Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slavechris, στις 14 Αυγούστου 2008.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Ούτε κι εγώ.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Ζητώ συγγνώμη για τη καθυστερημένη απάντηση, παραδόξως είχα την εντύπωση ότι είχα ήδη απαντήσει.

    α) Οτιδήποτε αναφέρω, μη συνοδευόμενο από αναφορά της πηγής από την οποία αντλήθηκε, εξυπακούεται ότι είναι η δική μου άποψη, για τούτο και θεωρώ πλεοναστικού χαρακτήρα τη διευκρίνιση ("από εμένα") που εσύ θεωρείς απαραίτητη.

    β) Δεν βλέπω από πού αλλού πλην της καθομιλουμένης θα μπορούσε να αντληθεί ο όρος "παθητικός", για να εννοήσει κυριολεκτικά εκείνον που δέχεται το αποτέλεσμα μίας ενέργειας (βλ. παθητική ψυχαγωγία, παθητική εκμάθηση, παθητική γυμναστική κ.α.). Το αν είναι δόκιμος ο επιθετικός προσδιορισμός για να χαρακτηρίσει τη στάση ενός απέναντι στη διείσδυση (για το σεξ εν γένει θα απαντήσω στο Noble παρακάτω) φρονώ πως δεν ορίζεται μόνο συναρτήσει των template φράσεων που μας είναι προσφιλείς αλλά και του τί στέκει κυριολεκτικά. Εννοείται πως, αν ανακαλέσεις από τη μνήμη σου κάποια λέξη για να περιγράψεις εκείνον που δέχεται το αποτέλεσμα μίας ενέργειας (της διείσδυσης εν προκειμένω), ευστοχέρη της "παθητικός", θα την υιοθετήσω μετά χαράς.

    Ευχαρίστως, όταν διατύπωσα αρχικά τον όρο, το ζητούμενό μου ήταν να δώσω το στίγμα του ανατομικού status (ποιος διεισδύει σε ποιον) χωρίς όμως ταυτόχρονα να κάνω οποιαδήποτε νύξη αναφορικά με τους παράγοντες που κινητροδοτούν το υποκείμενο να δεχτεί τη διείσδυση (π.χ. ομοφυλοφιλία, υποτακτικότητα, μαζοχισμός κ.α.). Και αυτό γιατί τα τελευταία (τα αίτια) άπτονται της υποκειμενικής κρίσης του παρατηρητή, ενώ η διείσδυση καθεαυτή υφίσταται αντικειμενικά. Προσπάθησα να θεωρήσω την κατάσταση κατά το δυνατό νηφαλιότερα.

    Το κατά πόσο η αποδοχή μίας διείσδυσης είναι ενδεικτική μίας γενικότερης παθητικής θεώρησης του σεξ, των σχέσεων, της ζωής, το υποψιάζομαι σε ό,τι αφορά στους άνδρες, αλλά δεν το γνωρίζω.

    Από τη μία πλευρά, η δική μου εμπειρία μου δείχνει ότι οι άνδρες που αρέσκονται να δέχονται διείσδυση είναι κατά κανόνα υποτακτικοί ή μαζοχιστές. Βλέπουν το σεξ σαν κάτι που υφίστανται και που στο δρόμο για την απόλαυση των άλλων, θα τους αφήσει κάποια παράπλευρα κέρδη. Σε αυτό το σημείο συμφωνώ απόλυτα δηλαδή με την ερμηνεία σου - με το σκέλος της που αναφέρεται σε υποτακτικούς και μαζοχιστές δηλαδή, γιατί δεν έτυχε στο παρελθόν να αντιληφθώ ομοφυλοφιλικές τάσεις σε κάποιον εκ των συντρόφων μου.

    Από την άλλη πλευρά όμως, κρίνοντας από τον εαυτό μου και λειτουργώντας αποκλειστικά ως (κυριολεκτικά) παθητική (μιας και δεν έχω πέος), δεν μπορώ, παρά να αποσυμπλέξω το ανατομικό από το ψυχολογικό σκέλος, από τη στιγμή που δεν τηρώ παθητική στάση απέναντι στη σεξουαλική διαδικασία αλλά την αντιλαμβάνομαι σαν κάτι που κάνω εγώ, όπως θέλω εγώ, για να ευχαριστήσω καταρχήν εμένα.

    Ένα πρόχειρο συμπέρασμα του τύπου "στις γυναίκες η αποδοχή μίας διείσδυσης δεν μαρτυρά υποτακτικότητα ενώ στους άνδρες ναι" χωλαίνει αν κανείς αναλογιστεί λ.γ. τα ερμαφρόδιτα άτομα. Γιατί πώς θα ορίσω τη "γυναίκα"; Ως την φέρουσα αιδοίο ή ως εκείνη που αισθάνεται γυναίκα; Επίσης, ένα συμπέρασμα του τύπου "αν η διείσδυση προσφέρει ανατομική ευχαρίστηση στους ανθρώπους (αν είναι δηλαδή αυτοσκοπός), δεν μαρτυρά μία συλλήβδην παθητική θεώρηση του σεξ." χωλαίνει αν ληφθούν υπόψη αφενός οι μαζοχιστές που εισπράτουν ευχαρίστηση από τον πόνο (αν υποθέσουμε ότι η πρωκτική διείσδυση δεν τους δίνει καμία ανατομική ευχαρίστηση αλλά μόνο πόνο), αλλά και αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος με τον οποίο συμπλέκεται η ψυχική ανάταση με την ανατομική ευχαρίστηση - δεν ξέρω πως αντιλαμβάνονται τη διείσδυση άλλες γυναίκες (έχω διαβάσει ότι οι ακραιφνείς Mistresses ποτέ δεν κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους) αλλά προσωπικά την αντιλαμβάνομαι ως σωματική συμπλήρωση, ως μία αυτονόητη δηλαδή διαδικασία στην οποία νιώθω μέσα μου το σύντροφό μου και γίνομαι ένα. Έτσι, δεν μπορώ να ορίσω πλέον αν δίνει κυρίως τέρψη στο σώμα ή στο μυαλό. Αλλά, και ένας ομοφυλόφιλος άνδρας, αποκλείεται να νιώθει όπως εγώ;

    Είναι εξαιρετικά δύσκολο να τεκμηριωθεί το πώς θα πρέπει να ερμηνεύεται σε συμβολικό επίπεδο μία διείδυση και γι αυτό θεωρώ ότι θα ήταν σοφότερο να πει κανείς πως η συνάφεια παθητικότητας (κυριολεκτικά) και παθητικότητας (ως τρόπο θεώρησης των πραγμάτων) θα έπρεπε να αξιολογείται κατά περίσταση.
     
  3. Noble

    Noble Regular Member

    Σωστά θεωρείς.
    Kαι για να περιπλέξουμε ακόμα περισσότερο τα πράγματα, κάποιες φορές ο σεξουαλικός μαζοχισμός δεν συναντιέται πουθενά με τον ηθικό μαζοχισμό (μαζοχιστική, αυτοηττώμενη, παθητική συμπεριφορά - μη μαζοχιστική σεξουαλικότητα), πολύ συχνά όμως συμβαίνει το αντίθετο. Συχνότερα δε, το προσωπείο του "σαδιστή" το "φοράει" ένας μαζοχιστής, ή ακόμα χειρότερα ένας κοινωνικοπαθής.

    Η "παθητικότητα" και η "ενεργητικότητα" μηδαμινή σχέση έχουν με το γυναικείο και με το ανδρικό φύλο ("φύση") και τις ανατομικές διαφορές τους. Η αντίθετη άποψη περισσότερο με ομοφοβική προκατάλειψη μου μοιάζει παρά με προϊον ανώτερης νοητικής διεργασίας. Το "εγώ" -άρα και η σεξουαλική ταυτότητα- δομείται και συγκροτείται από συναισθηματικές δυνάμεις απείρως πολυπλοκότερες από την υποτιθέμενη επίδραση μιας απλοϊκής, αφηρημένης, στερεοτυπικής αντίληψης-πίστης περί αρσενικού και θηλυκού προτύπου (ή και γονιδίου).
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor


    Noble θα βγάλεις όλον τον κόσμο ομοφοβικό τώρα για να αποδείξεις πως έχεις δίκιο;


    Η σεξουαλική ταυτότητα δομείται από συναισθηματικές δυνάμεις;;;;

    .........

    Εγώ νόμιζα πως αυτή «δομείται και συγκροτείται» από τη φύση του φύλου του καθενός.
    Εσένα πως σου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση;
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Υποψιάζομαι ότι δεν κατάλαβες τί εννοεί.
     
  6. mrsulu

    mrsulu New Member

    παντως , για να επιστρεψουμε στο αρχικο θεμα, πρεπει να ξερεις οτι δεν εισαι ο μονος που το κανεις αυτο.
    Λιγοι το παραδεχονται, αλλα αρκετοι το κανουν και παιρνουν ευχαριστηση απο αυτο...
     
  7. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Αλλο ενα ενδοξο νημα επανηλθε!!! Μπραβο παιδια!!!! 
     
  8. Domina

    Domina New Member

    Όταν είχα κάποτε μια σχέση το κάναμε πολύ συχνά αυτό, δηλαδή εγώ να "σκίζω" το κωλαράκι του "αγαπημένου" μου.... με εξιτάρει η ιδέα και σύνέχισα να το κάνω και με άλλους.... μην βάζεισ ταμπέλες, απλά παιχνίδι και ευχαρίστηση είναι.... μπορώ να σου πω λεπτομέρειες για τις εμπειρείες μου με στρέιτ άντρες και τέτοιου είδους παιχνίδια.... 
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    Role Play και ευχαρίστηση.
     
  10. vagteo

    vagteo New Member

    Παιδια γεια χαρα και απο μενα.

    Δηλαδη συμφωνα με μερικους απο σας ολοι οι αντρες ειναι gay απλα δεν το εχουν καταλαβει η παραδεχτει ακομα?Ολοι εμεις δηλαδη που δεν γουσταρουμε να χωνουμε τιποτα στον κωλο μας ειμαστε χαζοι που δεν απολαμβανουμε τετοια ηδονη και καταπιεζομαστε για να μην το κανουμε?Ελεος!
     
  11. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    Νομίζω ότι εντελώς απλό το ζήτημα και ορισμένο
    Ως ομοφυλλόφιλος θεωρείται εκείνος που αναζητά ερωτική σχέση με άτομα του ιδίου φύλλου.

    Η αναζήτηση ηδονής με το έτερο φύλλο και η χρήση των ερωτογεννών ζωνών που είναι κοινωνικό κυρίως taboo προφανώς δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία.
     
  12. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    νομιζω οτι οποιος σκιζει τον κολο του ειναι gay.αλλα δεν σημαινει οτι ειναιλιγοτερο αντρας.