Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Archon, στις 27 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. gaby

    gaby Guest

    Για την ικανοποίηση του φετίχ του επιδειξία και του μπανιστηρτζή απαιτείται η παρουσία τυχαία επιλεγμένου κοινού που συμμετέχει αναγκαστικά.

    Για την ικανοποίηση του φετίχ του δημόσιου εξευτελισμού δεν απαιτείται η ύπαρξη κοινού και πολύ περισσότερο η αθέλητη συμμετοχή του, απλά δε λαμβάνεται υπόψη το κοινό.

    Για μένα, έχει μεγάλη διαφορά   η συνάφεια παίζεται   η μόνη σίγουρη συνάφεια είναι ότι εκ των πραγμάτων δεν έχουν νόημα κεκλεισμένων των θυρών ή εν οίκω.

    Λεπτομέρεια, δεν ζητώ καμμία "ανοχή στη διαφορετικότητα" από το κοινό. Θεωρώ δεδομένο ότι με βάση τα γενικά περί δημόσιας συμπεριφοράς, απλά δεν έχει λόγο να ασχοληθεί.
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Τότε, tender μου, μιλάμε για άλλο πράγμα. Έτσι όπως το θέτεις, ο εξευτελισμός δεν είναι δημόσιος. Είναι υπαίθριος.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory


    Σας κάλεσα εμμέσως να δωσετε εναν ορισμό του δημόσιου εξευτελισμού φίλτατε  

    Αναδιατυπώνω

    Πιστεύετε πως η αίσθηση του εξευτελισμου προέρχεται από κατι άλλο αν όχι από την από την έκθεση στους (όποιους) κινδύνους συνεπάγεται ο τραυματισμός των αξιών / ευαισθσιών τις οποίες αναφέρετε;

    Η αντιπαραβολή δεδομένης πράξεως με τις καθεστικώς αποδεκτές (συνεπώς αυτές με την μικρότερη πιθανότητα να τραυματίσουν αξίες / ευαισθησίες) δεν είναι αυτή, που την κατατάσσει στις εξευτελιστικές;

    Ειρρήσθω εν παρόδω, αν η ανοχή στην διαφορετικότητα από το κοινό είναι δεδομένη η πιθανότητα αποκόμησης ηδονής από τον (δημόσιο) εξευτελισμό μάλλον θα μειωθει δραματικά για τον εξευτελιζόμενο.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Κύριοι (και κυρίες) είστε παντελώς εκτός θέματος. Δεν υπάρχει αποχρών αίτιο γιά να πανικοβάλλεσθε. Ουδείς σκοπεύει προς το παρόν, είτε να έλθει να κάνει τα κακάκια του, είτε να εξευτελισθεί στην εξώθυρά σας. Μιλάτε, σαν να είναι ήδη τόσο διαδεδομένα αυτά τα φαινόμενα, που δεν μπορείτε πλέον να εξέλθετε, παρά μόνον με τα μάτια κλειστά και τα ρουθούνια ορθάνοιχτα, γιά να μην αντικρύσετε τις σκηνές δημόσιου εξευτελισμού, αλλά να αποφύγετε να πατήσετε και τα κακάκια...

    Όπως συνηθίζουν να λένε οι νεότεροι: Έλεος!!!
     
  5. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Αυτή η ιδέα που έχουν μερικοί ότι την Αμερική την έχουνε ανακαλύψει συγκεκριμένοι και οι άλλοι ακόμα νομίζουν ότι ο κόσμος είναι επίπεδος και άρα δεν δικαιούνται δια να ομιλούν, είναι απλώς παιδιαριώδης.
    Οι εμπειρίες μου σε ό,τιδήποτε "public" είναι στην διακριτική μου ευχέρεια να τις επικοινωνήσω αλλά δεν θα το κάνω επειδή ορισμένοι αδυνατούν να προσεγγίσουν τις έννοιες και θέλουν παραβολές.
    Αυτό που θα ευχόμουν να μπορούσαν να καταλάβουν ορισμένοι αλλά ωσάν τοίχοι αδυνατούν, είναι πως το συγκεκριμένο φετίχ δεν εξαντλείται στην καρακοσμάρα τους, αλλά αγγίζει και άλλους και θίγει την αισθητική τους πρώτα και την ηθική τους μετά. Δηλαδή, δεν είναι ανάγκη "να μου χώσουν τα σκατά στο στόμα" όπως είπε η Λάρα για να με θίξει η δημόσια αφόδευση.
    Εδώ έχουμε όντα τα οποία αγνοούν την κοινωνική τους υπόσταση και ουδόλως καταλαβαίνουν
    τί λέω όταν γράφω ότι το public disgrace λειτουργεί ως καταλύτης για δυσάρεστες συνέπειες που έχουν να κάνουν με παραφιλίες, με μίμηση απο τους εφήβους, με γελοιοποίηση του bdsm.
    Αφου ξέρετε λοιπόν τί κάνουν οι έφηβοι και δεν περιμένατε εμένα να σας το πω, μου λέτε λοιπόν ότι δεν δίνετε δεκάρα και για αυτό;

    Αλλά το να επιμένει σολιψιστικώς να θεωρεί κανείς εαυτόν το κέντρο του σύμπαντος και τους άλλους "σκιές" και συχνό είναι και ακαταμάχητο. Αυτό που με ενοχλεί είναι να αγνοεί κανείς την επίδειξη καλής θελήσεως, κατά την οποία προσπάθησα να αμβλύνω τις αιχμές κατά προσώπων, με πραγματικό ενδιαφέρον για το πώς αισθάνονται, γιατί δεν υπάρχει απολύτως τίποτα προσωπικό σε αυτήν ή άλλη αντιπαράθεση απόψεων, και αυτήν την προσπάθεια την έκανα σε βάρος της λεκτικής απόδοσης της έκφρασής μου. Αλλά κακώς απ΄όσο αποδεικνύεται γιατί μερικοί δεν είναι σε θέση να διακρίνουν ούτε την λεπτή ειρωνία (όπως της Εύας) ούτε την καλή θέληση.
    Πρόκεται για καραγκιοζιλίκια όπως είπε παλαιότερα ο Dolmance, και όπως δεν θα μου πάρει κανείς την άδεια για να χύσει ή να κάνει εμετό, όπως είπαν τα κορίτσια, δεν θα καταστήσω κανέναν αδειοδότη γνωμών και λογοκριτή της απόψεώς μου και θα την πω ακριβώς όπως θέλω, και όποιος θίγεται από την κρίση μου, ας κάνει πρώτα διάκριση μεταξύ κρίσεως προσώπου και κρίσεως συμπεριφοράς, και ακόμα αν νομίζει ότι θίγεται απο τη συγκεκριμένη κρίση, ας ωριμάσει.
    Με την ανεκτικότητα, ASSEZ. Ας το κάνουν αυτοί που προστατεύουν τους φίλους τους. Εγώ που δεν ενδιαφέρομαι να κολοκεύσω κανέναν και που δεν ενδιαφέρει αν ενδιαφέρομαι, I will call it like I see it.
    Απο εκεί και μετά είναι θέμα και παιδείας και νοημοσύνης.
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Αν δεν απαιτειται κοινο τι σοι δημοσιος ειναι ο εξευτελισμος;(δεν ειναι το θεμα μας φυσικα το "ειδικο" η "μυημενο" κοινο)
    (Η συμμετοχη του ασφαλως και ειναι αθελητη, ειδικα αν τυχει και μεταφραστει ως γιαουρτωμα του κ,του υ,η και των δυο μαζι...  )

    ..αποτελει το σκηνικο δηλαδη, οπως λεχθηκε.Ομορφα...

    η μη συναινεση των παρισταμενων στην παρακολουθηση της εκτονωσης της καυλας των υποκειμενων δεν συνιστα συναφεια;

    Ουτε με τον μπανιστηρτζη; ουτε με τον επιδειξια;
    Αν δεν ασχοληθει ,δεν επιδεικνυει ανοχη στην επιδειξη της διαφορετικοτητας;
    Μηπως αυτο που ζητας πραγματικα ειναι να μην αντιδρασει στην εμπρακτη περιφρονηση σου προς αυτο;
     
    Last edited by a moderator: 7 Οκτωβρίου 2008
  7. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Ακριβώς.

    Είναι γεγονός ότι έχει ξεφύγει το πράγμα διότι δεν αφορά απλώς το "δεν κάθομαι στην καρέκλα στην καφετέρια αλλά στο πάτωμα μπροστά στα πόδια του" αλλά κανονικές "παραστάσεις" όπως στο αρχικό βίντεο και τα επόμενα που ανήρτησε η Λάρα.
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2008
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Πλάκα μου κάνετε.. Ειλικρινά θυμήθηκα παλιά flames τα οποία προέρχονταν από αδυναμία κάποιων να εισέλθουν σε κάποια κατάσταση με διαφορετική οπτική κρινοντάς τα με κοινή λογική.
    Λυπάμαι εδώ μέσα δεν υπάρχει κοινή λογική.Δεν κρίνουμε της καταστάσεις με το ηθικό status υπόλοιπου κόσμου.Επειδή υπάρχει έπαρση;Όχι.Απλά επειδή είμαστε διαφορετικοί.
    Διάβασα ένα μεγάλο τμήμα των απαντήσεων και άρχισα τα quotes σε διάφορα μηνύματα και μέλη..Στο 8ο ή 9ο quote τα έσβησα όλα;Σε ποιον να απαντήσω;Σε αυτόν που αρνειται να έρθει έστω για λίγο φαντασιακά στον κόσμο μου;Σε αυτόν που αρνείται όχι να με εστερνιστεί ,αλλά να δείξει το στοιχειώδη σεβασμό στα θέλω μου,προβάλλοντας ηθικοκοινωνικά προβλήματα;

    Θα επαναλάβω κάτι που παλιότερα το έλεγαν εδώ μέσα συνέχεια:"Αν δε θες να καταλάβεις ,μην ασχολείσαι" (και μετά γινόταν της Πελοποννήσου 2007 από τα flames μιας και θεωρούσαν ότι τους καταστρατηγούσες το μέγιστο δημοκρατικό δικαίωμα να εκφέρει άποψη σε κάτι που ούτε περασε απ΄αυτό ,ούτε τ΄άγγιξε..)

    Λίγο σεβασμό παρακαλώ και θυμηθείτε πως ο καθένας κατευθύνει το βλέμμα του εκεί που ανήκει..
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Η αντιπαραθεση δεν αφορα τον δημοσιο εξευτελισμο ως τετοιο.
    Αφορα την θεληση των ολιγων να περιφρονουν και να βιαζουν την αισθητικη και την ηθικη των πολλων.
    Αφορα την κατισχυση της ατομικοτητας εναντι της κοινωνικοτητας.
    Δεν το καταλαβαινετε, η κανετε πως δεν το καταλαβαινετε;
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Υποθέτω και το πρεζόνι το ίδιο κάνει, με άλλον τρόπο... αλλά δεν του το λέμε...
    Ή δεν βιαζεται η αισθητική και η ηθική των πολλών όταν ο ετοιμοθάνατος σέρνει το κορμί του ανάμεσά μας... χωρίς να τον νιάζει το κοινό του...
    Μπερδεύτηκα.... ή μάλλον κάτι μου έχει ξεφύγει .
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Οπότε ,τωρά κατανοώ το:

    ..το οποίο θα με βρει σαφώς σύμφωνο και σύμμαχο.Το πως θα εκφράσει κάποιος τον πόθο ή τη λαγνεία του είναι δικό του θέμα.Μπορεί να χαμογελάσω ή και να γελάσω σε ανάλογα περιστατικά που θα δω,αλλά θα ξέρω πως αν δε γίνονται με αυτοσκοπό την πρόκληση ή την προβολή ,πως είναι θέμα πάθους και θα το σεβαστώ.

    Δεν επεκτείνομαι στην άποψη μου γιατί προέρχομαι από ένα χώρο που καταπιέζεται και δε μπορεί (πέραν από μιας τολμηρής μειοψηφίας) να εκφράσει ανοιχτά την αγάπη της ή τα συναισθήματα της,μόνο αναγκάζεται να εκφράζεται indoor ακολουθώντας το : " ο καθένας στο σπίτι του ας κάνει ό,τι θέλει".
    Ο str8 μπορεί να δηλώνει ανοιχτά την αγάπη και έμμεσα να δηλώνει στο όποιο περιβάλλον την όποια σχέση του,ενώ ο gay και η λεσβία καταστρέφουν και διαφθείρουν αθώες παιδικές ψυχές αν αλλάξουν ένα φιλί έστω..

    Είμαι μέλος ενός άλλου χώρου που πολλές φορές δε μπορεί να έχει ανοιχτά την έκφραση στα θέλω και τα συναισθήματα της,γιατί είναι ακραία.

    Το θλιβερότερο όλων είναι πως η απόρριψη προέρχεται και μέσα από τον ίδιο σου τον κόσμο,τους ανθρώπους με την ίδια χημεία με εσένα..

    Τρώω στη μάπα την διαφοροποίηση των δικαιωμάτων,παρόλο που ατομικά δε μ αγγίζουν.Όμως δεν είμαι και ο πιο απελευθερωμένος ομοφυλόφιλος ή bdsmer.Όμως και μέσα από τους αυτοπεριορισμούς μου ανοίγω τα παράθυρο και υποκλίνομαι σε αυτόν που τολμά.Έστω και να βγάλει τα βυζιά του στο Μοναστηράκι..(Παρεπιπτόντως πολλές γυναικείες οργανώσεις μάχονται για το δικαίωμα του τοpless και εκτός παραλίας ,δικαίωμα που το έχουν μόνο οι άντρες.Δεν το κρίνω,απλά το αναφέρω..)

    Βάσει όλων αυτών.Αρνούμαι να απαντήσω περαιτέρω,δίνοντας το απόλυτο δίκιο στη lara..

    P.s. Όταν οι πολέμιοι της LGTB κοινότητας προσπαθούσαν να την αφορίσουν και να απαξιώσουν το λόγο τους για ανθρώπινα δικαιώματα,τότε μέλη της κοινότητας στα prides έγιναν προκλητικοί είτε βγάζοντας τους κώλους της,είτε ντυμένοι προκλητικά,είτε γραφικά είτε όπως αλλιώς θες,λέγοντας :"αφού με θεωρείς ανώμαλο,δες με!".Τότε όμως η κοινότητα άρχισε να έχει τα δικαιώματα της ,επειδή κάποιοι μέσα από την πρόκληση,είδαν την πολυχρωμία..

    Όταν στη lara επέφεραν αντίλογο ενάντια στην ιδεολογία της(μιας και είναι από τα λίγα μέλη που εχει ιδεολογία),τότε η lara έδειξε τον κώλο της και έστριψε.Η πρόκληση είναι λύση;Όχι.Η πρόκληση όμως απαντάει και ας κάνουμε πως δεν λαμβάνουμε το ουσιαστικό νόημα της..


    P.s.2 Χρησιμοποιώ το όνομα της lara βλέποντας στο πρόσωπο της ,αφού μου δίνει την αφορμή,το μικρό ή μεγάλο κομμάτι του φόρουμ ή του BDSM κόσμου,που αντιλαμβάνεται τον κόσμο και τις διαθέσεις της.Θα το έκανα για οποιαδήποτε lara..
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Inco, τα είπες όλα. Το μόνο που μπορώ να πώ, είναι ότι με κάνεις να λυπάμαι γιά την επιλογή μου να βάλω το reputation button στο off...