Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sapfw, στις 5 Οκτωβρίου 2008.

  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;


    Πέραν του οτι συμφωνω με τα παραπάνω, εχω κ 2 ενστασεις..

    1. Το ότι ως ονομα για το φορουμ ο κωνσταντινος επελεξε την χρηση της λέξης κομιουνιτι.. δεν μας κάνει κ κομιουνιτι, μη μπερδευτουμε κ κατεβασουμε κ κανενα νεοσυσταθέν πολιτικό κόμμα..

    2. Όπως ανέφερα πρόσφατα κ στο νήμα με τις κότες.. ειμαι αντιθετη του να ρίχνονται στον αέρα λάσπες με αποτέλεσμα ο ενας να κοιταει τον αλλο καχύποπτα κ μετα τον εαυτό του επίσης καχύποτα.

    Αντι για την κότα στο παρόν νημα θα ψάχνουμε τον κόκορα.. τι ωραια ενασχόληση για την "κοινότητα"





    Μετά τιμής
    Ψέμματα
     
  2. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Μηπως πρεπει να χαμηλωσουμε τον πηχυ των bdsm σχεσεων και να μη τις εξιδανικευουμε τοσο πολυ, ωστε ο/η καθε νεος/α που διαβαζει, να μη παραμυθιαζεται τοσο που να πεφτει με τα μουτρα στο πρωτο που θα βρεθει για να ζησει την ονειρεμενη σχεση που διαβαζει?
    Αυτο σε περιπτωση που θελετε να προστατευσετε τους "νεους".
    Προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ο καθενας αν θελει να κολυμπησει με τη μια στα βαθυα, να ειναι και ετοιμος για τις "εκπληξεις" . Ειδαλλως να φροντιζει να γνωρισει πρωτα καλα καποιον, πριν παει μαζι του για ζορικα παιχνιδια.
     
    Last edited: 6 Οκτωβρίου 2008
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Απ' ότι βλέπω η θεωρία περί προστασίας των νεοεισερχόμενων καλά κρατεί. Αλήθεια, γιατί να πρέπει οι υπόλοιποι να αναλάβουν χρέη "προστάτη" ούτως ώστε να τους γλιτώσουν από δυσμενείς καταστάσεις; Ενήλικοι άνθρωποι δεν είναι; Δεν έχουν κοινή λογική ούτως ώστε να κάνουν μόνοι τους τις επιλογές που θεωρούν ως σωστές; Αν ναι, τότε δε βρίσκω λόγο προστασίας τους, ο καθένας φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για τις επιλογές του. Αν όχι, τότε κακώς βρίσκονται εδώ...

    Υ.Γ. Από τους "προστάτες" ποιος θα μας προστατέψει;  
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Υπάρχουν αρκετοί που διεκδικούν τον τίτλο του σοφού, του αρχιμάστορα, του γνώστη. Που διαλαλούν την πραμάτεια τους, που μανατζάρουν την εικόνα τους, που προσδοκούν να κερδίσουν μέσα από αυτό.

    Τι και γιατί;

    Τι είναι αυτό που μπορεί να κερδίσει αυτός που γνωρίζει και προσφέρει πέρα από το απλό ευχαριστώ;

    Γιατί αυτός να αξιολογείται ως ο κατάλληλος παρτενέρ, σε μία σχέση, σε μία φάση, σε οτιδήποτε;

    Αν ήταν έτσι ο Ασκητής θα ήταν ο μεγαλύτερος γυναικοκατακτητής.

    Δεν θεωρώ λύση την διαδικασία του ξεμπροστιάσματος ενός ψευδοσοφού. Θεωρώ λύση την μετάδοση της όποιας γνώσης σε όλους από όλους, για το αντικείμενο.

    Το να επιτρέψουμε να γράψει ο καθένας τα βιώματα, τις εμπειρίες, τα όσα έχει ζήσει και γνωρίσει, δίχως να προσπαθούμε να τα θάψουμε ή να τα κάνουμε πανάκεια.

    Τις περισσότερες φορές που πέφτει κάποιος πάνω στα γραφόμενα κάποιου και προσπαθεί να τα ακυρώσει, είναι ο φόβος. Φόβος μήπως οι άλλοι τον προτιμήσουν. Η γνώση θέλει χώρο να αναπνεύσει. Και όταν αρχίσει να κυκλοφορεί, οι γνώστες σταδιακά θα χάσουν την θέση της εξουσίας και οι μαθητές θα πάψουν να κοιτούν με το στόμα ορθάνοιχτο όποιον τους πει το οτιδήποτε και να το αποδέχονται ως κάτι το μέγιστο.

    Από την άλλη χρειάζεται και κρίση. Η κρίση έρχεται από το βίωμα. Όταν κάτι δεν το ζεις μπορεί να το εξιδανικεύσεις ή να προσπαθείς να το καταρρακώσεις. Όταν καθόμαστε πίσω από τον οθόνη και γράφουμε και γράφουμε, δίχως να ζούμε δίνουμε δύναμη στην εικονική πραγματικότητα.

    Από εκεί και πέρα τακτικές όπως εκφοβισμοί ή ότι άλλο, θεωρώ ότι θα έπρεπε να βγαίνουν στην επιφάνεια. Με αποδείξεις και να κυκλοφορούν. Προσοχή όμως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Δεν είναι λίγες φορές που οι λύκοι, φωνάζουν ΛΥΚΟΣ. Για αυτό με αποδείξεις. Τουλάχιστον όταν κάτι βγαίνει δημόσια.
     
  5. pure_pleasure_seeker

    pure_pleasure_seeker Regular Member

    Μισό λεπτό γιατι παρεξηγούμαστε στο ίσωμα. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Δεν περιμένω από κανέναν να με "σώσει". Ούτε καν από τα πιο κοντινά μου πρόσωπα που με αγαπάνε όσο τίποτε άλλο. Πόσο μάλλον από κάποιον άγνωστο!!! Και ούτε πρέπει να περιμένω από κανέναν. Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνη να με "σώσω".
    Από κει και έπειτα και αφού η sapfw αναζητά τους τρόπους, ναι, υπάρχουν τρόποι να προστατευθείς. Ανοίγεις τα στραβά σου, διαβάζεις, κάνεις υπομονή (γιατί είναι χρονοβόρα διαδικασία), μιλάς με 5-10 άτομα και ΑΝ έχεις κρίση και αντίληψη, αποφεύγεις τις κακοτοπιές (όπως εξάλλου σε όλα τα θέματα και όχι μονο στο bdsm). Έμφαση στο ΑΝ γιατί αν δεν το έχεις, όσο και να διαβάσεις, μιλήσεις κλπ, δε σώζεσαι με τίποτα. Από αυτή την άποψη, ναι, είναι χρήσιμη έως απαραίτητη η εμπειρία των παλιών. Αλλά οι ενέργειες του να ψάξεις και να ψαχτείς και να εκμεταλλευτείς τις εμπειρίες των άλλων καθιστά εσένα υπεύθυνο και έξυπνο άτομο και θεωρώ ότι εσύ προστατεύεις τον εαυτό σου, όχι κάποιος άλλος εσένα.
    Φυσικά, αν υπάρχουν αποδείξεις ότι κάποιος έκανε κάτι χωρίς τη συναίνεση του άλλου ή ότι έθεσε τη ζωή του άλλου σε κίνδυνο, να βγουν και να το πουν όσοι το γνωρίζουν. Όμως οι καταγγελίες και δη αόριστες τύπου υπάρχουν επικίνδυνοι...άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε!
     
    Last edited: 6 Οκτωβρίου 2008
  6. skia

    skia Contributor

    Τα ερωτήματα της σαπφούς είναι εύλογα , με έχουν απασχολήσει κι εμένα κατά καιρούς.
    Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να ελεγθεί κάποιος. Πίσω από μία οθόνη, ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει μία εξιδανικευμένη εικόνα ανάλογα με αυτό που θέλει να παρουσιάσει.
    Πώς μπορούμε να απομακρύνουμε άτομα επικίδυνα αν δεν γίνονται συγκεκριμένες καταγγελίες?
    Ή πως μπορεί να ελεγθεί αν αυτός που έχει κάνει εγγραφή στο φόρουμ είναι ενήλικος ή ανήλικος? Ότι δεν έχει δώσει ψευδή στοιχεία? Και όχι μόνο στο φόρουμ το συγκεκριμένο, αλλά σε κάθενα φόρουμ που υπάρχει μέσα στο νετ.
    Να αυξηθούν οι advisors δεν αντιλέγω. Πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να υποστηρίξουν το χαρακτηρισμό αυτό όμως? Κατά τη γνώμη μου..... Ελάχιστοι.
    Οφείλουμε να παρέχουμε σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση για τα πιο νέα μέλη και αυτούς που θέλουν να μάθουν αλλά ξέρεις τελικά τι συνειδητοποίησα όντας καιρό εδώ μέσα? Ότι αν δεν θέλει κάποιος να την πάθει , δεν την παθαίνει.
    Είναι αυτονόητο ότι όταν θέλει να παίξει με τη φωτιά, οφείλει να είναι έτοιμος και να καεί. Είναι αυτονόητο ότι κρατά κάποιες επιφυλάξεις γενικά, μέχρι να αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει λόγος να τις κρατά. Δεν είναι μόνο το ο χώρος του bdsm. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.
    Ο καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του. Υπάρχουν ορισμένοι άγραφοι κανόνες που μπορούμε να ακολουθήσουμε στην γνωριμία με κάποιον άγνωστο.
    -Δεν δίνουμε ποτέ λεπτομερή προσωπικά στοιχεία,διεύθυνση δουλειάς, σπιτιού, σταθερά.
    -Δεν πάμε κάπου αν δεν είναι ενήμερος κάποιος γνωστός μας.
    -Δεν πάμε με το αυτοκίνητό μας.
    -Δεν πάμε σε απόμερα μέρη.
    -Χρησιμοποιούμε πάντα προφυλακτικό.
    -Αν υπάρχει η παραμικρή αμυχή στο στόμα, δεν προχωρούμε σε πεολειχία.
    -Δεν εμπιστευόμαστε να μας δέσουν άγνωστοι. Όντας ακίνητοι, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.
    Τέτοια μικροπράγματα που μπορεί να φαντάζουν ασήμαντα αλλά τελικά μπορεί και να μας γλιτώσουν από πολλά δυσάρεστα.
    Από εκεί και μετά, πέρα από τα θεωρητικά που μπορεί να δει εδώ κάποιος,-σε παλιότερα νήματα αν ψάξει- δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω νομίζω. Το να γνωρίζει κάποιος να προστατεύει τον εαυτό του είναι απαραίτητο από πάντα. Απλά σήμερα, επιβάλλεται. Είμαι ενήλικος σημαίνει ότι λογικά γνωρίζω τους κινδύνους,μπορώ να πράξω ανάλογα και να προστατεύσω τον εαυτό μου. Ανήλικος σημαίνει ότι από πίσω υπάρχουν, κατά κανόνα, άνθρωποι που έχουν την ευθύνη μου (βλέπε γονείς ή κηδεμόνες). Τώρα στις περιπτώσεις που δεν συμβαίνει αυτό , πέρα από το να το επισημαίνουμε και να το φωνάζουμε συνέχεια δεν βλέπω κάτι άλλο που μπορεί να γίνει.
     
    Last edited: 6 Οκτωβρίου 2008
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Σαν νηπιαγωγείο μου ακούγονται όλα αυτά. Η πρώτη απόδειξη ενηλικότητας είναι η ικανότητα αυτοπροστασίας. Άλλως καθόμαστε στα αυγά μας...
     
  8. skia

    skia Contributor

    διάβασε, λοιπόν, και τις τέσσερις τελευταίες σειρές του post μου.
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    …Και τι μπορεί να γίνει αν ένα μέλος του forum καταγγείλει εκβιασμό και απειλή από κάποιο άλλο μέλος, μέσω κινητού τηλέφωνου?

    Όταν κάποιο μέλος, νοιώθει προσβεβλημένο από τα λεγόμενα κάποιου μέσα στο forum και το άλλο άτομο απειληθεί από αυτό, ότι θα πάθει ζημία στην δουλειά του ή όπου αλλού, τι θα μπορούσε να γίνει τότε?

    Ίσως το καλύτερο θα ο απειλούμενος φοβισμένος, να μην ξανανοίξει το στόμα του να μιλήσει, νοιώθοντας την απειλή και τον κίνδυνο ότι αν πει ή κάνει κάτι, θα ξεμπροστιαστεί ή θα πάθει ζημιά στην δουλειά, στην οικογένεια ή στην κοινωνία…

    Κάποιος ΚΑΡΑΜΑΣΤΕΡ εδώ μέσα που το παίζει αρχιδάτος (για μένα είναι αρχίδια Μaster με αυτά που κάνει), το έκανε σε μένα, πάρα πολύ πρόσφατα.
    Σοκαρίστηκα και ομολογώ θορυβήθηκα αρκετά. Έχω μάρτυρες φυσικά, όπως επίσης θα πω ότι η συνομιλία Μας καταγράφηκε στο κινητό Μου.
    Αν έχει τα αρχίδια όμως, έτσι όπως έκανε και στο τηλέφωνο, ας βγει να πει το ποιος είναι μόνος του, όπως και να πει δημόσια τις απειλές του και τους εκβιασμούς του.

    Προσωπικά δεν πτοήθηκα και δεν πάψω να λέω αυτά που αισθάνομαι…
    Έχω παλέψει για να μπορώ να ζω και να εκφράζομαι ελευθέρα.
    Το τίμημα στην γαμοκοινωνία το πλήρωσα και δεν θα φοβηθώ τώρα ένα ανθρωπάκι, έστω και αν θέλει το Α με κεφαλαίο.
     
  10. skia

    skia Contributor

    Το να βγει κάποιος να κάνει μία καταγγελία ότι ο τάδε ή ο δείνα (χωρίς να ονοματίσει όμως) απείλησε ή έκανε κάτι μεμπτό, δεν στέκει από μόνο του.
    Όλοι μπορούμε να κατηγορήσουμε τον οποιοδήποτε .
    Έτσι δεν μπορούμε κάνουμε κάτι παραπάνω. Δεν γνωρίζουμε από ποιόν πρέπει να προστατευτούμε και όλοι μπαίνουν αναγκαστικά στον ίδιο σάκκο.
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Φρονω... οτι αρχιδια πρεπει να εχει (αν εχει...) ο καταγγελον, και να ονομαζει επονημα ποιον καταγγελει, και γιατι? Αν φυσικα πρωτα εχει ατρανταχτες αποδειξεις, γιατι αλλιως κινδυνευει να τον τρεχει ο καταγγελομενος για συκοφαντικη δυσφημηση...., φυσικα οχι εδω στο φορουμ....αλλα σε κανονικα δικαστηρια.... και μαλιστα με χρηματικη απαιτηση πολλων γιουρο...., με το να βγαινουμε και να λεμε με κουτσομπολεψαν οι κοτες, χωρις να λεμε ποιες κοτες....,η μας απειλησε ο καραμαστερ..., κ.λ.π. δεν εχει κανενα νοημα, και συν της αλλης δειχνει ποσο κοτες ειμαστε....... 

    Οσο για το νημα, τι να πω? Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δικαια οι βανιλλα μας λενε ανωμαλους, οταν μαλιστα διαβαζουν οτι εμεις οι ανοικτομυαλοι ενηλικες του bdsm, γραφουμε οτι στην καυλα του καθε ζευγαριου, η τριγωνου...,τετραγωνου.., κ.λ.π.,  που επελεξαν σαν ενηλικες να κανουν ερωτικη παρεα μεταξυ τους πρεπει εμεις οι "ακινδυνοι...." να τους προστατεψουμε απο τους "επικινδυνους"..........

    Εδω παει και το, "οχι αλλο καρβουνο γμτ απο τους προστατες του φορουμ, αρκετα φλομοσαμε,......"  

    Αληθεια απο τους προστατες ποιος θα μας προστατεψει που ρωτησε και ενα αλλο μελος....?
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2008
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Bγάλτε σκούφιες και βαρέστε!!!!

    Ποιοι είναι οι προστάτες Πέρρη;
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2008