμα βάθους συναισθημάτων, κ ακέραιων χαρακτήρων...


    Ψέμματα
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Μίκρα Ψέματα.  


    Έχω άδικο όμως;
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ταμπού και BDSM

    Η σωστη ερωτηση θα ηταν..

    αφου θελετε να ειστε μονογαμικοι, ηθικοι, εντος οριων, κ δεκτικοι μόνο σ αυτα που εσεις πιστευετε κ πρεσβευετε.. τότε... τι κάνετε σε ενα τόσο ακραιο χώρο.  
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Δεν έχεις άδικο
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Συνήθως οι ακραίοι χώροι είναι αυτοί οι οποίοι είναι αυστηρά οριοθετημένοι  
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Ταμπού και BDSM

    Σε εναν τι????????????

           
     
  8. Eri

    Eri

    Λοιπον, βλεποντας τον τιτλο μου ηρθε η ιδεα ενος παιχνιδιου τυπου ταμπου αλλα που οι λεξεις να εχουν σχεση με το μπι ντι εσ εμ.....Να χει πχ τη λεξη μαστιγιο κ να πρεπει να την περιγραψεις χωρις να χρησιμοποιησεις τις λεξεις χτυπημα, λαβη, ουρα, κοκκινος κωλος, δερματινο κ φυσικα χωρις τα παραγωγα τους κ χωρις κινησεις κ αναπαρασταση.......οποιος χανει θα τιμωρειται παραδειγματικα ενωπιον ολων....  
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ταμπού και BDSM

    ...για να πεταχτούν καμιά 50ρια και να φωνάξουν "μαστίγιό!!" ?!

    Εγώ δε θέλω!
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2008
  10. Eri

    Eri

    Βρε κακομαθημενο παλιοπαιδο (σε φανταζομαι με σταυρωμενα στο στηθος χερια, κατεβασμενα μουτρα, το ποδι να χτυπαει νευρικα κατω κ να λεει "εγω δε θελω!" κ εχω λυθει στα γελια   ), υποτιθεται θα εχουμε βαλει ορους κ κανονες......Σαν ατομα ενος χωρου που εκπαιδευονται στην πειθαρχια (μουχαχαχαχαχαα), την υπακοη (αχαχααχαχαχαα), την αυτοσυγκρατηση (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑ), τον αυτοελεγχο (ΧΧΧΧΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΑΑΑΑΧΧΧΧΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΑΑΑΑ), τετοια φαινομενα δεν θα υπαρξουν.........Ειμαι αισιοδοξη κ σιγουρη οτι οι συμφορουμιτες θα ανταπεξελθουν στη δοκιμασια αυτη χωρις ουτε ενα φλεημ (ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ (εδω γελασε ακομη κ ο γατος μου)).......
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ταμπού και BDSM

    Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι και εγώ εδώ.
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Ταμπού και BDSM


    και γι αυτο μ αρέσεις εσυ..  

    Δεν το εχουμε καταλάβει νομίζεις?
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2008